Καλησπέρα μάγκες! Ύστερα από 9 ημέρες αποχής, επισκέφθηκα το απόγευμα της Κυριακής το Μετάξι. Στο Ι. 46 το τελευταίο συνάντησα την Όλγα, η οποία βγήκε μουτρωμένη στο σαλόνι και είπε ένα ξερό γεια. Η Όλγα έχει όμορφο πρόσωπο, είναι μελαχρινή με καρέ μαλλί, κανονικό σώμα και ωραίο στήθος 1,5 + (αυτό το διαπίστωσα όταν έβγαλε το σουτιέν). Επίσης, φορούσε σαγιονάρες
Στο δωμάτιο μπήκε μουτρωμένη όπως ήταν και στο σαλόνι. Πήγε να μου βάλει προφυλακτικό με άγαρμπο τρόπο και αφού κατάλαβα ότι παρά τις 9 ημέρες φαγούρα δεν θα είχα τίποτα θετικό να αποκομίσω από αυτή την προσπάθεια, της είπα ότι δεν ήθελα πίπα. Δεν είχε πρόβλημα να της πιπιλάω τα πολύ όμορφα βυζιά της και κάπου εκεί μου ήρθε μια οσμή μασχαλίλας. Μιας και η ολίγη μασχαλίλας με εξιτάρει, πήγα λίγο προς τα εκεί αλλά η Όλγα πετάχτηκε σαν ελατήριο.
Ετοιμαζόμενος για ιεραποστολικό, της χάιδευα τις αξύριστες γάμπες και κοιτούσα το όμορφο πρόσωπό της, ενώ τη ρώτησαν αν μπορούσα να φιλήσω τα ποδαράκια της. Εκείνη δυσανασχέτησε και μου είπε λίγο, σφίγγοντας τα πατουσάκια της με αποτέλεσμα να καταφέρω να ξερογλύψω μόλις την άκρη του μεγάλου της δαχτύλου
Την ώρα της συνεδρίας, η Όλγα παρέμενε μουτρωμένη, μόνο όταν άρχισα να χύνω χαμογέλασε, πιθανότατα επειδή θα τελείωνε άλλη μία δυσάρεστη για εκείνη συνάντηση. Τουλάχιστον, με άφησε να στραγγίξω.
Την ευχαρίστησα, με αυχαρίστησε κι εκείνη, αν και όταν φεύγοντας την αποχαιρέτισα δεν είπε κουβέντα, κοιτούσε το κινητό της. Δεν το έκλαψα το δεκάρικο επειδή μου άρεσε σαν γκόμενα, αλλά δεν πρόκειται να υπάρξει επανάληψη.
ΥΓ. Δεν παρακολουθώ τακτικά, στην πρώτη βάρδια στο ουζμπεκόσπιτο η τσατσά που δούλευε χρόνια στο Λεωνίδου 6 με την Ιονέλα, αφού κλάφτηκε ότι το μπουρδέλο έκλεισε γιατί δεν είχε κορίτσι, μου παρουσίασε μια κοντούλα, χαμογελαστή, μια χαρά για δεκάρικο κοπέλα, ως Ταϊλανδή. Κλάιν αλλά το λέω, μήπως έχει κανένας συνάδελφος εμπειρία.