Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
10€Πόσο πάει? Με τσίγκλισες να πάω!
Φυλής 109 ισόγειο πρωινή βάρδια.Φωτεινη απο Διδυμου 27 ξερουμε που πηγε?Αλλαξε σπιτι?
στο 54 και 56 μονο αερογαμησια παιζαν και συνεχισουν να παιζουν ειναι επιπεδα μεταξουργειου ολα αυτα!Πηγα στο 54β εχθες τα μεσάνυχτα να συναντήσω την πολυπόθητη ορορα μετα απο αρκετά χρόνια που ειχα περάσει πολυ καλά.
Δυστηχώς η εμπειρία δεν ήταν ιδια.
Προκαταρκτικά απο οτι φαίνεται τα εχει καταργήσει
Η καλυτερη στιγμη ηταν η πιπα της με συνεχόμενα deepthroat, χωρις χερι, αργη και με γλώσσα ενω ακολούθησε και ολίγων mouthfuck χωρις κανένα παράπονο.
Στο γαμήσι σφίγγεται, κλείνει ποδια, σηκώνει κωλο και αερογαμιεται οταν έρχεται απο πανω... Σαν να μην γάμησα ποτε ενα πραγμα
Αφου έχυσα και βγήκα αυτή στήθηκε για μερικα δευτερόλεπτα, τουρλωσε τον κωλο της σαν να περίμενε κατι αλλο και μου φάνηκε περίεργο.. Τι να ηθελε
Σίγουρα δεν βιάστηκε και ούτε η πορτα χτύπησε γυρω στα 20 λεπτα που έκατσα.
Θα την ξανα δοκιμάσω τελος της εβδομάδας μονο και μονο επειδή τα κοντοπουτανα ειναι το στοιχείο μου
Το λες και upgrade !!!Φυλής 109 ισόγειο πρωινή βάρδια.
Έχω να την πάρω καιρό όντως θυμάμαι τρελή πιπαρα.. κάνει κ ελεύθερο στοματικό???Πηγα στο 54β εχθες τα μεσάνυχτα να συναντήσω την πολυπόθητη ορορα μετα απο αρκετά χρόνια που ειχα περάσει πολυ καλά.
Δυστηχώς η εμπειρία δεν ήταν ιδια.
Προκαταρκτικά απο οτι φαίνεται τα εχει καταργήσει
Η καλυτερη στιγμη ηταν η πιπα της με συνεχόμενα deepthroat, χωρις χερι, αργη και με γλώσσα ενω ακολούθησε και ολίγων mouthfuck χωρις κανένα παράπονο.
Στο γαμήσι σφίγγεται, κλείνει ποδια, σηκώνει κωλο και αερογαμιεται οταν έρχεται απο πανω... Σαν να μην γάμησα ποτε ενα πραγμα
Αφου έχυσα και βγήκα αυτή στήθηκε για μερικα δευτερόλεπτα, τουρλωσε τον κωλο της σαν να περίμενε κατι αλλο και μου φάνηκε περίεργο.. Τι να ηθελε
Σίγουρα δεν βιάστηκε και ούτε η πορτα χτύπησε γυρω στα 20 λεπτα που έκατσα.
Θα την ξανα δοκιμάσω τελος της εβδομάδας μονο και μονο επειδή τα κοντοπουτανα ειναι το στοιχείο μου
Προφανώς θα άρχισε καμια αγωγή για τα αφροδίσια που εχει και θα λείπει... Μην ξεχνάμε ότι πολυ πιθανον να κολλησε τον συναγωνιστή @tasivarop γονορροια! Διαβάστε ρε μάγκες και κανα προηγουμενο post! Ενημερωθείτε!!!Πρωινο ρεφαρισμα με Μιλενα στο τσιμπουκοσπιτο της Δ27.
Εφτασα κατα τις 10:30 και ηδη υπηρχαν δυο δωματια και 3 πυρκαυλοι στο σαλονι.Η Μιλενα εχει χασει κιλα και εχει γινει ομορφο μπαμπατσικο μωρο.Προκαταρκτικα γλωσσοφιλα στο φουλ χωρις εσανς χυσιλας,69 διαρκειας και κοπανημα στα 4 βελαζοντας η μικρη.Η Βικτωρια η γκαγκαλω ελειπε δυστυχως αλλα δεν πτοηθηκαμε.Το καταστημα παντως εχει χασει πολυ με τοσο μικρο ροστερ.Παρακαλουνται οι υπευθυνοι να αναπληρωσουν αξιογαμητα τεμαχια με υπηρεσιες αναλογες των προκατοχων κορασιδων.
Την εχουν πεθανει στο γαμησι τη μικρη.Προβλεπω οταν τελειωσει ο πολεμος να γυρναει Ουκρανια και με τα απειρα φραγκα απο τα χυσιδια να αγοραζει κανα οικοδομικο τετραγωνο στο Κιεβο.Πρωινο ρεφαρισμα με Μιλενα στο τσιμπουκοσπιτο της Δ27.
Εφτασα κατα τις 10:30 και ηδη υπηρχαν δυο δωματια και 3 πυρκαυλοι στο σαλονι.Η Μιλενα εχει χασει κιλα και εχει γινει ομορφο μπαμπατσικο μωρο.Προκαταρκτικα γλωσσοφιλα στο φουλ χωρις εσανς χυσιλας,69 διαρκειας και κοπανημα στα 4 βελαζοντας η μικρη.Η Βικτωρια η γκαγκαλω ελειπε δυστυχως αλλα δεν πτοηθηκαμε.Το καταστημα παντως εχει χασει πολυ με τοσο μικρο ροστερ.Παρακαλουνται οι υπευθυνοι να αναπληρωσουν αξιογαμητα τεμαχια με υπηρεσιες αναλογες των προκατοχων κορασιδων.
Ναι φοβερή πιπα αλλα με προφυλακτικόΈχω να την πάρω καιρό όντως θυμάμαι τρελή πιπαρα.. κάνει κ ελεύθερο στοματικό???
Γιατι οχι???Ολες αυτο δεν κανουνε?Πουτσα εδω,ζωαρα εκει.Την εχουν πεθανει στο γαμησι τη μικρη.Προβλεπω οταν τελειωσει ο πολεμος να γυρναει Ουκρανια και με τα απειρα φραγκα απο τα χυσιδια να αγοραζει κανα οικοδομικο τετραγωνο στο Κιεβο.
Το αξίζει με τέτοιο σώμα κ κρεβάτι..3 φορές την πήρα σε 1 μέρα τι να λέμε τώρα θα την γαμαω αιώνια την συγκεκριμένηΤην εχουν πεθανει στο γαμησι τη μικρη.Προβλεπω οταν τελειωσει ο πολεμος να γυρναει Ουκρανια και με τα απειρα φραγκα απο τα χυσιδια να αγοραζει κανα οικοδομικο τετραγωνο στο Κιεβο.
Ειχα μια ιδεα πως πρόκειται για κατι τετοιο. Θα περασω αποψε να μου φυγει η απορίαΗ Μιλένα από Διδυμου 27 πρόκειται για ένα
ΜΠΟΥΧΕΣΟΜΠΑΖΟ που την πηδάνε κάτι κωλογεροι πατσαβουρηδες από τα πατσατζιδικα και τα καφενεία....!!!!