Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
Μάγκες διαφωνω πολύ!συμφωνω και επαυξανω αδερφε μου η κατι ασχημομουρες θα ειναι μονες ή κατι χοντρες,που οι ασχημομουρες ακομα και λεπτες να ειναι δε αρεσουν οι χοντρες αστο ακομα χειροτερα απο τις ασχημομουρες,εγω δε ασχολουμαι και δε ασχολιομουν με τις εξω καθολου αφου εχω το συγουρο γαμησι γιατι να ασχολησαι και να υδρωνεις για τις εξω ενω δε προκειται να σου κατσουν καν και θα εχεις χαλασει και ενεργεια και αρκετα κερασματα?επισης με ενα 10αρικο ή 20αρικο γαμας μουνι ενω στις εξω κανεις ποτε δε γαμησε με μονο 10 και 20 ευρω κερασμα
Μην σταματάτε την ζωή σας εκτός του αγοραίου έρωτα! Δν υπάρχει κάτι καλύτερο απτό φλερτ και να γνωριζεις νέο κόσμο και από κει να ξεκινάει μια σχέση η απλά μια ερωτική επαφή! Όλα είναι θέμα προσέγγισης και του ποσό περιποιείσαι τον εαυτό σου! Please επειδή διαβάζουν και νέοι άνθρωποι που απλά μπαίνουν από περιέργεια μην τους απογοητεύετε λέγοντας τέτοια καθώς δν ισχύει ότι όλες θέλουν δώρα όλες είναι δεσμευμένες κι όλα τα κακά του κόσμου! Μια χαρά βρίσκεις κοπέλα έξω ξαναλέω αν ασχοληθείς! Εκτός κι αν θελουμε να έρχονται ολες και να μας κάθονται χωρίς καν προσπάθεια! Βγείτε ντυθείτε στολιστείτε τολμήστε και δεν θα χάσετε! Τα μπου και όλα τα ιδρύματα είναι για να καλό περάσεις για 15 λεπτά και να ξεφύγεις αλλά όχι η ζωή μας! Αυτά από μενα!