Την εχει παρει καποιος;Παιδιά είδα Φυλής 74 δεξιά απογευματινή την ειρήνη μελαχρινή τσουποτουλα βυζάρες με πορνογυαλα ...είπα να περάσω αλλά τον έδωσα άλλου...ξέρει κανείς να μου πει τι λέει η κοπέλα;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έφυγα νωρίτερα από τη δουλειά για να προλαβω την απογευματινή βάρδια και αντικρίζω τα πάντα κλειστά.. αν είναι δυνατόνΜην κάνετε τον κόπο να κατεβείτε σήμερα Φυλής.
Όλα τα 86αρια, 84αρια, 65αρια, 71, 72,74 , τα 3 50αρια πιο κάτω. Τα μικρά Φωκαίας , 13αρια , 17αρια και 25 κλειστά.
Ανοιχτό το Φιλιππίδου 11 ισόγειο με Μαρίνα και το Φώκαιας 19 με Ειρήνη που την είχανε πάρει για μια ώρα. Τα 27 άρια ανοιχτά αλλά δεν έκανα καν το κόπο να μπω...
Φυλής 105 α και β κλειστά
Φυλής 109 α και β κλειστά
Χωματιανού το δεξιά κλειστό το αριστερά ανοιχτό.
Τα Λιοσίων 73αρια σταθερά ανοιχτά
Κατάντια.
oti na nai
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 3.177
Καλησπέρα συναγωνιστές,η Μαρίνα με τα φτερά (τατουάζ)στις ωμοπλάτες,σε πιο δουλεύει;ευχαριστώ εκ των προτέρων.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.757
- Πόντοι
- 41.129
Ειχε κάνει έφοδο η αστυνομία σημερα στο Μετάξι... για φυλης δεν ξέρω..Μην κάνετε τον κόπο να κατεβείτε σήμερα Φυλής.
Όλα τα 86αρια, 84αρια, 65αρια, 71, 72,74 , τα 3 50αρια πιο κάτω. Τα μικρά Φωκαίας , 13αρια , 17αρια και 25 κλειστά.
Ανοιχτό το Φιλιππίδου 11 ισόγειο με Μαρίνα και το Φώκαιας 19 με Ειρήνη που την είχανε πάρει για μια ώρα. Τα 27 άρια ανοιχτά αλλά δεν έκανα καν το κόπο να μπω...
Φυλής 105 α και β κλειστά
Φυλής 109 α και β κλειστά
Χωματιανού το δεξιά κλειστό το αριστερά ανοιχτό.
Τα Λιοσίων 73αρια σταθερά ανοιχτά
Κατάντια.
Μαζεψαν 2-3 κοπέλες έμαθα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.839
- Πόντοι
- 46.232
Φιλιππιδου 11αΚαλησπέρα συναγωνιστές,η Μαρίνα με τα φτερά (τατουάζ)στις ωμοπλάτες,σε πιο δουλεύει;ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του σάιτ. Σήμερα το απόγευμα μέχρι τις 7 περίπου, είχε έφοδο της αστυνομίας σε όλη την περιοχή, γι'αυτό και πολλά κλειστά.
Απ'ότι μου είπε ο νεαρός τσάτσος στο Μ.Αλεξανδρου και Περδίκκα όροφο, είχε έλεγχο για ανήλικες εκδιδόμενες κοπέλες.
Απ'ότι μου είπε ο νεαρός τσάτσος στο Μ.Αλεξανδρου και Περδίκκα όροφο, είχε έλεγχο για ανήλικες εκδιδόμενες κοπέλες.
oti na nai
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 3.177
Ευχαριστώ πολύ,απόγευμα;Φιλιππιδου 11α
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Στο Μετάξι ήταν κάμποσα κλειστά, χαμηλά τα μεγάλα στην Ιάσονος τα μισά και τα 32άρια στην Κολωνού.Ειχε κάνει έφοδο η αστυνομία σημερα στο Μετάξι... για φυλης δεν ξέρω..
Το 28άρι Μέγα Αλέκου υπόγειο επίσης, αλλά όχι αυτό το χάλι που γινόταν στην Φυλής.
Πήγα και στα δύο Μέγα Αλέκου 22 μπας και πετύχω την Ναταλίτσα, αλλά ήταν στον όροφο η Μαρία η άσχημη και στο ισόγειο μία στρουμπουλή.
Με τα πολλά γύρισα άχυστος στο σπίτι.
Δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε στην Φυλής, αλλά δεν τα έχω ξαναπετύχει τόσα πολλά κλειστά.
Σκιάχτηκα, έβαλα 20€ βενζίνη από το γαμήσι που θα έριχνα σήμερα, να έχουμε καύσιμο για αύριο και επιστροφή πίσω.
patrick
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 384
- Πόντοι
- 26
Κάποια ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής βγήκε και είπε πως έχει στικάκι με βίντεο με τον Μίχο και την 12χρονη από το δέλο της, με επώνυμους πελάτες.Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του σάιτ. Σήμερα το απόγευμα μέχρι τις 7 περίπου, είχε έφοδο της αστυνομίας σε όλη την περιοχή, γι'αυτό και πολλά κλειστά.
Μα τότε ήταν Αύγουστος, μήνας εκπτώσεων!Σάκαρε μην ξηγιέσαι έτσι, στον προηγούμενο είχες πάρει 40€!
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.570
- Πόντοι
- 4.646
Ελπίζω να μπουζούριασαν τις ΦΟΛΕΣ ως κατηγουρούμενες για εγκλήματα κατά του... έρωτα...Ειχε κάνει έφοδο η αστυνομία σημερα στο Μετάξι... για φυλης δεν ξέρω..
Rdeliaris23
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 353
- Πόντοι
- 21
ουτε καν φιλε σε πολλα που πηγαινα φυλης τσαρκα λεγαν only greek,μονο στο φυλης 66α και σε καποια λιγα αλλα ειδα να βαζουν,σε λιγα βαζουν στη φυλης αυτους τους κακασχημους,μεταξουργειο τους βαζουν σε ολα αλλα φυλης ΔΕΝ τους βαζουν σχεδον σε ολα.Αυτο εχει γινει απο καιρο απο το ανοιγμα τον οικων απο την Δευτερη καραντινα και επειτα.Ελευθερας σχεδον σε ολα οι πακιδες και μπαγκλαντες .τα only Greek ειναι πλεον παρελθον εαν δεν θελεις να βλεπεις τετοια ανεβαινεις κατηγορια και πας σε στουντιο με 50 αμπαλο.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
Να αρχησουμε να λεμε ονοματα κοριτσιων σε ποια μαγαζια Φυλης βαζουνε πακηδες
διπολικος εισαι ρε δογκανε; μονος σου τσακωνεσαι;δεν ξερω εαν ειναι πρεπον αυτο.
Rdeliaris23
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 353
- Πόντοι
- 21
αστο ρε φιλε δε ξερεις εσυ μαλλον δε πας στα μπουρδελα,στο μεταξουργειο τους δεχονται ολους αυτους τους κακασχημους φυλης σε λιγα τους δεχονται,σχεδον στα περισσοτερα δε τους δεχονται και ειναι λογικο δε ειναι οι κοπελες ζωα να πανε με δαυτους,στη φυλης οι περισσοτερες το 95 τοις εκατο ειναι γαμευσιμες οποτε δε θα πανε με αυτους τους χαλιες,ειπαμε να πηγαινουν με το πιο ασχημο ελληνα οι κοπελες στη φυλης χοντρο γερο κλπ αλλα τα πακοινδοκλπ τα κακασχημα δε τα παιρνουν οι πιο πολλες γιατι δε ειναι ζωα τα κοριτσια.Να αρχησουμε να λεμε ονοματα κοριτσιων σε ποια μαγαζια Φυλης βαζουνε πακηδες δεν ξερω εαν ειναι πρεπον αυτο.
Ξέρει κανείς αν παιζουν λατινομουναρες πρωτη βάρδια Μεταξουργείο
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.169
- Πόντοι
- 1.936
....το επομενο διαστημα η παρουσια των τσαιων στα σπιτακια της ηδονης και οχι μονο θα ειναι αυξημενη.Οπως τοτε με το Αμνεζια στη Βαθης που γινοταν της αλεπους ο θανατος.Κάποια ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής βγήκε και είπε πως έχει στικάκι με βίντεο με τον Μίχο και την 12χρονη από το δέλο της, με επώνυμους πελάτες.
Morty love Jessica
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.545
- Πόντοι
- 1.071
Ρε παιδιά την ειρήνη από το Φ74 δεξιά την έχει πάρει κανείς;;; Δώστε φώτα ρε μάγκες
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.839
- Πόντοι
- 46.232
εδώ με τον φύλακα του δωματίου στο Διδυμου 27 περιμένοντας Τανια κ Μιλενα για παρτουζα
Συνημμένα
Χθες δοκίμασα Μιλενα στο Διδυμου 27..άριστες εντυπώσεις θα ανεβάσω κριτική!
Η Τανια δεν έχει επιστρέψει?
Η Τανια δεν έχει επιστρέψει?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις