n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 239.767
- Πόντοι
- 46.232
17βΣε ποιο δούλευε αυτή;;;;
17βΣε ποιο δούλευε αυτή;;;;
Ιάσωνος 44 τέρμα δεξί, η Ουζμπεκα Μαρίνα με απλό και 69. Μου κάνει εντύπωση ότι κανένας δεν έχει αναφέρει την ακμή στο πρόσωπο της.
Ι44 τερμα τερμα δεξια μια μελαγχρινη κοπελα με μπολικη ακμη για δυο ζωες στη μαπα σε απλο με συνεχομενα δωματια
μην ψαρωνεις οτι κ να σου εχουν πει...ετσι λεγανε οταν ειχε πρωτοεμφανισθει το 2018 και εφυγε για δυο χρονια .Ομως επεστρεψε το καλοκαιρι του 2021..... το κοβει...?????να ενημερωσω πως το ΘΕΟΜΟΥΝΟ τζενη απο φωκαιας κατεβασε οριστικα ρολα,οσοι την γευτηκαμε θα εχουμε να θυμομαστε...
Εγώ έκανα εξόρμηση Σ.Κ και έφυγα χωρίς να ακουμπήσω το Σαμπίνακι ...Η σαμπινα που εξαφανίστηκε ; Πέρασα 3 μέρες συνεχόμενα και δεν την βρήκα , στο σάιτ δίπλα έγραφε ώρες , και πάλι δεν ήταν !! Στο ινσταγκραμ ανεβάζει χαζομάρες και πρήζει μπάλες με άσχετα θέματα , την ρωτάς κάτι άλλο απαντάει !!
Στειλε ινσταγκραμ φιλεΗ σαμπινα που εξαφανίστηκε ; Πέρασα 3 μέρες συνεχόμενα και δεν την βρήκα , στο σάιτ δίπλα έγραφε ώρες , και πάλι δεν ήταν !! Στο ινσταγκραμ ανεβάζει χαζομάρες και πρήζει μπάλες με άσχετα θέματα , την ρωτάς κάτι άλλο απαντάει !!
ποιος σακης ο ρουβας?τα εχει ο ρουβας με τη σαμπινα?χαχαΕγώ έκανα εξόρμηση Σ.Κ και έφυγα χωρίς να ακουμπήσω το Σαμπίνακι ...
Ευτυχώς πέρασα πολύ καλά με Ντάρια Φώκαιας 13 υπόγειο την Παρασκευή το απόγευμα.
Και Κυριακή με Ειρήνη Φώκαιας 19 ... επιθετική τόσο πού τρόμαξε το πουλί μου και κρύφτηκε στο μουνι της .....και δεν ήθελε να βγει..
Σάββατο πήγα και με Ειρήνη στο φυλής (65 δεν θυμάμαι νούμερο)μια καινούργια που την έχω ξανά πάρει στο Χωμάτινου 11 κάτω από την Αντριάνα.
Καλό κορμί ζεστή αγκαλιά όταν πέφτεις πάνω τής....και ποδακλες που χαζευα στον καθρέφτη...
Α ρε Σάκη τη μας κάνεις...άσε το κορίτσι να δουλέψει...θα κάθεται σπίτι...θα μαγειρεύει και θα γίνει φακλανα... εδώ τα παιδιά τόσα χρόνια στο κρατήσανε θεομουνο..
Πολλα ευχαριστω !!!! στον μεγαλο γκουρου του Bou !!!!! ενα μεγαλο μπραβο σου για την αμεσοτητα σου σε ενα τετοιο sait , μπραβο !!!!!Η Τανια
Σε λίγες μέρες θα επιστρέψει...ρε παιδια αυτη μπαρμπαρα απο βεργας 6 ξερουμε που ειναι
πεμπτη 13/10/22 στις 10:00 βεργας 6 κατω.....ρε παιδια αυτη μπαρμπαρα απο βεργας 6 ξερουμε που ειναι
Ακριβώς γι'αυτό καλύτερα δίδυμο Τάνια Μιλένα. Κερδίζεις και το γκροβερ της Τάνιας και δεν ανησυχείς για παράσημα από Βικτώρια.Η Βικτωρια είχε 10 παράσημα και άλλες τόσες πουλάδες
Επέστρεψε δριμύτερη ;;;;
Ποιος ξέρει ……