You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Σπυρου Πατση ? ....δεν μπορω να το βρω σε καποια λιστα
Σπύρου Πάτση 40 (Sex Studio) Βοτανικός
Σπύρου Πάτση 40 Sex Studio στη περιοχή Βοτανικός. Πληροφορίες, φωτογραφίες & κριτικές.
www.bourdela.com
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.883
- Πόντοι
- 3.886
Νμζ είναι στον ίδιο όμιλο με ΛιοσίωνΣπύρου Πάτση 40 (Sex Studio) Βοτανικός
Σπύρου Πάτση 40 Sex Studio στη περιοχή Βοτανικός. Πληροφορίες, φωτογραφίες & κριτικές.www.bourdela.com
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.676
- Πόντοι
- 6.495
Στανταράκια. Αν δεν βρω κάτι άλλο, κατευθείαν στο Δίδυμο της Διδύμου 8Μιλφοπιστόλια..Έλενα +Βερόνικα..Και vfm η παρτούζα..
"ομιλο"???Νμζ είναι στον ίδιο όμιλο με Λιοσίων
λαρωσε τυπε, τιποτα πολυεθνικες εταιρειες ειναι ? Μπουρδελα ειναι!
οι ιδιοι μαφιοζοι τα εχουν οντως!
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.883
- Πόντοι
- 3.886
Γτ τα μπουρδέλα δεν είναι μαγαζιά;;;Άρα το προσωπικό από την στιγμή που δουλεύει σε ξεχωριστό μαγαζί ειναι στον ίδιο όμιλο ..απλο"ομιλο"???
λαρωσε τυπε, τιποτα πολυεθνικες εταιρειες ειναι ? Μπουρδελα ειναι!
οι ιδιοι μαφιοζοι τα εχουν οντως!
Πλακα εκανα αλλα αφου το συνεχισες θα σου απαντησω πως δεν ειναι μαγαζια , δεν "υπαρχουν" επιχειρηματικα και αυτοματως δεν ανηκουν σε ομιλους... Αυτο ισχυει για τα 19 απο τα 20 σπιτια, για να μη πω το κοινοτυπο 99%
Αλιονα απο διδυμου 18 μετα τις 17:00 εκει ειναι απ οσο θυμάμαι.Διδυμου απόγευμα έχει κάτι καλο; Αλιονα κλπ η απόγευμα δεν παίζει κάτι; Πήγα πρωί γι διπλή πιπα από τα κορίτσια και έχυσα σαν λύκος
δεν την έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει τρομερά λόγια. Και ήθελα να πάω. Αξίζει η πέρασε η μπογιά της; Πιπα μόνο θέλω βαριέμαι να γαμωΑλιονα απο διδυμου 18 μετα τις 17:00 εκει ειναι απ οσο θυμάμαι.
Κοιτα εγω δυστυχως δε τη προλαβα στις δοξες της που ηταν αδυνατη και εδινε και κανα γλωσσοφιλο,αλλα ακομα και τωρα κανει ισως το καλυτερο τσιμπουκι απ ολες.Αμα πας,πες πως περασες μαζι της επειδη εχω καιρο να παω μηπως αλλαξε κατιδεν την έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει τρομερά λόγια. Και ήθελα να πάω. Αξίζει η πέρασε η μπογιά της; Πιπα μόνο θέλω βαριέμαι να γαμω
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.303
- Πόντοι
- 1.936
Δεν κανει.Μικαέλα Φωκαιας ξέρουμε αν κάνει ακαποτο και χυσιμο στο στόμα; Η το σταμάτησε;
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.883
- Πόντοι
- 3.886
Αύριο είναι ανοιχτά η λόγω Πολυτεχνείου κλειστά;
Την είδα μόλις , είναι χοντρή; Εγώ δεν ήξερα ότι είναι έτσι .. δεν βλεπότανΚοιτα εγω δυστυχως δε τη προλαβα στις δοξες της που ηταν αδυνατη και εδινε και κανα γλωσσοφιλο,αλλα ακομα και τωρα κανει ισως το καλυτερο τσιμπουκι απ ολες.Αμα πας,πες πως περασες μαζι της επειδη εχω καιρο να παω μηπως αλλαξε κατι
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Λογικά θα είναι όλες στην πορεία. Πήγαινε μεθαύριο.Αύριο είναι ανοιχτά η λόγω Πολυτεχνείου κλειστά;
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.883
- Πόντοι
- 3.886
Το λέω μήπως και οι τσεοι έχουν κλείσει κάνα δρόμοΛογικά θα είναι όλες στην πορεία. Πήγαινε μεθαύριο.
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Χιούμορ κάνω τύπε μου!Το λέω μήπως και οι τσεοι έχουν κλείσει κάνα δρόμο
Condom-in-ass
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
thnks man!!!Σπύρου Πάτση 40 (Sex Studio) Βοτανικός
Σπύρου Πάτση 40 Sex Studio στη περιοχή Βοτανικός. Πληροφορίες, φωτογραφίες & κριτικές.www.bourdela.com
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις