Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (8 μέλη και 66 επισκέπτες)

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
Βολτα πριν από λίγο καρφωτος στο Βέργας 7 για την Λάνα κ τρίτη φορά πήρα τα τρία .....η Σαμπίνα ήταν που έδινε πόνο κ για να λέμε την αλήθεια από εμφάνιση τις περισσότερες της έχει για μεζέ ,τώρα μέσα δεν έχω αποψη .
Έφυγα γτ είχε δωμάτια.
Βέργας 7 κάτω κλειστό.
Φωκαιας 17 κάτω Μαρία ξανθιά γεματουλα.
25 κάτω η φόλα τσιγγανορουμανα.
Φωκαιας 27 πάνω Εμμανουέλα
Κάτω μια Ρουμάνα με πιασίματα.
Φυλής 54 κατω ορορα κλασικά.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Ψάχνω κριτικές αλλά ΔΕΝ βρίσκω κάτι για Βέργας 7 ισόγειο αναφέρομαι και συγκεκριμένα για την εκδιδόμενη ονόματι Νίνα που την πετυχαίνω συνήθως τρίτη μεταμεσονύχτια..
Έχει δοκιμαστεί από κάποιον συναγωνιστή;;;; :think:

Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
118
Πόντοι
0

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.742
Πόντοι
6.255
Μόλις πέρασα από Διδυμου 27 δουλεύανε η Μιλένα με την Τάνια και σε ερώτηση της τσατσάς ποια από τις δύο τις είπα: και τις δύο και μου απάντησε ότι και οι δύο δεν δουλεύουν μαζί, της απαντάω μπα το κόψανε και μου λέει ναι

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.764
Πόντοι
7.195
Ψάχνω κριτικές αλλά ΔΕΝ βρίσκω κάτι για Βέργας 7 ισόγειο αναφέρομαι και συγκεκριμένα για την εκδιδόμενη ονόματι Νίνα που την πετυχαίνω συνήθως τρίτη μεταμεσονύχτια..
Έχει δοκιμαστεί από κάποιον συναγωνιστή;;;; :think:
είχα πετύχει μιά Νίνα πριν 2-3 χρόνια Τροφωνίου 11, νεαρή με πεταχτό κωλαράκι και φουλ πρόγραμμα. Καλά περίπτωση αλλά είχε χαθεί δεν ξέρω αν λέμε την ίδια.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Μεσημεριανή βόλτα γυρω στις 14:00
Περγάμου 1 κάτω η Κικι, πρώην Μίμα από Ααχαρνών 85, ασιάτισα με πρόγραμμα που ξεκινάει από 30 και ανεβαίνει. Ευγενική και ευδιάθετη κοπέλα, χάλια δόντια
Περγάμου 1 πάνω η Εβελίνα με διχτυωτό καλσόν και φορεματάκι, γνωστή και περιζήτητη παρουσία.
Φυλής 109 κάτω η Φωτεινή, το άλογο από Διδυμου 27 με δίχαλη σαγιονάρα
Φωκαίας 27 κάτω η Βαλέρια με ελαφρώς ασιατικά χαρακτηριστικά, όμορφη μιλφ, μου θύμισε μια παλιά φίλη από Φιλιππίνες και παραλίγο να μπω
Διδύμου 22 κάτω η Αγγέλα με ποικίλο πρόγραμμα και τελειωτικό στο στόμα, έντονα βαμμένη. Σέξυ προφορά όταν αυτοπαρουσιάστηκε.
Αγκύρας 12 Μαρία και Εύα. Η Εύα ήταν η ωραιότερη παρουσία της σημερινής βόλτας. Την έχω πάρει πολλάκις όταν δούλευε στο Πιπίνου 118. Αρχοντική ρωσιδάρα, αδύνατη με μοντελέ σώμα, μαλλιά βαμμένα σχεδόν άσπρα με μπούκλες, τρομερα λευκά πέδιλα ψηλατάκουνα. Πολύ ευγενική. Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό, αυταρχικό και 69.
Φυλής 84Α Ταϋλανδάνα, πάντα υπέροχη φολιάστρα και Λάουρα, ξανθούλα, συναγωνίζονται στο έντεχνο φόλιασμα συναγωνιστών. Η Άννα παραμένει απο τις πιο όμρφες και καθαρές κοπέλες της Φυλής, σήμερα η τσατσά ανακοίνωσε και ελεύθερο στοματικό. Δεν την πίστεψα.
Φυλής 86 η Χριστίνα
Φυλής 105 η Μαριάννα και η Λάουρα φο-λατίνες ομορφούλες
Βέργας 3 αριστερά η Σεμπντά με τα τατουάζ, μπαμπάτσικη γκόμενα και δεξιά η Όλγα
Φιλιππίδου 11 β όροφος η Ινές, άοσμη φολιάστρα

Τελευταία τροποποίηση:

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Έχεις δίκιο για την Άννα εκ Ταϊλάνδης. Πριν από καμιά εβδομάδα που είχα περάσει, ενώ η τσα ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό, μέσα η κοπελιά αρνήθηκε. Να πω ότι και εγώ για αυτό μπήκα,να δοκιμάσω, αλλά τζιφος.
Πάντως όντως είναι πολύ καθαρή και πολύ όμορφη.

Τελευταία τροποποίηση:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Έχεις δίκιο για την Άννα εκ Ταϊλάνδης. Πριν από καμιά εβδομάδα που είχα περάσει, ενώ η τσα ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό, μέσα η κοπελιά αρνήθηκε. Να πω ότι και εγώ για αυτό μπήκα,να δοκιμάσω, αλλά τζιφος.
Πάντως όντως είναι πολύ καθαρή και πολύ όμορφη.
παίζει να χαλάει όλα της τα έσοδα στο κομμωτήριο

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.145
Πόντοι
6.495
Δεύτερη επίσκεψη σήμερα στην Τζούλια, από Φυλής 65 κάτω, και με ψιλοξεπέταξε. Πήγα τέλος της πρώτης βάρδιας και η τσατσά τσακωνότανε με έναν τύπο που έλεγε ότι η κοπέλα ήταν οκέι αλλά δεν πρόλαβε να τελειώσει κι έπρεπε να του δώσουν τα μισά λεφτά πίσω ή θα φώναζε την αστυνομία. Σε αυτό το κλίμα η Τζούλια ήταν εμφανώς εκνευρισμένη, παρόλα αυτά της έγλυψα τα ωραία πατουσάκια και πασπάτεψα όσο μπορούσα τα μυτερά της βυζάκια. Του κοντοπούτανου γίνεται εκεί στα Φ65, ήρθε και καθότανε στο σαλόνι μια Κορίνα, η οποία θα εργαζόταν στη συνέχεια στο πάνω, πιτσιρίκα κι αυτή, πολύ αδύνατη με τα ρούχα όπως την είδα, και φεύγοντας μπήκε και μια Χριστίνα ή Χριστιάννα, ξανθούλα, επίσης αδύνατη (για τη Χριστίνα-Χριστιάννα νομίζω πως έχουν γράψει αρκετά οι συνάδελφγοι εδώ). Στη πρωινή παίζει, επίσης, και η Άννα Μαρία, η οποία για τους φίλους του είδους δίνει κι αυτή αγόγγυστα τα πατουσάκια της για γλύψιμο :confused:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Μαραθώνος μεριά δεν έπαιζε τίποτα το αξιοσημείωτο απόψε 2η βάρδια.
Στο τέρμα δεξιά 59Α μία γκιλφ για Μεταξουργείο μεριά. Χριστίνα αν θυμάμαι καλά.
Στο Μαραθώνος 59 όροφο η Σεβντά με τα τατουάζ ενώ το κάτω κλειστό.
Στο Μαραθώνος και Αχιλλέως γωνία μία καστανόξανθη 38-40, με κανονικό σώμα, άκυρη όμως γενικά.

Αν και είχα καιρό να περάσω, αυτά τα τρία απομονωμένα σπιτάκια αν δεν κάνουν κάτι με το ρόστερ δεν τα βλέπω να πηγαίνουν...

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.718
Πόντοι
2.846
Δεύτερη επίσκεψη σήμερα στην Τζούλια, από Φυλής 65 κάτω, και με ψιλοξεπέταξε. Πήγα τέλος της πρώτης βάρδιας και η τσατσά τσακωνότανε με έναν τύπο που έλεγε ότι η κοπέλα ήταν οκέι αλλά δεν πρόλαβε να τελειώσει κι έπρεπε να του δώσουν τα μισά λεφτά πίσω ή θα φώναζε την αστυνομία. Σε αυτό το κλίμα η Τζούλια ήταν εμφανώς εκνευρισμένη, παρόλα αυτά της έγλυψα τα ωραία πατουσάκια και πασπάτεψα όσο μπορούσα τα μυτερά της βυζάκια. Του κοντοπούτανου γίνεται εκεί στα Φ65, ήρθε και καθότανε στο σαλόνι μια Κορίνα, η οποία θα εργαζόταν στη συνέχεια στο πάνω, πιτσιρίκα κι αυτή, πολύ αδύνατη με τα ρούχα όπως την είδα, και φεύγοντας μπήκε και μια Χριστίνα ή Χριστιάννα, ξανθούλα, επίσης αδύνατη (για τη Χριστίνα-Χριστιάννα νομίζω πως έχουν γράψει αρκετά οι συνάδελφγοι εδώ). Στη πρωινή παίζει, επίσης, και η Άννα Μαρία, η οποία για τους φίλους του είδους δίνει κι αυτή αγόγγυστα τα πατουσάκια της για γλύψιμο :confused:
δυστυχώς η Τζούλια είναι των συνοπτικών διαδικασιών. Δεν νομίζω να φταίει το περιστατικό με τον τύπο :(

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom