Απευθυνω ισχυρη συσταση στους πορδελιαριδες της 2ης βαρδιας στην Φυλ να προσερχονται μετα τις 1900
Επειδή είμαι κυρίως απογευματινός ,και
Μεταξουργείο από 18:00 - 19:00 γίνονται οι αλλαγές / ανοίγουν μερικά και έχω δει και αρκετές με πολιτικά να ανεβαίνουν να πιάσουν δουλειά στις 19:00 παρά κάτι.
πεταχτηκα για λιγο εχθες απογευμα μηπως και πετυχαινα το πιπινατο ναταλυ απο φωκαιας 17 αλλα ματαιο,παρολα αυτα εκανα μια βολτα και στα υπολοιπα ομως τζιφος,τιποτα το εξαιρετικο με αποκορυφωμα το ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ zompie αννα απο φυλης 69β,βγηκε απο το δωματιο με μια ρομπα και το βλεμμα της πεσμενο σαν τον rocky balboa οταν ειχε πλακωθει με τον ρωσο,μονο παρηγορο απο ομορφια(για τα γουστα μου βεβαια)σε σχεση παντα με τα υπολοιπα ΜΠΑΖΑ χθες η αννα μαρια,δεν μπηκα ομως και ουτε προκειται ποτε για την τελευταια φορα φερθηκε πολυ μαλακισμενα,οποτε γυρισα σπιτι εβαλα monica sweetheart και τον επαιξα για να φυγουν τα πολλα....
Απίστευτο κορμί η Τσέχα η Monica όλα πάνω της όσο πρέπει ακριβώς, σχεδόν τέλειο, τον είχα κάνει σφεντόνα μικρότερος με μερικές σκηνές/ταινίες της
Να σας πω και ένα ευτράπελο που πέτυχα την Παρασκευή που πέρασε, ανεβαίνοντας την Ιάσωνος προς Λεονιδίου , σε ένα από τα ημιυπόγεια κάπου στο 30 νομίζω που είναι ένας gay τσάτσος με πιασμένο κοτσιδάκι μαλί και ξυρισμένα τα πλαϊνά , είχε βγεί αυτός και οι 2 εργαζόμενες με τα εσώρουχα έξω από την πόρτα και ψιλό κρυμμένοι, ξεπροβάλαν τα κεφάλια τους από τα σκαλάκια και κοίταγαν δεξιά-αριστερά με γουρλωμένα μάτια και οι 3 λες και ήταν σκηνή από το hangover, μετά παίρνω πρέφα ότι ακούγονταν σειρήνες από την Αχιλλέως και οι τύποι ήταν χεσμένοι έτοιμοι να τρέξουν... αν τους έδινε σήμα ο πακιστανός που είχαν βάλει για τσιλιαδόρο στην γωνία , χαχαχαχα.
BTW αυτός ο τσάτσος τι πουστράκι παίζει να είναι , την μία φορά τον πετυχαίνω να δείχνει βίντεο από το κινητό του σε πάκι και να του λέει "να έτσι γίνεται" θα το κάνουμε και εμείς (τώρα εννοούσε τον εαυτό του η τις κοπέλες του δεν ξέρω), την άλλη πάω να μπω και με σταματάει στην πόρτα με άδειο οίκο και την κοπέλα να κάθεται και μου λέει είναι δωμάτιο με αυστηρό ύφος και την πρώτη φορά που τον πέτυχα σε άλλο οίκο πριν σκάσει η κοπέλα μου λέει "10€ απλό κάνει και άμα θες" πρίν καν μιλήσω ή δω την κοπέλα.
Παίζει να κάνει facecontrol σε Έλληνες γιατί δεν τον γαμάνε ? παίζει να του θυμίζω κάνα γκόμενο που τον έκλασε?