Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 343 άτομα (31 μέλη και 312 επισκέπτες)

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.467
Πόντοι
2.836
Αρα ..τώρα έχει δύο ψηλές μελαχροινες Βικτώριες ? Ρίξαμε ...Άγκυρα στην .. Βικτωριανή εποχή :cheesy:
Αγκυρας 12 α δεν έχει κάτι θειτσες που το παίζουν 45 κ όταν τις βλέπεις γίνεσαι λαγός.....??

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Είναι ωραίο μουνι ή πατσαβούρα....????
όπως έγραψα τη Πέμπτη είναι μελαχρινή, γύρω στα 25 με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, σε απλό πρόγραμμα, σε σχέση με τη μονίμως μουτρωμενη Αλεξάνδρα που δούλευαν μαζί, ήταν ευχάριστη όταν βγήκε από το δωμάτιο και είχε και άλλο, τώρα μέσα δε ξέρω δε μπήκα γιατί δοκίμασα Μόνικα στο Λιοσιων 73β και Αλεξάνδρα (χρωστάω κριτική) στο Φυλής 105 αριστερά

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Αρα ..τώρα έχει δύο ψηλές μελαχροινες Βικτώριες ? Ρίξαμε ...Άγκυρα στην .. Βικτωριανή εποχή :cheesy:
Κάτσε να δούμε γιατί τώρα το ρόστερ εκεί είναι μεγάλο και κάποιες λείπουν... Βικτόρια, Βικτόρια, Άννα, Έλενα, Κατερίνα, Εύα, Μαρία, Λυδία, Όλγα θέλει ροτεσιον και αποχωρήσεις

Dimitriskalama

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2021
Like
200
Πόντοι
1
Παιδιά είμαι από επαρχία και ερχομαι να τιμήσω το τιμημένο 20αρικο,αλλα ειμαι αρρωστος με τις γριες..που μου προτείνετε να παω

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.424
Πόντοι
27.261
Παιδιά είμαι από επαρχία και ερχομαι να τιμήσω το τιμημένο 20αρικο,αλλα ειμαι αρρωστος με τις γριες..που μου προτείνετε να παω
εδω εισαι παιχτη

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Xμμ..Anyway .... Φίλε από επαρχία . Ηλικιωμένες υπάρχουν σε πολλά.. Αγκύρας 12 Α ειναι οι παραπάνω που λέει ο smyrnis, Κων/ πολεως 166 ισόγειο, Περγάμου 27, Ελλης 3 <= Ρωξαννα και Ειρήνη , κάνουν και λεσβιακό σε παρτούζα ..
για Μεταξουργειο , δες τiς ενημερώσεις .. Εντελώς γριές δεν γνωρίζω_ Η μεγαλύτερη, παρά το ρεκτιφιέ, ειναι μάλλον η θεία Ολγα @ Τροφωνίου 13 κάτω ....διότι η γιαγιά Σύλβια από το ..γατόσπιτο στην Πιπίνου ... δεν ..πλέον..
Ας συνεισφέρουν και οι πιο ειδικοί ...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Xμμ..Anyway .... Φίλε από επαρχία . Ηλικιωμένες υπάρχουν σε πολλά.. Αγκύρας 12 Α ειναι οι παραπάνω που λέει ο smyrnis, Κων/ πολεως 166 ισόγειο, Περγάμου 27, Ελλης 3 <= Ρωξαννα και Ειρήνη , κάνουν και λεσβιακό σε παρτούζα ..
για Μεταξουργειο , δες τiς ενημερώσεις .. Εντελώς γριές δεν γνωρίζω_ Η μεγαλύτερη, παρά το ρεκτιφιέ, ειναι μάλλον η θεία Ολγα @ Τροφωνίου 13 κάτω ....διότι η γιαγιά Σύλβια από το ..γατόσπιτο στην Πιπίνου ... δεν ..πλέον..
Ας συνεισφέρουν και οι πιο ειδικοί ...
Και Αντριανα Αγκυρας 12β, Βαλερια Μαγνησίας 1

Υ. Γ νταξει στο Α12α οι περισσότερες δεν είναι γιαγιάδες

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.237
Πόντοι
481
Μαρία, Παρασίου 36

Τσεκαρε ποιες μερες δουλευει γιατί δεν ειναι καθημερινά εκεί -- Τρίτη, Παρασκευή, Σάββατο σύμφωνα με άλλο μέλος που συνέδραμε στην πληροφόρηση

Τελευταία τροποποίηση:

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.237
Πόντοι
481
Η τρελοκοτσιδού ... γριά ? ,, Ωχ... πολλοί θα κοιταχτούμε τώρα στον καθρέφτη ....:undecided-old:
Μην παρεξηγηθώ... την αναφέρω γιατί είναι η πιο περιποιημένη, πρόσχαρη και επικοινωνιακή απ'ολες νομίζω.
Και για την ηλικία της έχει κορμάρα -- δεν αναφέρομαι καν στις 'κλινικές αρετές'

Αν διαβάσεις τα προηγούμενα μηνύματα του φίλου που ρωτάει θα καταλάβεις γιατί πρότεινα τη συγκεκριμένη.
Δυστυχώς δεν μπορώ να του στείλω πμ αφού είναι νέο μέλος -- αναγκαστικά λοιπόν απαντώ εδώ

Τελευταία τροποποίηση:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Μάλλον είναι η πολιτική του πορνομόλ, οπότε καλά έκανες και μας ενημέρωσες, να σώσουμε την τσέπη μας και την ψυχική μας υγεία!
Ισχύει δικέ μου, το πορνομόλ παίζει 4-7 λεπτά, είναι αμείλικτες οι τσατσάδες εκεί μέσα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
η μαλακισμενη τσα2:jerking: βαρεσε επίτηδες νωρίτερα για να μην προλάβω να γαμησω σαν άνθρωπος και να μου φάει το 10ρικο από τα ρέστα για επιπλέον χρόνο! ΜΑΥΡΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ!:angry:
συχνο φαινομενο, τα τελευταια χρονια παντα δινω το ακριβες ποσο χωρις να περιμενω ρεστα, τα οποια πολλες φορες ηταν κατι μαραμενα πετσετακια-δεκαρικα που με το ζορι τα δινεις στη λαικη :2funny:

Ξεκινησα να το κανω οταν ενας κατα τα αλλα "καλος" τσατσος στην Ιασονος πηγε να μου πουλησει τρελιτσα οτι και καλα "στα εδωσα τα ρεστα" οταν βγηκα απο το δωματιο, και ειχα κατσει ηρεμος και αποφασισμενος μπροστα απο την πορτα απο το κουζινακι και του ειπα οτι δεν φευγω ουτε εγω ουτε εσυ απο εδω μεσα αν δεν μετρησεις τωρα το μεροκαματο σου και δεις οτι εισαι +10. Τα ψευτομετρησε για να μην φανει οτι το εκανε επιτηδες (που οκ, χλωμο αλλα μπορει και να ξεχαστηκε), και μου τα εδωσε ζητωντας συγγνωμη.

Αλλη μια φορα ακομη πιο παλια, μου εφερε τα ρεστα (10) η πουτανα στο δωματιο, και πριν καν ξεκινησουμε ηθελε να τα καβατζωσει προσφεροντας μου φουλ-εξτρα υπηρεσιες. Μη ρωτησετε αν διαλεξα τα 10 ή αν ξεπεσα στα ακα εξτρα, θα με προσβαλετε :2funny:

Εν πασει περιπτωσει ειμαι τσακωμενος με τα ρεστα στον αγοραιο ερωτα γιαυτο θεωρω οτι καλο ειναι, οσο ειναι δυνατον, η συναλλαγη να μην εχει χρηματικο παρε-δωσε αλλα απλο παρε. Ακομα και πολλα CG στο τελος σου λενε οτι και καλα "δεν εχουν ρεστα".

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.305
Πόντοι
201
Τώρα που έγιναν οι επιστροφές στο χωμάτινου 11 η ερώτηση είναι: το εικοσαρι να πάει σε Αντριάννα ή Αλεξάνδρα? Εμφανισιακά με ικανοποιούν και οι δυο

jimozz1

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2022
Like
38
Πόντοι
0
Ξερουμε αν δουλευει σημερα η Αλιονα απο Διδυμου 18;

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81
Και Αντριανα Αγκυρας 12β, Βαλερια Μαγνησίας 1

Υ. Γ νταξει στο Α12α οι περισσότερες δεν είναι γιαγιάδες
Μήπως τα παραλεμε για τι άγκυρας 12 ότι είναι γριές. Αν δηλαδή στο Α12 γριές στο Ελλης3 μιλάμε για ΚΑΠΗ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Μήπως τα παραλεμε για τι άγκυρας 12 ότι είναι γριές. Αν δηλαδή στο Α12 γριές στο Ελλης3 μιλάμε για ΚΑΠΗ
:think: έγραψα κάτι διαφορετικό? Εγώ συμφώνησα για Έλλης, Περγάμου προσέθεσα Αντριανα Αγκυρας 12β Βαλερία Μαγνησίας 1 και σε υστερόγραφο ότι δεν είναι όλες γριές στο Αγκυρας 12α.

Τελευταία τροποποίηση:

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
Καθαρά για την ιστορία....σε κουβέντα με πακι που είναι πολλά χρόνια Ελλάδα και ασχολείται με κινητά και pc του είπα να μου κάνει ντιλ για να σπρώξω δικιά τους τανα που είναι γνωστή του.... Έγινε το ντιλ και κανόνισα 50 για μια ώρα σε χοτελ δικό μου.... Μου έφερε μια κοπέλα που παραπάνω από 15 δεν ήταν με τίποτα.... Ασφαλώς έφυγα χωρίς να πω ούτε κουβέντα... Με πήρε τηλέφωνο λοιπόν ο τύπος και με περίσσιο θράσος με ρώτησε γιατί χάλασα το ραντεβού... Όταν του είπα ότι μου αρέσουν οι γυναίκες και όχι τα παιδιά και ότι το λιγότερο που χρειάζεται σε αυτόν και τους όμοιους του είναι κρέμασμα από τα παπαρια στην ομόνοια και κάψιμο στην πυρά η απάντηση του ήταν να προσέχω από εδώ και στο εξής ειδηκα όταν κυκλοφορω στην ομόνοια... Ασφαλώς και δεν έγινε κάτι από μεριάς του έχω και εγώ τις άκρες μου αλλά αν οι δικές τους πορνες είναι σαν και αυτήν που ήρθε σε εμένα καλύτερα να μην ξαναγαμισω ποτέ........
Τύπε , πες μου ειλικρινά περίμενες να το γράψεις εδώ και να μην σε ζαλίσουν να σου ζητάνε το τηλ?
Αν σου έχει φτάσει η πίεση στο 30 με τα πολλά πμ , να πας σε καρδιολόγο για αντιυπερτασικά και αγχολυτικά

Λιωσίων 79Β (ισόγειο) αργά απόγευμα (ίσως νωρίς βράδυ), μπορεί να κάνεις high score σε ηλικία.
Περιμένουμε όμως να μας πεις εντυπώσεις και υπηρεσίες μιας και είσαι του είδους. Μας λείπουν μερικοί δοκιμαστές τους είδους

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom