n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.839
- Πόντοι
- 46.232
Μια χαρά είναι η υπηρεσία της ΕβελιναςΑν είναι η ίδια τσα της Εβελίνας την κατσαμε
Μια χαρά είναι η υπηρεσία της ΕβελιναςΑν είναι η ίδια τσα της Εβελίνας την κατσαμε
Eισαι απο τους πολυ λιγους η εξαιρεση που το λες , τοσοι και τοσοι λενε το αντιθετο , και μην μου πεις οτι δεν το εχεις διαβασει πλειστακις απο πολλους !!!!!Μια χαρά είναι η υπηρεσία της Εβελινας
φίλε μου ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του, πάντως είναι πολλοί αυτοί που συμφωνούν μαζί μου,και σίγουρα πολλοί που δε γράφουν εδώ μέσα γιατί αλλιώς δε θα είχε δουλειά, επίσης διαβάζω πολλά εδώ μέσα πχ συγκεκριμένο μέλος εδώ μέσα όλο γράφει πράγματα που δεν ισχύουν για την Εβελίνα και την υπηρεσία της λόγω του ότι έφαγε άκυρο για συμπεριφορά του προς αυτές, εγώ αυτή τη γνώμη έχω για τη συγκεκριμένη, μια χαρά είναι και το βλέπω και με συναγωνιστές που περιμένουμε στο σαλόνι, δεν έχω δει κάποια περίεργη συμπεριφορά απέναντι τους,,πολύ σωστή στη δουλειά της σε όλα τα σπίτια που έχει δουλέψει καθαρά δωμάτια να ενημερώσει το πελάτη, πράγματα που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα αλλά δεν είναι απ όλες τις υπηρεσίες, επίσης μερικές φορές ότι δίνεις παίρνεις, είπαμε ο καθένας έχει τη γνώμη του δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε αλλά το μόνο σίγουρο ότι δεν αποτελώ εξαίρεσηEισαι απο τους πολυ λιγους η εξαιρεση που το λες , τοσοι και τοσοι λενε το αντιθετο , και μην μου πεις οτι δεν το εχεις διαβασει πλειστακις απο πολλους !!!!!
Συμφωνώ με τον @n.smirni76. Ουτε στην Αχαρνών είχα θέμα με της συγκεκριμένη τσα, ουτε τώρα στην Περγάμου. Αντιθέτως δεν μου έχει χτυπήσει ποτέ πορτα παρολο που καθομαι 15 λεπτά σχεδόν παντα. Όσο για την καθαριότητα - ευταξία δελου παιρνει 10'!Eισαι απο τους πολυ λιγους η εξαιρεση που το λες , τοσοι και τοσοι λενε το αντιθετο , και μην μου πεις οτι δεν το εχεις διαβασει πλειστακις απο πολλους !!!!!
Σε ποια βάρδια βρίσκουμε την Εβελινα κ πότε έχει το ρεπό της? Αν γνωρίζεις φυσικά....Συμφωνώ με τον @n.smirni76. Ουτε στην Αχαρνών είχα θέμα με της συγκεκριμένη τσα, ουτε τώρα στην Περγάμου. Αντιθέτως δεν μου έχει χτυπήσει ποτέ πορτα παρολο που καθομαι 15 λεπτά σχεδόν παντα. Όσο για την καθαριότητα - ευταξία δελου παιρνει 10'!
Συνήθως δεύτερη βάρδια.Σε ποια βάρδια βρίσκουμε την Εβελινα κ πότε έχει το ρεπό της? Αν γνωρίζεις φυσικά....
Κολωνού 48, ΝατάσαΚάποια καλή πρόταση στο δεκαρικο για τα ξημερώματα;
Συνηθως ειναι μεσημέρι απόγευμα, μετά τις 14:00.Σε ποια βάρδια βρίσκουμε την Εβελινα κ πότε έχει το ρεπό της? Αν γνωρίζεις φυσικά....
Πατσάς αναμεικτος στη Βαρβάκειο...Κάποια καλή πρόταση στο δεκαρικο για τα ξημερώματα;
Ο καλύτερος , με μπόλικο σκόρδοστούπιΠατσάς αναμεικτος στη Βαρβάκειο...
Καλη αυτή η Εβελίνα ρε μάγκες;;;;;εβελινα απο Διδυμου 27 τι ωρα δουλευει?
Μισός, μισός με σκορδοστουπι, και μπουκοβο 2 πιάτα εκεί και ένα για το σπίτιΟ καλύτερος , με μπόλικο σκόρδοστούπι
Και μετά γλωσσόφιλα στις πουτανες ….
Παιχταρα μου Καλη η Μιλένα δεν λέω….Παίζει η Μιλένα και σε λίγο θα τα παίξουμε και μεις μαζί της.Τετοια κατασταση όσα χρόνια επισκέπτομαι οίκους και studio δεν εχω ξαναπεράσει.Ειναι άπαικτη !!!
ΚΑΙ εγω δεν ειχα ποτε θεμα με την αναλογη υπηρεσια, οταν πηγαινα στην αλιονα στο αχαρνων 85.Eισαι απο τους πολυ λιγους η εξαιρεση που το λες , τοσοι και τοσοι λενε το αντιθετο , και μην μου πεις οτι δεν το εχεις διαβασει πλειστακις απο πολλους !!!!!