Διαβάζοντας εκ των υστέρων τις κριτικές, να σας πώ και εγώ την εμπειρία μου από Κ45 Εύα.
Την πέτυχα στην τύχη (μόλις 2η τσάρκα που έκανα μόνος) την προηγούμενη πέμπτη απόγευμα, είχα άγχος/νεύρα από την δουλεία και ήθελα να χαλαρώσω έστω λίγο πριν πάω για μπύρες.
Καθόταν μόνη στο σαλόνι (άδεια και τα 2 δωμάτια) του 2ου δεξία "οίκου" και όταν είδα φάτσα σκέφτηκα "αποκλείεται να γαμιέται με πακιστανούς για 10€ αυτή" που έγινε ποιο έντονο όταν σηκώθηκε όρθια και φάνηκε καλύτερα το σώμα της μέσα από το μαύρο κομπινεζόν,
~1.6κάτι , βυζί 1 προς 2 στητό/σφιχτό, στητό όμορφο κωλαράκι, όμορφη κλασική Ουκρανόφατσα γενικά σε φάση όπως φαντάζεται ο Mήτσος απο Ζαχάρω οτι θα έιναι η Ουκρανή mail order bride που παρράγγειλε απο το internet, και όμως η τσατσά είπε ακριβώς αυτό, απλό για 10.
Το δεκάρικο έφυγε αυτόματα και στην επιλογή δωματίου ρωτάω (ως αφελής) ποιο είναι ποιο καθαρό και κλάσανε στα γέλια και οι 2 ^^.
Μπαίνω, στο αριστερό, γδύνομαι και όσο περιμένω την ακούω απέξω να βογκάει και να κάνει αχ,βαχ μάλλον για να ψήσει κάποιον στο σαλόνι, μπαίνει φουριόζα, γεια πως είσαι και πάει να φορέσει καπότα σε πεσμένο μόριο, καθιστός στο κρεβάτι την σταματάω και της λέω δεν θα γδυθείς πρώτα να σε δούμε, καμία αντίρρηση, τα βγάζει και αρχίζω να χαϊδεύω ότι μπορούσα σχετικά αργά για να μην φανώ λιγούρης, cold μου λέει εννοώντας τα χέρια μου που μόλις είχα πλύνει με το κρύο νερό στον νιπτήρα, οκ τα ζεσταίνω και συνεχίζω.
Πάω προς μουνάκι , no, ok λέω θεμιτό , πάω για φιλί/γλύψιμο βυζάκι no , ωχ , σκέφτομαι, οκ blowjob της λέω με εμένα όρθιο και αυτή καθιστή στο κρεβάτι, ξεκινάει , σχετικά σφιχτά αλλά με χέρι και μόνο το κεφάλι λές και τον έχω 30cm(όχι), a bit deeper της λέω και της βγάζω το χέρι και καπάκια βάζει το άλλο, βγάζω και το αριστερό ξαναβάζει το δεξί, πάω να πιάσω λίγο το κεφάλι της πολύ απαλά μπάς και με αφήσει να οδηγήσω no,no, ok sex λέει 1-2 λεπτά όλο αυτό.
Μου ανοίγει τα πόδια διάπλατα και έπιασα 100% στύση γιατί με την πίπα είμουν κάπου στο 80% (δεν είχα νιώσει την επιθυμία να γλείψω μουνάκι στην πολύ σύντομη ακόμα πορνοκαριέρα μου αλλά εδώ δεν θα με χάλαγε καθόλου αν το επέτρεπε).
Μπαίνω και αρχίζω χαλαρά χωρίς να έχω πέσει εντελώς πάνω της μέχρι που μου πετάει μία κραυγή "fuck me" οπότε και εγώ πέφτω πάνω της και αρχίζω να δίνω όσο μπορούσα, γυρνάει όμως το κεφάλι από την άλλη (δεν έκανα καν προσπάθεια για φιλιά κλπ.) και παρατηρώ το bluetooth ακουστικό και κάπως μου την έδωσε σε συνδιασμό με τα προκαταρκτικά και ξενέρωσα ελαφρώς, σηκώνομαι στα γόνατα της λέω να μου τον παίξει οπού δεν έφερε αντίρρηση και προσπάθησε δυνατά (ισώς για να με τελειώσει κιόλας) μέχρι να πιάσω πάλι 100% ενώ χούφτωνα σχετικά δυνάτα τα φοβερά βυζάκια της, της λέω doggy , απίστευτο στήσιμο , αλλά όταν άρχισα να τον βάζω/βγάζω όλο για να βλέπω το πανέρμοφο μουνάκι της , πετάει το χέρι πίσω , τον πιάνει , τον βάζει μέσα και λέει fuck me now (σε φάση άντε τελείωνε όμως), έ έδωσα 2 ελαφριά σκαμπίλια στα κωλομέρια (μάλλον γούσταρε εδώ) και έπιασα σχετικά δυνατό ρυθμό μέχρι να τελειώσω οπού μάλλον τελείωσα ποιο πολύ σκεπτόμενος τι θα ήθελα να της κάνω χαϊδεύοντας την παντού παρά την πραγματικότητα.
Έφυγε λίγο βιαστικά και όταν βγαίνει ακούω ένα "ήθελε γλύψει με 10€" εκεί κατάλαβα ότι μάλλον ξέρει κάποια ελληνικά και ότι μάλλον το θέμα της ήταν το κόστος και όχι το όποιο "εξτραδάκι" προσπάθησα εγώ ??? δεν ξέρω , εσείς οι ποιο έμπειροι τι λέτε ?
Με ρώτησε η τσατσά πώς ήταν στην έξοδο και της λέω "πολύ όμορφη και καλή αλλά no το ένα no το άλλο δεν κάνουμε δουλειά, αν θέλει παραπάνω πείτε το από πρίν" με την Εύα με το χέρι στην πόρτα του 2ου δωματίου που περίμενε ο επόμενος να ρωτάει την τσατσά τι λέω , την χαιρέτησα και έφυγα.
Συνοψίζοντας, εμφανισιακά η κοπέλα είναι σίγουρα στο top 3 απ'ότι έχω δει τον τελευταίο μήνα που άρχισα βολτάρω,
ελάχιστα δεκτική και σχετικά απόλυτη στο τι επιτρέπει , πολύ καθαρή, πολύ καλά στησίματα , σίγουρα κουβαλάει κάποια θέματα/τρέλα και τρολλάρει και λίγο.
Παίζει απλά να μην είμουν σε καλό mood εγώ ή η εμφανισή της να μου δημιούργησε μή ρεαλιστικές (gfe ίσως?) προσδοκίες και να την αδικώ, αλλά φεύγοντας πήγα και έριξα 2ο στην Τζίνα Κ27 υπόγα γιατί ένιωθα "άχυστος"
Αν μείνει εκεί θα δοκιμάσω ξανά με ποιο χαλαρή διάθεση για στεγνό άδειασμα.