Κωμικοτραγική συνάντηση με Ειρήνη (Φ72) όπου η τύπισσα έδωσε ρέστα στη γελοιότητα. Αρχικά μπήκε στο δωμάτιο εμφανώς βαριεστημένη και με μια μούρη μέχρι το πάτωμα· δεν πολυέδωσα σημασία. Πάω να την αγκαλιάσω και να τη φιλήσω στο λαιμό και στα (ανύπαρκτα) βυζιά της και τη βλέπω να ανασκουμπώνεται, να σπεύδει να κάτσει στο κρεβάτι και να μου λέει ξάπλωσε στο κρεβάτι, αφού μου έκανε και μια επίπληξη ότι τέτοια πράγματα (τα φιλιά στο λαιμό και στα βυζιά τώρα) τα κάνουν μόνο ζευγάρια σε σχέση καθώς και ότι είμαι πολύ επιθετικός. Εγώ συνεχίζει κάνω μόνο σεξ. Ωραία της λέω ξάπλωσε να σε γλείψω πρώτα λίγο εγώ. Δεν θέλω απαντά να με γλείψεις.
Κάνω τη πάπια προς στιγμήν και ξαπλώνω εντέλει στο κρεβάτι, όπου τη βλέπω να πηγαίνει να βάλει πότα σε πεσμένο παπάρι.
- Τι κάνεις εκεί; δε βλέπεις ότι δεν μου έχει σηκωθεί;
- Άκου να δεις αυτά που θες εσύ, τα φιλιά στο στόμα (δεν έκανα εντωμεταξύ κίνηση να τη φιλίσω στο στόμα), τα γλειψίματα και τις αγκαλιές τις κάνουν μόνο στις σχέσεις τους (επαναλαμβάνει). Εγώ κάνω απλό σεξ κι αν σ’ αρέσει.
-Είναι δυνατόν (της λέω) να λες τέτοιες μαλακίες στους πελάτες;; το γλείψιμο δλδ από το πελάτη σ’ εσένα δεν είναι μέρος του σεξ; επίσης δεν πήγα να σε φιλήσω στο στόμα.
-σε ξέρω κι από χθες για να σε αφήσω να κάνεις αυτά τα πράγματα;
-έλα, έλα ντάξει, άστο ξενέρωσα τελείως
και τινάζομαι από το κρεβάτι προς εκεί που είχα ακουμπήσει τα ρούχα μου ξεκινώντας να ντύνομαι.
(πριν βγω μου έφερε εννοείται πίσω το 20άρι)
Τελικά άδειασα στην Άντρεα από Λ73Β, όπου ευτυχώς πέρασα αρκετά καλά και ευχαριστήθηκα τις βυζάρες της. Θα γράψω λογικά αύριο και μια κριτική γιατί βαριέμαι τώρα. Μαζί της ήταν η Ιζαμπέλα και μια μάλλον καινούργια πλην όμως αδιάφορη, η Μελίσα (η τσατσά είπε έχει 3 μέρες στην Ελλάδα)
Κατά τα λοιπά όπως τα ξέρετε
Φ54 --> Αουρόρα
Φιλ (κάτω) --> Σιμόνα, Ντιάνα
Φιλ (πάνω) --> Καρολίνα
Φωκ 7 (υπογ) --> Έμιλυ
Φωκ 25Β --> Σάρα
Φωκ 27Α --> Εμμανουέλα
Φ65Β --> Έλλη
Φ86Α --> Μαρία
Φ86Β --> Άναμπελ νομίζω άκουσα, ήταν δωμάτιο και την έκανα
Φ71 --> Εύα