Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 373 άτομα (30 μέλη και 343 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.766
Πόντοι
10.686
Σε λίγα μιλφάδικα στα κεντρικά :
Φυλής 109Β Όλγα και Φωτεινή, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο σώμα, η δεύτερη γνωστή από το Διδυμου 27,κάνει και αυταρχικό.
Διδύμου 8 Βερόνικα και Ελένη, κι αυτές με πλούσιο πρόγραμμα πλην πρωκτικού,κάνουν τρίο με 30€.
Διδύμου 18 η Ελένη, κοντή μαυριδερή με χαλασμένη οδοντοστοιχία, φουλ πρόγραμμα είπε ο νεαρός τσάτσος, είναι η... ρομαντική από Αλκιβιάδου 16;
Διδύμου 20 Χριστίνα και Νικόλ με φουλ πρόγραμμα.
Διδύμου 22 η Αγγέλα με μιλφάδικο πρόγραμμα πλην πρωκτικού.
Στο Φωκαίας 27 (ή αλλιώς το... κλουβί με τις ξανθιές :2funny:), πάνω η Κορίνα :tits:, στο μεσαίο η Καρολίνα και στο κάτω η Κατερίνα, η τελευταία με φουλ πρόγραμμα.
(Για τυχόν λάθη και παραλείψεις στο πρόγραμμα που ανακοινώνεται το σφάλμα είναι δικό μου καθώς δεν προσέχω πάντα τι λένε οι τσατσάδες, επικεντρώνομαι στις κοπέλες και στο αν με συγκινούν ή όχι).
:offtopic:Ο συναγωνιστής που μου πρότεινε να μπούμε μαζί στην Κατερίνα, αν είναι μέλος του μπου και δεν θέλει να φανερωθεί ας μου στείλει π. μ. και εγγυώμαι εχεμύθεια. :hi:
Υ. Γ. :Για να μην κατεβαίνετε άσκοπα, το Περγάμου 1 κλειστό.

Τελευταία τροποποίηση:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Ιάσονος 1β πανω αριστερά. Πήγα και είδα την Λίλιαν διότι μου κίνησαν την περιεργια τα θετικά σχόλια που έχει τον τελευταίο καιρό. Εννοείται δεν τα αμφισβητω και δεν είναι αυτός ο σκοπός του σχολιου μου. Είμαι σίγουρος ότι τα δίνει όλα στις υπηρεσίες της. Από εμφάνιση έχει πολυ καλο κορμί για την ηλικία της, γυρω στα 50, και προσωπο μετριο αλλά όχι άσχημο. Ολίγον εκφυλο όλο υποσχέσεις βλέμμα. ΑΛΛΑ!! : Η υπηρεσία ανακοίνωσε ελευθερο στοματικό, τελειωτικό στο στόμα και γλωσσοφιλα σε όλους. Ήμουν στο σαλόνι με τρεις Πέρσες και πηγαίνω δειλά δειλά στο κουζινακι και ρωτάω την τσατσά "οι υπηρεσίες αυτές είναι μόνο για Έλληνες ή για όλους" ;;
Με κοιτάει, δεν απαντά. Κάνω πως κατεβαίνω τα σκαλιά, αλλά κοντοστεκομαι στη μέση επειδή ανέβαιναν άλλοι δυο Πέρσες να δω τι θα ανακοινώσει στο σαλόνι. Πλέον το σαλόνι είχε ΜΟΝΟ Πέρσες και ανακοίνωσε λοιπόν τα ίδια. Παιδιά προσεχετε με την υγιεινή σας, αυτές δεν χαμπαριάζουν τίποτα για το 10αρικο. Θα κολλήσουμε πραγματα που θα το φυσαμε και δεν θα κρυώνει...
Εγώ το Μεταξύ το έχω κόψει εδώ και 3 χρόνια, δε γαμαω εκεί, μόνο σκοτώνω την ώρα μου με μπουρδελοτσαρκες.

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Πέρασμα πριν λίγο με την Ελένη στο Δίδυμου 8, ξανθια μιλφ με κανονικό σωμα και ωραίο βυζάκι.

Πήγα για την Βερονικα είναι η αλήθεια, αλλά είχε 2 δωμάτια, οπότε πέρασα με το Ελενακι, ήθελα να γαμησω σε αυτόν τον οίκο σήμερα οπωσδήποτε.

Το κορίτσι παραμένει πάρα πολύ καλό, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα, σεξ σε όλες τις στάσεις, επικοινωνιακή, ευγενικοτατη, πρόθυμη σε όλες τις στάσεις να δώσει το καλύτερο, γλωσσοφιλα πάρα πολλά από την πρώτη στιγμή.

Είναι μια κοπέλα που πάντα θα είναι μια τίμια επιλογή στην περιοχή, ειδικά για οσους γουστάρουν μιλφάκια.

Καλά να περνάτε.
Συμφωνώ συναγωνιστή..Αυτή κι η Βερόνικα είναι VFM ώριμες πόρνες..Και η παρτούζα τους VFM..

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.147
Πόντοι
1.936
Φωκαιας 27 υπογειο με Εμμανουελα,το μελαχρινο αλβανακι.Απλη,διεκπαιρεωτικη,ευχαριστη.Τσιμπουκακι ανευ σπεσιαλ και σεξακι σε δυο στασεις απο πανω και πισωκολλητο ισα ισα να φυγουν τα χοντραδια της παραλιας απο το οφθαλμολουτρο στις κωλοχαραδρες.Στην ψηλη ξανθια τσατσα μην πολυτσιμπατε στον πλυθηντικο της περι ρουφηγμτος,γλυψειματος και παπατζες.Ισα ισα λιγο χουφτωματακι κανει.Αλλα ειναι ευχαριστη μπορω να πω.

NeroGreco

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2022
Like
244
Πόντοι
20
περασα να γαμησω την τσεχα επειδη μονο αυτη δεν ετυχε να γαμησω ποτε,τι πηγαδι ειναι αυτο ρε μαλακες? :grin:
:grin:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.766
Πόντοι
10.686
Ψάχνοντας τη Μαρίνα στο Φωκαίας 27 (που μαλακωδώς δεν πήρα όταν την είδα), μπήκα στα μαγαζιά της αλυσίδας και είδα τα εξής : Στο υπόγειο η μελαχρινή αδύνατη Εμμανουέλα που προλογίστηκε από την(τον) τραβελότσατσα(ο) , μου γαργάλησε τ'αρχίδια και μου πρότεινε να με γλείψει μέχρι να μπει η πουτάνα στο δωμάτιο!
Στο ισόγειο η ξανθιά Ντιάνα από το κλειστό πλέον Φώκαιας 24, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο σώμα.
Στον όροφο η γλυκιά μιλφ Μελίνα με λεπτό κορμί και παρόμοιο πρόγραμμα.
Φιλιππίδου 11 πάνω η Άννα η πορνοστάρ με μαυρισμένο κορμί και αδαμιαία περιβολή.
Στο ισόγειο η γνωστή Σόνια από τη Διδύμου με φουλ πρόγραμμα.
Στα μιλφάδικα της Διδύμου μόνο το 22 ανοιχτό αλλά δεν μπήκα.
Καλό βράδυ!

Τελευταία τροποποίηση:

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.191
Πόντοι
17.576
Εντομεταξι με δυο τρεις πακιδες που μίλησα σε χορό δουλειάς εκτός ποιατσας μου είπαν πος την έχουν πάρει γραμμή πος τους ξεπετανε στα μπουρδέλα σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας και πάνε Ομόνοια όπου κάνουν πιάτσα κάτι δικές τους 20€ μια ώρα.
Και οι σκλάβοι ξυπνάνε κάποια στιγμή.
Καθαρά για την ιστορία....σε κουβέντα με πακι που είναι πολλά χρόνια Ελλάδα και ασχολείται με κινητά και pc του είπα να μου κάνει ντιλ για να σπρώξω δικιά τους τανα που είναι γνωστή του.... Έγινε το ντιλ και κανόνισα 50 για μια ώρα σε χοτελ δικό μου.... Μου έφερε μια κοπέλα που παραπάνω από 15 δεν ήταν με τίποτα.... Ασφαλώς έφυγα χωρίς να πω ούτε κουβέντα... Με πήρε τηλέφωνο λοιπόν ο τύπος και με περίσσιο θράσος με ρώτησε γιατί χάλασα το ραντεβού... Όταν του είπα ότι μου αρέσουν οι γυναίκες και όχι τα παιδιά και ότι το λιγότερο που χρειάζεται σε αυτόν και τους όμοιους του είναι κρέμασμα από τα παπαρια στην ομόνοια και κάψιμο στην πυρά η απάντηση του ήταν να προσέχω από εδώ και στο εξής ειδηκα όταν κυκλοφορω στην ομόνοια... Ασφαλώς και δεν έγινε κάτι από μεριάς του έχω και εγώ τις άκρες μου αλλά αν οι δικές τους πορνες είναι σαν και αυτήν που ήρθε σε εμένα καλύτερα να μην ξαναγαμισω ποτέ........

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.467
Πόντοι
2.836
Όταν του είπα ότι μου αρέσουν οι γυναίκες

Όταν του είπα ότι μου αρέσουν οι γυναίκες και όχι τα παιδιά και ότι το λιγότερο που χρειάζεται σε αυτόν και τους όμοιους του είναι κρέμασμα από τα παπαρια στην ομόνοια και κάψιμο στην πυρά
Ανηλικη σου πάσαρε κ τα πήρες έτσι?

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Ψάχνοντας τη Μαρίνα στο Φωκαίας 27 (που μαλακωδώς δεν πήρα όταν την είδα), μπήκα στα μαγαζιά της αλυσίδας και είδα τα εξής : Στο υπόγειο η μελαχρινή αδύνατη Εμμανουέλα που προλογίστηκε από την(τον) τραβελότσατσα(ο) , μου γαργάλησε τ'αρχίδια και μου πρότεινε να με γλείψει μέχρι να μπει η πουτάνα στο δωμάτιο!
Στο ισόγειο η ξανθιά Ντιάνα από το κλειστό πλέον Φώκαιας 24, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο σώμα.
Στον όροφο η γλυκιά μιλφ Μελίνα με λεπτό κορμί και παρόμοιο πρόγραμμα.
Φιλιππίδου 11 πάνω η Άννα η πορνοστάρ με μαυρισμένο κορμί και αδαμιαία περιβολή.
Στο ισόγειο η γνωστή Σόνια από τη Διδύμου με φουλ πρόγραμμα.
Στα μιλφάδικα της Διδύμου μόνο το 22 ανοιχτό αλλά δεν μπήκα.
Καλό βράδυ!
Δωρεάν γλείψιμο μέχρι να έρθει η Έμμανουελα?... πίπα..η κάνα χαμουρεματακι?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
τώρα live

Μαραθωνος 59 αριστερά κλειστό.

Μαραθωνος 59 μεσαίο στο υπόγειο Μπέλα ξανθιά κατσαρομαλλα μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Σεβντά μελαχρινή παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, παρά πολλά τατουάζ σε όλο της το κορμί, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59α Λανα μελαχρινή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί, ωραία εσώρουχα και ζαρτιέρες, απλό πρόγραμμα.

Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166 υπόγειο Αννα μελαχρινή μιλφ σώμα με αρκετά πιασίματα από τη περιφέρεια και κάτω, 2αρι βυζι, με πρωκτικο.

Κωνσταντινουπολεως 166 ισόγειο Μαριάννα ξανθιά γκιλφ χοντρή με 4αρια βυζια και Μαρίνα ξανθιά κατσαρομαλλα μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα, 2.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό ενώ κάνουν και παρτουζα,

Ιωαννίνων 3 κάτω Αναστασία μελαχρινή μιλφογκιλφ, σώμα με πιασίματα, με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Ιωαννίνων 3 όροφος Ναταλία ξανθιά μιλφ παχουλη με 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 5 Ίρις ψηλή μιλφ το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, ψιλοκανονικο σώμα, 2αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.467
Πόντοι
2.836
Σχεδόν παιδί.... Το κάθαρμα
Άστα να πάνε εγώ ξέρω τύπο που κάνει γούστο 15-18 ετών κ αν ήταν αυτός στη θέση σου θα ήταν ευτυχισμένος. Δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί οι ανώμαλοι πελατες στο χώρο....

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Καλησπέρα παίδες.Η Ρίτα από Κ32 τι ώρα ξεκινάει βάρδια και μέχρι τι ώρα?Τις προάλλες πέρασα κατά τις 00:30 με 01:00 παρά και ήταν κλειστά

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.766
Πόντοι
10.686

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του σάιτ. Μικρή βόλτα Φυλής και πέριξ.
Φ 105 αριστερά, δύο κοπέλες, η Μαριάννα με ελεύθερο, μπαμπατσικη, και η πρωινή μοντέλα με τις σιλικόνες σε απλό.
Φ 84 η Ράνια, Φ 86 πάνω η Μαρία με τις βυζάρες, Φ 86 κάτω αριστερά η Άννα Μπέλα, μαυρισμένη και ξανθο μαλι , δεν της πάει ντιπ.
Στο 72 η ειρήνη με το αποστειρωμενο πρωκτικό, ακόμη πιο μελαχρινή, τέρμα Φυλής, η Βίκυ στο 56, η Αουρόρα στο 54 κάτω, και η Ιζαμπέλα η καινούργια πάνω ,με απλό. Νόστιμο πρόσωπο, μέτριο σωματακι.
Φώκαιας 7 κάτω Έμιλυ, πάνω Στέλλα και Κατερίνα οι γνωστές.
Διδυμου ήταν ανοιχτό το 20 με την Έλενα και την Χριστίνα με φουλ, και η Αγγέλα στο 22 κάτω. Το 27 κλειστά.
Τέλος Άγκυρας 12 δεξιά,η Βικτώρια σε απλό και η Ελένη νομίζω με ελεύθερο.
Α και Λιοσίων 73 πάνω Έμμυ και Μόνικα, κάτω Ιωάννα και Ναταλί.
Δεν μπήκα πουθενά. Ίσως να δοκιμάσω Ιωάννα κάποια στιγμή.
Καλό βράδυ σε όλους.

Mystic Mac

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα
Μια ερώτηση έχω αν ξέρει κανείς. Δουλεύει καθόλου σήμερα η Σαμπίνα;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Επιβεβαιώνω κι εγώ, το ξανθό τραβελακι (Φωκαιας 27 υπογα) μου ειπε οτι θα με γλυψουν και οι δυο. Αν και γουσταρα φουλ της είπα μόνο εσυ, δεν την θέλω την Εμμανουέλα. Μου είπε δεν γίνεται, άρα έφυγα. Στα παπαρια μου.

Mystic Mac

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Επιβεβαιώνω κι εγώ, το ξανθό τραβελακι (Φωκαιας 27 υπογα) μου ειπε οτι θα με γλυψουν και οι δυο. Αν και γουσταρα φουλ της είπα μόνο εσυ, δεν την θέλω την Εμμανουέλα. Μου είπε δεν γίνεται, άρα έφυγα. Στα παπαρια μου.
Είναι όντως τραβελάκι ή απλά μοιάζει και το λέτε για τρολιά;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom