Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 176 άτομα (13 μέλη και 163 επισκέπτες)

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.390
Πόντοι
2.836
Δεύτερη επίσκεψη σήμερα στην Τζούλια, από Φυλής 65 κάτω, και με ψιλοξεπέταξε. Πήγα τέλος της πρώτης βάρδιας και η τσατσά τσακωνότανε με έναν τύπο που έλεγε ότι η κοπέλα ήταν οκέι αλλά δεν πρόλαβε να τελειώσει κι έπρεπε να του δώσουν τα μισά λεφτά πίσω ή θα φώναζε την αστυνομία.
Τα μισά λεφτά πίσω περνει αν τα πάρει δηλαδή ειναι οταν η κοπέλα δεν έκανε κάτι από τις υπηρεσίες που ανακοίνωσε η 2τσα η γενικώς δεν έκανε τίποτα.... Δεν του φταίει η κοπέλα αν αυτός πήγε άδειασε αλλού πριν κ στα καπάκια πήγε στη Τζούλια....έλεος με μερικούς τύπους που ψαχνονται για φασαρία.... Τεσπα η Τζούλια είναι καλό μωράκι μικρό με έβαλε σε σκέψη να περάσω αλλά δεν είχα όρεξη να κάνω τον ξεναγό για να περασω καλα αφού δεν μιλάει καθόλου ελληνικά.... κ θα λέει τα βασικά της αγγλικής αν τα λέει κ αυτά... κ δεν έχει στρώσει ακόμα στη δουλειά....

Τελευταία τροποποίηση:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
είχα πετύχει μιά Νίνα πριν 2-3 χρόνια Τροφωνίου 11, νεαρή με πεταχτό κωλαράκι και φουλ πρόγραμμα. Καλά περίπτωση αλλά είχε χαθεί δεν ξέρω αν λέμε την ίδια.

Εμφανισιακά απ'ότι θυμάμαι είναι μελαχρινή διότι είχε κότσο πιασμένα πάνω τα μαλλιά, με τσουμπωτό κωλί & 2.5αρια βυζιά.
Όταν την ρώτησα για πρόγραμμα δεν θυμάμαι να μου ανέφερε κάτι για πίσω κίνηση.
Στο μιλητό κομπλέ την έκοψα μέσα είναι το θέμα γι'αυτό και ρωτάω μπας και την έχει δοκιμάσει κάποιος διότι ΔΕΝ μου περισσεύουν τα 20€ να τα πετάξω στον κουβά...

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.811
Πόντοι
736
Πρωινη επισκεψη στο Μεταξι και το θεαμα στους εξωτερικους χωρους δεν ηταν και το καλυτερο...παντου μυρωδια απο κάτουρα ενω σε καποιο σημειο καποιος ειχε χέσει κιολας...
Μεταξυ Μεγαλου Αλεξανδρου και Ιασωνος καποιος ανθρωπος ειχε αποκοιμηθει ή ισως και να λυγισε απο την πρεζα...
Νομιζω ο Δημος Αθηναιων πρεπει να περναει πιο τακτικα και να κανει απολυμανση.
" Νομιζω ο Δημος Αθηναιων πρεπει να περναει πιο τακτικα και να κανει απολυμανση. " Έχουν δουλειές τώρα να στολίσουν για τα Χριστούγεννα ,να βάλουν ροζ δέντρα στην ανακαινισμένη Πλ.Συντάγματος και να τελειώσουν και την Πανεπιστιμίου που είναι στις αρχές ένα γιαπί.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.810
Πόντοι
3.886
Το μεταξύ πρέπει να είναι η χειρότερη περιοχή τής Αθήνας

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.676
Πόντοι
736
Πέρασμα από φυλής τώρα είδα την γνωστή Κορινα και Αννα μαρια (κι οι δυο στυλιαρια), βέβαια ομολογώ το Κορινακι με καυλωσε αλλά μ χαν πει συναγωνιστές ότι δεν αξίζει!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.403
Πόντοι
456
Τελικά η Τάνια διδύμου πότε δουλεύει ρε γαμωτο μ?? απόγευμα η πρωί??στη κριτική του άλλου λέει πρωί..πείτε ένας να ξέρουμε

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.810
Πόντοι
3.886

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.354
Πόντοι
2.036
Διαβάζοντας εκ των υστέρων τις κριτικές, να σας πώ και εγώ την εμπειρία μου από Κ45 Εύα.

Την πέτυχα στην τύχη (μόλις 2η τσάρκα που έκανα μόνος) την προηγούμενη πέμπτη απόγευμα, είχα άγχος/νεύρα από την δουλεία και ήθελα να χαλαρώσω έστω λίγο πριν πάω για μπύρες.
Καθόταν μόνη στο σαλόνι (άδεια και τα 2 δωμάτια) του 2ου δεξία "οίκου" και όταν είδα φάτσα σκέφτηκα "αποκλείεται να γαμιέται με πακιστανούς για 10€ αυτή" που έγινε ποιο έντονο όταν σηκώθηκε όρθια και φάνηκε καλύτερα το σώμα της μέσα από το μαύρο κομπινεζόν,
~1.6κάτι , βυζί 1 προς 2 στητό/σφιχτό, στητό όμορφο κωλαράκι, όμορφη κλασική Ουκρανόφατσα γενικά σε φάση όπως φαντάζεται ο Mήτσος απο Ζαχάρω οτι θα έιναι η Ουκρανή mail order bride που παρράγγειλε απο το internet, και όμως η τσατσά είπε ακριβώς αυτό, απλό για 10.

Το δεκάρικο έφυγε αυτόματα και στην επιλογή δωματίου ρωτάω (ως αφελής) ποιο είναι ποιο καθαρό και κλάσανε στα γέλια και οι 2 ^^.
Μπαίνω, στο αριστερό, γδύνομαι και όσο περιμένω την ακούω απέξω να βογκάει και να κάνει αχ,βαχ μάλλον για να ψήσει κάποιον στο σαλόνι, μπαίνει φουριόζα, γεια πως είσαι και πάει να φορέσει καπότα σε πεσμένο μόριο, καθιστός στο κρεβάτι την σταματάω και της λέω δεν θα γδυθείς πρώτα να σε δούμε, καμία αντίρρηση, τα βγάζει και αρχίζω να χαϊδεύω ότι μπορούσα σχετικά αργά για να μην φανώ λιγούρης, cold μου λέει εννοώντας τα χέρια μου που μόλις είχα πλύνει με το κρύο νερό στον νιπτήρα, οκ τα ζεσταίνω και συνεχίζω.
Πάω προς μουνάκι , no, ok λέω θεμιτό , πάω για φιλί/γλύψιμο βυζάκι no , ωχ , σκέφτομαι, οκ blowjob της λέω με εμένα όρθιο και αυτή καθιστή στο κρεβάτι, ξεκινάει , σχετικά σφιχτά αλλά με χέρι και μόνο το κεφάλι λές και τον έχω 30cm(όχι), a bit deeper της λέω και της βγάζω το χέρι και καπάκια βάζει το άλλο, βγάζω και το αριστερό ξαναβάζει το δεξί, πάω να πιάσω λίγο το κεφάλι της πολύ απαλά μπάς και με αφήσει να οδηγήσω no,no, ok sex λέει 1-2 λεπτά όλο αυτό.
Μου ανοίγει τα πόδια διάπλατα και έπιασα 100% στύση γιατί με την πίπα είμουν κάπου στο 80% (δεν είχα νιώσει την επιθυμία να γλείψω μουνάκι στην πολύ σύντομη ακόμα πορνοκαριέρα μου αλλά εδώ δεν θα με χάλαγε καθόλου αν το επέτρεπε).
Μπαίνω και αρχίζω χαλαρά χωρίς να έχω πέσει εντελώς πάνω της μέχρι που μου πετάει μία κραυγή "fuck me" οπότε και εγώ πέφτω πάνω της και αρχίζω να δίνω όσο μπορούσα, γυρνάει όμως το κεφάλι από την άλλη (δεν έκανα καν προσπάθεια για φιλιά κλπ.) και παρατηρώ το bluetooth ακουστικό και κάπως μου την έδωσε σε συνδιασμό με τα προκαταρκτικά και ξενέρωσα ελαφρώς, σηκώνομαι στα γόνατα της λέω να μου τον παίξει οπού δεν έφερε αντίρρηση και προσπάθησε δυνατά (ισώς για να με τελειώσει κιόλας) μέχρι να πιάσω πάλι 100% ενώ χούφτωνα σχετικά δυνάτα τα φοβερά βυζάκια της, της λέω doggy , απίστευτο στήσιμο , αλλά όταν άρχισα να τον βάζω/βγάζω όλο για να βλέπω το πανέρμοφο μουνάκι της , πετάει το χέρι πίσω , τον πιάνει , τον βάζει μέσα και λέει fuck me now (σε φάση άντε τελείωνε όμως), έ έδωσα 2 ελαφριά σκαμπίλια στα κωλομέρια (μάλλον γούσταρε εδώ) και έπιασα σχετικά δυνατό ρυθμό μέχρι να τελειώσω οπού μάλλον τελείωσα ποιο πολύ σκεπτόμενος τι θα ήθελα να της κάνω χαϊδεύοντας την παντού παρά την πραγματικότητα.

Έφυγε λίγο βιαστικά και όταν βγαίνει ακούω ένα "ήθελε γλύψει με 10€" εκεί κατάλαβα ότι μάλλον ξέρει κάποια ελληνικά και ότι μάλλον το θέμα της ήταν το κόστος και όχι το όποιο "εξτραδάκι" προσπάθησα εγώ ??? δεν ξέρω , εσείς οι ποιο έμπειροι τι λέτε ?
Με ρώτησε η τσατσά πώς ήταν στην έξοδο και της λέω "πολύ όμορφη και καλή αλλά no το ένα no το άλλο δεν κάνουμε δουλειά, αν θέλει παραπάνω πείτε το από πρίν" με την Εύα με το χέρι στην πόρτα του 2ου δωματίου που περίμενε ο επόμενος να ρωτάει την τσατσά τι λέω , την χαιρέτησα και έφυγα.

Συνοψίζοντας, εμφανισιακά η κοπέλα είναι σίγουρα στο top 3 απ'ότι έχω δει τον τελευταίο μήνα που άρχισα βολτάρω,
ελάχιστα δεκτική και σχετικά απόλυτη στο τι επιτρέπει , πολύ καθαρή, πολύ καλά στησίματα , σίγουρα κουβαλάει κάποια θέματα/τρέλα και τρολλάρει και λίγο.
Παίζει απλά να μην είμουν σε καλό mood εγώ ή η εμφανισή της να μου δημιούργησε μή ρεαλιστικές (gfe ίσως?) προσδοκίες και να την αδικώ, αλλά φεύγοντας πήγα και έριξα 2ο στην Τζίνα Κ27 υπόγα γιατί ένιωθα "άχυστος"
Αν μείνει εκεί θα δοκιμάσω ξανά με ποιο χαλαρή διάθεση για στεγνό άδειασμα.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.810
Πόντοι
3.886

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.811
Πόντοι
736
μπαρμπορα από βέργας είναι καλή;Κάτι φωτό π είδα με Καυλωσαν φουλ...

Η μπαρμπορα από βέργας είναι καλή;Κάτι φωτό π είδα με Καυλωσαν φουλ...
Θα περάσεις καλά συναγωνιστή αρκεί να είσαι "cool" και θα σου λιώσει η Βαρβάρα .
Θα κατέβω αυτές τις μέρες να Μ κάνει ιδιαίτερα
Θα σου τα κάνει και από την καλή και από την ανάποδη !!!

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.810
Πόντοι
3.886
Θα περάσεις καλά συναγωνιστή αρκεί να είσαι "cool" και θα σου λιώσει η Βαρβάρα .

Θα σου τα κάνει και από την καλή και από την ανάποδη !!!
Μακάρι αδερφέ.... Φαίνεται πρόστυχο μιλφακι

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.811
Πόντοι
736
Μεσημεριανή βόλτα γυρω στις 14:00
Περγάμου 1 κάτω η Κικι, πρώην Μίμα από Ααχαρνών 85, ασιάτισα με πρόγραμμα που ξεκινάει από 30 και ανεβαίνει. Ευγενική και ευδιάθετη κοπέλα, χάλια δόντια
Περγάμου 1 πάνω η Εβελίνα με διχτυωτό καλσόν και φορεματάκι, γνωστή και περιζήτητη παρουσία.
Φυλής 109 κάτω η Φωτεινή, το άλογο από Διδυμου 27 με δίχαλη σαγιονάρα
Φωκαίας 27 κάτω η Βαλέρια με ελαφρώς ασιατικά χαρακτηριστικά, όμορφη μιλφ, μου θύμισε μια παλιά φίλη από Φιλιππίνες και παραλίγο να μπω
Διδύμου 22 κάτω η Αγγέλα με ποικίλο πρόγραμμα και τελειωτικό στο στόμα, έντονα βαμμένη. Σέξυ προφορά όταν αυτοπαρουσιάστηκε.
Αγκύρας 12 Μαρία και Εύα. Η Εύα ήταν η ωραιότερη παρουσία της σημερινής βόλτας. Την έχω πάρει πολλάκις όταν δούλευε στο Πιπίνου 118. Αρχοντική ρωσιδάρα, αδύνατη με μοντελέ σώμα, μαλλιά βαμμένα σχεδόν άσπρα με μπούκλες, τρομερα λευκά πέδιλα ψηλατάκουνα. Πολύ ευγενική. Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό, αυταρχικό και 69.
Φυλής 84Α Ταϋλανδάνα, πάντα υπέροχη φολιάστρα και Λάουρα, ξανθούλα, συναγωνίζονται στο έντεχνο φόλιασμα συναγωνιστών. Η Άννα παραμένει απο τις πιο όμρφες και καθαρές κοπέλες της Φυλής, σήμερα η τσατσά ανακοίνωσε και ελεύθερο στοματικό. Δεν την πίστεψα.
Φυλής 86 η Χριστίνα
Φυλής 105 η Μαριάννα και η Λάουρα φο-λατίνες ομορφούλες
Βέργας 3 αριστερά η Σεμπντά με τα τατουάζ, μπαμπάτσικη γκόμενα και δεξιά η Όλγα
Φιλιππίδου 11 β όροφος η Ινές, άοσμη φολιάστρα
Η Εύα είναι δεύτερη βάρδια ;

GREKO79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2014
Κριτικές
5
Like
708
Πόντοι
86
Ρε μάγκες, υπαρχει καμια που να κανει ελευθερο στοματικο τελειωτικο και που ν αξιζει στη Φιλης και περιξ?
Εκτος Αλιονας στη Δυδυμου,
και γενικα αμα το ζητησεις απο καποια που κανει ελευθερο στοματικο θα το κανει και τελέιωτικο??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom