Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 150 άτομα (24 μέλη και 126 επισκέπτες)

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.505
Πόντοι
746
Πως γίνεται ρε παιδιά; Χύνεις στην 1η πιπα, συνεχίζει σε πιπωνει, χύνεις καπάκια 2η φορά, συνεχίζει και χύνεις και 3η; Τα καταπίνει; Ή πετάγεται στον νιπτήρα και γυρνάει;
Ούτε φαντάρος ύστερα από 2μηνες χωρίς άδεια δεν έχυσα τόσο καπάκια μια από την άλλη...

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.400
Πόντοι
3.436
Πως γίνεται ρε παιδιά; Χύνεις στην 1η πιπα, συνεχίζει σε πιπωνει, χύνεις καπάκια 2η φορά, συνεχίζει και χύνεις και 3η; Τα καταπίνει; Ή πετάγεται στον νιπτήρα και γυρνάει;
Ούτε φαντάρος ύστερα από 2μηνες χωρίς άδεια δεν έχυσα τόσο καπάκια μια από την άλλη...
Σε εμένα συγκεκριμένα, δυστυχώς δεν γίνεται.
Ισως επειδή είμαι στην αρχή από τα δεύτερα αντα.
Μακάρι να γίνονταν, θα χρεισιμοποιουσα το καβλι μου σαν συσκευασία υγρού κρεμοσαπουνου,θα το πάταγα κ θα έβγαζε....ετσι απλά.
Μάλιστα δεν θα έπινα νερό αλλά θα έπινα αντί ψυκτικό, παραφλου για να μήν καίγεται το σύστημα απο την πολύ την χρηση:sunglasses:

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.127
Πόντοι
206
Σε εμένα συγκεκριμένα, δυστυχώς δεν γίνεται.
Ισως επειδή είμαι στην αρχή από τα δεύτερα αντα.
Μακάρι να γίνονταν, θα χρεισιμοποιουσα το καβλι μου σαν συσκευασία υγρού κρεμοσαπουνου,θα το πάταγα κ θα έβγαζε....ετσι απλά.
Μάλιστα δεν θα έπινα νερό αλλά θα έπινα αντί ψυκτικό, παραφλου για να μήν καίγεται το σύστημα απο την πολύ την χρηση:sunglasses:
Τυχερός οποίος το μπορεί ….
Ακόμα και πολύ νέος ….δύσκολο ….

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Πως γίνεται ρε παιδιά; Τα καταπίνει;
1) Ναι :coffee:

2) Ορισμένοι μπορούν να συνεχίζουν στα καπάκια, χωρίς διάλειμμα (είμαι ένας από αυτούς).
Εξαρτάται από τη λεγόμενη "περίοδο υστερήσεως".

:hi:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
σε πρωινή βόλτα είδα ότι ξανάνοιξε το Φυλής 200 αλλα δεν εισήλθα και πιο κάτω στο Φυλής 105 ήταν η λατίνα Μαριάννα με το μακρύ μαλλί πιτσιρίκα και το σώμα λαμπάδα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
Εγώ όταν χυνω θελω να εξαφανιστεί η παρτενερ μου από προσωπου γης για κανα 25λεπτο (από μέσα μου λέω "φυγε τώρα μωρη να ησυχάσω"!!) και μετά την αναζητάω σαν τρελός για το 2ο χέρι! Εκεί πεφτει πονος...!
Στα καπάκια το έχω κάνει πολυ πολυ σπάνια, οχι πανω απο 5 φορές όλη μου τη ζωή, και μόνο ακα γκροβερ με σχέσεις. Στο μουνι όπως και να το κάνουμε μελωνει.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Εγώ όταν χυνω θελω να εξαφανιστεί η παρτενερ μου από προσωπου γης για κανα 25λεπτο (από μέσα μου λέω "φυγε τώρα μωρη να ησυχάσω"!!) και μετά την αναζητάω σαν τρελός για το 2ο χέρι! Εκεί πεφτει πονος...!
Στα καπάκια το έχω κάνει πολυ πολυ σπάνια, οχι πανω απο 5 φορές όλη μου τη ζωή, και μόνο ακα γκροβερ με σχέσεις. Στο μουνι όπως και να το κάνουμε μελωνει.
Μύστη, σόρρυ για το :offtopic: αλλά δοκίμασα τελικά εκείνο το λαδοκόριτσο για το οποίο μου είχες δώσει οδηγίες σε π.μ. (για το οποίο σε υπερ-ευχαριστώ):rockon:
Η τύπισσα τα κατάπιε, όπως η προαναφερόμενη Βικτώρια, και τώρα μου έχει μπει το μικρόβιο να τη βάλω σε επόμενη συνεδρία να συνεχίσει
το μπούκι μέχρι να ξαναχύσω... :pipa1:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.078
Πόντοι
1.936
Τρομερη βολτα σημερα.. εφαγα πορτα στο 109 οροφος με τη Χριστινα.Εψαχνα Βικτωρια και ανεβηκα,χτυπαω κουδουνι,μισοανοιγει την πορτα η Χριστινα,δεν με αφηνει να μπω μεσα,λεει απλα "εγω ειμαι σημερα" και μου την κλεινει στα μουτρα.
Γελαγα κατεβαινοντας τα σκαλια με τα χαλια της φολας....
Στο ακριβως απο κατω ηταν η Ροντικα με τα παντα εκτος κωλου και την λεκτικη υπογραμμιση της τσατσας "δωματιο 15 λεπτα".
Στο Φωκαιας 19 η Ειρηνη (οχι του φ72),αυτη που ελειπε 2 μηνες.Καλο προγραμμα,εκτος κωλου.Παρουσια ανω του μεσου ορου η δεσποινιδα.Τσιμπουκαδικο Διδυμου 27 κλειστο.Μετα βαρεθηκα και πηγα Εξαρχεια να κοιταχτω με μπατσακια.Αυτα.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Τι εννοείς πορτα;
Ηταν μονη της χωρις τσατσά και εκανε διακρίσεις στους πελάτες;

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.078
Πόντοι
1.936
Τι εννοείς πορτα;
Ηταν μονη της χωρις τσατσά και εκανε διακρίσεις στους πελάτες;
Με αυτη την φολα εχω περασει μια μονο φορα.Την απαξιωνω συστηματικα και μου το φυλαγε μαλλον.Δεν με πειραζει βεβαια,αλλα δεν ξαναειδε απο εμενα τον οβολο μου.Προχθες που ειχα παει τριτη βαρδια κι ειχα βρει την μεγαλοκοπελα Ελενη,περασα σουπερ.

Kaularxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπερα σας!!! Πιασιματα με κωλαρα που θα βρουμε;;;

Ethnikopolygamisths

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2022
Like
22
Πόντοι
0
επειδή είμαι καινούργιος και δεν γνωρίζω πολύ απο οίκους τι νεάνικο παιζει και ωραίο εως 30 για να παώ και εγω να κάνω την δουλεία μου μετα απο 3 μήνες και ένα χωρισμό

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
επειδή είμαι καινούργιος και δεν γνωρίζω πολύ απο οίκους τι νεάνικο παιζει και ωραίο εως 30 για να παώ και εγω να κάνω την δουλεία μου μετα απο 3 μήνες και ένα χωρισμό
"Εθνικιστής" ναι, "Εθνικογαμιστης" ναι, "Πορνομεταναστης" ναι... Αλλά"Εθνικοπολυγαμιστης" είναι υπερβολή... Οπότε πήγαινε ο ίδιος στους οίκους και ενημέρωσε μας ο ίδιος για αυτό που ρωτάς... Αλλιώς δεν είσαι αντάξιος του νικ σου...:thumbsdown:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
"Εθνικιστής" ναι, "Εθνικογαμιστης" ναι, "Πορνομεταναστης" ναι... Αλλά"Εθνικοπολυγαμιστης" είναι υπερβολή... Οπότε πήγαινε ο ίδιος στους οίκους και ενημέρωσε μας ο ίδιος για αυτό που ρωτάς... Αλλιώς δεν είσαι αντάξιος του νικ σου...:thumbsdown:
Ναι, γιατί είναι ο τύπος Tsarkofilos αντάξιος το νικ του.
Junax ακάποτε καβαλάρη, πες ρε μλκ καμία που να παίρνει πιπάρες το πρωί...

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Ναι, γιατί είναι ο τύπος Tsarkofilos αντάξιος το νικ του.
Junax ακάποτε καβαλάρη, πες ρε μλκ καμία που να παίρνει πιπάρες το πρωί...
Αν η άλλη δεν έχει πιεί καφέ :coffee: το πρωί, ούτε την τσαπού δεν βλέπει από
την τσίμπλα στο μάτι για να την πιπώσει... :pipa2::2funny:
Πέρα απ΄την πλάκα, τσέκαρε τις θείτσες/γκιλφ του Μεταξιού.
Όλοι για τις πίπες τις παίρνουν, ειδικά αυτές που βγάζουν την μασέλα για βελούδινη αίσθηση... :2funny::hi:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Αν η άλλη δεν έχει πιεί καφέ :coffee: το πρωί, ούτε την τσαπού δεν βλέπει από
την τσίμπλα στο μάτι για να την πιπώσει... :pipa2::2funny:
Όλοι για τις πίπες τις παίρνουν, ειδικά αυτές που βγάζουν την μασέλα για βελούδινη αίσθηση... :2funny::hi:
Έχω ακούσει πως αυτοί που παίρνουν τις θείτσες τις παίρνουν και για άλλα εκτός από την αμασέλωτη πίπα. :2funny:
Εγώ πιστός σε ότι κινείται κάτω από 25 χρονών εκτός 2-3 εξαιρέσεων στο μετάξι συμπεριλαμβανομένης και της Ρίτας. :erection:
Θέλω τα μυστικά σου για "πρωκτικό εκτός προγράμματος" δεν πείθεται εύκολα η συγκεκριμένη. :boff:

Τελευταία τροποποίηση:

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.390
Πόντοι
2.836
Το παιδί ο νέος ζήτησε νεανικό πορνιδιο κατω από 30 κ τον στέλνεις στις θειτσες?? Θες να γίνει λαγός κ να τρέχει δίχως αύριο?? Υπάρχει κ η περίπτωση μετά από 3 μηνες κ χωρισμό οπως λεει ο τυπος .....η θείτσα να του φανεί ursula andress κ να περάσει prive αμεσως!!!! Χαχαχα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom