Πέρασμα με την Ριτάρα από Κολωνού 32Α, την ώρα που έδωσα το παράβολο με ενημερώνει η τσατσά πως τύπος την έχει κλείσει 20 λεπτά, λέω δε γαμιέται θα περιμένω, μέχρι να φρεσκάρω παπάρι και να παίξω λίγο "ελικοπτεράκι" με τη ψωλή μου στον καθρέφτη θα περάσει η ώρα. Το δωμάτιο απλό,λιτό αλλά καθαρό. Τα σεντόνια μυρίζανε ωραία, όσο ωραία μυρίζει και η Ρίτα.
Επι 20 λεπτά μύστες μου, άκουγα μπλα μπλα και ψου ψου ψου από δίπλα, ο τύπος δεν γάμαγε αλλά μιλάγανε.
Της το είπα όταν μπήκε και γέλαγε και ενώ μου έλεγε τα δικά της, της είχα ταπώσει την θεία αυτή κωλότρυπα με το δάχτυλο μου.
Κάθε φορά και πιο κοντά στο 'πρωκτικό εκτός προγράμματος' ....κάθε φορά και πιο κοντά....!!!
Στη μεταμεσονύχτια βάρδια πέρασα να δω την καινούργια Λίλη αν έχετε πάρει πρέφα, που παίζει στο Λιοσίων 73Β.
Παίζει μόνο 3η βάρδια. 24 χρονών από Βραζιλία σώμα με λίγα πιασίματα, τατουάζ στο χέρι, όμορφη γλυκιά φατσούλα, 2άρι στήθος, περιποιημένα άκρα, μαυρισμένο κορμί, καστανόξανθα ίσια μαλλιά. Έδωσα το παράβολο για να την δοκιμάσω. Απλό πρόγραμμα.
Στα θετικά πολύ καλή βαθιά
πιπάρα. Τον έπαιρνε σχεδόν αβίαστα βαθιά μέχρι να την δεις να πνίγεται και ξανά το ίδιο.
Σαν συμμετοχή άνω του μέσου όρου χωρίς πολλά πολλά βέβαια και χωρίς προκαταρκτικά στην αρχή.
ΑΛΛΑ ένα τεράστιο μειονέκτημα και δυστυχώς ντρέπομαι που θα το πω για λογαριασμό της κοπέλας είναι ότι από την έναρξη της βάρδιας της μέχρι την ώρα που πήγα, που είχε περάσει μόλις 1:30 ωρίτσα η κοπέλα σίγουρα δεν είχε κάνει ενδιάμεσα από κανένα δωμάτιο μπάνιο και μύριζε. Ή ο προηγούμενος πελάτης ήταν σε αποσύνθεση και της έδωσε όλη την μπόχα του ή είχε γαμηθεί με αρκετούς χωρίς κανένα φρεσκάρισμα ενδιάμεσα. Ελπίζω να είναι τυχαίο το γεγονός, ή να της το πει κάποιος και να την καθοδηγήσει κατάλληλα. Τέτοια μυρωδιά δεν έχει τύχει να αντιμετωπίσω ούτε στο Μετάξι μέχρι στιγμής από κοπέλα.
Η κοπέλα είναι χαμογελαστή και μιλάει αρκετά καλά Αγγλικά.
Ελπίζω κάποιος συναγωνιστής που θα περάσει να την βρει μοσχομυριστή γιατί ούτε η μύτη μου με γέλασε και σε καμία περίπτωση δεν γίνομαι υπερβολικός.