Ethnikopolygamisths
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2022
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
επειδή είμαι καινούργιος και δεν γνωρίζω πολύ απο οίκοθς τι νεάνικο παιζει και ωραίο εως 30 για να παώ και εγω να κάνω την δουλεία μου μετα απο 3 μήνες και ένα χωρισμό
Μέχρι τις 7Η Μιλένα από δίδυμου 27 είναι κ απόγευμα ξέρετε???
Φιλε μου , πιστευω οτι υπαρχουν αποψεις , αντιρρησεις και εμπειριες , σε πολλες σελιδες πισω δεν ηταν λιγοι που της εσερναν τα εξ αμαξης , ισως αυτοι που τα ελεγαν να μην θελουν να πουν την ασχημη συμπεριφορα της , για λογους που δεν ξερω , αλλα ειναι συγουρο οτι εχουν υποθει . δεν θελω να αναφερθω στις δικες μου περιπτωσεις οι οποιες ξεκινουν απο την εποχη του κορονα , που τον πρωτο καιρο σχεδον δυο μηνες στην Αχαρνων ημουν τακτικος επισκεπτης της Εβελινας ( και Αλιονας πιο παλια ) γιατι η εξιστοριση θα παρει ολοκληρο σεντονι . Ας παρει τελος αυτη η κουβεντα γιατι δεν θα βγει πουθενα , ευχαριστω .φίλε μου ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του, πάντως είναι πολλοί αυτοί που συμφωνούν μαζί μου,και σίγουρα πολλοί που δε γράφουν εδώ μέσα γιατί αλλιώς δε θα είχε δουλειά, επίσης διαβάζω πολλά εδώ μέσα πχ συγκεκριμένο μέλος εδώ μέσα όλο γράφει πράγματα που δεν ισχύουν για την Εβελίνα και την υπηρεσία της λόγω του ότι έφαγε άκυρο για συμπεριφορά του προς αυτές, εγώ αυτή τη γνώμη έχω για τη συγκεκριμένη, μια χαρά είναι και το βλέπω και με συναγωνιστές που περιμένουμε στο σαλόνι, δεν έχω δει κάποια περίεργη συμπεριφορά απέναντι τους,,πολύ σωστή στη δουλειά της σε όλα τα σπίτια που έχει δουλέψει καθαρά δωμάτια να ενημερώσει το πελάτη, πράγματα που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα αλλά δεν είναι απ όλες τις υπηρεσίες, επίσης μερικές φορές ότι δίνεις παίρνεις, είπαμε ο καθένας έχει τη γνώμη του δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε αλλά το μόνο σίγουρο ότι δεν αποτελώ εξαίρεση
Τι ρομαντικό σού πρότειναν και πού;Τί έγινε βρε παιδιά στο μεταξύ
Σαν πολλές ρομαντικές δεν εμφανίστηκαν;;;;;
Σήμερα μου το πρότεινε από μόνη της
Του πρότεινε ταξίδι στο ΠαρίσιΤι ρομαντικό σού πρότειναν και πού;
Ρε φιλε. 21 μηνύματα. 21 ερωτήσεις. 10 για μια συγκεκριμένη κορασίδα. Μην απορείς γιατί κανεις δεν σου απαντάειΚαλησπέρα είχαμε κάνα νέο για το πότε γυρνάει το Τζενακι από Φωκαίας 17;
Ευχαριστουμε πολυ για την ενημέρωση συναγωνιστή. Καλη ανάρρωση.Καλησπερα, συγνωμη δεν θελω να τρομαξω κανεναν απλα νομιζω πως οφειλω να ενημερωσω και εσας.
Πριν 2 μηνες ειχα επισκεφτεί και εκανα / μου εκαναν στοματικο χωρις προφυλαξη στις Βικτωρια Διδυμου 27 & Κατερινα με γυαλια φωκαικας 9.
2 μερες μετα την βικτωρια και 9 μερες μετα την κατερινα επαθα φαρυγγίτιδα / αμυγδαλιτιδα και συχνοουρια που κρατησε 7 μερες. Το 1ο το εχω ακομα.
Επειδη εκατσε καλοκαιρι με πηγε πισω και τωρα εβγαλα ακρη. Πηγα Ωρλ πηρα αντιβιωσεις δεν εκαναν κατι. Γυρισα απο λοιμωξιολόγο με ενα καρο εξετασεις για ΣΜΝ.
Το αποτελεσμα γονορροια / χλαμυδια. Λιγο πριν παω λοιμωξιολόγο ειχα κανει μονος μου τεστ μετα απο 8 βδομαδες απο την επαφη για HIV & Υπατ Β & Γ τα οποια ηταν αρνητικα.
Οπως ειχα γραψει και στο post μου πριν 2 μηνες θα αναφερω ονοματα, παλι καλα που το περναω ελαφρα και παλι καλα που δεν κολλησα κατι χειροτερο οπως τα παραπανω ο μαλακας.
Γενικα εχω μικρη πορεια στα μπου αλλα ξεφυγα και εκανα στοματικα ακαποτα.
Ηταν καλο χαστουκι για να ισιωσω και να μην παθω τα χειροτερα.
Δεν εχω τιποτα με τις κοπελες, ισα ισα ηταν πολυ καλες και ειχα παει και στο παρελθον αλλα καποια με κολλησε.
Αν καποιος θελει να μαθει για την θεραπεια η τις εξετασεις ας στειλει pm.
Τίποτα μαν μου, προφυλακτικό παντού και μην γλύφετε ακόμα και μια που θα γνωρίσετε έξω ένα Σαββατόβραδο μια φορά θα γίνει η στραβή, εγώ το πήρα το μάθημα μου και λεφτά μου έφυγαν και τρελό άγχος κάθε φορά που εμφανιζόταν ένα σύμπτωμα. Για 2-3 λεπτά ευχαρίστηση δεν αξίζουν αυτά. Απλά πρέπει να πάθεις για να μάθεις δυστυχώς.Ευχαριστουμε πολυ για την ενημέρωση συναγωνιστή. Καλη ανάρρωση.
Ο πρωταρχικος σκοπός του Bou είναι αυτός και δευτερεύων είναι οι κριτικές.
Όλα freeΤι ρομαντικό σού πρότειναν και πού;
Αμα θες πες μας και τι αγωγή σου έδωσε ο γιατρός. Αντιβίωση - μέρες θεραπείας - επανεξέταση.Τίποτα μαν μου, προφυλακτικό παντού και μην γλύφετε ακόμα και μια που θα γνωρίσετε έξω ένα Σαββατόβραδο μια φορά θα γίνει η στραβή, εγώ το πήρα το μάθημα μου και λεφτά μου έφυγαν και τρελό άγχος κάθε φορά που εμφανιζόταν ένα σύμπτωμα. Για 2-3 λεπτά ευχαρίστηση δεν αξίζουν αυτά. Απλά πρέπει να πάθεις για να μάθεις δυστυχώς.
Κι εγώ έχω καιρό να τη δω, αλλά ένα παλικάρι έγραψε πολυ προσφατα μια κριτική γι αυτη οτι την πηρε στην 3η βαρδια στο Κολωνου 48.Είσαι σίγουρος....????
Νομίζω ότι η συγκεκριμένη λείπει μήνες τώρα στη Χώρα της!
Ξαναγύρισε....????
Αν υπήρχε πραγματικός έλεγχος στην Ελλάδα από τις αρμόδιες αρχές πολλοι οικοι θα είχαν βάλει λουκέτο χτες!!! Στη χώρα της μίζας της λαμογιας όλα συμβαίνουν! Κ καλά ελέγχονται από γιατρό 2 φορές το μήνα για ΣΜΝ .... το θέμα είναι έλεγχονται ή μπαίνει η σφραγίδα....κ να περάσει η επόμενη??? Καλό σαββατοκύριακο σε ολους και να προσεύχεται για να έχετε!!!ας προσπαθησουμε να απομονώσουμε αυτες τις δυο ιερόδουλες ή ακόμα καλυτερα να τις ενημερώσουμε ότι πιθανόν να έχουν αυτό το αφροδισιο να πανε να κοιταχτουν, να φτιαχτουν σε έναν γιατρό κι έπειτα να ξαναγυρίσουν στο ποστο τους χωρίς προβλημα.