Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 159 άτομα (12 μέλη και 147 επισκέπτες)

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Την Βικτώρια δεν την έχω πάρει ακόμα λόγο εμφάνισης,ενώ θέλω να την πάρω κάποια στιγμή επειδή έχω διαβάσει ότι περνει πιπαρες, αξίζει το 20ρικο?
Tsarkofile εσύ; Μην σου ξεφεύγουν έτσι αυτά, σε καταλάβαμε :boff:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Πέρασμα με την Ειρήνη στο Φωκαίας 19, πολύ καλή κατάθεση και η Ειρήνη το τιμάει το 20άρικο αν και με σερί δωμάτια από την ώρα που πάτησα μέχρι την ώρα που έφυγα. Φουλ βαθιά γλωσσόφιλα, γλείψιμο στις μπάλες και αρκετά καλό ελεύθερο στοματικό. Δεν γουστάρει τα πολύ άγρια, τύπου μαλλιοτραβήγματα και δαγκωματιές που της κάνουν κάποιοι γιαυτό κουράζεται σύντομα και άνα δύο μήνες την κάνει. Θα γράψω κριτική με λεπτομέρειες σε εμφάνιση και στον αγώνα και θα την ξαναεπισκεφτώ. Μην είστε μαλάκες και φέρεστε σαν ζώα μερικοί επειδή δεν έχετε άλλα προσόντα να υποστηρίξετε τον ανδρισμΧΑΧΑ :birdman:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες! Ύστερα από 9 ημέρες αποχής, επισκέφθηκα το απόγευμα της Κυριακής το Μετάξι. Στο Ι. 46 το τελευταίο συνάντησα την Όλγα, η οποία βγήκε μουτρωμένη στο σαλόνι και είπε ένα ξερό γεια. Η Όλγα έχει όμορφο πρόσωπο, είναι μελαχρινή με καρέ μαλλί, κανονικό σώμα και ωραίο στήθος 1,5 + (αυτό το διαπίστωσα όταν έβγαλε το σουτιέν). Επίσης, φορούσε σαγιονάρες :humpleg: Στο δωμάτιο μπήκε μουτρωμένη όπως ήταν και στο σαλόνι. Πήγε να μου βάλει προφυλακτικό με άγαρμπο τρόπο και αφού κατάλαβα ότι παρά τις 9 ημέρες φαγούρα δεν θα είχα τίποτα θετικό να αποκομίσω από αυτή την προσπάθεια, της είπα ότι δεν ήθελα πίπα. Δεν είχε πρόβλημα να της πιπιλάω τα πολύ όμορφα βυζιά της και κάπου εκεί μου ήρθε μια οσμή μασχαλίλας. Μιας και η ολίγη μασχαλίλας με εξιτάρει, πήγα λίγο προς τα εκεί αλλά η Όλγα πετάχτηκε σαν ελατήριο.
Ετοιμαζόμενος για ιεραποστολικό, της χάιδευα τις αξύριστες γάμπες και κοιτούσα το όμορφο πρόσωπό της, ενώ τη ρώτησαν αν μπορούσα να φιλήσω τα ποδαράκια της. Εκείνη δυσανασχέτησε και μου είπε λίγο, σφίγγοντας τα πατουσάκια της με αποτέλεσμα να καταφέρω να ξερογλύψω μόλις την άκρη του μεγάλου της δαχτύλου :confused:
Την ώρα της συνεδρίας, η Όλγα παρέμενε μουτρωμένη, μόνο όταν άρχισα να χύνω χαμογέλασε, πιθανότατα επειδή θα τελείωνε άλλη μία δυσάρεστη για εκείνη συνάντηση. Τουλάχιστον, με άφησε να στραγγίξω.
Την ευχαρίστησα, με αυχαρίστησε κι εκείνη, αν και όταν φεύγοντας την αποχαιρέτισα δεν είπε κουβέντα, κοιτούσε το κινητό της. Δεν το έκλαψα το δεκάρικο επειδή μου άρεσε σαν γκόμενα, αλλά δεν πρόκειται να υπάρξει επανάληψη.

ΥΓ. Δεν παρακολουθώ τακτικά, στην πρώτη βάρδια στο ουζμπεκόσπιτο η τσατσά που δούλευε χρόνια στο Λεωνίδου 6 με την Ιονέλα, αφού κλάφτηκε ότι το μπουρδέλο έκλεισε γιατί δεν είχε κορίτσι, μου παρουσίασε μια κοντούλα, χαμογελαστή, μια χαρά για δεκάρικο κοπέλα, ως Ταϊλανδή. Κλάιν αλλά το λέω, μήπως έχει κανένας συνάδελφος εμπειρία.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Πετυχαίνω την Βικτώρια την ξινή πιτσιρίκα στο Ιάσονος 37Β στην απογευματινή βάρδια.
Οι μύστες θα το ξέρουν, αλλά Ιάσονος 20β, Ιάσονος 37Β και το αριστερά όροφος Ιάσονος 44Β προφανώς συνεργάζονται και βλέπεις κοπέλες από το ένα στο άλλο.
Έκανα την μαλακία ο ηλίθιος και έβγαλα το 10άρικο να δοκιμάσω την Βικτώρια, ενώ τα αλάνια μου από το Bou με είχαν προειδοποιήσει.
Η κακομοίρα, ενώ από εμφάνιση τρώγεται και θα μπορούσε να μαζέψει χαρτί, είναι στον βούρκο με τους βρωμιάρηδες και είναι τόσο βαριεστημένη που δεν κατάφερε ούτε να μου τον σηκώσει. Της είπα πως δεν πρόκειται να γίνει δουλειά και την έδιωξα. Μακριά. Όχι για το 10άρικο, να το χέσω, αλλά για να μην χάνετε τον χρόνο σας.
Πήγα και κατέθεσα σε στανταράκι μου να φύγουν και τα τελευταία.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.403
Πόντοι
456
Η Μιλένα μύστες μαζεύει όλο το χαρτί στα περίχωρα....εύγε στο κορίτσι....πολύ δύσκολο πράγμα να είσαι πάντα ορεξάτη...
Ότι καλύτερο η τύπισσα..κ βυζάρες κ φοβερά πιασίματα κ γαμησι τέλειο

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.668
Πόντοι
6.495
Την Βικτώρια δεν την έχω πάρει ακόμα λόγο εμφάνισης,ενώ θέλω να την πάρω κάποια στιγμή επειδή έχω διαβάσει ότι περνει πιπαρες, αξίζει το 20ρικο?
Από Μιλένα και Βικτώρια καλύτερη η Μιλένα σε εμφάνιση και συμμετοχή. Και οι δύο γλυφοκωλι και πίπες άριστες. Επίσης Μιλένα συνεννοησε στα Ελληνικά (έστω και τα βασικά).

Saints

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
15
Like
915
Πόντοι
370
Από Μιλένα και Βικτώρια καλύτερη η Μιλένα σε εμφάνιση και συμμετοχή. Και οι δύο γλυφοκωλι και πίπες άριστες. Επίσης Μιλένα συνεννοησε στα Ελληνικά (έστω και τα βασικά).
Καλυτερα το Διδυμου 27 να το προσεχουμε αυτη τη περιοδο ,υστερα απο την ταλαιπωρια που μας ελεγε ο φιλος τις προαλλες. Ο καθενας ομως κανει ο,τι νομιζει

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.855
Πόντοι
736
Ένα πολύ τίμιο πηδημα το Σάββατο πρώτη βάρδια με Ανδριάνα στο Χώματιανου. Το καταευχαριστηθηκα .Είναι στανταρακι μου δυνατό η κορασίδα.Το πεταχτό κωλαρακι της (κρίμα που δεν το δίνει) και το τσιμπούκι της όλα τα λεφτά.Σκετη "επένδυση" το 20€!!

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.749
Πόντοι
201
Αυτό που πραγματικά με παραξενευει χωρίς να θέλω να υπονοησω τίποτα είναι γιατί τα δύο κορίτσια δεν κάνουν παρτούζα.
Πράγμα περίεργο για τον συγκεκριμένο οίκο.
Επίσης να καταγγειλω οτι στον οίκο αυτόν ξεκίνησαν να χτυπάνε πόρτες στο 8λεπτο, κάτι που παλαιότερα δεν έκαναν.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
Αυτό που πραγματικά με παραξενευει χωρίς να θέλω να υπονοησω τίποτα είναι γιατί τα δύο κορίτσια δεν κάνουν παρτούζα.
Πράγμα περίεργο για τον συγκεκριμένο οίκο.
Επίσης να καταγγειλω οτι στον οίκο αυτόν ξεκίνησαν να χτυπάνε πόρτες στο 8λεπτο, κάτι που παλαιότερα δεν έκαναν.
Ναι είναι περίεργο, η Μιλένα από την επιστροφή της δεν έκανε με καμία παρτουζα ούτε με Βικτόρια ούτε με Φωτεινή ούτε με Τανια, ενώ στο πρώτο της πέρασμα έκανε κανονικά

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Ναι είναι περίεργο, η Μιλένα από την επιστροφή της δεν έκανε με καμία παρτουζα ούτε με Βικτόρια ούτε με Φωτεινή ούτε με Τανια, ενώ στο πρώτο της πέρασμα έκανε κανονικά
ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? Η ΤΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΚΕΙ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
Παίδες τι λέει....????

Έχουμε κάνα νέο από την πιάτσα....????

#Καμιά καινούρια άφιξη?

#Κάνα καλό comeback?

ΥΓ: Όλο τα ίδια και τα ίδια....Βαρεθηκαμε....
Κουραστηκαμε....
Ξενερωσαμε....

:confused::confused::confused:
τσέκαρε πρωινή βάρδια στο Φωκαιας 17α δουλεύει από τη Πέμπτη που μας πέρασε μια Ναταλία καστανή κοπέλα με ωραίο κωλαρακί, η πληροφορία δεν είναι δική μου τη μεταφέρω από εξωθεσμικο πια πρώην μέλος και φίλος των συναγωνιστών Επιρρεπή και Νασου Αθανασιάδη, τα εύσημα σε αυτόν

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Ρε παίδες, η τελευταία κριτική για βέργας 7 αναφέρεται στη σαμπινα στη βραδινή /μεταμεσονύκτια
Εχω παει 3 φορες, ολες μετα τις 00:00 και ποτε δεν την εχω πετύχει
Τι κανω λαθος;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
Ρε παίδες, η τελευταία κριτική για βέργας 7 αναφέρεται στη σαμπινα στη βραδινή /μεταμεσονύκτια
Εχω παει 3 φορες, ολες μετα τις 00:00 και ποτε δεν την εχω πετύχει
Τι κανω λαθος;
Τίποτα δε κάνεις λάθος, αν δουλεύει κ όποτε δουλεύει θα την πετύχεις την ώρα που λες περίπου ή κάπου μέσα εκεί, (2300 μέχρι 06.00)απλά δουλεύει μια δυο φορές τη βδομάδα και αν το αποφασίσει

hany

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
193
Πόντοι
1
Παίδες τι λέει....????

Έχουμε κάνα νέο από την πιάτσα....????

#Καμιά καινούρια άφιξη?

#Κάνα καλό comeback?

ΥΓ: Όλο τα ίδια και τα ίδια....Βαρεθηκαμε....
Κουραστηκαμε....
Ξενερωσαμε....

:confused::confused::confused:
και για πολυ καιρο ετσι θα ειναι ! μην περιμενεις ανακαμψη τουλαχιστον συντομα! στη πανδημια πολλες βρηκαν την ακρη τους και γιναν call girls , αλλες φυγαν σε αλλες χωρες και γενικοτερα με τη κατασταση που επικρατει με την υποβαθμιση των περιοχων που ειναι τα σπιτακια δυσκολα θα ανακαμψουν τουλαχιστον συντομα !

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
και για το τέλος με έκανε να χύσω Τρείς (3) φορές στην Πίπα.
Έχυνα και έμενε καυλωμένη - τέντα για την λα'ι'κή που η καργιόλα το έβλεπε και χερότανε το μουνί της και συνέχιζε να ρουφάει . Τοπ 1 πίπα στην ζωή μου.

Μου έχει τύχει και εμένα με τη συγκεκριμένη. Βέβαια, όχι τρεις φορές στα καπάκια. Δύο.
Άξια :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom