κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 9.450
Μια διευκρίνιση για τη πρόσφατη κριτική στην Αλεξανδρα...η επίσκεψη εγινε 6-9...και όχι 7-9..έπειτα από διευκρίνιση του μύστη Σμύρνη.
από ότι φαίνεται είναι η ίδια που πέτυχα εγώ την περασμένη εβδομάδα, απέναντι , στο 2α, βραδινή (μάλλον) βάρδια, ίσως να κάνει διπλοβάρδιαΑυτή η Τζούλια που γράφτηκε τώρα σε κριτική για βεργας 7 ρε μάγκες ξέρουμε αν είναι εκεί τώρα ; Γιατί δεν την είδα στο πρπγραμμα και μου κανε εντύπωση!
Φίλε η Ιονέλα παίζει και Βέργας 3 στην 3η βάρδιαΠρο Χθες έκανα μια βόλτα κατά τις 8 Βέργας και Λιοσίων τελικά κατέληξα Λιοσίων 73 πάνω με ένα ρωσάκι που ούτε το όνομα του θυμάμαι εμφανισιακά μέτρια αλλά σε σχέση με τις υπόλοιπες εκείνη την ώρα ήταν σαν να είδα την Τζολί , στον αγώνα ελληνικά ξέρει μόνο το γεια σου και το βγάλε με νόημα για το εσώρουχο , μέτρια κυρίως από διάθεση .
P.s.Αυτή την ιονελα από Μαραθώνα την χάσαμε ? Τόσα ταξίδια Αθήνα για δουλειά δεν την έχω πετύχει παρά τις πληροφορίες από συναγωνιστές κατά καιρούς
Η Λίζα σταμάτησε οριστικάΠαιδιά μια ερώτηση αν ξέρετε που δουλεύουν κ πότε.. Τατιάνα που ήταν βέργας..κ τώρα εξηκιου..και Λίζα από φιλιππιδου 11α..αυτές ξέρετε αν δουλεύουν ακόμη???
Ο Χαρισματικος πρεπει να εχει αλλαξει ονομα, τωρα νομιζω λεγεται ελικοπτερακιας20 ισογειο,Δαναη,σκληρο γκρανυ με κωλο,απο τοτε που την γαμησε ο Quaresma εξαφανιστηκε(οχι το γκρανυ)
Παίζει η Μιλένα και σε λίγο θα τα παίξουμε και μεις μαζί της.Τετοια κατασταση όσα χρόνια επισκέπτομαι οίκους και studio δεν εχω ξαναπεράσει.Ειναι άπαικτη !!!Πέρασε κάνεις διδυμου 22 πάνω είναι ανοιχτο και 27 παίζει Μιλένα η γιοκ κι αυτη
απίστευτη συμμετοχή και υπηρεσίες, αν είχε και εμφάνιση θα ήταν 10'Παίζει η Μιλένα και σε λίγο θα τα παίξουμε και μεις μαζί της.Τετοια κατασταση όσα χρόνια επισκέπτομαι οίκους και studio δεν εχω ξαναπεράσει.Ειναι άπαικτη !!!
Χθες το πρωί εκεί ήταν πάντως, δε δουλεύει κάθε μέρα, την επόμενη φορά που θα πας ρώτα την υπηρεσία να σου πειΡε παιδιά η μοίρα Μύρα πως τη λένε που δουλεύει Περγάμου 1 ποτέ πάει?? Η εβε έχει επιστρέψει για όποιον δεν κατάλαβε....
Αν είναι η ίδια τσα της Εβελίνας την κατσαμεΧθες το πρωί εκεί ήταν πάντως, δε δουλεύει κάθε μέρα, την επόμενη φορά που θα πας ρώτα την υπηρεσία να σου πει
Μια χαρά είναι η υπηρεσία της ΕβελιναςΑν είναι η ίδια τσα της Εβελίνας την κατσαμε
Eισαι απο τους πολυ λιγους η εξαιρεση που το λες , τοσοι και τοσοι λενε το αντιθετο , και μην μου πεις οτι δεν το εχεις διαβασει πλειστακις απο πολλους !!!!!Μια χαρά είναι η υπηρεσία της Εβελινας