n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.935
- Πόντοι
- 46.232
Μετά τις 1700 συνήθως θα την πετύχεις Ιάσωνος 43, 1200 - 1700 κοίτα κ στο Μεγαλου Αλεξάνδρου 25δεξιαΞερεις μερες που δουλευει ,και βαρδια?
Μετά τις 1700 συνήθως θα την πετύχεις Ιάσωνος 43, 1200 - 1700 κοίτα κ στο Μεγαλου Αλεξάνδρου 25δεξιαΞερεις μερες που δουλευει ,και βαρδια?
Για Φυλής και Φωκαίας ρώτησε ο παίκτης, είσαι εκτός θέματος!!!@Tsarkofilos τα διαβάζεις;; ΚΡΑΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ!!!
Φραπομπούμπη, έρχεται το μπάνιο και για σένα. Όποιος χρειάζεται θα πλυθεί, αναλφάβητε προμοτοράκο.Με κατι τετοιους σαν εσενα που παει ειναι να μην βρωμοκοπαει.
τυπε μου εχεις το πιο ευκολο γουστο απο ολους. Τραβα με τα ποδαρακια και κανε μια τσαρκα σαν ανθρωπος, σου υποσχομαι θα βρεις αυτο που ζητας. Μην περιμενεις να σου προτεινουμε την υπερτατη γρια, πας, βλεπεις, διαλεγεις. Παραδεισος θα ειναι για σενα, στο υπογραφω.Καμια αλλη gilfara που να κάνει καλό πρόγραμμα, έχεις στο νους σου?
Ναι εισαι καλα αδερφουλη,θα ακολουθήσω αυτα που μου ειπες..μη φοβάσαι δε θα τις ταλαιπωρησω πολυ τις γριούλες μας...τυπε μου εχεις το πιο ευκολο γουστο απο ολους. Τραβα με τα ποδαρακια και κανε μια τσαρκα σαν ανθρωπος, σου υποσχομαι θα βρεις αυτο που ζητας. Μην περιμενεις να σου προτεινουμε την υπερτατη γρια, πας, βλεπεις, διαλεγεις. Παραδεισος θα ειναι για σενα, στο υπογραφω.
Ποδαρακια και περπατημα, θα κανεις και cardio για να εχεις καλυτερη στυση, μην μας σκοτωσεις στο γαμησι μονο τις γιαγιαδες, στα νιατα τους εκαναν νταχτιρντι το μισο σαιτ και τις αγαπαμε.
Αντε, καλη τυχη πασακο μου
Αγαπητέ Helluvatime σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση σου, να ρωτήσω στην Κολωνού 27Β υπήρχε νεαρά λατίνα με 4άρια προς 5άρια? Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν ξέρει να δώσει ίσως και κάποιο όνομα, ευχαριστώ...Καλησπέρα, βλέπω αδειάσαμε από μερικούς edgy τρελάκηδες που σκοπό είχαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις τις περισσότερες φορές.
Τέσπα, προχωράμε κανονικά...
Στο Κολωνού 27Β δύο χοντρές νεαρές η μία λατίνα με 4άρια 5άρια βυζιά πεσμένα.
Στο Κολωνού 27Α ισόγειο, σαλόναρε η Τζούλια, Ρουμάνα με ελεύθερο στοματικό ΚΑΙ πρωκτικό. Δοκιμάστηκε και θα αφήσω κριτική.
Στο Κολωνού 30Α η Κατερίνα, Ρουμάνα και αυτή σε απλό πρόγραμμα.
Το Κολωνού 32Α ήταν ανοιχτό, μάλλον με Ρίτα μουνάρα, αλλά επειδή δεν θέλω να την βαρεθώ γρήγορα, της τον δίνω μία φορά την εβδομάδα, η οποία από ότι έχω καταλάβει δεν δουλέυει ΣΚ, για όσους ρωτάνε και την ψάχνουνε.
Στο Κολωνού 53 η Γιούλι και η Ελένη από Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α
Στο Ιάσονος 44Β πρώτο από αριστερά όροφο ήταν η Κάτια, που μοιράζει άκυρο σε πελάτες, σε μένα δεν έδωσε άκυρο, αλλά της έδωσα εγώ.
Το Ουζμπεκόσπιτο ανοιχτό αλλά δεν μπήκα.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος ήταν η "ΜαρίαΧΧΧ η άσχημη"
Ενώ στο Μεγάλου Αλεξάνδρου ισόγειο έμπαινε κατά τις 10 η ώρα μία νεαρή μαύρη που την έχω ξαναπετύχει με πιασίματα.
Αυτα τα ολίγα, γρήγορα τσάρκα με μία δόση δροσιάς πλέον.
Το ελικοπτεράκι εχω διαβάσει πως βοηθάει στην σωστή αιμάτωση και αρα στην καλύτερη στύση !.Πέρασμα με την Ριτάρα από Κολωνού 32Α, την ώρα που έδωσα το παράβολο με ενημερώνει η τσατσά πως τύπος την έχει κλείσει 20 λεπτά, λέω δε γαμιέται θα περιμένω, μέχρι να φρεσκάρω παπάρι και να παίξω λίγο "ελικοπτεράκι" με τη ψωλή μου στον καθρέφτη θα περάσει η ώρα. Το δωμάτιο απλό,λιτό αλλά καθαρό. Τα σεντόνια μυρίζανε ωραία, όσο ωραία μυρίζει και η Ρίτα.
Επι 20 λεπτά μύστες μου, άκουγα μπλα μπλα και ψου ψου ψου από δίπλα, ο τύπος δεν γάμαγε αλλά μιλάγανε.
Της το είπα όταν μπήκε και γέλαγε και ενώ μου έλεγε τα δικά της, της είχα ταπώσει την θεία αυτή κωλότρυπα με το δάχτυλο μου.
Κάθε φορά και πιο κοντά στο 'πρωκτικό εκτός προγράμματος' ....κάθε φορά και πιο κοντά....!!!
Στη μεταμεσονύχτια βάρδια πέρασα να δω την καινούργια Λίλη αν έχετε πάρει πρέφα, που παίζει στο Λιοσίων 73Β.
Παίζει μόνο 3η βάρδια. 24 χρονών από Βραζιλία σώμα με λίγα πιασίματα, τατουάζ στο χέρι, όμορφη γλυκιά φατσούλα, 2άρι στήθος, περιποιημένα άκρα, μαυρισμένο κορμί, καστανόξανθα ίσια μαλλιά. Έδωσα το παράβολο για να την δοκιμάσω. Απλό πρόγραμμα.
Στα θετικά πολύ καλή βαθιά πιπάρα. Τον έπαιρνε σχεδόν αβίαστα βαθιά μέχρι να την δεις να πνίγεται και ξανά το ίδιο.
Σαν συμμετοχή άνω του μέσου όρου χωρίς πολλά πολλά βέβαια και χωρίς προκαταρκτικά στην αρχή.
ΑΛΛΑ ένα τεράστιο μειονέκτημα και δυστυχώς ντρέπομαι που θα το πω για λογαριασμό της κοπέλας είναι ότι από την έναρξη της βάρδιας της μέχρι την ώρα που πήγα, που είχε περάσει μόλις 1:30 ωρίτσα η κοπέλα σίγουρα δεν είχε κάνει ενδιάμεσα από κανένα δωμάτιο μπάνιο και μύριζε. Ή ο προηγούμενος πελάτης ήταν σε αποσύνθεση και της έδωσε όλη την μπόχα του ή είχε γαμηθεί με αρκετούς χωρίς κανένα φρεσκάρισμα ενδιάμεσα. Ελπίζω να είναι τυχαίο το γεγονός, ή να της το πει κάποιος και να την καθοδηγήσει κατάλληλα. Τέτοια μυρωδιά δεν έχει τύχει να αντιμετωπίσω ούτε στο Μετάξι μέχρι στιγμής από κοπέλα.
Η κοπέλα είναι χαμογελαστή και μιλάει αρκετά καλά Αγγλικά.
Ελπίζω κάποιος συναγωνιστής που θα περάσει να την βρει μοσχομυριστή γιατί ούτε η μύτη μου με γέλασε και σε καμία περίπτωση δεν γίνομαι υπερβολικός.
Επιβεβαιώνω εγώ φίλε! Τα 4άρια όμως πάνε πακέτο και με πολλά κιλά αν διάβασες και εφόσον δεν έχεις πρόβλημα μέχρι και χθες εκεί ήταν.Αγαπητέ Helluvatime σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση σου, να ρωτήσω στην Κολωνού 27Β υπήρχε νεαρά λατίνα με 4άρια προς 5άρια? Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν ξέρει να δώσει ίσως και κάποιο όνομα, ευχαριστώ...
Είδες, κάτι ξέρω. Επίσης βοηθάει και να δροσιστείς μιας και ήταν κλειστό το κλιματιστικό.Το ελικοπτεράκι εχω διαβάσει πως βοηθάει στην σωστή αιμάτωση και αρα στην καλύτερη στύση !.
Είχε πελώρια ανάγκη το "μπανάκι"...ευχαριστουμε τους αντμιν που εδιωξαν εγκαιρα τον φραπογατο, ημουν ενα βημα πριν οπλισω
Πως ακριβώς γίνεται να δοκιμάσω απόψε?Το ελικοπτεράκι εχω διαβάσει πως βοηθάει στην σωστή αιμάτωση και αρα στην καλύτερη στύση !.
τυπε να ξες, αμα τραυματιστεις δεν φταιμε εμεις...Πως ακριβώς γίνεται να δοκιμάσω απόψε?
Σε λάθος όροφο είσαι.Κολ27 Α 2β σε αναμονη της λατινας χοντροβυζαρους θα ανοιγε μονο με Αντζι..
Ελα ρε, πανω στα σκαλια ηταν..φτουου στραβωμαρα..Σε λάθος όροφο είσαι.