Και αφού βάλατε τα εξωθεσμικά σας και τα μπουρδελικά σας σε μία τάξη, αφού πρώτα μας πρήξατε το παπάρι με τις μαλακίες σας, ας κάνουμε και μία ενημέρωση.
Πέρασμα από το Φωκαίας 27Α υπόγειο όπου σαλόναρε η Ρομίνα.
Μολδαβέζα 26 χρονών, καστανομάλλα με σπαστό μακρύ μαλλί ,με ψιλοκανονικό κορμί,2 άρι βυζί και μέτριο πρόσωπο.
Γενικώς αρκετά μέτρια εικόνα, αλλά ήμουν σε φάση που δεν ήθελα να ψάξω παραπάνω αφενός και αφετέρου να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό.
Η συγκεκριμένη κοπέλα είχε δουλέψει προ 8μηνου περίπου και στο ισόγειο μεσαίο στη Μαραθώνος και μετά μεταφέρθηκε στην αλυσίδα των Φωκαίας 27/24 και Φιλιππίδου 11.
Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό επιλεκτικά, γιατί όσο ήμουν στο δωμάτιο και την περίμενα μπήκε κάποιος και ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.
Γενικώς είναι ευδιάθετη σαν χαρακτήρας, μιλάει μερικά Ελληνικά.
Αφού μου σκούπισε απαλά το καβλί το πήρε στο στόμα της και ξεκίνησε μία σχετικά μέτρια προς καλή πίπα, με μερικές προσπάθειες για deep χωρίς πέρασμα από τα αρχίδια. 2 στάσεις στο σεξ και τελείωμα μέσα της.
Η τσατσά χτύπησε νταν στο 10λεπτο με τα υπόλοιπα δωμάτια άδεια.
Η Ρομίνα άνοιξε την πόρτα και κέρασα το παπάρι μου σε έναν συναγωνιστή
Μέχρι να πλυθώ και να ντυθώ μπήκε κάποιος ξένος, και ενώ τον διώχνανε τους ζήταγε τον λόγο. "Και εμείς άνθρωποι είμαστε" και τα ρέστα...
Ενώ την ώρα που έμπαινα στον οίκο διώχνανε έναν μαύρο πιτσιρικά.
Γενικώς ησυχία στην υπόλοιπη πιάτσα αν εξαιρέσεις τους ματάκηδες που πηγαίνουν πέντε-πέντε να καβλαντήσουν.