Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.915
- Πόντοι
- 9.846
Αμα θες πες μας και τι αγωγή σου έδωσε ο γιατρός. Αντιβίωση - μέρες θεραπείας - επανεξέταση.Τίποτα μαν μου, προφυλακτικό παντού και μην γλύφετε ακόμα και μια που θα γνωρίσετε έξω ένα Σαββατόβραδο μια φορά θα γίνει η στραβή, εγώ το πήρα το μάθημα μου και λεφτά μου έφυγαν και τρελό άγχος κάθε φορά που εμφανιζόταν ένα σύμπτωμα. Για 2-3 λεπτά ευχαρίστηση δεν αξίζουν αυτά. Απλά πρέπει να πάθεις για να μάθεις δυστυχώς.
Εμένα έχει μαλλιασει η γλώσσα μου εδώ μέσα να επιλέγει ο κάθε συναγωνιστης σε πιο στομα δίνει το πουλι του ακα αλλά μην ξεχνάμε ομως ότι ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα επιλογής. Δεν βγάζω τον εαυτό μου από έξω γιατί κι εγώ τον δίνω σε στόματα ακα, αλλά σε πολυ λίγες κοπέλες τις οποίες είμαι πελατης χρόνια και ξέρω ότι είναι στρατιωτινες στο θέμα τακτικών εξετάσεων - υπευθυνότητας.
Το θετικό είναι ότι πιστευω οτι ΟΛΟΙ από εδώ μέσα γνωρίζουν τις επιπτώσεις των πραξεων τους και ΟΛΟΙ είναι υπευθυνοι των πραξεων τους. ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ!!
Δεν πρεπει να κατηγορουμε κανέναν. Αν θέλει ο άλλος ακα και γουστάρει τότε είναι δικό του θεμα. Το σεβόμαστε πληρως. Το ρίσκο εξάλλου είναι παρα πολυ μικρό, αλλά όχι μηδαμινό. Κατά καιρους δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν αναφέρει τέτοιες καταστάσεις. Και παλι καλή ανάρρωση και ας προσπαθησουμε να απομονώσουμε αυτες τις δυο ιερόδουλες ή ακόμα καλυτερα να τις ενημερώσουμε ότι πιθανόν να έχουν αυτό το αφροδισιο να πανε να κοιταχτουν, να φτιαχτουν σε έναν γιατρό κι έπειτα να ξαναγυρίσουν στο ποστο τους χωρίς προβλημα. Η Κατερινα στην Φωκαιας, αν είναι αυτη, είναι τίμια εργατρια και έχει εκτονωσει με το γκροβερ της χιλιάδες συναγωνιστές. Είναι κρίμα να την στιγματιζουμε, αν το έχει ας κοιταχτεί. Συμβαίνουν αυτά. Το ίδιο ισχύει και για την τίμια εργάτρια Βικτώρια με το ιστορικό γλυφοκωλι της που έχει καθαρίσει κωλοβαλβιδες και κωλοβαλβιδες συναγωνιστων!
Καλο Σαββατοκυριακο συναγωνιστές!
Τελευταία τροποποίηση: