Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 256 άτομα (19 μέλη και 237 επισκέπτες)

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Σε άλλα νέα, δύο καταθέσεις στην ήσυχη γειτονιά του 20άρικου απόψε.

Πρώτη στάση Φυλής 65Β, ήταν η ΦολΆννα-Μαρία και η Ντιανάρα μου.
Φυσικά επέλεξα για 4η-5η φορά την δεύτερη, μπαλαμουτιαστήκαμε στο κρεββάτι
και ύστερα ΑΥΣΤΗΡΟ gfιλίκι στον αγώνα μέχρι να χύσω βαθιά μέσα στο μουνάκι της.
Το Ντιανάκι ήταν ζεστό και την είχα αρπάξει σφιχτά πάνω μου, όταν της είπα πόσο ζεστή είναι
μου λέει έτσι είναι πάντα, και πως κρύα μένουνε μόνο τα πατουσάκια της δίνοντας μου να τα πιάσω.
Πράγματι τα δαχτυλάκια της ήταν παγωτό γρανίτα, αλλά δεν μπήκα στην διαδικασία να δοκιμάσω τι γεύση ήταν.

Δεύτερη κατάθεση μετά από κανένα μισάωρο στην Σάρα, Φωκαίας 25Β.
Μαλάκες, η δουλειά στους βύζους που έχει κάνει η Σάρα είναι καλή.
Μου τα πέταξε έξω, και τα ζούληξα με προσοχή αφού έχουνε στις ρόγες ακόμα τους επιδέσμους.
Την γάμησα δυνατά και στο τέλος μου εκμυστηρεύτηκε πως σε 3 βδομάδες θα βγάλει τα ράμματα και θα είναι έτοιμα για περισσότερα παιχνίδια.
1 χρόνο μετά που την πήρα, σαν να έχει ωριμάσει λίγο, δεν ξέρω, μπορεί να ήταν και η ημέρα.
Μου είπε και τον λογαριασμό για τις καινούργιες βυζάρες. Θέλει αρκετά γαμήσια να αποσβέσει το βυζο upgrade. :fuck1:

:hi::hi:

Τελευταία τροποποίηση:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Συνηθως ειναι περισσοτερα ανοιχτα οπως αυτα στο μπιλιαρδαδικο,το Φυλ59Ανω αλλα + το Φωκ25Ανω:birdman::birdman:

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:
Πάντως πέρασα πριν λίγο και πέτυχα ανοιχτά αρκετά από τα 66-71.

Είδα και την Ιωάννα στο 69 και είναι πολύ μοντελέ, για να μην είναι φόλα.

Εντωμεταξύ μια απορία. Αυτή η ξανθιά τσατσά στο Φιλ11 πάνω που τόσοι έχετε γράψει ότι σας έπιασε από την πούτσα και σας τσιμπούκωσε επιτόπου πώς και σε μένα δεν έχει κάνει ούτε νύξη; Δεν είμαι στα γούστα της; :2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.800
Πόντοι
41.129
Τυπε έχεις αποψη για τη μούνα της ?
Εχει τίποτα μυρωδιές ? Την συστήνεις για μουνορουφηγμα η θα τρεχω για αντιτετανικο μετά.
Εμπιστεύομαι τη γνωμη σου.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Είναι τωρα ολα ανοικτα στην Φυλης. Πριν ηταν λιγα. Εχω σταθμεύσει Φωλέας και κοβω βολτες. Ρε σεις τι κωλοκρυο κανει. Κατι τετοιες ωρες ισως αξίζουν χονδρες. Το απογευμα ειχα δει στην οδο Ελλης σε ενα μπουρδέλο μια μελαχρινη υπερβαρη αλλα ειπαμε, θελω ωραια και εξυπηρετικη ταυτόχρονα αλλιως παω και στούντιο σε επιπεδο Καταλεγιας.
Βόρδελε εσύ; :confused:

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.621
Πόντοι
1.056

Εντωμεταξύ μια απορία. Αυτή η ξανθιά τσατσά στο Φιλ11 πάνω που τόσοι έχετε γράψει ότι σας έπιασε από την πούτσα και σας τσιμπούκωσε επιτόπου πώς και σε μένα δεν έχει κάνει ούτε νύξη; Δεν είμαι στα γούστα της; :2funny:
Εγραψα τι ωρα εσκασα Πλ.Βικτ.
Ουδεποτε εγραψα οτι μου την επεσε 2τσα.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Τυπε έχεις αποψη για τη μούνα της ?
Εχει τίποτα μυρωδιές ? Την συστήνεις για μουνορουφηγμα η θα τρεχω για αντιτετανικο μετά.
Εμπιστεύομαι τη γνωμη σου.
Μήτσο, επειδή έπεσα για λίγο, καμία μυρωδιά και αυτή και η Τζανίνα που είχα πάρει πριν βδομάδες, γιατί πλένονται μετά από κάθε πελάτη.
Σε αντίθεση με πολλές κορασίδες από τα κεντρικά, που παίζει να σκουπίζονται ίσα ίσα με ένα μωρομάντηλο και καταλήγεις να τρως λιπαντικό οπότε σταματάς με την μία. :hi:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Καλά καλά περίμενε να τα γράψω...
1671486350526.png

Όλοι εσένα περιμένουνε να μας πεις την αποψινή ιστορία με την Ιωάννα.
Έχουμε κάτσει όλοι μαζί γύρω από το τζάκι :grouphug: και αναμένουμε.

ΤΕΛΕΙΩΝΕ!!!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.970
Πόντοι
13.636
Λοιπόν κύριοι

-Φυλής 59 η φολο ΙΩΑΝΝΑ
Απλυτη και βρωμιαρα από δωμάτιο σε δωμάτιο...

Ξυνιλα και στο σαλόνι και μέσα...

Έπαιξε λίγο τον λουτσο και έκανε για πολύ λίγο την πιο άθλια πίπα...

Μου είπε ότι είχα πιει και γι αυτό δεν μου σηκώνεται...

Μουνι αξυριστο και βρωμερο...

Μου έκανε την χάρη και εγλυψα λίγο... Καλύτερα να εγλυψα την σκυλιτσα μου...

Ρούχα δεν βγάζει ποτέ...

Μπαλαμουτι στα όρθια βέβαια ούτε καν σαν σκέψη...

Από την αρχή Αντε και δεν έχω πολύ χρόνο....

Κοιταγε μόνο ταβάνι κομοδινα...

Γαμιεται μόνο ιεραποστολικα καμία άλλη στάση...

Ειλικρινά δεν μπορώ να θυμηθώ τι άλλο άθλιο έκανε.

Φυσικά δεν νομίζω κανένας να πιστεύει ότι εχυσα???

Κάπου την έχω δει την καραφολαρα θα θυμηθώ...
Μήπως ρε είναι εκείνη που δούλευε στα στούντιο???
Όσοι ξέρουν να σώσουν κόσμο!!
0/10 χρόνος 5 λεπτά τέλος...

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.970
Πόντοι
13.636
Ξέχασα....
Είδα και άλλη Φόλα σήμερα..
Φυλής 109 Β' βάρδια κάτω η φολο Μπέλα γνωστή από Βέργας 3 και Μαραθώνος πριν λίγο καιρό.
Την έχω φάει και αυτήν την Φόλα στο Βέργας πιο παλιά.

Έφυγα πήγα Μεταξουργείο νεκρα...
Μπήκα στο 28 κουρτίνα να σας τα γράψω και η καρχια τσατσα μου είπε να βάλω το τηλέφωνό μέσα...
Μαύρο και σε αυτήν!!!

questas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
334
Πόντοι
281
Λοιπόν κύριοι

-Φυλής 59 η φολο ΙΩΑΝΝΑ

Ρούχα δεν βγάζει ποτέ...

Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ Ομοιοπαθής!! Γνωστή φυσιογνωμία. Η ΚΑΤΑΦΟΛΑΡΑ!!Συμφωνώ σε όλα. Να προσθέσω ότι μόνο ιεραποστολικο δέχεται και σε σπρώχνει να μην μπεις. Δεν επιτρέπει χουφτωματα δεν βγάζει ρουχα γενικά δεν ακουμπάς καν .ξενέρωτη στο φουλ αγενής και στα 2 λεπτά πετάγεται και σου λέει να στον παίξει αλλιώς φεύγει

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.389
Πόντοι
3.436
Λοιπόν κύριοι

-Φυλής 59 η φολο ΙΩΑΝΝΑ

Ρούχα δεν βγάζει ποτέ...

Κριμα ρε γαμωτο γιατι την συγκεκριμενη την ειχα σταμπαρει εδω και 3 μερες λογο του ωραιου στρογγυλου πισινου της.....αλλα απο οτι φαινεται ειναι παλιοχαρακτηρας....κριμα κριμα γιατι στον δρομο οταν περπαταει κουνιεται πολυ προκλητικα ο πισινος της....τελος παντων

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Αντλείς παραπάνω ευχαρίστηση, όταν τις βλέπεις να το ευχαριστιούνται κι αυτές μαζί σου. Αλλά πέρα από αυτό, δεν περνάει και τόσο από το χέρι σου άμα θα χύσουν και θα καβλώσουν. Πχ πέρασα τις προάλλες με τη Βίκυ που είχα περάσει σούπερ μαζί της 3 φορές και μου είχε κάνει γλωσσόφιλα και GFE γαμήσι. Αυτή τη φορά ήταν η μέρα με τη νύχτα και προβληματίστηκα αρκετά. Σε φιλιά έφαγα άκυρο και ήταν τελείως ψυχρή και άκαβλη, πήγε άκλαφτο το 20ρικο. Και με άλλες μου έχει συμβεί το ίδιο. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, τι να πω.

Έτσι φέρεται σε όλους η Βίκυ φέτος! Καμμιά σχέση με το παρελθόν!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Σε άλλα νέα, δύο καταθέσεις στην ήσυχη γειτονιά του 20άρικου απόψε.

Πρώτη στάση Φυλής 65Β, ήταν η ΦολΆννα-Μαρία και η Ντιανάρα μου.
Φυσικά επέλεξα για 4η-5η φορά την δεύτερη, μπαλαμουτιαστήκαμε στο κρεββάτι
και ύστερα ΑΥΣΤΗΡΟ gfιλίκι στον αγώνα μέχρι να χύσω βαθιά μέσα στο μουνάκι της.
Το Ντιανάκι ήταν ζεστό και την είχα αρπάξει σφιχτά πάνω μου, όταν της είπα πόσο ζεστή είναι
μου λέει έτσι είναι πάντα, και πως κρύα μένουνε μόνο τα πατουσάκια της δίνοντας μου να τα πιάσω.
Πράγματι τα δαχτυλάκια της ήταν παγωτό γρανίτα, αλλά δεν μπήκα στην διαδικασία να δοκιμάσω τι γεύση ήταν.

Μαλάκες, η δουλειά στους βύζους που έχει κάνει η Σάρα είναι καλή.
Μου τα πέταξε έξω, και τα ζούληξα με προσοχή αφού έχουνε στις ρόγες ακόμα τους επιδέσμους.
Την γάμησα δυνατά και στο τέλος μου εκμυστηρεύτηκε πως σε 3 βδομάδες θα βγάλει τα ράμματα και θα είναι έτοιμα για περισσότερα παιχνίδια.
1 χρόνο μετά που την πήρα, σαν να έχει ωριμάσει λίγο, δεν ξέρω, μπορεί να ήταν και η ημέρα.
Μου είπε και τον λογαριασμό για τις καινούργιες βυζάρες. Θέλει αρκετά γαμήσια να αποσβέσει το βυζο upgrade. :fuck1:

:hi::hi:
Καλά τι διάολο... Δε μπορουσε να περιμενει να βγάλει επιδέσμους, ράμματα να αναρρώσει και μετά να ξαναπιασει δουλειά; Τοση πεινα;;
Βέβαια συναγωνιστές πρεπει να εισέλθουμε στη μουνα της την 1η Ιανουαρίου οπωσδήποτε για το ποδαρικο! Τσιγγάνακι μα αφου! 7 χρόνια τυχη και ευημερία!

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
πεταχτηκα για λιγο εχθες απογευμα μηπως και πετυχαινα το πιπινατο ναταλυ απο φωκαιας 17 αλλα ματαιο,παρολα αυτα εκανα μια βολτα και στα υπολοιπα ομως τζιφος,τιποτα το εξαιρετικο με αποκορυφωμα το ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ zompie αννα απο φυλης 69β,βγηκε απο το δωματιο με μια ρομπα και το βλεμμα της πεσμενο σαν τον rocky balboa οταν ειχε πλακωθει με τον ρωσο,μονο παρηγορο απο ομορφια(για τα γουστα μου βεβαια)σε σχεση παντα με τα υπολοιπα ΜΠΑΖΑ χθες η αννα μαρια,δεν μπηκα ομως και ουτε προκειται ποτε για την τελευταια φορα φερθηκε πολυ μαλακισμενα,οποτε γυρισα σπιτι εβαλα monica sweetheart και τον επαιξα για να φυγουν τα πολλα....

Συνημμένα

• monica-sweetheart-2.jpg
    monica-sweetheart-2.jpg
    117,8 KB · Εμφανίσεις: 34

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486
Αδερφε δεν πήρες απάντηση διότι ένα 90% εδώ μέσα τσαρκαρει πρωι απόγευμα, οχι βράδυ. Οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι στις συγκεκριμένες περιοχες όταν είσαι κατά μονας αλλά και για το αμάξι σου γιατί έχουν παρατηρηθει πολλες κλεψιες και σπασίματα αυτοκινήτων.
Πέραν τουτου, με τις ελάχιστες γνώσεις αυτής της βαρδιας που εχω, θα σε προτεινω Άννα Κου η οποία βρίσκεται Φωκαιας με Αχαρνών ημιυπόγειο για απλό προγραμμα, έχω παει πολλες φορες και είναι στανταρακι μου, και η Άννα Φυλής 59, βάσει των κριτικών γιατί εγώ δεν έχω παει, με φουλ προγραμμα.
Όσο αφορά για την εμφάνιση η Άννα Κου είναι πολυ ομορφη και ψηλή με 10 κιλά παραπανω αλλά κατανεμημένα όμορφα και η Άννα εχει κανονικό σώμα αλλά

Αδερφε δεν πήρες απάντηση διότι ένα 90% εδώ μέσα τσαρκαρει πρωι απόγευμα, οχι βράδυ. Οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι στις συγκεκριμένες περιοχες όταν είσαι κατά μονας αλλά και για το αμάξι σου γιατί έχουν παρατηρηθει πολλες κλεψιες και σπασίματα αυτοκινήτων.
Πέραν τουτου, με τις ελάχιστες γνώσεις αυτής της βαρδιας που εχω, θα σε προτεινω Άννα Κου η οποία βρίσκεται Φωκαιας με Αχαρνών ημιυπόγειο για απλό προγραμμα, έχω παει πολλες φορες και είναι στανταρακι μου, και η Άννα Φυλής 59, βάσει των κριτικών γιατί εγώ δεν έχω παει, με φουλ προγραμμα.
Όσο αφορά για την εμφάνιση η Άννα Κου είναι πολυ ομορφη και ψηλή με 10 κιλά παραπανω αλλά κατανεμημένα όμορφα και η Άννα εχει κανονικό σώμα αλλά μετριο προσωπο.
ευχαριστώ αγαπητέ... ναι γνωρίζω την κατάσταση των μεταλλαγμένων στην περιοχή (και το πρωί ακόμα -γενικά και εγώ πρωινός είμαι)... Για το Φώκαια ς που αναφέρεσαι .... Τελευταία φορά που είχα κάνει πέρασμα δεν με ενθουσίασε η κατάσταση του μαγαζιού... Αλλά δεν βαριέσα

ι!ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση... Ελπίζω να έχει να παραθέσει και κάποιος άλλος περαιτέρω πληροφορίες (ειλικρινά... Το απλό πρόγραμμα δεν είναι αποδεκτό για είκοσι Εβραίους.... Θα ρίξω μια ματιά στις κριτικές για το σπιτάκι

mixaj

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2010
Like
1.088
Πόντοι
201
Σκέφτομαι να κατέβω αύριο το πρωί για κουλούρια. Πρώτα να φύγουν τα χοντρά στην Βικτώρια ΜΑ28 και μετά ποια προτείνετε : Φυλής, Διδύμου και τοπ...
Ευχαριστώ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom