Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 324 άτομα (20 μέλη και 304 επισκέπτες)

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
Μια χαρά είναι η υπηρεσία της Εβελινας
Eισαι απο τους πολυ λιγους η εξαιρεση που το λες , τοσοι και τοσοι λενε το αντιθετο , και μην μου πεις οτι δεν το εχεις διαβασει πλειστακις απο πολλους !!!!!

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.433
Πόντοι
206
Ξέρουμε τι παίζει ανοιχτό τετοιαν ώραν;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
Eισαι απο τους πολυ λιγους η εξαιρεση που το λες , τοσοι και τοσοι λενε το αντιθετο , και μην μου πεις οτι δεν το εχεις διαβασει πλειστακις απο πολλους !!!!!
φίλε μου ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του, πάντως είναι πολλοί αυτοί που συμφωνούν μαζί μου,και σίγουρα πολλοί που δε γράφουν εδώ μέσα γιατί αλλιώς δε θα είχε δουλειά, επίσης διαβάζω πολλά εδώ μέσα πχ συγκεκριμένο μέλος εδώ μέσα όλο γράφει πράγματα που δεν ισχύουν για την Εβελίνα και την υπηρεσία της λόγω του ότι έφαγε άκυρο για συμπεριφορά του προς αυτές, εγώ αυτή τη γνώμη έχω για τη συγκεκριμένη, μια χαρά είναι και το βλέπω και με συναγωνιστές που περιμένουμε στο σαλόνι, δεν έχω δει κάποια περίεργη συμπεριφορά απέναντι τους,,πολύ σωστή στη δουλειά της σε όλα τα σπίτια που έχει δουλέψει καθαρά δωμάτια να ενημερώσει το πελάτη, πράγματα που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα αλλά δεν είναι απ όλες τις υπηρεσίες, επίσης μερικές φορές ότι δίνεις παίρνεις, είπαμε ο καθένας έχει τη γνώμη του δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε αλλά το μόνο σίγουρο ότι δεν αποτελώ εξαίρεση

Τελευταία τροποποίηση:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Συμφωνώ με τον @n.smirni76. Ουτε στην Αχαρνών είχα θέμα με της συγκεκριμένη τσα, ουτε τώρα στην Περγάμου. Αντιθέτως δεν μου έχει χτυπήσει ποτέ πορτα παρολο που καθομαι 15 λεπτά σχεδόν παντα. Όσο για την καθαριότητα - ευταξία δελου παιρνει 10'!

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.473
Πόντοι
2.836
Συμφωνώ με τον @n.smirni76. Ουτε στην Αχαρνών είχα θέμα με της συγκεκριμένη τσα, ουτε τώρα στην Περγάμου. Αντιθέτως δεν μου έχει χτυπήσει ποτέ πορτα παρολο που καθομαι 15 λεπτά σχεδόν παντα. Όσο για την καθαριότητα - ευταξία δελου παιρνει 10'!
Σε ποια βάρδια βρίσκουμε την Εβελινα κ πότε έχει το ρεπό της? Αν γνωρίζεις φυσικά....

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Κάποια καλή πρόταση στο δεκαρικο για τα ξημερώματα;

• Like
Αντιδράσεις: Junax

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
771
Πόντοι
81
Mακρια απο κολωνου 27 ,εκτος αν μπορεις να χυσεις σε 2 λεπτα ,λατινο φολες εκπαιδευμενες ,

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Παίζει η Μιλένα και σε λίγο θα τα παίξουμε και μεις μαζί της.Τετοια κατασταση όσα χρόνια επισκέπτομαι οίκους και studio δεν εχω ξαναπεράσει.Ειναι άπαικτη !!!
Παιχταρα μου Καλη η Μιλένα δεν λέω….
Αλλά γιατί την χαρακτηρίζεις άπαιχτη ;;;

livaja

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Κριτικές
26
Like
832
Πόντοι
990
Πέρασμα κατά τις 2 το μεσημέρι απ' το ελεεινό και τρισαθλιο μετάξι για καταδρομική στη Λίλιαν στο Ιάσονος 1 μετά από ανάγνωση καλής κριτικής του πορνό ρεπόρτερ Σμύρνη. Περνώντας με το αυτοκίνητο στη γωνία με την Ιάσονος,ακριβώς έξω απ' τα σπιτάκια του 1 ,μπουλούκι 20 κ βάλε πρεζακιδων έκανε τις συνδιαλλαγές του , εμποδίζοντας την είσοδο.. παρκαρα το αυτοκίνητο προς την πλευρά των τρεντι μαγαζιών για περισσότερη ασφάλεια και πήρα την Ιάσωνος απ' τη μέση της περίπου.. μέχρι να φτάσω στο 1 τα μάτια μου αντίκρισαν εικόνες απείρου κάλους, ένα σφίξιμο Μ έπιασε στο στήθος και ένας κόμπος έφραξε τον λαιμό μου..μόλις έφτασα στο μεσαίο 1β ευτυχώς το μπουλούκι μόλις άρχισε να διαλύεται σαν κατσαρίδες που τις ψεκάζεις με αροξολ.. μόλις είχε γίνει η μοιρασιά κ τρεχαν όλοι προς κατανάλωση.. ανέβηκα πάνω και περίμενα τη Λίλιαν που είχε δωμάτιο παρέα με κάτι πετάμενους τύπους.. παρακμή παντού. Η Λίλιαν βγήκε ..κοντοπουτανο μιλφ με ωραίο κωλο και σχετικά ωραίο πρόσωπο με το μαλλί πιασμένο κότσο.. με κάρφωσε κατευθείαν και μπήκε σχεδόν αμέσως στο επόμενο της δωμάτιο. Κρίμα σκέφτηκα κατευθείαν γιατί η διάθεση μου ήταν πλέον ανύπαρκτη..Ο ένας απ' τους τυπους έβγαλε αμέσως το δεκαευρω και εγώ τίγκα ξενερωμενος πήρα τον δρόμο της επιστροφής αχυστος και μη έχοντας καμία όρεξη για περαιτέρω ψάξιμο.. στον δρόμο της επιστροφής προς το αυτοκίνητο συνειδητοποίησα πως καλά έχω κάνει κ έχω κόψει το Μεταξουργείο και δεν πρόκειται να ξανακάνω το λάθος να πάω ακόμη κ αν ακούσω ότι εκδίδεται εκεί η καιλερ Κουίν.. προφανώς κ δεν γράφω κάτι καινούργιο κ όλα αυτά είναι προσωπικές σκέψεις κ συναισθήματα.. καλά να περνάτε μάγκες μου

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Διδιμου 27 Μιλένα...!!!! απίστευτη καύλα βυζάρες φοβερές σώμα κολος όλα..το χάος 3πλη κατάθεση έκανα στην ίδια απλά ρεκόρ..μλκια τόσο καιρό δε την είδα δει παιδιά υποκλίνομαι με γλύτωσε από τα σερί Κολ κ μασάζ που έπαιρνα..αυτή κ η Άννα από Ιωαννίνων 3 όροφο είναι τα πιο δυνατα χαρτιά του 20ρικου..αλλά κυρίως η Μιλένα είναι η βασίλισσα στο 20 έτσι απλά! φοβερό κρεβάτι

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.451
Πόντοι
27.261
ΚΑΙ εγω δεν ειχα ποτε θεμα με την αναλογη υπηρεσια, οταν πηγαινα στην αλιονα στο αχαρνων 85.
και παρολο που αργουσα μεσα, σχεδον ποτε δε με ενοχλησε (αμα δεις κριτικη μου, θα καταλαβεις τι γινοταν μεσα).
εφυγε η αλιονα, σταματησα να πηγαινω, γιατι οι αλλες για μενα δεν κανανε και απο τοτε εχω να τη δω.
ακομα περγαμου δεν εχω παει παντως.
θα γινει ομως και αυτο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom