Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 328 άτομα (30 μέλη και 298 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Είναι όντως τραβελάκι ή απλά μοιάζει και το λέτε για τρολιά;
Είναι ένα πολυ θηλυκό τραβελακι. Έχει γίνει πολυ καλη δουλειά. Πρώτη φορά στη ζωή μου θα έδινα πιπα σε αντρα. (...μπορει όμως όταν έρθει η στιγμή να κωλωσω...γιατι όπως και να έχει γεννήθηκε άντρας..).

Mystic Mac

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Είναι ένα πολυ θηλυκό τραβελακι. Έχει γίνει πολυ καλη δουλειά. Πρώτη φορά στη ζωή μου θα έδινα πιπα σε αντρα. (...μπορει όμως όταν έρθει η στιγμή να κωλωσω...γιατι όπως και να έχει γεννήθηκε άντρας..).
Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Mbappé

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
με την τραβελοτσατσα απο φωκαιας 27 υπογειο τελικα κανει ττσιμπουκι η ειναι μουφα?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Ολα τα καλα σπίτια κλείνουν νωρίς ρε πουστη

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Η φυλής εχει μετατραπεί σε παιδότοπο
Εργατική μερα ξημερώνει και κατα τη 01:00 συναντάς μια λαοθάλασσα στα στενά του έρωτα
Οι περισσότεροι νεαροί που δεν έχουν σκοπό να γαμήσουν αλλα να δουν λιγο βυζι και να σπάσουν πλάκα με την τσατσά.
Ενω οι τσιγγανορουμανες εχουν φτασει τη ξεπέτα στο μείζον επιπεδο
Ας το κανουν 10€ να τελειώνουμε.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Αφήστε με .... Μη μου μιλάτε .... Έμαθα πως η Αλεξάνδρα από χωματιανου τέλος... :cry::cry::confused: ένα στανταρακι είχε το γέρικο κορμί μου και εφυγε ... Γμτμν
Παίδες τελικά έγινε παραπληροφόρηση .... Στους δίπλα σε κάποιον είχε πει η τσατσά ότι δεν θα ξανάρθει η Αλεξάνδρα ... Προφανώς για να τον πιέσει να μπει στην καινούργια .... Αλλά το μωράκι γύρισε και τα δωμάτια γεμάτα σήμερα .... Ρε κουφάλες μπάνιο δεν πάτε καθόλου?

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.954
Πόντοι
4.926
Ρε κουφάλες μπάνιο δεν πάτε καθόλου?
Οι λιγουρο-αγάμητοι πάνε νωρίς για μπάνιο. Βλέπουν τις καριόλες με τα καυτά μαγιό στις παραλίες, τρώνε τα άκυρα τους στα beach bars, επιστρέφουν καυλωμένοι και ξεσπάνε στις πουτάνες.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.467
Πόντοι
2.836
Οι λιγουρο-αγάμητοι πάνε νωρίς για μπάνιο. Βλέπουν τις καριόλες με τα καυτά μαγιό στις παραλίες, τρώνε τα άκυρα τους στα beach bars, επιστρέφουν καυλωμένοι και ξεσπάνε στις πουτάνες.
Συμφωνα απολυτα !!Πάντα έτσι γίνεται με αυτούς τους λιγουριδες κ στα μπαράκια κ τα κλαμπ το βράδυ..... μετά από ποτό άκυρα κ απόρριψη καταλήγουν λιώμα στα έτοιμα δηλ της πορνες για να κλείσουν τη βραδιά τους.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Ρε αδέλφια , έχει εξαφανιστεί η Βικτώρια από Δίδυμου 27
Την έχετε δει πουθενά ; Η την έκανε για ΡΩΣΣΙΑ ;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.777
Πόντοι
46.232

Mystic Mac

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Σε λίγα μιλφάδικα στα κεντρικά :
Φυλής 109Β Όλγα και Φωτεινή, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο σώμα, η δεύτερη γνωστή από το Διδυμου 27,κάνει και αυταρχικό.
Διδύμου 8 Βερόνικα και Ελένη, κι αυτές με πλούσιο πρόγραμμα πλην πρωκτικού,κάνουν τρίο με 30€.
Διδύμου 18 η Ελένη, κοντή μαυριδερή με χαλασμένη οδοντοστοιχία, φουλ πρόγραμμα είπε ο νεαρός τσάτσος, είναι η... ρομαντική από Αλκιβιάδου 16;
Διδύμου 20 Χριστίνα και Νικόλ με φουλ πρόγραμμα.
Διδύμου 22 η Αγγέλα με μιλφάδικο πρόγραμμα πλην πρωκτικού.
Στο Φωκαίας 27 (ή αλλιώς το... κλουβί με τις ξανθιές :2funny:), πάνω η Κορίνα :tits:, στο μεσαίο η Καρολίνα και στο κάτω η Κατερίνα, η τελευταία με φουλ πρόγραμμα.
(Για τυχόν λάθη και παραλείψεις στο πρόγραμμα που ανακοινώνεται το σφάλμα είναι δικό μου καθώς δεν προσέχω πάντα τι λένε οι τσατσάδες, επικεντρώνομαι στις κοπέλες και στο αν με συγκινούν ή όχι).
:offtopic:Ο συναγωνιστής που μου πρότεινε να μπούμε μαζί στην Κατερίνα, αν είναι μέλος του μπου και δεν θέλει να φανερωθεί ας μου στείλει π. μ. και εγγυώμαι εχεμύθεια. :hi:
Υ. Γ. :Για να μην κατεβαίνετε άσκοπα, το Περγάμου 1 κλειστό.
Η Φωτεινή από Διδυμου 27 είναι πλέον Φυλής 109β σε πρωινό πρόγραμμα;

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Λάιβ ενημέρωση από σιχαμενο Μετάξι: :rockon:
Το Ιάσωνος 44, aka Καζακστανοσπιτο, βρίσκεται υπό ανακαίνιση. Οι κοπέλες, Ντανιέλα και Άννα βρίσκονται τώρα στο Πορνομωλλ στο πρώτο πάνω δεξιά με τα λίγα σκαλάκια. :hi:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Λάιβ ενημέρωση από σιχαμενο Μετάξι: :rockon:
Το Ιάσωνος 44, aka Καζακστανοσπιτο, βρίσκεται υπό ανακαίνιση. Οι κοπέλες, Ντανιέλα και Άννα βρίσκονται τώρα στο Πορνομωλλ στο πρώτο πάνω δεξιά με τα λίγα σκαλάκια. :hi:
Μάγκες, μακρυά! Μόλις βγήκα από το δωμάτιο όπου βαρεσαν πόρτα στο 7λεπτο! Η Ντανιέλα προσπαθεί να αποφύγει πια το 69 και το έκανε με ζόρι, παρόλο που καβλωνει! Επίσης, η μαλακισμενη τσα2:jerking: βαρεσε επίτηδες νωρίτερα για να μην προλάβω να γαμησω σαν άνθρωπος και να μου φάει το 10ρικο από τα ρέστα για επιπλέον χρόνο! ΜΑΥΡΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ!:angry:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.766
Πόντοι
10.686
Μάγκες, μακρυά! Μόλις βγήκα από το δωμάτιο όπου βαρεσαν πόρτα στο 7λεπτο! Η Ντανιέλα προσπαθεί να αποφύγει πια το 69 και το έκανε με ζόρι, παρόλο που καβλωνει! Επίσης, η μαλακισμενη τσα2:jerking: βαρεσε επίτηδες νωρίτερα για να μην προλάβω να γαμησω σαν άνθρωπος και να μου φάει το 10ρικο από τα ρέστα για επιπλέον χρόνο! ΜΑΥΡΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ!:angry:
Μάλλον είναι η πολιτική του πορνομόλ, οπότε καλά έκανες και μας ενημέρωσες, να σώσουμε την τσέπη μας και την ψυχική μας υγεία!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom