Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.914
- Πόντοι
- 3.886
Το ξέρω κ εγώ τρολαρωΧιούμορ κάνω τύπε μου!
Το ξέρω κ εγώ τρολαρωΧιούμορ κάνω τύπε μου!
Αυτή την εβδομάδα ξαλαφρώνει τις πούτσες των εν Πάτραις συναγωνιστών στο studioKΚατέβηκα πριν διδύμου για Βικτώρια και δυστυχώς έλειπε.. Επιστρέφει την άλλη εβδομάδα
Αααα πήγε Πάτρα;χαχαχαχαΑυτή την εβδομάδα ξαλαφρώνει τις πούτσες των εν Πάτραις συναγωνιστών στο studioK
είχα πετύχει μιά Νίνα πριν 2-3 χρόνια Τροφωνίου 11, νεαρή με πεταχτό κωλαράκι και φουλ πρόγραμμα. Καλά περίπτωση αλλά είχε χαθεί δεν ξέρω αν λέμε την ίδια.Ψάχνω κριτικές αλλά ΔΕΝ βρίσκω κάτι για Βέργας 7 ισόγειο αναφέρομαι και συγκεκριμένα για την εκδιδόμενη ονόματι Νίνα που την πετυχαίνω συνήθως τρίτη μεταμεσονύχτια..
Έχει δοκιμαστεί από κάποιον συναγωνιστή;;;;
Φυλής 109 κάτω η Φωτεινή, το άλογο από Διδυμου 27 με δίχαλη σαγιονάρα
παίζει να χαλάει όλα της τα έσοδα στο κομμωτήριοΈχεις δίκιο για την Άννα εκ Ταϊλάνδης. Πριν από καμιά εβδομάδα που είχα περάσει, ενώ η τσα ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό, μέσα η κοπελιά αρνήθηκε. Να πω ότι και εγώ για αυτό μπήκα,να δοκιμάσω, αλλά τζιφος.
Πάντως όντως είναι πολύ καθαρή και πολύ όμορφη.
δυστυχώς η Τζούλια είναι των συνοπτικών διαδικασιών. Δεν νομίζω να φταίει το περιστατικό με τον τύποΔεύτερη επίσκεψη σήμερα στην Τζούλια, από Φυλής 65 κάτω, και με ψιλοξεπέταξε. Πήγα τέλος της πρώτης βάρδιας και η τσατσά τσακωνότανε με έναν τύπο που έλεγε ότι η κοπέλα ήταν οκέι αλλά δεν πρόλαβε να τελειώσει κι έπρεπε να του δώσουν τα μισά λεφτά πίσω ή θα φώναζε την αστυνομία. Σε αυτό το κλίμα η Τζούλια ήταν εμφανώς εκνευρισμένη, παρόλα αυτά της έγλυψα τα ωραία πατουσάκια και πασπάτεψα όσο μπορούσα τα μυτερά της βυζάκια. Του κοντοπούτανου γίνεται εκεί στα Φ65, ήρθε και καθότανε στο σαλόνι μια Κορίνα, η οποία θα εργαζόταν στη συνέχεια στο πάνω, πιτσιρίκα κι αυτή, πολύ αδύνατη με τα ρούχα όπως την είδα, και φεύγοντας μπήκε και μια Χριστίνα ή Χριστιάννα, ξανθούλα, επίσης αδύνατη (για τη Χριστίνα-Χριστιάννα νομίζω πως έχουν γράψει αρκετά οι συνάδελφγοι εδώ). Στη πρωινή παίζει, επίσης, και η Άννα Μαρία, η οποία για τους φίλους του είδους δίνει κι αυτή αγόγγυστα τα πατουσάκια της για γλύψιμο
Τα μισά λεφτά πίσω περνει αν τα πάρει δηλαδή ειναι οταν η κοπέλα δεν έκανε κάτι από τις υπηρεσίες που ανακοίνωσε η 2τσα η γενικώς δεν έκανε τίποτα.... Δεν του φταίει η κοπέλα αν αυτός πήγε άδειασε αλλού πριν κ στα καπάκια πήγε στη Τζούλια....έλεος με μερικούς τύπους που ψαχνονται για φασαρία.... Τεσπα η Τζούλια είναι καλό μωράκι μικρό με έβαλε σε σκέψη να περάσω αλλά δεν είχα όρεξη να κάνω τον ξεναγό για να περασω καλα αφού δεν μιλάει καθόλου ελληνικά.... κ θα λέει τα βασικά της αγγλικής αν τα λέει κ αυτά... κ δεν έχει στρώσει ακόμα στη δουλειά....Δεύτερη επίσκεψη σήμερα στην Τζούλια, από Φυλής 65 κάτω, και με ψιλοξεπέταξε. Πήγα τέλος της πρώτης βάρδιας και η τσατσά τσακωνότανε με έναν τύπο που έλεγε ότι η κοπέλα ήταν οκέι αλλά δεν πρόλαβε να τελειώσει κι έπρεπε να του δώσουν τα μισά λεφτά πίσω ή θα φώναζε την αστυνομία.
είχα πετύχει μιά Νίνα πριν 2-3 χρόνια Τροφωνίου 11, νεαρή με πεταχτό κωλαράκι και φουλ πρόγραμμα. Καλά περίπτωση αλλά είχε χαθεί δεν ξέρω αν λέμε την ίδια.
" Νομιζω ο Δημος Αθηναιων πρεπει να περναει πιο τακτικα και να κανει απολυμανση. " Έχουν δουλειές τώρα να στολίσουν για τα Χριστούγεννα ,να βάλουν ροζ δέντρα στην ανακαινισμένη Πλ.Συντάγματος και να τελειώσουν και την Πανεπιστιμίου που είναι στις αρχές ένα γιαπί.Πρωινη επισκεψη στο Μεταξι και το θεαμα στους εξωτερικους χωρους δεν ηταν και το καλυτερο...παντου μυρωδια απο κάτουρα ενω σε καποιο σημειο καποιος ειχε χέσει κιολας...
Μεταξυ Μεγαλου Αλεξανδρου και Ιασωνος καποιος ανθρωπος ειχε αποκοιμηθει ή ισως και να λυγισε απο την πρεζα...
Νομιζω ο Δημος Αθηναιων πρεπει να περναει πιο τακτικα και να κανει απολυμανση.