Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 167 άτομα (13 μέλη και 154 επισκέπτες)

loudeast1

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2012
Like
4
Πόντοι
0
Καλημερα, η ολγα με τις βυζαρες απο αλκαμενους 113, ξερουμε που βρισκεται? Ευχαριστώ πολύ.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.388
Πόντοι
2.036
Καλησπέρα, όπως έγραψα στο πρώτο πόστ μου είμαι νέος στον αγώνα (37χρ. όμως) και ενώ δεν με ενδιέφερε ή και σνόμπαρα την όλη φάση μέχρι πρόσφατα (με εξαίρεση κάποιες επισκέψεις στα στούντιο της κασσάνδρας όταν δούλευα εκεί κοντά πρίν 15 χρόνια) δεν είχα ασχοληθεί παραπάνω.
Μία νύχτα λοιπόν στα τέλη Ιουλίου που βρέθηκα σε ένα μαγαζί με σλάβικο φαγητό στην Καλλιθέα με κάτι φίλους και είχαμε απέναντι μας 2 κορίτσια του επαγγέλματος (μάλλον), να μας καυλαντίζουν αλλά να φεύγουν κατά τις 23:00 χωρίς συνέχεια, ενέδωσα στην προτροπή του ενός για τσάρκα στην Φυλής, καταλήξαμε στην Αουρόρα που είναι το στανταράκι του , δεν μας δέχτηκε για παρτούζα (3) γιατί "είχαμε πιεί" αλλά μας πήρε 1-1 , δεν θυμάμαι πολλά από την συνάντηση πέρα απο την αίσθηση μέτριας ικανοποίησης που ένιωθα όταν βγήκα (είχα μία θολούρα είναι η αλήθεια) αλλά για να γράφω εδώ μάλλον μου μπήκε το "μικρόβιο".
Για background : ΔΕΝ είμαι/το παίζω κανάς υπεργαμιάς ούτε την έχω μεγάλη, είμαι σχετικά εμφανίσιμος αλλά +15 κιλά από το κανονικό μου atm και πέρα από τις όποιες σχέσεις. τα τελευταία 5 χρόνια δουλεύω περιστασιακά και το tinder με κάποια επιτυχία αλλά στην τρέχουσα φάση με έψησε πολύ η φάση "έχω όρεξη, πάω , βλέπω, πληρώνω, αδειάζω, πάω για ποτό κλπ.", hustle-free. Επίσης δεν έχω τρελές απαιτήσεις η πολύ συγκεκριμένα γούστα (περί ορέξεως).

Επειδή δεν ειμουν σίγουρος από πού να ξεκινήσω είπα να πιάσω το Μεταξουργείο καθώς 1-2-3 10/15άρικα δεν θα τα κλάψω, οπότε τον τελευταίο μήνα έχω κάνει 2-3 τσάρκες και 2-3 στοχευμένες επισκέψεις με βάση κριτικές από εδώ επειδή δεν θέλω να γράψω κριτική πριν αποκτήσω ποιο "σφαιρική" άποψη για το αγώνισμα είπα να συνοψίσω εδώ τις πρώτες εντυπώσεις .

Μ.Αλεξάνδρου 28 (νομίζω) με τις πολλές πόρτες (πρώτη αριστερά) Σάββατο ~21:00, Μαρίνα , πρ.ανατ.μπλόκ, Ελληνικά με προφορά γεματούλα με μπυροκοιλιά λευκό δέρμα , βυζί πύραυλος 2+ σφιχτότατο, με είδε μαγκωμένο και με άφησε να πιάσω ότι ήθελα ενώ μου τον έπαιζε στα όρθια και έβγαζε και μερικά ψεύτικα βογκητά όσο της έγλυφα τις βυζάρες, πίπα σφιχτή 1-2 λεπτά στα 4 στην άκρη του κρεβατιού με εμένα όρθιο, τέλος μετά απο κανά 8-9λεπτο συνολικά, δοκίμασα να την ξαναβρώ αλλά δεν την έχω πετύχει ακόμα οπότε δεν έχω περισσότερες/καλύτερες πληροφορίες.

Κολωνού 27 υπόγειο καθημερινή ~19:00, Τζίνα Κολομβία με γυαλάκια (2 διαφορετικές επισκέψεις), ότι λένε οι κριτικές από εμφάνιση , 1η φορά μου έκανε πλάκα γιατί ειμουν εντελώς ξεκάβλωτος (με χαλάει πολύ ο χώρος στην υπόγα), πολύ οκ πίπα και πήρε και τα μπαλάκια ένα-ένα στο στόμα και τα γλώσσιαζε, δεκτική σε γλύψιμο/ρούφηγμα ρώγας και γενικό βυζοπαίγνιο, κανονική στάση με εναλλαγές μια χαρά, όταν πήρα τα πόδια της στους ώμους και έπεσα λίγο ποιο δυνατά πάνω/μέσα της άρχισε και κάτι (ψεύτικα) αλλά καυλωτικά αϊ-οϊ λατίνικα , 4 με λίγο ποιο δυνατούς ρυθμούς να ακουστεί κανά πλάτς και τέλος κοντά στο 10λεπτο με όλο το άγχος (της δουλειάς και γενικά) εξαφανισμένο.
Δεύτερη επίσκεψη την παρασκευή που μας πέρασε απόγευμα ~19:30, πάνω κάτω τα ίδια αλλά με περισσότερη βιασύνη και εμφανή κούραση τελείωσα στο 7-8 λεπτο, περίμενα μόνο ένα δωμάτιο, γενικά το να περιμένω δεν με ψήνει, αλλά η άλλη κοπέλα που ήταν εκεί με τον πλαστικό κώλο δεν την πήρε κανείς, όλοι την Τζίνα περιμέναν να "δούν". Γενικά το τίμησε το 10άρικο εύκολα και τις 2 φορές απλά την 1η φορά μάλλον την πέτυχα ξεκούραστη/ορεξάτη και ανέβασε τον πήχη αρκετά ψηλά, θέλω να "δοκιμάσω" όλες τις λατίνες, το έβαλα στόχο :cheesy:

Θα γράψω και άλλα αργότερα, συγνώμη για το μέγεθος του κειμένου, αν είναι στο λάθος thread ας το μεταφέρει κάποιος mod.

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
400
Πόντοι
21
Πρωινη επισκεψη στο Μεταξι και το θεαμα στους εξωτερικους χωρους δεν ηταν και το καλυτερο...παντου μυρωδια απο κάτουρα ενω σε καποιο σημειο καποιος ειχε χέσει κιολας...
Μεταξυ Μεγαλου Αλεξανδρου και Ιασωνος καποιος ανθρωπος ειχε αποκοιμηθει ή ισως και να λυγισε απο την πρεζα...
Νομιζω ο Δημος Αθηναιων πρεπει να περναει πιο τακτικα και να κανει απολυμανση.

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
400
Πόντοι
21
Πριν καμια 10αρια ετη η υπηρεσια σε καποιο απο τα αρχικα σπιτια της οδου Ιασωνος,μας διηγηθηκε το εξης περιστατικο: καποιος τοξικομανης επιχειρηση να μπει στο σαλονι...αμεσως η υπηρεσια αρπαξε ενα ξυλο σαν ροπαλο που ειχε και του ειπε χαρακτηριστικα: φυγε πουστη πρεζακια θα σου ανοιξω το κεφαλι αμα κανεις ενα βημα ακομα...
Ετσι ο τοξικομανης αποχωρησε..
Πιθανον στο νουμερο 1 να ειχε συμβει αυτο σε βραδινη βαρδια.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
πιο καλά είναι καθημερινή. Δεν έχει κάπως λιγότερη κοσμοσυρροή;
Έχει ναι αλλά μέχρι και οι πουτανες σε βλέπουν με μισό μάτι, σαν σεξομανή Δράκουλα χωρίς υποχρεώσεις η κάτι τετοιο

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Πρωινη επισκεψη στο Μεταξι και το θεαμα στους εξωτερικους χωρους δεν ηταν και το καλυτερο...παντου μυρωδια απο κάτουρα ενω σε καποιο σημειο καποιος ειχε χέσει κιολας...
Μεταξυ Μεγαλου Αλεξανδρου και Ιασωνος καποιος ανθρωπος ειχε αποκοιμηθει ή ισως και να λυγισε απο την πρεζα...
Νομιζω ο Δημος Αθηναιων πρεπει να περναει πιο τακτικα και να κανει απολυμανση.
Όχι φίλε, δεν θα γίνει το δικό σου
Η οσμή από τα ούρα και ο κίνδυνος να μην σου τρυπήσει το παπούτσι καμία σύριγγα ενώ το aids περιφέρεται στον άνεμο είναι θεσμός για το μεταξι και πρέπει να παραμείνει έτσι για τις επόμενες γενιές

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Έχει ναι αλλά μέχρι και οι πουτανες σε βλέπουν με μισό μάτι, σαν σεξομανή Δράκουλα χωρίς υποχρεώσεις η κάτι τετοιο
Τύπε τι λες; οι τάνες τις καθημερινές, που ως επί το πλείστον βαράνε μύγες, σε υποδέχονται όπως ο Μωϋσής τις 10 εντολές...:2funny:

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Μάγκες είμαι σε ένα μουντ βαριέμαι να γαμαω. Όποτε πάω μόνο για πιπα. Έχουμε καμία καλή πρόταση; Καμία κοπέλα που κάνει πιπαρα να τα δώσω στο στόμα της;

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Τύπε τι λες; οι τάνες τις καθημερινές, που ως επί το πλείστον βαράνε μύγες, σε υποδέχονται όπως ο Μωϋσής τις 10 εντολές...:2funny:
Τις καθημερινές τον μάγο τον υποδέχονται μετα βαίων και κλάδων τα κορίτσια. Βγαίνουν έξω στα παράθυρα (true story) και πετάνε τα στρινγκάκια τους.

Ωσαννά, ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι Κυρίου, ο βασιλεύς της Φυλής.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.776
Πόντοι
7.195
Μάγκες είμαι σε ένα μουντ βαριέμαι να γαμαω. Όποτε πάω μόνο για πιπα. Έχουμε καμία καλή πρόταση; Καμία κοπέλα που κάνει πιπαρα να τα δώσω στο στόμα της;
απ αυτές που πήγαινες όταν γάμαγες, δεν κάνει καμμία ;

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
772
Πόντοι
361
Τσαρκόφιλε , εσύ ?:2funny::2funny::think::think:.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Ναι κατάλαβα με τα μπλε μάτια, αυτή έχει τατουάζ στη κλειδα του αριστερού χεριού χεριού κάτι γραμματα κ μια μικρή καρδούλα στο δεξί, μάλιστα, άρα λύσαμε το ποια είναι, εκκρεμεί το μυστήριο με το νέο οίκο που αναφέρθηκε...
Σμύρνη στο δελο αυτό δούλευε βράδυ μια Ρωσίδα καβλιαρα. 1.70 30αρα μάλλον μελαχρινη
καβλοφατσα κωλαρου.
Πως την λεν αν ξέρεις κ που δουλεύει τώρα?

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
Η Κάιλι από Φώκαιας 25, Βουλγάρα κοντή με τατου, υπάρχει ακόμα;

Condom-in-ass

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2022
Like
0
Πόντοι
0
Δευτεριάτικη σύντομη πορνοβόλτα.

2η απογευματινή λοιπόν, πέρασμα από Λιοσίων 73Β όροφο, για να δω την Ρούμπι που εμφανίστηκε στο πρόγραμμα και ήταν η πρώτη της μέρα.
Πιτσιρίκα λατίνα αλλά με αρκετά παραπάνω κιλά.
Φορούσε ένα κορμάκι που έκρυβε τα περισσότερα και νωχελικό σαλονάρισμα. Δεν έκατσα να σκαννάρω παραπάνω και έφυγα.

Πήγα από το Βέργας 7 ισόγειο που τελικά ήταν η Σαμπίνα, αποφάσισε να δουλέψει μάλλον και καμιά καθημερινή.
Έφυγα, γιατί αρχικά πέρασα μήπως ήταν η Λάνα να την δοκιμάσω.

Βαρέθηκα να ανέβω Φυλής οπότε πήγα Σπύρου Πάτση που ήταν η 18χρονή Καρολίνα από Παραγουάη.
Μοντελέ κορμάκι, είχα ξαναγράψει την περασμένη βδομάδα...

Πέρασα πάλι μια χαρά, θα αφήσω και κριτική.
Είναι δεκτική και της αρέσουν τα πνιξίματα.
Προσοχή μαλάκες, θέλει τρόπο και μην είστε ούγκανοι. Η κλειτορίδα της είχε γίνει σαν φασόλι από το παίξιμο και από την μέση του αγώνα μέχρι το τέλος ανεβοκατέβαζε βίαια την λεκάνη της, μέχρι που έχυσα μέσα της συνεχίζοντας το βιολί της ακάθεκτη.
Σπυρου Πατση ? ....δεν μπορω να το βρω σε καποια λιστα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom