Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 203 άτομα (14 μέλη και 189 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Αν δεν ήταν ιδιοκτήτης, θα ήταν νταβάς σίγουρα. Πελάτης πάντως και να περιμένει έξω στην αλλαγή της βάρδιας δεν ήταν.. Και πού ξέρεις τι εμφάνιση έχουν οι ιδιοκτήτες; :think: Πάντως τρόμαξα μη με δει που τον κοιτάζω και με πιάσει στο ξύλο...
Να ξέρετε ότι υπάρχουν και ιδιοκτήτριες.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Εγγρ.
18 Δεκ 2022
Like
66
Πόντοι
0
Τσάρκαρα Σάββατο 11.30-12.00 τα μεσάνυχτα και είδα περιστατικά που με κάνανε να αγριευτώ πολύ άσχημα. Έξω από το Φωκαίας 13 να περιμένει ένας φουσκωτός από αναβολικά τύπος με πολύ άγρια όψη και γεμάτος τατουάζ, προφανώς ιδιοκτήτης, πάνω στην αλλαγή βάρδιας. Στη διασταύρωση Φιλιππίδου με Φυλής ένας τρελός να κάνει drift με το αμάξι του, για να αλλάξει κατεύθυνση. Τα 'παιξα και δεν κατέθεσα πουθενά.
Αυτά είναι λάιτ

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Μήπως λες ενα Ford Sierra Cosworth RS; (σπάνιο αμάξι που αθικτο συλλεκτικο πιάνει 100.000 ευρω και βάλε). Είμαι φαν του είδους. Τα σέρβις μόνο σε έναν αλλά ας μην κάνω διαφήμιση. Το εχω πετύχει εθνική σε παλιό μοντέλο με 450 άλογα!!! Οτι χρέπι κι αν οδηγάμε, οταν το προβαρεις, πας για τίλιο με υποκλιση. Ράλλυ-αμάξι λέιζερ.
Γιατί, μήπως ήσουνα εσύ ή ήσουνα μάρτυρας στο περιστατικό; :2funny: Χρέπι πάντως μου φάνηκε και το πάρκαρε στη γωνία.

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.787
Πόντοι
201
Σε άλλα νέα, δύο καταθέσεις στην ήσυχη γειτονιά του 20άρικου απόψε.

Πρώτη στάση Φυλής 65Β, ήταν η ΦολΆννα-Μαρία και η Ντιανάρα μου.
Φυσικά επέλεξα για 4η-5η φορά την δεύτερη, μπαλαμουτιαστήκαμε στο κρεββάτι
και ύστερα ΑΥΣΤΗΡΟ gfιλίκι στον αγώνα μέχρι να χύσω βαθιά μέσα στο μουνάκι της.
Το Ντιανάκι ήταν ζεστό και την είχα αρπάξει σφιχτά πάνω μου, όταν της είπα πόσο ζεστή είναι
μου λέει έτσι είναι πάντα, και πως κρύα μένουνε μόνο τα πατουσάκια της δίνοντας μου να τα πιάσω.
Πράγματι τα δαχτυλάκια της ήταν παγωτό γρανίτα, αλλά δεν μπήκα στην διαδικασία να δοκιμάσω τι γεύση ήταν.

Δεύτερη κατάθεση μετά από κανένα μισάωρο στην Σάρα, Φωκαίας 25Β.
Μαλάκες, η δουλειά στους βύζους που έχει κάνει η Σάρα είναι καλή.
Μου τα πέταξε έξω, και τα ζούληξα με προσοχή αφού έχουνε στις ρόγες ακόμα τους επιδέσμους.
Την γάμησα δυνατά και στο τέλος μου εκμυστηρεύτηκε πως σε 3 βδομάδες θα βγάλει τα ράμματα και θα είναι έτοιμα για περισσότερα παιχνίδια.
1 χρόνο μετά που την πήρα, σαν να έχει ωριμάσει λίγο, δεν ξέρω, μπορεί να ήταν και η ημέρα.
Μου είπε και τον λογαριασμό για τις καινούργιες βυζάρες. Θέλει αρκετά γαμήσια να αποσβέσει το βυζο upgrade. :fuck1:

:hi::hi:
Μάλλον δεν μας τα λές καλά.
Η Τζανίνα στον ίδιο οίκο έφτιαξε τα μεμε της .
Οχι η Σάρα.

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81
πεταχτηκα για λιγο εχθες απογευμα μηπως και πετυχαινα το πιπινατο ναταλυ απο φωκαιας 17 αλλα ματαιο,παρολα αυτα εκανα μια βολτα και στα υπολοιπα ομως τζιφος,τιποτα το εξαιρετικο με αποκορυφωμα το ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ zompie αννα απο φυλης 69β,βγηκε απο το δωματιο με μια ρομπα και το βλεμμα της πεσμενο σαν τον rocky balboa οταν ειχε πλακωθει με τον ρωσο,μονο παρηγορο απο ομορφια(για τα γουστα μου βεβαια)σε σχεση παντα με τα υπολοιπα ΜΠΑΖΑ χθες η αννα μαρια,δεν μπηκα ομως και ουτε προκειται ποτε για την τελευταια φορα φερθηκε πολυ μαλακισμενα,οποτε γυρισα σπιτι εβαλα monica sweetheart και τον επαιξα για να φυγουν τα πολλα....
προσκυνώ Monica

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Ρε @bourdelakias28 γαμω τ'αφτιας γαμω!
Αφου δε σε παει το σπορ. Η μια έχει στραβό ματόκλαδο, η άλλη έχει 100 gr σιλικόνης παραπανω στον ένα βυζο, η άλλη εχει 5 κιλά παραπανω στην κοιλιά.
Έχεις καταλάβει ότι οι εργαζόμενες είναι γυναίκες από όλες τις ηλικίες και αφορουν όλα τα γουστα; Διαβάζω μια φορά τα σχόλια σου, τα ίδια....
δυο φορες τα σχόλια σου, παλι τα ίδια...
Ε δεν έχεις καταλάβει ότι όλοι προσπαθουν να αγνοήσουν τις παπαριες που γραφεις; Θες μουνάρα, σκάσε λεφτά και παρε κοπέλες που δείχνουν το πρόσωπο τους φάτσα κάρτα! Με ένα 100αρι plus θα σου βρω εγω γυναίκες που θα θες να τις παντρευτεις!!
Αυτά εχει στο 10αρι και στο 20αρι εδώ και 20 χρόνια. Οι εποχες που στη Φυλής γαμουσες μουναρες στο 20αρι έχουν παρελθει και δεν ξαναγυρίζουν! Το αποδέχεσαι και ρίχνεις νερό στο κρασί σου ή δεν το αποδέχεσαι και σκας λεφτά για να γαμάς υπερμουναρες!
Εγώ θα σου προτεινα μια άλλη λυση, ξεκινά το 5 επί 5. Και χαρουμενος θα φυγεις, και εξαντλημένος σα να εχεις ρίξει 3 χέρια σε μια ώρα.... Αρκετές ομοιότητες με ένα καλό γαμησι ε;
Στο έχω ξαναπεί, άλλαξε οπτική γωνία και φιλοσοφία για τους οίκους της ακολασίας. Ο δρόμος που εχεις παρει και η νοοτροπία που κουβαλάς δεν συνάδει με το υφος της Ομάδας. Στην έχουν πει ολοι εδω μεσα. Μέχρι και τα ιερα τέρατα της ενημέρωσης. Τι άλλο θες δηλαδή;
Παρτο σαν φιλική συμβουλή γιατί όντως είναι!

Εγγρ.
18 Δεκ 2022
Like
66
Πόντοι
0
Ρε @bourdelakias28 γαμω τ'αφτιας γαμω!
Αφου δε σε παει το σπορ. Η μια έχει στραβό ματόκλαδο, η άλλη έχει 100 gr σιλικόνης παραπανω στον ένα βυζο, η άλλη εχει 5 κιλά παραπανω στην κοιλιά.
Έχεις καταλάβει ότι οι εργαζόμενες είναι γυναίκες από όλες τις ηλικίες και αφορουν όλα τα γουστα; Διαβάζω μια φορά τα σχόλια σου, τα ίδια....
δυο φορες τα σχόλια σου, παλι τα ίδια...
Ε δεν έχεις καταλάβει ότι όλοι προσπαθουν να αγνοήσουν τις παπαριες που γραφεις; Θες μουνάρα, σκάσε λεφτά και παρε κοπέλες που δείχνουν το πρόσωπο τους φάτσα κάρτα! Με ένα 100αρι plus θα σου βρω εγω γυναίκες που θα θες να τις παντρευτεις!!
Αυτά εχει στο 10αρι και στο 20αρι εδώ και 20 χρόνια. Οι εποχες που στη Φυλής γαμουσες μουναρες στο 20αρι έχουν παρελθει και δεν ξαναγυρίζουν! Το αποδέχεσαι και ρίχνεις νερό στο κρασί σου ή δεν το αποδέχεσαι και σκας λεφτά για να γαμάς υπερμουναρες!
Εγώ θα σου προτεινα μια άλλη λυση, ξεκινά το 5 επί 5. Και χαρουμενος θα φυγεις, και εξαντλημένος σα να εχεις ρίξει 3 χέρια σε μια ώρα.... Αρκετές ομοιότητες με ένα καλό γαμησι ε;
Στο έχω ξαναπεί, άλλαξε οπτική γωνία και φιλοσοφία για τους οίκους της ακολασίας. Ο δρόμος που εχεις παρει και η νοοτροπία που κουβαλάς δεν συνάδει με το υφος της Ομάδας. Στην έχουν πει ολοι εδω μεσα. Μέχρι και τα ιερα τέρατα της ενημέρωσης. Τι άλλο θες δηλαδή;
Παρτο σαν φιλική συμβουλή γιατί όντως είναι!
Όπα ρε φίλε εμείς που παίζουμε 5 επί 5 μας ρώτησες;:referee:

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Τσάμπα πάλι η βολτα στο Μεταξουργείο. Μεγάλης ηλικίας η εργατιά εκεί, κοιλιά, πάχος και κρεμαστοί κώλοι στο σύνολο ενώ οι πιο νεες βαριούνται που ζουν σερνοντας τα ποδια τους κουβαλωντας τζελ και κάτι μαντήλια. Σε γενικες γραμμες αίσχος η κατασταση και πολυ ακαθαρσία στα κτίρια. Η μόνη απο τα πουρά που κάπως εχω ξεχωρίσει εμφανισιακά στις βόλτες (όσον αφορά την κατηγορια πουρών και το γράφω επειδη βλέπω έχουν πέραση τα πουρά σε πολλούς φίλους) ήταν στο Ιασωνος 2 που είχα ανέβει. Μια που έδειχνε σε σχεση με άλλα πουρά σε καλύτερη φυσικη κατασταση και δραστήρια αλλα κι αυτή μεγαλης ηλικιας ρε παιδιά. Δεν ξερω αν ειναι καλή αλλα μόνο αυτό δεν φτάνει.

Μήπως λες ενα Ford Sierra Cosworth RS; (σπάνιο αμάξι που αθικτο συλλεκτικο πιάνει 100.000 ευρω και βάλε). Είμαι φαν του είδους. Τα σέρβις μόνο σε έναν αλλά ας μην κάνω διαφήμιση. Το εχω πετύχει εθνική σε παλιό μοντέλο με 450 άλογα!!! Οτι χρέπι κι αν οδηγάμε, οταν το προβαρεις, πας για τίλιο με υποκλιση. Ράλλυ-αμάξι λέιζερ.
Καλά τα Cosworth,αλλά σαν τα integrale δεν είναι...

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Μάλλον δεν μας τα λές καλά.
Η Τζανίνα στον ίδιο οίκο έφτιαξε τα μεμε της .
Οχι η Σάρα.
Μάλλον τα λέω μια χαρά και ίσως πρέπει να περάσεις να δεις τη Σάρα για να σου φύγουν οι αμφιβολίες :sunglasses:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Μάλλον τα λέω μια χαρά και ίσως πρέπει να περάσεις να δεις τη Σάρα για να σου φύγουν οι αμφιβολίες :sunglasses:
Εμένα με εξιτάρει να της γλυψω τις ρόγες και να αισθανθώ αιματιλα στη γλώσσα μου...!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
Επίσκεψη πριν απο λίγο στη Σάρα στο Φωκαίας 25β. Μαζι της ηταν και η Τζανινα.
Πηγα και στο Φυλης 69β να δω την Ιωάννα φόλα αλλα δεν ηταν εκεί.
Στο σαλονι βγήκε η κούκλα Βίκυ που δούλευε και Φ54. Κουκλαρα η Βικαρα κωλομερια ανασηκωμένα σφριγηλα, κρατιέται καλα, με 69 και ελεύθερο στοματικό στο προγραμμα της.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Στο σαλονι βγήκε η κούκλα Βίκυ που δούλευε και Φ54. Κουκλαρα η Βικαρα κωλομερια ανασηκωμένα σφριγηλα, κρατιέται καλα, με 69 και ελεύθερο στοματικό στο προγραμμα της.
Αν θες να δεις την Ιωαννα Φ69β πρεπει να ξαναπας μετα τις 23:00 στην επομενη βαρδια...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
872
Πόντοι
81
πεταχτηκα για λιγο εχθες απογευμα μηπως και πετυχαινα το πιπινατο ναταλυ απο φωκαιας 17 αλλα ματαιο,παρολα αυτα εκανα μια βολτα και στα υπολοιπα ομως τζιφος,τιποτα το εξαιρετικο με αποκορυφωμα το ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ zompie αννα απο φυλης 69β,βγηκε απο το δωματιο με μια ρομπα και το βλεμμα της πεσμενο σαν τον rocky balboa οταν ειχε πλακωθει με τον ρωσο,μονο παρηγορο απο ομορφια(για τα γουστα μου βεβαια)σε σχεση παντα με τα υπολοιπα ΜΠΑΖΑ χθες η αννα μαρια,δεν μπηκα ομως και ουτε προκειται ποτε για την τελευταια φορα φερθηκε πολυ μαλακισμενα,οποτε γυρισα σπιτι εβαλα monica sweetheart και τον επαιξα για να φυγουν τα πολλα....

Πρωινή ήταν η Νάταλι τύπε. Ένεκα δουλειάς βρέθηκα στην περιοχή και της έριξα έναν. Δεν είχα πολύ χρόνο για πέρα δώθε οπότε μια χαρά ήταν για ένα ξαλάφρωμα...αν και απλό πρόγραμμα δωμάτια συνεχόμενα.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636
Εσύ που μπαίνεις με το καταρτι όρθιο πάντα αν καταφέρεις και γαμησεις την Καραφολαρα Ιωάννα θα σου πληρώσω το γαμισι και δωράκι άλλο ένα όπου θέλεις!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom