n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.574
- Πόντοι
- 46.232
φίλε μου ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του, πάντως είναι πολλοί αυτοί που συμφωνούν μαζί μου,και σίγουρα πολλοί που δε γράφουν εδώ μέσα γιατί αλλιώς δε θα είχε δουλειά, επίσης διαβάζω πολλά εδώ μέσα πχ συγκεκριμένο μέλος εδώ μέσα όλο γράφει πράγματα που δεν ισχύουν για την Εβελίνα και την υπηρεσία της λόγω του ότι έφαγε άκυρο για συμπεριφορά του προς αυτές, εγώ αυτή τη γνώμη έχω για τη συγκεκριμένη, μια χαρά είναι και το βλέπω και με συναγωνιστές που περιμένουμε στο σαλόνι, δεν έχω δει κάποια περίεργη συμπεριφορά απέναντι τους,,πολύ σωστή στη δουλειά της σε όλα τα σπίτια που έχει δουλέψει καθαρά δωμάτια να ενημερώσει το πελάτη, πράγματα που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα αλλά δεν είναι απ όλες τις υπηρεσίες, επίσης μερικές φορές ότι δίνεις παίρνεις, είπαμε ο καθένας έχει τη γνώμη του δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε αλλά το μόνο σίγουρο ότι δεν αποτελώ εξαίρεσηEισαι απο τους πολυ λιγους η εξαιρεση που το λες , τοσοι και τοσοι λενε το αντιθετο , και μην μου πεις οτι δεν το εχεις διαβασει πλειστακις απο πολλους !!!!!
Τελευταία τροποποίηση: