Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 153 άτομα (5 μέλη και 148 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.100
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα ξανθιά με κανονικό πολύ ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι,τατουάζ αριστερά χαμηλά στο στομάχι απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδολαγνεια.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα ξανθιά μιλφ με γυαλάκια, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 13αρια κλειστά.

Φωκαιας 17α Κλεοπάτρα/ Παολα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 3-3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Φωκαιας 17β Αννα με κάστανο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό ωραίο σώμα, ακόμα πιο ωραία κωλαρα, 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 19 Ειρήνη καστανή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ δεξιά χαμηλά στο στομάχι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 24 & 25α κλειστά.

Φωκαιας 25β Άννα μελαχρινή μελαμψη νταρντανα με 3αρι βυζι, πιρσινγκ στη μύτη, τατουάζ στο δεξί μπούτι και σε όλο το στομάχι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 27α Κατερίνα ξανθιά κατσαρομαλλα παχουλη με πράσινα μάτια 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και πρωκτικο.

Φωκαίας 27Β κάτω Καρολίνα ξανθιά με ψιλοκανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαίας 27Β πάνω Βαλέρια μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι συν βυζι, τατουάζ στην αριστερή κλειδα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.100
Πόντοι
46.232
συνέχεια σφηνάκι live

Βεργας 2 Αλεξάνδρα, ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 δεξιά Όλγα μελαχρινή νταρντανοχοντρη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ελένη ξανθιά ψηλή νταρντανοχοντρη με 3αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 αριστερά Λανα μελαχρινή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί, απλό πρόγραμμα και μια κοπέλα στο δωμάτιο, λογικά η Σεβντά.

Βεργας 6α Μπαρμπορα καστανή μιλφ, σώμα με πιασίματα σχεδόν 3αρι βυζι ,διάφορα τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό.

Βεργας 6β Άννα ξανθιά νταρντανα με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Μετά τις 1700 η υπηρεσία είπε ότι θα έχει καινούργια κοπέλα μια Λίλιαν.

Βεργας 7 Κωνσταντίνα, μελαχρινή μιλφ πολύ χοντρή με 3.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Άντζελα ξανθοκαστανη κοντή παχουλη με μακρύ μαλλί, με 4.5αρια βυζια ρουκέτες, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 7 υπόγειο Αννα καστανοξανθη μιλφ με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.391
Πόντοι
726
συνέχεια live

Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα ξανθιά με κανονικό πολύ ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι,τατουάζ αριστερά χαμηλά στο στομάχι απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδολαγνεια.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα ξανθιά μιλφ με γυαλάκια, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 13αρια κλειστά.

Φωκαιας 17α Κλεοπάτρα/ Παολα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 3-3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Φωκαιας 17β Αννα με κάστανο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό ωραίο σώμα, ακόμα πιο ωραία κωλαρα, 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 19 Ειρήνη καστανή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ δεξιά χαμηλά στο στομάχι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 24 & 25α κλειστά.

Φωκαιας 25β Άννα μελαχρινή μελαμψη νταρντανα με 3αρι βυζι, πιρσινγκ στη μύτη, τατουάζ στο δεξί μπούτι και σε όλο το στομάχι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 27α Κατερίνα ξανθιά κατσαρομαλλα παχουλη με πράσινα μάτια 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και πρωκτικο.

Φωκαίας 27Β κάτω Καρολίνα ξανθιά με ψιλοκανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαίας 27Β πάνω Βαλέρια μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι συν βυζι, τατουάζ στην αριστερή κλειδα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Κατερίνα αξίζει για πρωκτικο ; Ώστε να πω τώρα ; Η να διαλέξω άλλη ;

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.391
Πόντοι
726
συνέχεια σφηνάκι live

Βεργας 2 Αλεξάνδρα, ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 δεξιά Όλγα μελαχρινή νταρντανοχοντρη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ελένη ξανθιά ψηλή νταρντανοχοντρη με 3αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 αριστερά Λανα μελαχρινή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί, απλό πρόγραμμα και μια κοπέλα στο δωμάτιο, λογικά η Σεβντά.

Βεργας 6α Μπαρμπορα καστανή μιλφ, σώμα με πιασίματα σχεδόν 3αρι βυζι ,διάφορα τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό.

Βεργας 6β Άννα ξανθιά νταρντανα με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Μετά τις 1700 η υπηρεσία είπε ότι θα έχει καινούργια κοπέλα μια Λίλιαν.

Βεργας 7 Κωνσταντίνα, μελαχρινή μιλφ πολύ χοντρή με 3.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Άντζελα ξανθοκαστανη κοντή παχουλη με μακρύ μαλλί, με 4.5αρια βυζια ρουκέτες, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 7 υπόγειο Αννα καστανοξανθη μιλφ με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Γνωρίζουμε αν δουλεύει περγαμου 1 η κούκλα που αρχίσει απο μ δεν θυμάμαι όνομα

Georgefeet1994

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
74
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες μια ερώτηση θέλω να κάνω! Επειδή όλοι πάνε και πηγαίνουν απλά δεν βλέπω κανείς να γράφει για εξετάσεις όχι τόσο για της κοπέλες αλλά για εμάς με την έννοια οκ φοράμε καποτα κλπ αλλά γενικά κάνετε κανένα τεστ για hiv πχ να δείτε ότι είστε οκ?έγω η αλήθεια είναι επειδή βρήκα κοπέλα έχω να πάω 2 χρόνια αλλά επειδή το σκευτομαι καιρό θα ξεκινήσω πάλι να πηγαίνω γιατί θέλω να μου κάνει όλα τα κέφια και αυτό γίνεται μόνο στα μπουρδέλα!Οπότε ρωτάω να έχω μια εικόνα γενικά όλοι εσείς που πάτε κάνετε που και που να δείτε ότι είστε οκ?έχω τρελαθεί θέλω να πάω σαν τρελός να γαμησω επιτέλους καμία μουναραααα..Και κάτι τελευταίο καμία καλή να τα παίρνει στο στόμα όλα όλα όμως να γουστάρει καύλα

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Καλησπέρα μάγκες μια ερώτηση θέλω να κάνω! Επειδή όλοι πάνε και πηγαίνουν απλά δεν βλέπω κανείς να γράφει για εξετάσεις όχι τόσο για της κοπέλες αλλά για εμάς με την έννοια οκ φοράμε καποτα κλπ αλλά γενικά κάνετε κανένα τεστ για hiv πχ να δείτε ότι είστε οκ?έγω η αλήθεια είναι επειδή βρήκα κοπέλα έχω να πάω 2 χρόνια αλλά επειδή στο σκευτομαι καιρό θα ξεκινήσω πάλι να πηγαίνω γιατί θέλω να μου κάνει όλα τα κέφια και αυτό γίνεται μόνο στα μπουρδέλα!Οπότε ρωτάω να έχω μια εικόνα γενικά όλοι εσείς που πάτε κάνετε που και που να δείτε ότι είστε οκ?έχω τρελαθεί θέλω να πάω σαν τρελός να γαμησω επιτέλους καμία μουναραααα
ποσες φορες εχεις παει στον αγοραιο ερωτα φιλε μου?

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.319
Πόντοι
13.626

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Αυτό που κολλάει όμως τι σημασία έχει
ασχετο φιλε μου και εμενα μαρεσει πολυ ο αγοραιος ερωτας να ξερεις,σκεψου δε ασχολουμαι καν με τις εξω γιατι θελω να πηγαινω ολο στον αγοραιο,συγουρα πραγματα ρε φιλε πας γαμας τελειωνεις οχι σα τις εξω που πρεπει να κανεις το ψιστιρι της αρκουδας ή τα κερασματα της αρκουδας και αν.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
38
Like
6.300
Πόντοι
2.836
συγουρα πραγματα ρε φιλε πας γαμας τελειωνεις οχι σα τις εξω που πρεπει να κανεις το ψιστιρι της αρκουδας ή τα κερασματα της αρκουδας και αν.
Κ εγω θα συμπληρώσω τον αγώνα για να τη ρίξεις τα δώρα τις βόλτες της τα ταξίδια της τις ανάγκες καλλωπισμού της (κομμωτήριο νύχια μακιγιάζ ψώνια κτλ) κ το κυριότερο τη γκρίνια της. Άσε που εκτός οικων οι ωραίες-εντυπωσιακες γυναίκες είναι κατά 99% δεσμευμένες δυστυχώς......

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Κ εγω θα συμπληρώσω τον αγώνα για να τη ρίξεις τα δώρα τις βόλτες της τα ταξίδια της τις ανάγκες καλλωπισμού της (κομμωτήριο νύχια μακιγιάζ ψώνια κτλ) κ το κυριότερο τη γκρίνια της. Άσε που εκτός οικων οι ωραίες-εντυπωσιακες γυναίκες είναι κατά 99% δεσμευμένες δυστυχώς......
συμφωνω και επαυξανω αδερφε μου η κατι ασχημομουρες θα ειναι μονες ή κατι χοντρες,που οι ασχημομουρες ακομα και λεπτες να ειναι δε αρεσουν οι χοντρες αστο ακομα χειροτερα απο τις ασχημομουρες,εγω δε ασχολουμαι και δε ασχολιομουν με τις εξω καθολου αφου εχω το συγουρο γαμησι γιατι να ασχολησαι και να υδρωνεις για τις εξω ενω δε προκειται να σου κατσουν καν και θα εχεις χαλασει και ενεργεια και αρκετα κερασματα?επισης με ενα 10αρικο ή 20αρικο γαμας μουνι ενω στις εξω κανεις ποτε δε γαμησε με μονο 10 και 20 ευρω κερασμα

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.088
Πόντοι
1.191
Καλησπέρα μάγκες μια ερώτηση θέλω να κάνω! Επειδή όλοι πάνε και πηγαίνουν απλά δεν βλέπω κανείς να γράφει για εξετάσεις όχι τόσο για της κοπέλες αλλά για εμάς με την έννοια οκ φοράμε καποτα κλπ αλλά γενικά κάνετε κανένα τεστ για hiv πχ να δείτε ότι είστε οκ?έγω η αλήθεια είναι επειδή βρήκα κοπέλα έχω να πάω 2 χρόνια αλλά επειδή το σκευτομαι καιρό θα ξεκινήσω πάλι να πηγαίνω γιατί θέλω να μου κάνει όλα τα κέφια και αυτό γίνεται μόνο στα μπουρδέλα!Οπότε ρωτάω να έχω μια εικόνα γενικά όλοι εσείς που πάτε κάνετε που και που να δείτε ότι είστε οκ?έχω τρελαθεί θέλω να πάω σαν τρελός να γαμησω επιτέλους καμία μουναραααα..Και κάτι τελευταίο καμία καλή να τα παίρνει στο στόμα όλα όλα όμως να γουστάρει καύλα
Αγαπητέ, μην αγχώνεσαι εδώ συνήθως βλέπεις τι γίνεται και ενημερώνουμε για κοπέλες που δεν ασχολούνται ούτε με εμάς ως πελάτες (φόλες) ούτε με την υγιεινή τους (ακόμη χειρότερα από φόλες). Υπάρχουν κοπέλες που προτιμούνται (τα στανταράκια). Είμαστε χρόνια οι περισσότεροι προσέχουμε και βλέπουμε πριν μπούμε κάπου. Μπαίνοντας στον οίκο ήδη έχεις μία εικόνα του τι γίνεται. Επίσης όταν βλέπεις ότι άνθρωποι που προσέχουν και έχουν ενεργό ρόλο στο site λένε για standard μία κοπέλα τότε θα πρότεινα να αρχίσεις από εκεί ονόματα δεν θα σου δώσω αλλά κοίτα τις κριτικές των μελών εδώ με τα χιλιάδες post. Kαλή συνέχεια και απόλαυσέ τό όσο μπορείς φίλε μου όσο μπορεις...

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.088
Πόντοι
1.191

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.966
Πόντοι
736
συμφωνω και επαυξανω αδερφε μου η κατι ασχημομουρες θα ειναι μονες ή κατι χοντρες,που οι ασχημομουρες ακομα και λεπτες να ειναι δε αρεσουν οι χοντρες αστο ακομα χειροτερα απο τις ασχημομουρες,εγω δε ασχολουμαι και δε ασχολιομουν με τις εξω καθολου αφου εχω το συγουρο γαμησι γιατι να ασχολησαι και να υδρωνεις για τις εξω ενω δε προκειται να σου κατσουν καν και θα εχεις χαλασει και ενεργεια και αρκετα κερασματα?επισης με ενα 10αρικο ή 20αρικο γαμας μουνι ενω στις εξω κανεις ποτε δε γαμησε με μονο 10 και 20 ευρω κερασμα
Μάγκες διαφωνω πολύ!
Μην σταματάτε την ζωή σας εκτός του αγοραίου έρωτα! Δν υπάρχει κάτι καλύτερο απτό φλερτ και να γνωριζεις νέο κόσμο και από κει να ξεκινάει μια σχέση η απλά μια ερωτική επαφή! Όλα είναι θέμα προσέγγισης και του ποσό περιποιείσαι τον εαυτό σου! Please επειδή διαβάζουν και νέοι άνθρωποι που απλά μπαίνουν από περιέργεια μην τους απογοητεύετε λέγοντας τέτοια καθώς δν ισχύει ότι όλες θέλουν δώρα όλες είναι δεσμευμένες κι όλα τα κακά του κόσμου! Μια χαρά βρίσκεις κοπέλα έξω ξαναλέω αν ασχοληθείς! Εκτός κι αν θελουμε να έρχονται ολες και να μας κάθονται χωρίς καν προσπάθεια! Βγείτε ντυθείτε στολιστείτε τολμήστε και δεν θα χάσετε! Τα μπου και όλα τα ιδρύματα είναι για να καλό περάσεις για 15 λεπτά και να ξεφύγεις αλλά όχι η ζωή μας! Αυτά από μενα!

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.141
Πόντοι
3.886
Παίζει πουθενά καμία με θάμνο κάτω;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom