Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.134
- Πόντοι
- 9.846
Από τα 14 μένω σε δικό μου σπίτι, σαν την ησυχία μου δεν έχει φιλε μου !
Η ΤανιαΠοια απο τις τρεις δινει γκροβερ ???
Η Ριτα που λες μηπως ειναι μια μεσηλικη Ρωσιδα λιγο στρουμπουλουλα?Γαμησα χτες Μεταξουργείο Ριτα στα 15€ , ωραίο σώμα αντέχει , δεν τρελάθηκα ομως ( προσωπικό γούστο ) επισης οι λατινες κολωνου τις βρήκα χάλια ( σαν τραβαλια ήταν)
Επίσκεψη πριν απο λίγο στην Σοφια στο Ιάσωνος 46 όροφος.
Η Σοφια ειναι ψηλή ξανθιά, Μολδάβα με αδυνατο κορμί και κάνει γαμησάρα με πολυ καλα προκαταρκτικά...
Φωτια λεμε η Μολδάβα...
Ετοιμάζω κριτική.
Μαζι της ηταν και η Καρινα μελαχρινή 30αρα περίπου αξιογαμητη.
Στο δωμάτιο που μπηκα ο τοιχος είχε βουλωμενες τρύπες με κωλοχαρτο. Το εβγαλα να παρω λίγο μάτι την Καρίνα που γαμιοταν για να φτιαξω παπαρι αλλα τζιφος... ηταν κλειστό και απο την αλλη μεριά..
σοβαρεψου ρε φιλε χαχαΤύπε ΔΕΝ θέλω να στο χαλάσω αλλά αυτός πατάει το κουμπί κάθε φορά με την πάρτη σου....
οσοι πηγαινουν με ιεροδουλες ειναι γιατι ξεκαθαρα δε εχουν κοπελες αυτο ειναι νομος αδερφε,επισης οπως ειπες ψεματα για τη ηλικια σου ετσι μπορει ν αλες και για το οτι εχεις κοπελες.γιατι να σε πιστεψω?εσυ μονος σου λες ψεματα μη περιμενεις να σε πιστευουν μετα οι αλλοι,τεσπα χεστηκα τι κανεις,αλλα να ξερεις οσοι πανε σε ρδελα ειναι γιατι δε βρισκουν εξω για απειρους λογους τελος.Ότι πηγαίνω με πουτανες δεν σημαίνει ότι δεν έχω κοπέλες η δεν βγαίνω ραντεβού , Τα μουνια που πήδηξα εγώ δεν τα έχεις δει ουτε σε τσόντα ( χωρις χρήματα ), άσε την ηλικία μου , εμπειρία δεν έχω, εκεί παίζει ρόλο η ηλικία συμφωνώ ! Στα μπουρδελα πηγαίνω για να δω πως είναι να πάρω εμπειρία!
Σχέση δεν κάνω γιατί δεν θέλω κερατά και φασαρίες μιας και τα γούστα μου είναι 40 φεύγα και ήταν όλες παντρεμένες !
Δουλεύω την εταιρία μου όποτε χρόνο δεν έχω , έτσι βρήκα ευκαιρία, χύνω στην πουτανα και φεύγω !
Ότι καποιος Πηγαίνει σε πουτανες δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βρει γυναίκα , μην το βλέπεις έτσι !
Επιλογές είναι όλα και σαν την ησυχία μας δεν έχει !
27 είμαι απλά δηλώνω 18 για πλάκα !
Ότι πηγαίνω με πουτανες δεν σημαίνει ότι δεν έχω κοπέλες η δεν βγαίνω ραντεβού , Τα μουνια που πήδηξα εγώ δεν τα έχεις δει ουτε σε τσόντα ( χωρις χρήματα ), άσε την ηλικία μου , εμπειρία δεν έχω, εκεί παίζει ρόλο η ηλικία συμφωνώ ! Στα μπουρδελα πηγαίνω για να δω πως είναι να πάρω εμπειρία!
Σχέση δεν κάνω γιατί δεν θέλω κερατά και φασαρίες μιας και τα γούστα μου είναι 40 φεύγα και ήταν όλες παντρεμένες !
Δουλεύω την εταιρία μου όποτε χρόνο δεν έχω , έτσι βρήκα ευκαιρία, χύνω στην πουτανα και φεύγω !
Ότι καποιος Πηγαίνει σε πουτανες δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βρει γυναίκα , μην το βλέπεις έτσι !
Επιλογές είναι όλα και σαν την ησυχία μας δεν έχει !
27 είμαι απλά δηλώνω 18 για πλάκα !
μηπως εχεις το ινστα της ?να ενημερωσω πως το ΘΕΟΜΟΥΝΟ τζενη απο φωκαιας κατεβασε οριστικα ρολα,οσοι την γευτηκαμε θα εχουμε να θυμομαστε...
Tζιμάκο άρχισες πάλι τις διαλέξεις της κωλοτρυπίδας για τα έξω μουνιά; ράψε το στόμα σου πριν πιάσω ρόπαλο. Πριν δλδ πω σε όλους ότι είσαι 23 και δεν έχεις γαμήσει ποτέ εξωθεσμικό μουν... ωχ μου ξέφυγε, σόρρυ!γιατι βγαινεις εσυ με κοπελες που τα εχεις παρει σβαρνα ολα τα ρδελα απο τα 18 σου?λιοσιων,μεταξουργειο,φυλης?δε νομιζω μπρο μου χωρις παρεξηγηση,αν εσενα σου καθοτουσαν οι λατινες εξω σα γκομενες φλερτ και οχι ως ιεροδουλες τουμπες θα εκανες οχι τωρα που το παιζεις και δυσκολος "δε μαρεσουν οι λατινες" ενω δε εχεις αγγιξει γκομενα εκτος ρδελου χωρις παρεξηγηση ξαναλεω.
Το έχει κάνει ήδη γνωστό και στα υπόλοιπα νήματα.Πρέπει όλοι ρε μλκ να πάρουν χαμπάρι τι κάθυστερ είσαι; άσε και καναδυό να νομίζουν...
Τα ξέρασε πάλι όλα από μόνος του, σαν κώλος υπό ακατάσχετη διάρροια;;Το έχει κάνει ήδη γνωστό και στα υπόλοιπα νήματα.
Αφού τον ταγκάρουν πλέον, για να δώσει παράσταση και να μοιράσει γέλιο.Τα ξέρασε πάλι όλα από μόνος του, σαν κώλος υπό ακατάσχετη διάρροια;;
Σε ποιο δούλευε αυτή;;;;να ενημερωσω πως το ΘΕΟΜΟΥΝΟ τζενη απο φωκαιας κατεβασε οριστικα ρολα,οσοι την γευτηκαμε θα εχουμε να θυμομαστε...