Καλησπέρα τύποι.
Πέρασμα σε μερικά στο
Μεταξουργείο στη 2η βάρδια. Ημερομηνια:
Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2022.
Σε μια ενημέρωση νομίζω γράφονται περισσότερες λεπτομέρειες. Η δική μου είναι περισσότερο μια αναφορά για το τι συνάντησα.
Κολωνού 27 ισόγειο: Τζουλιάνα νέα κοπέλα είπε ο καράφλας τσάτσος. Μελαχρινή 35-40 χρονών, τίποτα το ιδιαίτερο.
Το υπόγειο κλειστό.
Στον όροφο δύο κοπέλες από τη Λατινική Αμερική. Μια νταρντάνα Ίρις και άλλη μία πιο χοντρή.
Κολωνού 30: τρομερη βρώμα, εφυγα με το που μπήκα.
Κολ 32Α και 32Γ κλειστά.
Δεν μπήκα μέσα στα 48άρια αλλά λογικά:
Κολ 48 αριστερά μάλλον Νικόλ, νέα κοπέλα, χοντρή, σε απλό.
Και Κολ 48 λογικά Βαλέρια και η πολύ χοντρή η Όλγα.
Κολωνού 15 (ένας πολυχώρος) :
Δεξιά μια γλυκούλα νεαρή σκίνι σλάβα άβυζη, λευκόσαρκη με κοκκινωπό μαλλί. Δεν είχε όμως το "κάτι" που θα με έκανε να περάσω. Η τσατσά σφουγγάριζε έχοντας σιχαθεί τη ζωή της.
Στο αριστερά δωμάτιο, ο γκριζομάλης τσάτσος με την κοτσίδα μού παρουσίασε την Άννα. Μελαχρινή με ξανθό μαλλί και πιασίματα. Μου φάνηκε αδιάφορη. Σε απλό.
Κολωνού 11, Ρόζα. Πολύ ωραίο σώμα με 2,5άρι βυζί. Θεωρώ ότι είναι αντιπροσωπευτική του είδους "γκόμενα-γαρίδα". Σε απλό.
Ιάσονος 2Α: Αλεξάνδρα. Γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους. Ελεύθερο στοματικό, 69, αυταρχικό, σεξ σε όλες τις στάσεις.
Ιάσονος 2β: Κλεοπάτρα γκιλφ. Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Ιάσονος 2γ: μια νταρντάνα μιλφ με μαύρο μαλλί, ευγενική και με 3άρια-3,5άρια βυζιά. Σε απλό.
Ιάσονος και Λεωνίδου καραδοκούσε μια λεγεώνα ρωμαίων στρατιωτών, δήθεν πουλώντας γυαλιά και διάφορα. Όπως πάντα, πιεστικοί. Κάποιος κακεντρεχής θα έλεγε ότι μια μέρα θα το φάνε το ξύλο.
Οι νταβατζήδες της περιοχής αποδείχθηκαν χέστες και λίγοι απέναντι στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους. Τους ξεβρακώνει επί ένα χρόνο μια χούφτα Ρομά.
Ιάσονος 39 ή Πορνομόλ:
-Μελίσσα, με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα.
-Μπέλλα από Ι.44 (είχα περάσει μαζί της τον Μάρτιο. Με θυμόταν. Κοίτα μνήμη...). Κάπως αδυνατισμένη αλλά το σώμα είναι ασύμμετρο. Στρογγυλή προς τα πάνω, με πόδια οδοντογλυφίδες. Μακρύ μαλλί, φουσκωμένα χείλη, δυάρι βυζί.
Μαζί της άλλη μια κοπέλα. Ξανθιά μινιόν. Από τις καλύτερες που βρήκα σήμερα. Δεν είπε όνομα η τσα. Μήπως ήταν η Άνκα;
Νομίζω και οι δύο σε απλό.
-Σε ένα από τα σαλονάκια η χοντρή γύφτισσα τσατσά με εμπόδιζε μεταξύ σοβαρού και αστείου να βγω αφού είδα τα μπάζα της. Βλέποντας την επιμονή της τη ρωτάω επίτηδες αν κάνουν πρωκτικό. Μόνο έτσι έφυγε από τη μέση. Να είναι καλά οι μύστες εδώ που μου έχουν μάθει το κόλπο.
Ιάσονος στα 44άρια χωρίς αριθμούς:
-Το τέρμα δεξιά υπερυψωμένο ισόγειο (σκαλάκια) κλειστό.
-Πιο δίπλα, η Ιωάννα η Βολλεϋμπολίστρια
-Στον όροφο με το απαγορευτικό, η Φωτεινή είπε η τσα, σε δωμάτιο.
-Στα σκαλιά δίπλα με τον κοτσίδα τσάτσο, μια πολύ ωραία κοπέλα. Δεν ειπώθηκε όνομα (γαμώ την τρέλα μου). Αν διέκρινα καλά, σκούρο καστανό μαλλί, με ωραίο σωματάκι και μάτια. Χαμηλού αναστήματος. Από τις πιο δυνατές.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 όροφος κλειστό.
Περδίκκα 3 Μαρία, καστανή προμίλφ με 2,5άρι βυζί, σε απλό.
Σόρρυ αν τυχόν έχουν γίνει παραλείψεις ή σφάλματα σε αριθμούς, ονόματα ή προγράμματα.
Καλό βράδυ, πάντοτε καλά γαμήσια.