Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 158 άτομα (8 μέλη και 150 επισκέπτες)

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Καλησπέρα!!! Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να απαντήσει ποια παίρνει την καλύτερη πίπα τώρα Φυλής, Φωκαίας?
Καμία... ίσως αν πετύχεις τη Κατερίνα από Πολωνία και δε σε τρομάξει εμφανησιακα...θα σου αρέσει η πιπα της

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
δυστυχώς δύσκολα τα πράγματα πλέον.
λίγες έχουν μείνει για εμάς τους πιπατζήδες (!!!).
για τσέκαρε Άννα στο Φιλιππίδου 11 όροφος δίνει βάθος αλλά είναι λίγο μονότονη, απόγευμα μελαχρινή με τατουάζ ζαρτιέρες για να την καταλάβεις.

κάποια άλλη δεν μου έρχεται που να είναι αντικειμενικά καλή.
εγώ πάω και εμμανουέλα φωκαίας 27κάτω και Μαρία Φωκαίας 13 αλλά είναι γούστα αυτά, μπορεί να μην σου αρέσει..

φυσικά υπάρχουν και πολλά μπάζα στα πέριξ με αντικειμενικά καλές πιπές αλλά εγώ δεν τις προτιμώ εδώ και χρόνια.
Βάζει δόντι ή Άννα τυπάρα μου, λίγο άγαρμπη άλλα ανεβαστική για ΠΟΡΝΟΣΤΑΡΙΚΑ ΓΑΜΗΣΑ !!!

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
εδώ δεν έχουν μαζέψει τη γιαγιά Ελένη που το ανακοινώνει φορά παρτίδα...
Απ ότι γνωρίζω, η γιαγιά Ελένη έχει μετοχές της Fanta και κάνει με πλάγιο τρόπο τοποθέτηση προϊόντος

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Καλησπέρα τύποι. :hi:
Πέρασμα σε μερικά στο Μεταξουργείο στη 2η βάρδια. Ημερομηνια:
Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2022.
Σε μια ενημέρωση νομίζω γράφονται περισσότερες λεπτομέρειες. Η δική μου είναι περισσότερο μια αναφορά για το τι συνάντησα.

Κολωνού 27 ισόγειο: Τζουλιάνα νέα κοπέλα είπε ο καράφλας τσάτσος. Μελαχρινή 35-40 χρονών, τίποτα το ιδιαίτερο.
Το υπόγειο κλειστό.
Στον όροφο δύο κοπέλες από τη Λατινική Αμερική. Μια νταρντάνα Ίρις και άλλη μία πιο χοντρή.

Κολωνού 30: τρομερη βρώμα, εφυγα με το που μπήκα.

Κολ 32Α και 32Γ κλειστά.

Δεν μπήκα μέσα στα 48άρια αλλά λογικά:
Κολ 48 αριστερά μάλλον Νικόλ, νέα κοπέλα, χοντρή, σε απλό.
Και Κολ 48 λογικά Βαλέρια και η πολύ χοντρή η Όλγα.

Κολωνού 15 (ένας πολυχώρος) :
Δεξιά μια γλυκούλα νεαρή σκίνι σλάβα άβυζη, λευκόσαρκη με κοκκινωπό μαλλί. Δεν είχε όμως το "κάτι" που θα με έκανε να περάσω. Η τσατσά σφουγγάριζε έχοντας σιχαθεί τη ζωή της.

Στο αριστερά δωμάτιο, ο γκριζομάλης τσάτσος με την κοτσίδα μού παρουσίασε την Άννα. Μελαχρινή με ξανθό μαλλί και πιασίματα. Μου φάνηκε αδιάφορη. Σε απλό.

Κολωνού 11, Ρόζα. Πολύ ωραίο σώμα με 2,5άρι βυζί. Θεωρώ ότι είναι αντιπροσωπευτική του είδους "γκόμενα-γαρίδα". Σε απλό.

Ιάσονος 2Α: Αλεξάνδρα. Γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους. Ελεύθερο στοματικό, 69, αυταρχικό, σεξ σε όλες τις στάσεις.

Ιάσονος 2β: Κλεοπάτρα γκιλφ. Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.

Ιάσονος 2γ: μια νταρντάνα μιλφ με μαύρο μαλλί, ευγενική και με 3άρια-3,5άρια βυζιά. Σε απλό.

Ιάσονος και Λεωνίδου καραδοκούσε μια λεγεώνα ρωμαίων στρατιωτών, δήθεν πουλώντας γυαλιά και διάφορα. Όπως πάντα, πιεστικοί. Κάποιος κακεντρεχής θα έλεγε ότι μια μέρα θα το φάνε το ξύλο. :hi:
Οι νταβατζήδες της περιοχής αποδείχθηκαν χέστες και λίγοι απέναντι στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους. Τους ξεβρακώνει επί ένα χρόνο μια χούφτα Ρομά.

Ιάσονος 39 ή Πορνομόλ:
-Μελίσσα, με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα.
-Μπέλλα από Ι.44 (είχα περάσει μαζί της τον Μάρτιο. Με θυμόταν. Κοίτα μνήμη...). Κάπως αδυνατισμένη αλλά το σώμα είναι ασύμμετρο. Στρογγυλή προς τα πάνω, με πόδια οδοντογλυφίδες. Μακρύ μαλλί, φουσκωμένα χείλη, δυάρι βυζί.
Μαζί της άλλη μια κοπέλα. Ξανθιά μινιόν. Από τις καλύτερες που βρήκα σήμερα. Δεν είπε όνομα η τσα. Μήπως ήταν η Άνκα;
Νομίζω και οι δύο σε απλό.

-Σε ένα από τα σαλονάκια η χοντρή γύφτισσα τσατσά με εμπόδιζε μεταξύ σοβαρού και αστείου να βγω αφού είδα τα μπάζα της. Βλέποντας την επιμονή της τη ρωτάω επίτηδες αν κάνουν πρωκτικό. Μόνο έτσι έφυγε από τη μέση. Να είναι καλά οι μύστες εδώ που μου έχουν μάθει το κόλπο. :hi:

Ιάσονος στα 44άρια χωρίς αριθμούς:
-Το τέρμα δεξιά υπερυψωμένο ισόγειο (σκαλάκια) κλειστό.
-Πιο δίπλα, η Ιωάννα η Βολλεϋμπολίστρια
-Στον όροφο με το απαγορευτικό, η Φωτεινή είπε η τσα, σε δωμάτιο.
-Στα σκαλιά δίπλα με τον κοτσίδα τσάτσο, μια πολύ ωραία κοπέλα. Δεν ειπώθηκε όνομα (γαμώ την τρέλα μου). Αν διέκρινα καλά, σκούρο καστανό μαλλί, με ωραίο σωματάκι και μάτια. Χαμηλού αναστήματος. Από τις πιο δυνατές.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 όροφος κλειστό.
Περδίκκα 3 Μαρία, καστανή προμίλφ με 2,5άρι βυζί, σε απλό.

Σόρρυ αν τυχόν έχουν γίνει παραλείψεις ή σφάλματα σε αριθμούς, ονόματα ή προγράμματα.

Καλό βράδυ, πάντοτε καλά γαμήσια. :hi:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Πέρασμα με την Ριτάρα από Κολωνού 32Α, την ώρα που έδωσα το παράβολο με ενημερώνει η τσατσά πως τύπος την έχει κλείσει 20 λεπτά, λέω δε γαμιέται θα περιμένω, μέχρι να φρεσκάρω παπάρι και να παίξω λίγο "ελικοπτεράκι" με τη ψωλή μου στον καθρέφτη θα περάσει η ώρα. Το δωμάτιο απλό,λιτό αλλά καθαρό. Τα σεντόνια μυρίζανε ωραία, όσο ωραία μυρίζει και η Ρίτα.
Επι 20 λεπτά μύστες μου, άκουγα μπλα μπλα και ψου ψου ψου από δίπλα, ο τύπος δεν γάμαγε αλλά μιλάγανε.
Της το είπα όταν μπήκε και γέλαγε και ενώ μου έλεγε τα δικά της, της είχα ταπώσει την θεία αυτή κωλότρυπα με το δάχτυλο μου.
Κάθε φορά και πιο κοντά στο 'πρωκτικό εκτός προγράμματος' ....κάθε φορά και πιο κοντά....!!! :2funny::2funny:

Στη μεταμεσονύχτια βάρδια πέρασα να δω την καινούργια Λίλη αν έχετε πάρει πρέφα, που παίζει στο Λιοσίων 73Β.
Παίζει μόνο 3η βάρδια. 24 χρονών από Βραζιλία σώμα με λίγα πιασίματα, τατουάζ στο χέρι, όμορφη γλυκιά φατσούλα, 2άρι στήθος, περιποιημένα άκρα, μαυρισμένο κορμί, καστανόξανθα ίσια μαλλιά. Έδωσα το παράβολο για να την δοκιμάσω. Απλό πρόγραμμα.

Στα θετικά πολύ καλή βαθιά πιπάρα. Τον έπαιρνε σχεδόν αβίαστα βαθιά μέχρι να την δεις να πνίγεται και ξανά το ίδιο.
Σαν συμμετοχή άνω του μέσου όρου χωρίς πολλά πολλά βέβαια και χωρίς προκαταρκτικά στην αρχή.
ΑΛΛΑ ένα τεράστιο μειονέκτημα και δυστυχώς ντρέπομαι που θα το πω για λογαριασμό της κοπέλας είναι ότι από την έναρξη της βάρδιας της μέχρι την ώρα που πήγα, που είχε περάσει μόλις 1:30 ωρίτσα η κοπέλα σίγουρα δεν είχε κάνει ενδιάμεσα από κανένα δωμάτιο μπάνιο και μύριζε. Ή ο προηγούμενος πελάτης ήταν σε αποσύνθεση και της έδωσε όλη την μπόχα του ή είχε γαμηθεί με αρκετούς χωρίς κανένα φρεσκάρισμα ενδιάμεσα. Ελπίζω να είναι τυχαίο το γεγονός, ή να της το πει κάποιος και να την καθοδηγήσει κατάλληλα. Τέτοια μυρωδιά δεν έχει τύχει να αντιμετωπίσω ούτε στο Μετάξι μέχρι στιγμής από κοπέλα.
Η κοπέλα είναι χαμογελαστή και μιλάει αρκετά καλά Αγγλικά.
Ελπίζω κάποιος συναγωνιστής που θα περάσει να την βρει μοσχομυριστή γιατί ούτε η μύτη μου με γέλασε και σε καμία περίπτωση δεν γίνομαι υπερβολικός.

Τελευταία τροποποίηση:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Τελευταία τροποποίηση:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.970
Πόντοι
4.926
Φιλε που βρίσκεται η γιαγιά ελενη?
Ιάσωνος 43. Η Ελένη είναι μία βετεράνος γριά πουτάνα, 70 ετών. Η τσατσά ανακοινώνει, στο σαλόνι, ότι τα κάνει όλα και χωρίς προφυλακτικό.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Junax

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Ιάσωνος 43. Η Ελένη είναι μία βετεράνος γριά πουτάνα, 70 ετών. Η τσατσά ανακοινώνει, στο σαλόνι, ότι τα κάνει όλα και χωρίς προφυλακτικό.
Στα 70 τι να φοβηθεί αφού είναι με το ένα ποδι στον τάφο …..

Dimitriskalama

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2021
Like
200
Πόντοι
1
Ξερεις μερες που δουλευει ,και βαρδια?

Sureto92

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2016
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανεις αν η Καρολίνα από Φωκαίας 27 και Φιλιππίδου 11 δουλεύει ακόμα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom