Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 163 άτομα (9 μέλη και 154 επισκέπτες)

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.911
Πόντοι
431
Το 8 ναι.Απογευματινη κοπελα δεν εχει καιρο τωρα.Το πρωι εχει δυο πολυ ευχαριστες μεγαλοκοπελες που κανουν πολυ καλα τη δουλεια τους.
Μιλφοπιστόλια..Έλενα +Βερόνικα..Και vfm η παρτούζα..

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
860
Πόντοι
81
Καλησπέρα, όπως έγραψα στο πρώτο πόστ μου είμαι νέος στον αγώνα (37χρ. όμως) και ενώ δεν με ενδιέφερε ή και σνόμπαρα την όλη φάση μέχρι πρόσφατα (με εξαίρεση κάποιες επισκέψεις στα στούντιο της κασσάνδρας όταν δούλευα εκεί κοντά πρίν 15 χρόνια) δεν είχα ασχοληθεί παραπάνω.
Μία νύχτα λοιπόν στα τέλη Ιουλίου που βρέθηκα σε ένα μαγαζί με σλάβικο φαγητό στην Καλλιθέα με κάτι φίλους και είχαμε απέναντι μας 2 κορίτσια του επαγγέλματος (μάλλον), να μας καυλαντίζουν αλλά να φεύγουν κατά τις 23:00 χωρίς συνέχεια, ενέδωσα στην προτροπή του ενός για τσάρκα στην Φυλής, καταλήξαμε στην Αουρόρα που είναι το στανταράκι του , δεν μας δέχτηκε για παρτούζα (3) γιατί "είχαμε πιεί" αλλά μας πήρε 1-1 , δεν θυμάμαι πολλά από την συνάντηση πέρα απο την αίσθηση μέτριας ικανοποίησης που ένιωθα όταν βγήκα (είχα μία θολούρα είναι η αλήθεια) αλλά για να γράφω εδώ μάλλον μου μπήκε το "μικρόβιο".
Για background : ΔΕΝ είμαι/το παίζω κανάς υπεργαμιάς ούτε την έχω μεγάλη, είμαι σχετικά εμφανίσιμος αλλά +15 κιλά από το κανονικό μου atm και πέρα από τις όποιες σχέσεις. τα τελευταία 5 χρόνια δουλεύω περιστασιακά και το tinder με κάποια επιτυχία αλλά στην τρέχουσα φάση με έψησε πολύ η φάση "έχω όρεξη, πάω , βλέπω, πληρώνω, αδειάζω, πάω για ποτό κλπ.", hustle-free. Επίσης δεν έχω τρελές απαιτήσεις η πολύ συγκεκριμένα γούστα (περί ορέξεως).

Επειδή δεν ειμουν σίγουρος από πού να ξεκινήσω είπα να πιάσω το Μεταξουργείο καθώς 1-2-3 10/15άρικα δεν θα τα κλάψω, οπότε τον τελευταίο μήνα έχω κάνει 2-3 τσάρκες και 2-3 στοχευμένες επισκέψεις με βάση κριτικές από εδώ επειδή δεν θέλω να γράψω κριτική πριν αποκτήσω ποιο "σφαιρική" άποψη για το αγώνισμα είπα να συνοψίσω εδώ τις πρώτες εντυπώσεις .

Μ.Αλεξάνδρου 28 (νομίζω) με τις πολλές πόρτες (πρώτη αριστερά) Σάββατο ~21:00, Μαρίνα , πρ.ανατ.μπλόκ, Ελληνικά με προφορά γεματούλα με μπυροκοιλιά λευκό δέρμα , βυζί πύραυλος 2+ σφιχτότατο, με είδε μαγκωμένο και με άφησε να πιάσω ότι ήθελα ενώ μου τον έπαιζε στα όρθια και έβγαζε και μερικά ψεύτικα βογκητά όσο της έγλυφα τις βυζάρες, πίπα σφιχτή 1-2 λεπτά στα 4 στην άκρη του κρεβατιού με εμένα όρθιο, τέλος μετά απο κανά 8-9λεπτο συνολικά, δοκίμασα να την ξαναβρώ αλλά δεν την έχω πετύχει ακόμα οπότε δεν έχω περισσότερες/καλύτερες πληροφορίες.

Κολωνού 27 υπόγειο καθημερινή ~19:00, Τζίνα Κολομβία με γυαλάκια (2 διαφορετικές επισκέψεις), ότι λένε οι κριτικές από εμφάνιση , 1η φορά μου έκανε πλάκα γιατί ειμουν εντελώς ξεκάβλωτος (με χαλάει πολύ ο χώρος στην υπόγα), πολύ οκ πίπα και πήρε και τα μπαλάκια ένα-ένα στο στόμα και τα γλώσσιαζε, δεκτική σε γλύψιμο/ρούφηγμα ρώγας και γενικό βυζοπαίγνιο, κανονική στάση με εναλλαγές μια χαρά, όταν πήρα τα πόδια της στους ώμους και έπεσα λίγο ποιο δυνατά πάνω/μέσα της άρχισε και κάτι (ψεύτικα) αλλά καυλωτικά αϊ-οϊ λατίνικα , 4 με λίγο ποιο δυνατούς ρυθμούς να ακουστεί κανά πλάτς και τέλος κοντά στο 10λεπτο με όλο το άγχος (της δουλειάς και γενικά) εξαφανισμένο.
Δεύτερη επίσκεψη την παρασκευή που μας πέρασε απόγευμα ~19:30, πάνω κάτω τα ίδια αλλά με περισσότερη βιασύνη και εμφανή κούραση τελείωσα στο 7-8 λεπτο, περίμενα μόνο ένα δωμάτιο, γενικά το να περιμένω δεν με ψήνει, αλλά η άλλη κοπέλα που ήταν εκεί με τον πλαστικό κώλο δεν την πήρε κανείς, όλοι την Τζίνα περιμέναν να "δούν". Γενικά το τίμησε το 10άρικο εύκολα και τις 2 φορές απλά την 1η φορά μάλλον την πέτυχα ξεκούραστη/ορεξάτη και ανέβασε τον πήχη αρκετά ψηλά, θέλω να "δοκιμάσω" όλες τις λατίνες, το έβαλα στόχο :cheesy:

Θα γράψω και άλλα αργότερα, συγνώμη για το μέγεθος του κειμένου, αν είναι στο λάθος thread ας το μεταφέρει κάποιος mod.
Απευθείας στα ...σκληρά τύπε, σιδεροκέφαλος. Χαρά στο κουράγιο σου πάντως που ξεκίνησες από εκεί, άλλοι στην θέση σου με το χάλι εκεί πέρα ούτε που θα ξαναπατάγανε.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Η Κάιλι από Φώκαιας 25, Βουλγάρα κοντή με τατου, υπάρχει ακόμα;
ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΛΟΠΙΠΙΝΑ.
Δεν πετυχαίνω και την τσατσά που ήταν εκεί πλέον στο Φωκ25 όροφο να την ρωτήσω που χάθηκε.
Μία βδομάδα και αν, αν δούλεψε πάντως.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.388
Πόντοι
2.036
Απευθείας στα ...σκληρά τύπε, σιδεροκέφαλος. Χαρά στο κουράγιο σου πάντως που ξεκίνησες από εκεί, άλλοι στην θέση σου με το χάλι εκεί πέρα ούτε που θα ξαναπατάγανε.
Ε και εγώ απορώ με τον εαυτό μου, αλλά σκέφτηκα ότι να δίνω 50αρικα + και να χύνω στο 5λεπτο (νταξ υπερβάλω λίγο) δεν είναι και τόσο value και κάτι πρέπει να κάνω μέχρι το καλοκαίρι.
Τώρα , κανάν καλό αφροδησιολόγο που να μην κρίνει και να είναι εχέμυθος έχουμε να πάω να κοιταχτώ ? χαχααχα

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
534
Πόντοι
301
Καλημέρα στην παρέα
Πάει έφυγε και η τατιάνα δούλευε Ιάσωνος 1Γ ,
ωραιο αδυνατο κορμι και πολυ καλη στις υπηρεσιες
Παίδες έχει κανεις να προτείνει κατι αντίστοιχη σε σωματότυπο και υπηρεσιες:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
"ομιλο"???
λαρωσε τυπε, τιποτα πολυεθνικες εταιρειες ειναι ? Μπουρδελα ειναι! :D:
οι ιδιοι μαφιοζοι τα εχουν οντως!
Γτ τα μπουρδέλα δεν είναι μαγαζιά;;;Άρα το προσωπικό από την στιγμή που δουλεύει σε ξεχωριστό μαγαζί ειναι στον ίδιο όμιλο ..απλο

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361
Πλακα εκανα αλλα αφου το συνεχισες θα σου απαντησω πως δεν ειναι μαγαζια , δεν "υπαρχουν" επιχειρηματικα και αυτοματως δεν ανηκουν σε ομιλους... Αυτο ισχυει για τα 19 απο τα 20 σπιτια, για να μη πω το κοινοτυπο 99%

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Μικαέλα Φωκαιας ξέρουμε αν κάνει ακαποτο και χυσιμο στο στόμα; Η το σταμάτησε;

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Διδυμου απόγευμα έχει κάτι καλο; Αλιονα κλπ η απόγευμα δεν παίζει κάτι; Πήγα πρωί γι διπλή πιπα από τα κορίτσια και έχυσα σαν λύκος

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
Ρε παιδιά γράφτηκε πριν 4-5 μέρες μια κριτική για μια Λάνα στο Βέργας 7.
Εγώ πέρασα Κυριακή κ Δευτέρα κ δεν ήταν ...ξέρουμε αν δουλεύει κ πότε?

pannnos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
Διδυμου απόγευμα έχει κάτι καλο; Αλιονα κλπ η απόγευμα δεν παίζει κάτι; Πήγα πρωί γι διπλή πιπα από τα κορίτσια και έχυσα σαν λύκος
Αλιονα απο διδυμου 18 μετα τις 17:00 εκει ειναι απ οσο θυμάμαι.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Αλιονα απο διδυμου 18 μετα τις 17:00 εκει ειναι απ οσο θυμάμαι.
δεν την έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει τρομερά λόγια. Και ήθελα να πάω. Αξίζει η πέρασε η μπογιά της; Πιπα μόνο θέλω βαριέμαι να γαμω

pannnos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
δεν την έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει τρομερά λόγια. Και ήθελα να πάω. Αξίζει η πέρασε η μπογιά της; Πιπα μόνο θέλω βαριέμαι να γαμω
Κοιτα εγω δυστυχως δε τη προλαβα στις δοξες της που ηταν αδυνατη και εδινε και κανα γλωσσοφιλο,αλλα ακομα και τωρα κανει ισως το καλυτερο τσιμπουκι απ ολες.Αμα πας,πες πως περασες μαζι της επειδη εχω καιρο να παω μηπως αλλαξε κατι

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
Αύριο είναι ανοιχτά η λόγω Πολυτεχνείου κλειστά;

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Κοιτα εγω δυστυχως δε τη προλαβα στις δοξες της που ηταν αδυνατη και εδινε και κανα γλωσσοφιλο,αλλα ακομα και τωρα κανει ισως το καλυτερο τσιμπουκι απ ολες.Αμα πας,πες πως περασες μαζι της επειδη εχω καιρο να παω μηπως αλλαξε κατι
Την είδα μόλις , είναι χοντρή; Εγώ δεν ήξερα ότι είναι έτσι .. δεν βλεπόταν

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom