Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 370 άτομα (27 μέλη και 343 επισκέπτες)

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.005
Πόντοι
1.056
το θεΜα δεν είναι πόσο θα λείπει αλλά ποτέ φεύγει! Ευχαριστώ για την απάντηση... Γιατί διάβαζα κάτι κριτικές... Και τις βάζανε παραπάνω χρόνια από ότι νομίζω ότι έχει (όχι ότι κάνω διακρίσεις... Αλλά το γέρικο μουνι είναι σαν γυαλόχαρτο
αναλογως φιλε μου....αν το grannaki σε κανει κεφι δεν βαζει ουτε τζελ.....ειναι φτιαγμενο και μπαινεις ανετα και γλυκα....πιστεψε με.....

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.385
Πόντοι
486
αναλογως φιλε μου....αν το grannaki σε κανει κεφι δεν βαζει ουτε τζελ.....ειναι φτιαγμενο και μπαινεις ανετα και γλυκα....πιστεψε με.....
Το κέφι όντως κάνει την διαφορά... Granny I oxi... Απλά δεν μου φάνηκε τόσο σιτεμενη (παστωμενη και τεντομενη βέβαια...)

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.385
Πόντοι
486
Το κέφι όντως κάνει την διαφορά... Granny I oxi... Απλά δεν μου φάνηκε τόσο σιτεμενη (παστωμενη και τεντομενη βέβαια...)
Σκατα.. Μιλησαμε για το ντολμαδακι... Καύλωσα και είμαι εκτός Αθηνών @#€#€:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Αθώος ο αστυνομικος σύμφωνα με εισαγγελέα για την υπόθεση trafficking , η κοπέλα είχε παίξει σε τσόντα της σιρινας, ξέρουμε μηπως την ταινία ;

Ποια ταινία ήταν το μωρό?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Ιζαμπελα έχω Ινφό από σοβαρό στέλεχος ότι είναι καλή
Επίσης Ναταλί και Λίζα προτείνω από αυτές που δουλεύουν τώρα, αν και η Ναταλί τώρα τελευταία είναι αμφιλεγόμενη.

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.079
Πόντοι
2.560
το θεΜα δεν είναι πόσο θα λείπει αλλά ποτέ φεύγει! Ευχαριστώ για την απάντηση... Γιατί διάβαζα κάτι κριτικές... Και τις βάζανε παραπάνω χρόνια από ότι νομίζω ότι έχει (όχι ότι κάνω διακρίσεις... Αλλά το γέρικο μουνι είναι σαν γυαλόχαρτο
Θεμα γουστου φιλαρακι.Αν ξερεις καμια καλυτερη που να μην φολαρει ομως,πες μας και εμας γιατι τα πορνοχριστουγεννα μας προμυνηονται φτωχα.

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.385
Πόντοι
486
Θεμα γουστου φιλαρακι.Αν ξερεις καμια καλυτερη που να μην φολαρει ομως,πες μας και εμας γιατι τα πορνοχριστουγεννα μας προμυνηονται φτωχα.
Για γκιλφακι αναφέρεστε?

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.005
Πόντοι
1.056
ειχα περασει μια βολτα απο Νταιανα...Μαγνησιας 1......καραgrannaki....γνωστη απο τις φουλ υπηρεσιες....την εβαλα και μου εκανε πιπα....γλυψιμο μουλιασμα μπαλλες κλπ......κανενα 10λεπτο.....σε καποια φαση ενω ειναι στα πλαγια στα τεσσερα περναω το χερι απο κατω και παιζω με το μουνακι της...ποσο να επαιξα....1-2 λεπτα....σταματαει....σκυβει στα γονατα μου και αρχισε να τρεμει απο την μεση και κατω.....σπασμους στην λεκανη...εχυνε το Μωρακι....."ασε με" μου λεει...χαλαρωσε και ξανασυνεχισε το εργο.....φαινεται καυλωσε ασχημα και εχυσε.....
Αγνωσται αι βουλαι του Κυριου......

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Επίσης Ναταλί και Λίζα προτείνω από αυτές που δουλεύουν τώρα, αν και η Ναταλί τώρα τελευταία είναι αμφιλεγόμενη.
Αυτή η ιζαμπελα ποτέ δουλεύει ξέρεις? Είναι μια Ρωσίδα ψηλή μελαχρινη με κωλαρα? Έτσι λεν οι πληροφορίες μου
Με κάτι έξτρα κιλά αλλά όχι χοντρη

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Αυτή η ιζαμπελα ποτέ δουλεύει ξέρεις? Είναι μια Ρωσίδα ψηλή μελαχρινη με κωλαρα? Έτσι λεν οι πληροφορίες μου
Με κάτι έξτρα κιλά αλλά όχι χοντρη
e r o t i c p o r t a l για βάρδιες (χωρίς τα κενά προφανώς). Στις φωτογραφίες είναι ξανθιά, αλλά τώρα τα έχει βάψει μελαχρινά, νομίζω, και έχει νταρντανέψει λίγο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Btw, ένα τζακούζι στο Λιοσίων 73 πάνω σε ένα από τα δωμάτιο υπήρχε από πριν; Γιατί πρώτη φορά το έβλεπα εγώ. Μάλλον ναι, για να προσφέρεται σαν υπηρεσία...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.576
Πόντοι
46.232
Btw, ένα τζακούζι στο Λιοσίων 73 πάνω σε ένα από τα δωμάτιο υπήρχε από πριν; Γιατί πρώτη φορά το έβλεπα εγώ. Μάλλον ναι, για να προσφέρεται σαν υπηρεσία...
πάνω από 3 χρόνια ,και το χαρτί στο τραπέζι του σαλονιού που ανακοινώνει τα προγράμματα και τη σαμπάνια αφρώδης οίνος δώρο

Τελευταία τροποποίηση:

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.684
Πόντοι
1.056
:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

Συνημμένα

• 1388[1].jpg
    1388[1].jpg
    16,5 KB · Εμφανίσεις: 29

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.385
Πόντοι
486
ειχα περασει μια βολτα απο Νταιανα...Μαγνησιας 1......καραgrannaki....γνωστη απο τις φουλ υπηρεσιες....την εβαλα και μου εκανε πιπα....γλυψιμο μουλιασμα μπαλλες κλπ......κανενα 10λεπτο.....σε καποια φαση ενω ειναι στα πλαγια στα τεσσερα περναω το χερι απο κατω και παιζω με το μουνακι της...ποσο να επαιξα....1-2 λεπτα....σταματαει....σκυβει στα γονατα μου και αρχισε να τρεμει απο την μεση και κατω.....σπασμους στην λεκανη...εχυνε το Μωρακι....."ασε με" μου λεει...χαλαρωσε και ξανασυνεχισε το εργο.....φαινεται καυλωσε ασχημα και εχυσε.....
Αγνωσται αι βουλαι του Κυριου......
Πρωινή?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom