Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 190 άτομα (22 μέλη και 168 επισκέπτες)

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.529
Πόντοι
3.172
Επίσκεψη Λιοσίων 73β..δύο κοπέλες πέρασα με την Κέλλυ... εμφανισιακά μπαζακι ..μοιάζει με γυφτάκι..αλλά αρκετός χρόνος...η πίπα πολύ μέτρια..κολος πλαδαρος και κοιλίτσα..μου έλεγε κάτι πιπες ότι είμαι όμορφος...δεν θα ξανά προτίμησω λόγο εμφανίσεις...μόνο για την συλλογή προτείνεται..αλλιώς η Αντριάνα απέναντι είναι πολλά level πάνω

Εγγρ.
18 Δεκ 2022
Like
66
Πόντοι
0
Σκέφτομαι να κατέβω αύριο το πρωί για κουλούρια. Πρώτα να φύγουν τα χοντρά στην Βικτώρια ΜΑ28 και μετά ποια προτείνετε : Φυλής, Διδύμου και τοπ...
Ευχαριστώ
Φυλής 69 η Ιωάννα :drooling-face:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Αδερφε δεν πήρες απάντηση διότι ένα 90% εδώ μέσα τσαρκαρει πρωι απόγευμα, οχι βράδυ. Οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι στις συγκεκριμένες περιοχες όταν είσαι κατά μονας αλλά και για το αμάξι σου γιατί έχουν παρατηρηθει πολλες κλεψιες και σπασίματα αυτοκινήτων.
Τσάρκαρα Σάββατο 11.30-12.00 τα μεσάνυχτα και είδα περιστατικά που με κάνανε να αγριευτώ πολύ άσχημα. Έξω από το Φωκαίας 13 να περιμένει ένας φουσκωτός από αναβολικά τύπος με πολύ άγρια όψη και γεμάτος τατουάζ, προφανώς ιδιοκτήτης, πάνω στην αλλαγή βάρδιας. Στη διασταύρωση Φιλιππίδου με Φυλής ένας τρελός να κάνει drift με το αμάξι του, για να αλλάξει κατεύθυνση. Τα 'παιξα και δεν κατέθεσα πουθενά.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.264
Πόντοι
216
Νομίζω ότι εννοείς μια Κατερίνα στο Δ18 με κοντό μαλλί, λίγο ιδιόρρυθμη ,που υποσχόταν πολλά στο σαλόνι και στο δωμάτιο μπαρμπούτσαλα..
Εκείνη δε νομίζω πως ήταν Πολωνέζα..
Καμία σχέση...
Ακριβως αυτη που περιγραφεις ενοουσα. Ευχαριστώ.

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.264
Πόντοι
216
Τσάρκαρα Σάββατο 11.30-12.00 τα μεσάνυχτα και είδα περιστατικά που με κάνανε να αγριευτώ πολύ άσχημα. Έξω από το Φωκαίας 13 να περιμένει ένας φουσκωτός από αναβολικά τύπος με πολύ άγρια όψη και γεμάτος τατουάζ, προφανώς ιδιοκτήτης, πάνω στην αλλαγή βάρδιας. Στη διασταύρωση Φιλιππίδου με Φυλής ένας τρελός να κάνει drift με το αμάξι του, για να αλλάξει κατεύθυνση. Τα 'παιξα και δεν κατέθεσα πουθενά.
οι ιδιοκτητες δε νιμιζω να εχουν τετοια εμφάνιση.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
οι ιδιοκτητες δε νιμιζω να εχουν τετοια εμφάνιση.
Αν δεν ήταν ιδιοκτήτης, θα ήταν νταβάς σίγουρα. Πελάτης πάντως και να περιμένει έξω στην αλλαγή της βάρδιας δεν ήταν.. Και πού ξέρεις τι εμφάνιση έχουν οι ιδιοκτήτες; :think: Πάντως τρόμαξα μη με δει που τον κοιτάζω και με πιάσει στο ξύλο...

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.275
Πόντοι
2.036
Απευθυνω ισχυρη συσταση στους πορδελιαριδες της 2ης βαρδιας στην Φυλ να προσερχονται μετα τις 1900:birdman:
Επειδή είμαι κυρίως απογευματινός ,και Μεταξουργείο από 18:00 - 19:00 γίνονται οι αλλαγές / ανοίγουν μερικά και έχω δει και αρκετές με πολιτικά να ανεβαίνουν να πιάσουν δουλειά στις 19:00 παρά κάτι.
πεταχτηκα για λιγο εχθες απογευμα μηπως και πετυχαινα το πιπινατο ναταλυ απο φωκαιας 17 αλλα ματαιο,παρολα αυτα εκανα μια βολτα και στα υπολοιπα ομως τζιφος,τιποτα το εξαιρετικο με αποκορυφωμα το ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ zompie αννα απο φυλης 69β,βγηκε απο το δωματιο με μια ρομπα και το βλεμμα της πεσμενο σαν τον rocky balboa οταν ειχε πλακωθει με τον ρωσο,μονο παρηγορο απο ομορφια(για τα γουστα μου βεβαια)σε σχεση παντα με τα υπολοιπα ΜΠΑΖΑ χθες η αννα μαρια,δεν μπηκα ομως και ουτε προκειται ποτε για την τελευταια φορα φερθηκε πολυ μαλακισμενα,οποτε γυρισα σπιτι εβαλα monica sweetheart και τον επαιξα για να φυγουν τα πολλα....
Απίστευτο κορμί η Τσέχα η Monica όλα πάνω της όσο πρέπει ακριβώς, σχεδόν τέλειο, τον είχα κάνει σφεντόνα μικρότερος με μερικές σκηνές/ταινίες της :cheesy:

Να σας πω και ένα ευτράπελο που πέτυχα την Παρασκευή που πέρασε, ανεβαίνοντας την Ιάσωνος προς Λεονιδίου , σε ένα από τα ημιυπόγεια κάπου στο 30 νομίζω που είναι ένας gay τσάτσος με πιασμένο κοτσιδάκι μαλί και ξυρισμένα τα πλαϊνά , είχε βγεί αυτός και οι 2 εργαζόμενες με τα εσώρουχα έξω από την πόρτα και ψιλό κρυμμένοι, ξεπροβάλαν τα κεφάλια τους από τα σκαλάκια και κοίταγαν δεξιά-αριστερά με γουρλωμένα μάτια και οι 3 λες και ήταν σκηνή από το hangover, μετά παίρνω πρέφα ότι ακούγονταν σειρήνες από την Αχιλλέως και οι τύποι ήταν χεσμένοι έτοιμοι να τρέξουν... αν τους έδινε σήμα ο πακιστανός που είχαν βάλει για τσιλιαδόρο στην γωνία , χαχαχαχα.

BTW αυτός ο τσάτσος τι πουστράκι παίζει να είναι , την μία φορά τον πετυχαίνω να δείχνει βίντεο από το κινητό του σε πάκι και να του λέει "να έτσι γίνεται" θα το κάνουμε και εμείς (τώρα εννοούσε τον εαυτό του η τις κοπέλες του δεν ξέρω), την άλλη πάω να μπω και με σταματάει στην πόρτα με άδειο οίκο και την κοπέλα να κάθεται και μου λέει είναι δωμάτιο με αυστηρό ύφος και την πρώτη φορά που τον πέτυχα σε άλλο οίκο πριν σκάσει η κοπέλα μου λέει "10€ απλό κάνει και άμα θες" πρίν καν μιλήσω ή δω την κοπέλα.
Παίζει να κάνει facecontrol σε Έλληνες γιατί δεν τον γαμάνε ? παίζει να του θυμίζω κάνα γκόμενο που τον έκλασε?

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.264
Πόντοι
216
Αν δεν ήταν ιδιοκτήτης, θα ήταν νταβάς σίγουρα. Πελάτης πάντως και να περιμένει έξω στην αλλαγή της βάρδιας δεν ήταν.. Και πού ξέρεις τι εμφάνιση έχουν οι ιδιοκτήτες; :think: Πάντως τρόμαξα μη με δει που τον κοιτάζω και με πιάσει στο ξύλο...
οι επιχειρηματιες εχουν αλλο πρεστιζ.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.264
Πόντοι
216
Μιλάμε για Αλβανούς επιχειρηματίες, νομίζω, παράνομους και χωρίς κανένα επίπεδο, όχι κοστουμάτους.
τα πραγματικα αφεντικα ειναι άλλα. Αυτοι ειναι οι αυτοφωρακηδες

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
64
Like
20.254
Πόντοι
13.636
Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ Ομοιοπαθής!! Γνωστή φυσιογνωμία. Η ΚΑΤΑΦΟΛΑΡΑ!!Συμφωνώ σε όλα. Να προσθέσω ότι μόνο ιεραποστολικο δέχεται και σε σπρώχνει να μην μπεις. Δεν επιτρέπει χουφτωματα δεν βγάζει ρουχα γενικά δεν ακουμπάς καν .ξενέρωτη στο φουλ αγενής και στα 2 λεπτά πετάγεται και σου λέει να στον παίξει αλλιώς φεύγει
Να η αξία της ενημέρωσης λοιπόν!!!
Τα λεφτά δεν με νοιάζουν, θα τα φάει κολυβα..
Τα νεύρα μου όμως και η βραδιά που χάλασα με νοιάζουν.

Θα μπορούσες να έχεις ενημερώσει.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
64
Like
20.254
Πόντοι
13.636

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.505
Πόντοι
4.646
Κατάθεση προ μιας ώρας περίπου στην Κατερίνα την ανώμαλη Πολωνέζα από Φώκαιας 27, υπογα...:zfuck: Με ρομαντική διάθεση σήμερα, μόνο για εκλεκτούς πελάτες! :kiss-mark: Το μωράκι μου άναψε κερί αρωματικό και έβαλε στο κινητό καβλιαρικη μουσική...:kneel:Τα υπόλοιπα έχουν ειπωθεί στην κριτική μου! :rockon: Η Κατερίνα θα επιστρέψει στην Πολωνία την Παρασκευή 23/12 (θα εργαστεί και την τελευταία της μέρα στην Ελλάδα). Επιστροφή στις 30/01/2023 για ακόμα πιο ανώμαλα γαμησια...:zfuck::rockon:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
64
Like
20.254
Πόντοι
13.636
Πριν κάνα χρόνο που επέστρεψε μετά την μουνο αναπαυση...
Ξεκίνησε στο Κολωνου 32 υπογα και κατόπιν ανέβηκε στη Φυλής.
Νομίζω εκεί δούλευε απλό στα 15€.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.708
Πόντοι
46.232

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
37
Like
10.759
Πόντοι
3.436
Α μπα πελατης ηταν που εψαχνε να γαμησει...εναν φουσκωτο γεματο τατουαζ με αγριεμενη φατσα λες....φορουσε ασπρη μπλουζα νομιζω....τον ειδα και γω στην Φυλης κατα τις 23:00 να μπαινοβγαινει απο μπουρδελο σε μπουρδελο ειχε και παρεα δεν ηταν μονος του.... τωρα γιατι καθοταν στην Φωκαιας ετσι μονος του εξω......μαλλον θα περιμενε τον κολλητο του που ηταν μεσα να τελειωσει το γαμησι να πανε να φυγουν ξερω γω....

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Α μπα πελατης ηταν που εψαχνε να γαμησει...εναν φουσκωτο γεματο τατουαζ με αγριεμενη φατσα λες....φορουσε ασπρη μπλουζα νομιζω....τον ειδα και γω στην Φυλης κατα τις 23:00 να μπαινοβγαινει απο μπουρδελο σε μπουρδελο ειχε και παρεα δεν ηταν μονος του.... τωρα γιατι καθοταν στην Φωκαιας ετσι μονος του εξω......μαλλον θα περιμενε τον κολλητο του που ηταν μεσα να τελειωσει το γαμησι να πανε να φυγουν ξερω γω....
Ίδια μέρα και ώρα τον είδες κι εσύ; Είχε ανάγκη κάποιος σαν αυτόν να πληρώσει να γαμήσει;;

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
37
Like
10.759
Πόντοι
3.436
Ίδια μέρα και ώρα τον είδες κι εσύ; Είχε ανάγκη κάποιος σαν αυτόν να πληρώσει να γαμήσει;;
ναι το σαββατο απλα εγω τον ειδα λιγο νωριτερα στις 22:50-23:00 ενω εσυ 23:30-00:00....παντως παρα το παρουσιαστικο του δεν μου φανηκε να ψαχνεται για φασαρια...μαλλον για απογοητευμενο τον εκοβα που δεν εβρισκε κατι αξιολογο να αδειασει....εκτος και αν οντως ηταν νταβας και απλα τσεκαρε τον τομεα του...αν ισχυει αυτο τοτε λογικα θα τον βλεπουμε τακτικα υποθετω χαχαχα

• Like
Αντιδράσεις: vril

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.894
Πόντοι
9.846
Ναι ρε συ, αυτές οι ώρες είναι μόνο για τους μεθυσμένους και γι'αυτους που αγνοουν τον κίνδυνο. Μέχρι να τους συμβεί κάτι και μετά να κλαίει το αμάξι του, τα λεφτά του, ρολόγια ή δυστυχώς και την σωματική του ακεραιότητα.

• Like
Αντιδράσεις: vril
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom