Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 256 άτομα (21 μέλη και 235 επισκέπτες)

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Είχα να γαμησω ένα μήνα!
Αγαμία & καύλες βαραγαν κόφτες....!!!!:erection:

Πήρα λεωφορείο και μετρό και κατέβηκα στο ρομαντικό Μεταξουργείο....!!!!:smitten:

Μέσα στα μμμ είχε πολλές σιχαμερες βρωμερες Ελλεηνιδες....στις οποίες γύρισα την πλάτη μου και της απαξίωσα....!!!! :badair:

Κατεβαίνοντας στο Μεταξουργείο πήγα καρφωτος στα στανταρακια μου.... αλλά λείπανε....γαμω την γκαντεμια μου μεσαααα....!!!!:headbang:
Η διαίσθηση μου έλεγε ότι η φόλα θα είναι μονόδρομος....και έτσι έγινε....!!!! Γάμησα μία πατσαβουρομπουχεσω κουραδου:turkydance:.... φουλ μπαζογαμηκουλιαση....!!!!:zombie:

Στο καπάκι φεύγω για Φολής μπας και ρεφαρω.... τίποτα.... δράμα η κατάσταση.... έκλαψε η ψυχή μου....!!!!:cry:

Και στο καπάκι ξανά τον μπούλο για Μεταξουργείο!:crazy:

Και ΝΑΙ....!!!! ΡΕΦΑΡΑ....!!!!:happy:

Παίχτηκε τρελό gfe mood sexaki....με καυλιαρικο μιλφονι..............................

:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

αδερφε μου και γω αυτο κανω οταν παω στα μπουρδελα τους γυρναω τη πλατη και δε τις κοιταζω καν και ακομα και οταν δε πηγαινω στα μπουρδελα δε τις κοιταζω καν χαχα,μπουρδελα μονο μακρια απο ελληνιδες,αμα ολοι οι αντρες ηταν σα τον πικερ καμια ελληνιδα δε θα ηταν ντιβα ολες θα παρακαλαγαν,αλλα ειναι μουνοδουλοι μαλακες το 70 τοις εκατο σα τον σαντ μαν χωρις παρεξηγηση σαντ αλλα ρε μλκ ελεος τραβα σε κανα ρδελο και σταματα να ψυχολογεις τις πατσαβουρες ελληνιδες,και οκ δε εχεις λεφτα?τραβα στο 10αρικο ή 20αρικο ειτε στα μπουρδελα της θεσαλονικη(που ειχες πει οτι μενεις) ειτε στην αθηνα,επιλογες υπαρχουν.

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Σήμερα το απόγευμα όλα τα σπιτακια της Φωκαίας αλώθηκαν από τα Πακια
Πήγαιναν 5-10 άτομα γιούρια
Για ταξίαρχους μας βλέπω
τι λες ρε μπρο στη φυλης λιγα τους δεχονται αυτους τους κακασχημους,φυλης 66α εχω δει να τους δεχονται,μοντελοαλησιδα και τα απο κει δλδ φυλης 65α,Φυλής 72 κλπ δε τους δεχονται.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Παει και η φυλής, κατακτήθηκε απο τις ισχυρές δυνάμεις του Μπαγκλαντές .
Δεν φταίει κανείς οταν 8/10 πανε για χαβαλέ και τσάρκα
Πρέπει να συντηρηθούν κάπως τα σπίτια, στα 80 η κιλοβατορα

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Παει και η φυλής, κατακτήθηκε απο τις ισχυρές δυνάμεις του Μπαγκλαντές .
Δεν φταίει κανείς οταν 8/10 πανε για χαβαλέ και τσάρκα
Πρέπει να συντηρηθούν κάπως τα σπίτια, στα 80 η κιλοβατορα
εχεις δικιο ρε φιλε οι ελληνες ειναι παλιομουνοδουλοι δε γαμανε αστα να πανε,προτιμαν να παρακαλανε τις βρωμομουνες ελληνιδες παρα να πανε στις τιμιες ιεροδουλες,εγω παντως δε ειμαι απο αυτους οποτε παω φυλης δε παω για τσαρκα μονο,ισως το πρωτο χρονο που πηγαινα φυλης να πηγαινα και για τσαρκες μονο μετα το σταματησα,αλλα μη λεμε και μαλακιες σε λιγα σπιτια στη φυλης τους δεχονται,σε πολλα σπιτια φυλης τους εχουν διωξει μπροστα μου,εκει εχει ωραιες κοπελες οι οποιες δε ειναι ζωα να πανε με δαυτους αλλο μεταξουργειο που εχει γριες και χοντρες αυτες χεστηκαν να πανε,στη φυλης το 95 τοις εκατο ειναι μια χαρα γαμευσιμες αρα καμια δε θα δεχτει να παει με αυτα τα μπαζα.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Είχα να γαμησω ένα μήνα!
Αγαμία & καύλες βαραγαν κόφτες....!!!!:erection:

Πήρα λεωφορείο και μετρό και κατέβηκα στο ρομαντικό Μεταξουργείο....!!!!:smitten:

Μέσα στα μμμ είχε πολλές σιχαμερες βρωμερες Ελλεηνιδες....στις οποίες γύρισα την πλάτη μου και της απαξίωσα....!!!! :badair:

Κατεβαίνοντας στο Μεταξουργείο πήγα καρφωτος στα στανταρακια μου.... αλλά λείπανε....γαμω την γκαντεμια μου μεσαααα....!!!!:headbang:
Η διαίσθηση μου έλεγε ότι η φόλα θα είναι μονόδρομος....και έτσι έγινε....!!!! Γάμησα μία πατσαβουρομπουχεσω κουραδου:turkydance:.... φουλ μπαζογαμηκουλιαση....!!!!:zombie:

Στο καπάκι φεύγω για Φολής μπας και ρεφαρω.... τίποτα.... δράμα η κατάσταση.... έκλαψε η ψυχή μου....!!!!:cry:

Και στο καπάκι ξανά τον μπούλο για Μεταξουργείο!:crazy:

Και ΝΑΙ....!!!! ΡΕΦΑΡΑ....!!!!:happy:

Παίχτηκε τρελό gfe mood sexaki....με καυλιαρικο μιλφονι..............................

:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

Μύστη, για πες ποιο ήταν το Μιλφονι! Μην είσαι μοναχοφαης!:rockon::hi:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Πρωινη Βαρδυα στην Οδος Φυλης 56 Η Βικυ η γλυκια Βασιλισα ξανθουλα με ωραιο σωμα και προσωπο μαζι της η Χριστινα με ωραιο κολο και στισιμο κανουνε και παρτουζα οπου τους αρεσει παρα πολυ.Φυλης 84 Α Κορινα κοκαλιαρα νευρικη ανορεξικη αρκετα στο δωματιο και στο σαλονι και φωναζη συνεχεια με μια τσιριχτη φωνη που σπαει ντυπανα. 65 Β η Αννα Μαρια κοντη αδυνατη με αρνητισμο και με πολλα νευρα.Χριστινα 65 Α μετρια σε κιλα και υψος με τιγρε εσωρουχα να κανει την τιγρουλα.
Πέρασα σήμερα νωρίς το μεσημέρι και η Βίκυ δεν ήταν εκεί παρά μόνον η Χριστίνα !!!

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Πρωινη Βαρδυα στην Οδος Φυλης 56 Η Βικυ η γλυκια Βασιλισα ξανθουλα με ωραιο σωμα και προσωπο μαζι της η Χριστινα με ωραιο κολο και στισιμο κανουνε και παρτουζα οπου τους αρεσει παρα πολυ.Φυλης 84 Α Κορινα κοκαλιαρα νευρικη ανορεξικη αρκετα στο δωματιο και στο σαλονι και φωναζη συνεχεια με μια τσιριχτη φωνη που σπαει ντυπανα. 65 Β η Αννα Μαρια κοντη αδυνατη με αρνητισμο και με πολλα νευρα.Χριστινα 65 Α μετρια σε κιλα και υψος με τιγρε εσωρουχα να κανει την τιγρουλα.
Η Κορίνα σήμερα το μεσημέρι ήταν στο Φυλής 65 όροφος και όχι στο Φυλής 84 ισόγειο!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.484
Πόντοι
27.261
γουεελκομ μπακ μπουμπη ακλωνητε :hi:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
ΤΡΙΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ

Πήγα στο Φυλής 54 πάνω και πήρα , πειραματικά
τη νέα κοπέλα Ιζαμπέλα

Ρωσόφωνη , αρκετά ψηλή 23 χρονη περίπου
με ωραίο σφιχτό σώμα και όμορφο πρόσωπο
και χαμόγελο, μαυρομάλλα με ωραίο δέρμα.

Στο σαλόνι πολύ τυπική, αλλά μέσα
πολύ απαλή και γλυκειά.
Ξεκίνησα πολύ ήρεμα, αλλά
στην πορεία ανέβασα στροφές και
έριξα καλό κοπάνημα στο μουνέτο ! :rockon:

Αφήνει 69, και έχει ωραία πλούσια μουνόχειλα
Επειδή μιλάω μέτρια ρώσικα, και ήμουν πολύ
ευγενικός μαζί της, φεσκομπανιαρισμένος,
και φόραγα το άρωμα cuero που είναι σαν
το terre του hermes, μπορεί να μου έκανε
καλύτερη αντιμετώπιση από το μέσο όρο.

Γενικά πάντως αξίζει δοκιμή.
Παρέα έχει τη γνωστή ρωσόφωνη λεπτή
μελαχρινή Αλεξάνδρα.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Περιμένοντας την ιωαννα
Μελαχρινο αδύνατο στεγνό και καυλιαρικο μελαχρινό

Συνημμένα

• IMG_20221011_234354.jpg
    IMG_20221011_234354.jpg
    54,3 KB · Εμφανίσεις: 32

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Τι εντυπώσεις να γραψω...
Αφου ενω με καβαλησε συνειδητοποιώ πως η τυπισα ειναι άρρωστη, της τρεχει η μυτη και δυσκολεύεται να αναπνεύσει..

Μου έπεσε ο πουτσος μες το μουνι της... Ξενέρωσα μετα καταλαβα γιατι ειχε ιδρώσει τοσο πολυ, η κοπελα ζεματαγε..

Τελος παντων δεν ξερω αν μπορεί να κριθεί υπο αυτες τις συνθήκες..

Την γύρισα πισωκολλητο να χυσω να φυγω μπας και προλάβω και δεν κολλήσω τιποτα..
Γμτχς

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
μην ψαρωνεις οτι κ να σου εχουν πει...ετσι λεγανε οταν ειχε πρωτοεμφανισθει το 2018 και εφυγε για δυο χρονια .Ομως επεστρεψε το καλοκαιρι του 2021..... το κοβει...?????
μακαρι,θελω να γευτω παλι αυτο το κορμι...

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Fetishlover

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Like
17
Πόντοι
0
Καλημερα μήπως γνωρίζει κανεις για αλισια απο χωματιανου 11Α

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486
Κωμικοτραγική συνάντηση με Ειρήνη (Φ72) όπου η τύπισσα έδωσε ρέστα στη γελοιότητα. Αρχικά μπήκε στο δωμάτιο εμφανώς βαριεστημένη και με μια μούρη μέχρι το πάτωμα· δεν πολυέδωσα σημασία. Πάω να την αγκαλιάσω και να τη φιλήσω στο λαιμό και στα (ανύπαρκτα) βυζιά της και τη βλέπω να ανασκουμπώνεται, να σπεύδει να κάτσει στο κρεβάτι και να μου λέει ξάπλωσε στο κρεβάτι, αφού μου έκανε και μια επίπληξη ότι τέτοια πράγματα (τα φιλιά στο λαιμό και στα βυζιά τώρα) τα κάνουν μόνο ζευγάρια σε σχέση καθώς και ότι είμαι πολύ επιθετικός. Εγώ συνεχίζει κάνω μόνο σεξ. Ωραία της λέω ξάπλωσε να σε γλείψω πρώτα λίγο εγώ. Δεν θέλω απαντά να με γλείψεις.

Κάνω τη πάπια προς στιγμήν και ξαπλώνω εντέλει στο κρεβάτι, όπου τη βλέπω να πηγαίνει να βάλει πότα σε πεσμένο παπάρι.
- Τι κάνεις εκεί; δε βλέπεις ότι δεν μου έχει σηκωθεί;
- Άκου να δεις αυτά που θες εσύ, τα φιλιά στο στόμα (δεν έκανα εντωμεταξύ κίνηση να τη φιλίσω στο στόμα), τα γλειψίματα και τις αγκαλιές τις κάνουν μόνο στις σχέσεις τους (επαναλαμβάνει). Εγώ κάνω απλό σεξ κι αν σ’ αρέσει.
-Είναι δυνατόν (της λέω) να λες τέτοιες μαλακίες στους πελάτες;; το γλείψιμο δλδ από το πελάτη σ’ εσένα δεν είναι μέρος του σεξ; επίσης δεν πήγα να σε φιλήσω στο στόμα.
-σε ξέρω κι από χθες για να σε αφήσω να κάνεις αυτά τα πράγματα;
-έλα, έλα ντάξει, άστο ξενέρωσα τελείως
και τινάζομαι από το κρεβάτι προς εκεί που είχα ακουμπήσει τα ρούχα μου ξεκινώντας να ντύνομαι.
(πριν βγω μου έφερε εννοείται πίσω το 20άρι)

Τελικά άδειασα στην Άντρεα από Λ73Β, όπου ευτυχώς πέρασα αρκετά καλά και ευχαριστήθηκα τις βυζάρες της. Θα γράψω λογικά αύριο και μια κριτική γιατί βαριέμαι τώρα. Μαζί της ήταν η Ιζαμπέλα και μια μάλλον καινούργια πλην όμως αδιάφορη, η Μελίσα (η τσατσά είπε έχει 3 μέρες στην Ελλάδα)

Κατά τα λοιπά όπως τα ξέρετε
Φ54 --> Αουρόρα
Φιλ (κάτω) --> Σιμόνα, Ντιάνα
Φιλ (πάνω) --> Καρολίνα
Φωκ 7 (υπογ) --> Έμιλυ
Φωκ 25Β --> Σάρα
Φωκ 27Α --> Εμμανουέλα
Φ65Β --> Έλλη
Φ86Α --> Μαρία
Φ86Β --> Άναμπελ νομίζω άκουσα, ήταν δωμάτιο και την έκανα
Φ71 --> Εύα
Πέρασες

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Τριπλή κατάθεση χθες σε Ναταλία Μ.Α 22 η πρώτη μετά από αλερτ του Μητσάρα.
Πιπινάκι με καλό σχετικά κορμάκι και κωλαρα στημένη στα τέσσερα για πισωκολλητο. Ξεχείλισε το gel απο τη μουναρα της και με έκανε χαλια.
Πόναγε και ο λαιμός της από τις κρύες μπύρες που είχε πιεί και δεν ειχε καλη διαθεση το κορίτσι .
Αρκετή δουλειά στο τσαρδί με τσάτσο γνωστο αραβόπουστα.

Δεύτερη στην Ειρήνη από Φώκαιας 19, το κορίτσι δεν παίζεται , ότι έχει γραφτεί ισχύει στο 1000%.
Χαμογελαστή και ορεξατη για γαμήσι.
Σπέσιαλ περιποίηση σε πούτσο και αρχιδια για ώρα και τελείωμα με αγαπησιάρικο ιεραποστολικό.

Τρίτη , μεταμεσονύκτια στο Φώκαιας 27κατω στην Άννα ρουμάνα (κατέβηκε από το μεσαίο)
Τίμια στο πρόγραμμα της όπως έχουν γραφτεί με στάνταρ υπηρεσίες, περνάς καλά.

Υγ επειδή γραφτηκαν για ορδες πακιδων αναφερω σε Φ27 μεσαιο κ κάτω (Άννα κου) και Φιλ11πανω 2η και 3η βάρδυα ακούστηκε από τσατσαδες το Only Greek.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 71α κλειστό.

Φυλής 71 Εύα μελαχρινή σώμα με πιασιματακια 2.5αρι συν βυζι, πιρσινγκ στη μύτη, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 69β & 69α κλειστά.

Φυλής 67 Αλισια ξανθιά κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα 3αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 86β Άντζελα καστανοξανθη κοπέλ, σώμα με πιασιματακια από τη περιφέρεια και κάτω,2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86α & 84β κλειστά.

Φυλής 84α Χριστίνα ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β Κορινα ξανθιά λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή κλειδα και χειλάκια στο δεξί κωλομερι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α Άννα Μαρία μελαχρινό κοντοπουτανο με κανονικό ωραίο κορμί, ωραίο κωλαράκι, 1.5αρι βυζι,τατουάζ δεξιά στα πλευρά και χαμηλά στο δεξί πόδι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 61, 59αρια, 74αρια & 72αρια κλειστά.

Φυλής 66δ Ελένη μελαχρινή κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66α κλειστό.

Φυλής 56 Χριστίνα με καστανό σκούρο μαλλί, κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54β κλειστό.

Φυλής 54α Ιζαμπελα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, σε απλό πρόγραμμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom