DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 532
- Like
- 76.579
- Πόντοι
- 41.129
Οντως ειχε δουλεια εχτες το κοριτσι μας, εγω οταν πηγα ολα τα δωματια ηταν κλεισμενα και ειχε αναμονη 2-3 πελατες, εφυγα πηγα ειπια ενα καφε με την αφεντικινα του Ιας 39 οπου παλι τσακωθηκαμε για την Κατερινα την κοκκινομαλλα στο περδικα οροφος.Τριπλή κατάθεση χθες σε Ναταλία Μ.Α 22 η πρώτη μετά από αλερτ του Μητσάρα.
Πιπινάκι με καλό σχετικά κορμάκι και κωλαρα στημένη στα τέσσερα για πισωκολλητο. Ξεχείλισε το gel απο τη μουναρα της και με έκανε χαλια.
Πόναγε και ο λαιμός της από τις κρύες μπύρες που είχε πιεί και δεν ειχε καλη διαθεση το κορίτσι .
Αρκετή δουλειά στο τσαρδί με τσάτσο γνωστο αραβόπουστα.
Επιμενει οτι ειναι η ιδια με το Ιας 39 υπογειο... βρε δεν ειναι αυτη, δεν μοιαζουν εχει αλλο προσωπο και ειναι πιο κοντη αυτη στον οροφο....
Οχι η ιδια ειναι επεμενε αυτη. Αντε να την γαμησεις και θα το καταλαβεις απο το μουνι, μου ειπε..
Εφυγα τσαντισμενος και πηγα στη Ναταλια οπου ειχε σπασει λιγο η δουλεια.
Εμενα το Ναταλακι μου ειπε οτι ο λαιμος της ποναει επειδη ηταν ολο το βραδι βολτα με το σκουτερ με τον αλβανο γκομενο της και πηγαν και λυκαβητο οπου εβγαλαν και σελφι που ανεβηκε ινστα...
Καλα ξεχνα το γκομενο για 10 λεπτα και κανε μου ενα καλο γαμησι της ειπα... την εβαλα κατω και την εσπασα.
Ο γνωστος τσατσο-πουστης αλλαζε τηλεφωνα με κατι πακιστανους για να τα πουν πιο μετα.