Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 253 άτομα (12 μέλη και 241 επισκέπτες)

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
Παιδιά είμαι από επαρχία και ερχομαι να τιμήσω το τιμημένο 20αρικο,αλλα ειμαι αρρωστος με τις γριες..που μου προτείνετε να παω
Εκτός από αυτές που σου ανέφεραν, υπάρχουν και οι 2 Ελενες, κοντά στα 60 (ίσως και παραπάνω):

Ιάσωνος 43, 3η βάρδια, granny Ελένη, skinny σώμα, τα πάντα όλα με 10 Ευρώ.
Τροφωνίου 13, 3η βάρδια, granny Ελένη, πιό γεμάτο σώμα με πολύ ωραία χυτά βυζιά για την ηλικία της, στα 20 Ευρώ. Νομίζω είναι καθημερινές εκτός Κυριακής.

Με όλες τις γριές περνάς καλά, δεν έχουν το κόμπλεξ της επιβεβαίωσης που έχουν οι μοντέλες και επειδή έχουν άαααπειρα χιλιόμετρα στο κοντέρ, ξέρουν να σε κάνουν να περάσεις ευχάριστα. Ειδικά αν είσαι και αρκετά νεώτερος από αυτές, θα σε δουν σαν ξερολούκουμο και θα σε στραγγίσουν...

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81
:think: έγραψα κάτι διαφορετικό? Εγώ συμφώνησα για Έλλης, Περγάμου προσέθεσα Αντριανα Αγκυρας 12β Βαλερία Μαγνησίας 1 και σε υστερόγραφο ότι δεν είναι όλες γριές στο Αγκυρας 12α.
Το διευκρίνησες μετά και δεν το πρόσεξα.

Dimitriskalama

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2021
Like
200
Πόντοι
1
Τύπε , πες μου ειλικρινά περίμενες να το γράψεις εδώ και να μην σε ζαλίσουν να σου ζητάνε το τηλ?
Αν σου έχει φτάσει η πίεση στο 30 με τα πολλά πμ , να πας σε καρδιολόγο για αντιυπερτασικά και αγχολυτικά

Λιωσίων 79Β (ισόγειο) αργά απόγευμα (ίσως νωρίς βράδυ), μπορεί να κάνεις high score σε ηλικία.
Περιμένουμε όμως να μας πεις εντυπώσεις και υπηρεσίες μιας και είσαι του είδους. Μας λείπουν μερικοί δοκιμαστές τους είδους
Εννοειτε φιλε μου,θα σας τα αναλυτικά ολα

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.923
Πόντοι
25.186
Πέμπτη το πρωι στα Μ Αλεξανδρου νομιζω 22 (2 μαγαζια πλαι πλαι) οι τσατσαδες ειπανε(και στα 2 μαγαζια) σε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ Ελληνα συναγωνιστη ηλικίας περίπου 55 οτι οι κοπέλες δεν δεχονται μεγάλους αντρες σε ηλικία!Ο κυριος απάντησε Γιατι που ειναι το πρόβλημα και η μια τσατσα ειπε Τι να κανω ετσι μου εχει πει,δεν μπορω με το ζορι να την υποχρεώσω

Στο ενα βγήκε μια νεαρη μουναρα ολογυμνη με βυζαρες,στο αλλο δεν ειδα,ητανε δωματιο η κοπέλα.

Αισθανθηκα ασχημα αλλα και αισθημα αλληλεγγύης για τον συναγωνιστη.

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.765
Πόντοι
7.636
Πέμπτη το πρωι στα Μ Αλεξανδρου νομιζω 22 (2 μαγαζια πλαι πλαι) οι τσατσαδες ειπανε(και στα 2 μαγαζια) σε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ Ελληνα συναγωνιστη ηλικίας περίπου 55 οτι οι κοπέλες δεν δεχονται μεγάλους αντρες σε ηλικία!Ο κυριος απάντησε Γιατι που ειναι το πρόβλημα και η μια τσατσα ειπε Τι να κανω ετσι μου εχει πει,δεν μπορω με το ζορι να την υποχρεώσω

Στο ενα βγήκε μια νεαρη μουναρα ολογυμνη με βυζαρες,στο αλλο δεν ειδα,ητανε δωματιο η κοπέλα.

Αισθανθηκα ασχημα αλλα και αισθημα αλληλεγγύης για τον συναγωνιστη.
Μα είναι πολύ άσχημο σκηνικό.Απορω απλά...

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.579
Πόντοι
4.646
συχνο φαινομενο, τα τελευταια χρονια παντα δινω το ακριβες ποσο χωρις να περιμενω ρεστα, τα οποια πολλες φορες ηταν κατι μαραμενα πετσετακια-δεκαρικα που με το ζορι τα δινεις στη λαικη :2funny:

Ξεκινησα να το κανω οταν ενας κατα τα αλλα "καλος" τσατσος στην Ιασονος πηγε να μου πουλησει τρελιτσα οτι και καλα "στα εδωσα τα ρεστα" οταν βγηκα απο το δωματιο, και ειχα κατσει ηρεμος και αποφασισμενος μπροστα απο την πορτα απο το κουζινακι και του ειπα οτι δεν φευγω ουτε εγω ουτε εσυ απο εδω μεσα αν δεν μετρησεις τωρα το μεροκαματο σου και δεις οτι εισαι +10. Τα ψευτομετρησε για να μην φανει οτι το εκανε επιτηδες (που οκ, χλωμο αλλα μπορει και να ξεχαστηκε), και μου τα εδωσε ζητωντας συγγνωμη.

Αλλη μια φορα ακομη πιο παλια, μου εφερε τα ρεστα (10) η πουτανα στο δωματιο, και πριν καν ξεκινησουμε ηθελε να τα καβατζωσει προσφεροντας μου φουλ-εξτρα υπηρεσιες. Μη ρωτησετε αν διαλεξα τα 10 ή αν ξεπεσα στα ακα εξτρα, θα με προσβαλετε :2funny:

Εν πασει περιπτωσει ειμαι τσακωμενος με τα ρεστα στον αγοραιο ερωτα γιαυτο θεωρω οτι καλο ειναι, οσο ειναι δυνατον, η συναλλαγη να μην εχει χρηματικο παρε-δωσε αλλα απλο παρε. Ακομα και πολλα CG στο τελος σου λενε οτι και καλα "δεν εχουν ρεστα".
Τύπε μου, κι εγώ δίνω ακριβώς το ποσό αλλά σήμερα είχα σπρώξει ''πράμα'' στην πιάτσα
και είχα πληρωθεί σε 20ρικα. :rolleyes:
Συνήθως όμως, πληρώνω σε ψιλά γιατί μου αρέσει να γαμάω με απαξιωτικά κέρματα... :rockon:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Τύπε μου, κι εγώ δίνω ακριβώς το ποσό αλλά σήμερα είχα σπρώξει ''πράμα'' στην πιάτσα
και είχα πληρωθεί σε 20ρικα. :rolleyes:
Συνήθως όμως, πληρώνω σε ψιλά γιατί μου αρέσει να γαμάω με απαξιωτικά κέρματα... :rockon:
και ακομα καλυτερο ειναι οταν πληρωνεις με κερματα και τα δινεις απευθειας στην εκδιδομενη που αυτοπαρουσιαζεται στο σαλονι :2funny:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.579
Πόντοι
4.646
και ακομα καλυτερο ειναι οταν πληρωνεις με κερματα και τα δινεις απευθειας στην εκδιδομενη που αυτοπαρουσιαζεται στο σαλονι :2funny:
Τύπε, το έχω κάνει! :rockon: Και φυσικά τα άφησα να πέσουν από λίγα εκατοστά ύψος στο χέρι της
για να ακουστεί το χαρακτηριστικό κουδούνισμα των κερμάτων...:2funny:

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.199
Πόντοι
1.936

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.488
Πόντοι
2.836
Και ενα ευχαριστω νεο επιστρεφει και παλι Σοφια και Ειρηνη απο της δεκα τους μηνος και παλι μαζοι στο Φυλης 66 κατα πασα πιθανοτητα.
Ειρήνη τη Βουλγάρα εννοείς με full program?

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Κάτσε να δούμε γιατί τώρα το ρόστερ εκεί είναι μεγάλο και κάποιες λείπουν... Βικτόρια, Βικτόρια, Άννα, Έλενα, Κατερίνα, Εύα, Μαρία, Λυδία, Όλγα θέλει ροτεσιον και αποχωρήσεις
Είναι το Αγκύρας 12α studio?
Άρα στα 50?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686
Λάιβ ενημέρωση από σιχαμενο Μετάξι: :rockon:
Το Ιάσωνος 44, aka Καζακστανοσπιτο, βρίσκεται υπό ανακαίνιση. Οι κοπέλες, Ντανιέλα και Άννα βρίσκονται τώρα στο Πορνομωλλ στο πρώτο πάνω δεξιά με τα λίγα σκαλάκια. :hi:
Μάλλον μπερδεύτηκες ή καμιά βρωμοτσατσά σού είπε fake news! Τώρα στο Ιάσονος 44 η Ντανιέλα στο σαλόνι και η Μαρίνα στο δωμάτιο.

mparmpas13

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2018
Like
504
Πόντοι
20
ξερει κανεις εαν εχει επιστρεψει η μπαρμπορα ??
η αν θα επιστεψει γενικα ?

Saints

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
15
Like
915
Πόντοι
370

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Μα είναι πολύ άσχημο σκηνικό.Απορω απλά...
Ο συναγωνιστής φαινόταν για 55 ρε σύ
Μήπως τα παραλεμε για τι άγκυρας 12 ότι είναι γριές. Αν δηλαδή στο Α12 γριές στο Ελλης3 μιλάμε για ΚΑΠΗ
πανω από 55+ είναι όλες …
Μια Ειρήνη εξ Χαρκοβο πρέπει είναι πάνω από 60
Μια πίπα όμως της τον έδωσα

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Είναι ένα πολυ θηλυκό τραβελακι. Έχει γίνει πολυ καλη δουλειά. Πρώτη φορά στη ζωή μου θα έδινα πιπα σε αντρα. (...μπορει όμως όταν έρθει η στιγμή να κωλωσω...γιατι όπως και να έχει γεννήθηκε άντρας..).
Tην Καλησπερα μου Φιλε Διανο......θα σε βοηθησω να μην εχεις τυψεις.....θα κανεις οτι εκανε και ο αλλος Συναγωνιστης....Θα μπεις στο δωματιο και θα πεταξεις τον Παπαρο....ντουρο.....σε καποια στιγμη θα φωναξεις οτι τελειωσε το χαρτι...οτι τρεχει η βρυση....κατι θα βρεις...ο αλλος θα ερθει τρεχοντας να σε εξυπηρετησει...θα σκονταψει και θα στον αρπαξει στον στομα....απλα πραγματα.....ΑΤΥΧΗΜΑ.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
Ναι.Αναβαθμιστηκε το ιδρυμα.Και σε συνδιασμο με τα ζεστα ντουσακι και τις πετσετουλες σε σελοφαν αποτελει κριτηριο σοβαρης επιλογης.
Μάλλον το μπερδεψες με το 109α

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom