Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 266 άτομα (23 μέλη και 243 επισκέπτες)

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.835
Πόντοι
7.185
Πέμπτη το πρωι στα Μ Αλεξανδρου νομιζω 22 (2 μαγαζια πλαι πλαι) οι τσατσαδες ειπανε(και στα 2 μαγαζια) σε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ Ελληνα συναγωνιστη ηλικίας περίπου 55 οτι οι κοπέλες δεν δεχονται μεγάλους αντρες σε ηλικία!Ο κυριος απάντησε Γιατι που ειναι το πρόβλημα και η μια τσατσα ειπε Τι να κανω ετσι μου εχει πει,δεν μπορω με το ζορι να την υποχρεώσω

Στο ενα βγήκε μια νεαρη μουναρα ολογυμνη με βυζαρες,στο αλλο δεν ειδα,ητανε δωματιο η κοπέλα.

Αισθανθηκα ασχημα αλλα και αισθημα αλληλεγγύης για τον συναγωνιστη.
Από την μία λυπάμαι για τον συναγωνιστή αλλά και τον εαυτό μου που αν όχι τώρα έστω σε λίγα χρόνια θα μου αρνηθούν κι εμένα.
Από την άλλη χαίρομαι που οι κοπέλες κάνουν αυτό που θέλουν χωρίς εξαναγκασμούς. Τόσο εμείς σαν πελάτες γλιτώνουμε κάποιες από το να μας φολιάσουν γιατί δεν μας γουστάρουν λόγο ηλικίας, μα κυρίως έχουμε την συνείδηση μας καθαρή, πως δεν πάμε με κοπέλες θύματα αλλά ελεύθερες εργάτριες του αγοραίου έρωτα.

Giannis$$$

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπερα, μια μεγαλο νταρντανα 60αρα, που δουλευε παλια Βεργας 6β κ βεργας 2α. Μαλλον Ολγα την λεγανε ,ξερουμε που βοσκει?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.687
Πόντοι
9.846
Χαχαχα είσαι μεγάλη γάτα!!

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.835
Πόντοι
7.185
Tην Καλησπερα μου Φιλε Διανο......θα σε βοηθησω να μην εχεις τυψεις.....θα κανεις οτι εκανε και ο αλλος Συναγωνιστης....Θα μπεις στο δωματιο και θα πεταξεις τον Παπαρο....ντουρο.....σε καποια στιγμη θα φωναξεις οτι τελειωσε το χαρτι...οτι τρεχει η βρυση....κατι θα βρεις...ο αλλος θα ερθει τρεχοντας να σε εξυπηρετησει...θα σκονταψει και θα στον αρπαξει στον στομα....απλα πραγματα.....ΑΤΥΧΗΜΑ.....

Χαχαχα είσαι μεγάλη γάτα!!

Τι μου θυμήσατε τώρα βρε κωλόπαιδα!
εκεί έπερνα μια πολύ αδύνατη ρωσιδούλα τότε που με γούσταρε, έδωσα τα πρώτα μου γλωσσόφιλα σε ιερόδουλη, και λόγο του κορμιού της κάναμε για πρώτη φορά και αρκετές ακροβατικές στάσεις (καθιστό cowgirl στο κρεββάτι, αγκαλιά, στον αέρα, στάση ΉΤΑ, μόνο πολυέλαιο δεν δοκιμάσαμε).
Ο τύπος με είχε πάρει μάτι 1-2 φορές αλλά μάλλον δεν γούσταρε μιας και την έχω μικρή. Παρόλα αυτά ξ ηγήθηκε καλά μια φορά, έσβησε φωτάκι, έκλεισε πόρτα και μας άφησε καμιά ώρα μόνους μας, μιας και το γούσταρε κι αυτή.

Καλά να ναι κι αυτός όπου κι αν είναι

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.069
Πόντοι
4.646
Μάλλον μπερδεύτηκες ή καμιά βρωμοτσατσά σού είπε fake news! Τώρα στο Ιάσονος 44 η Ντανιέλα στο σαλόνι και η Μαρίνα στο δωμάτιο.
Ναι μύστη! Είχα δει μάστορες το πρωί και ρώτησα αν κάνουν ανακαίνιση την τσα2.
Ανάθεμα κι αν κατάλαβε τη λέξη...:jerking:
Προφανώς κάνανε επισκευές...:hi:

SirJason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.848
Πόντοι
480
Τύπε, το έχω κάνει! :rockon: Και φυσικά τα άφησα να πέσουν από λίγα εκατοστά ύψος στο χέρι της
για να ακουστεί το χαρακτηριστικό κουδούνισμα των κερμάτων...:2funny:
Σε έχω δει παίχτη μου! Εσύ ήσουν? Στην Ιάσονος, της τα έριξες σαν να ήταν χρυσές λίρες!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.474
Πόντοι
6.946
Πέμπτη το πρωι στα Μ Αλεξανδρου νομιζω 22 (2 μαγαζια πλαι πλαι) οι τσατσαδες ειπανε(και στα 2 μαγαζια) σε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ Ελληνα συναγωνιστη ηλικίας περίπου 55 οτι οι κοπέλες δεν δεχονται μεγάλους αντρες σε ηλικία!Ο κυριος απάντησε Γιατι που ειναι το πρόβλημα και η μια τσατσα ειπε Τι να κανω ετσι μου εχει πει,δεν μπορω με το ζορι να την υποχρεώσω

Στο ενα βγήκε μια νεαρη μουναρα ολογυμνη με βυζαρες,στο αλλο δεν ειδα,ητανε δωματιο η κοπέλα.

Αισθανθηκα ασχημα αλλα και αισθημα αλληλεγγύης για τον συναγωνιστη.
Συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο παίδες , να αρνηθουν, ή είναι σπάνιο;
Μιλάμε πάντα για άτομα που είναι καθαρά και καλό διατηρημένα, σαν τον συνάδελφο που αναφέρθηκε.
Τα χρόνια περνούν, να περιμένω κάτι ανάλογο σε κάμποσα χρόνια, θα τρώμε πόρτα;

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.139
Πόντοι
206
Σήμερα το πρωί ήταν μόνη της στο Διδυμου 27
Συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο παίδες , να αρνηθουν, ή είναι σπάνιο;
Μιλάμε πάντα για άτομα που είναι καθαρά και καλό διατηρημένα, σαν τον συνάδελφο που αναφέρθηκε.
Τα χρόνια περνούν, να περιμένω κάτι ανάλογο σε κάμποσα χρόνια, θα τρώμε πόρτα;
Μεσα στον Αύγουστο Σε ένα στη Φωκαίας ήμουν με ένα παππού που πολύ δύσκολα περπατούσε , φανταστείτε τις σκάλες τις ανέβηκε με δόσεις …..και πέρασε κανονικά στη πουτανα
Μάλλον ήταν εξαίρεση …αυτό που λέει ο easy rider

BBWlover85

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2021
Like
82
Πόντοι
0
Με ολα αυτα που διαβασα.
Οι χοντρουλες ειναι στις απογευματινες και στις μεταμεσονυχτιες βαρδιες :(:(

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.350
Πόντοι
216
H Ριτα στην Κολωνου, ειναι μια Ριτα, ξανθιά Ρωσιδα που ηταν πριν λιγο και ρό στο Φωκαία ς19?

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.350
Πόντοι
216
Η Ριτα απο Φωκαίας 19 τι έγινε? Που δουλευει τώρα?

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.835
Πόντοι
7.185
Παίδες καλημέρα.

Την Ρίτα από Κολωνού 32Α στην 3η βραδινή βάρδια την βρίσκουμε στο πόστο της....????
Και τι ώρες....????

ΥΓ: Γλυκομουνα η Ρίτα με styling αλλά Megan Fox!

:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

Από ότι κατάλαβα, μάλλον από απογευματινή ξεκινάει και μου είπε η υπηρεσία πως σταματάει γύρο στις 02:00 το βράδυ

εμένα πολύ περισσότερο μου θυμίζει Βικτώρια Μπέκαμ πριν από 10+ χρόνια

1662469207587.png

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.069
Πόντοι
4.646
Σε έχω δει παίχτη μου! Εσύ ήσουν? Στην Ιάσονος, της τα έριξες σαν να ήταν χρυσές λίρες!
Αν είδες να φορούσα μπλούζα με στάμπα το άβαταρ στο σάη, τότε εγώ ήμουν!
Διαφορετικά θα ήταν ο @kostakis27 ή ο @DmtrsxXx :rockon:.
Και οι δύο τους, από όσο λένε οι φήμες στην πιάτσα, κλέβουν λεφτά από το παγκάρι της εκκλησίας
για να γαμήσουν στους οίκους. :priest:

Poott

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2022
Like
141
Πόντοι
1
Κανένα νέο για την Βικτωρία με Φώκαιας με τα τατουάζ έχουμε; έχω ένα τηλ της αλλά το έχω κλείστο οποίος έχει το τηλ της να με ενημερώσει ευχαριστώ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom