Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 397 άτομα (49 μέλη και 348 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.935
Πόντοι
46.232

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Με κατι τετοιους σαν εσενα που παει ειναι να μην βρωμοκοπαει.
Φραπομπούμπη, έρχεται το μπάνιο και για σένα. Όποιος χρειάζεται θα πλυθεί, αναλφάβητε προμοτοράκο.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Καμια αλλη gilfara που να κάνει καλό πρόγραμμα, έχεις στο νους σου?
τυπε μου εχεις το πιο ευκολο γουστο απο ολους. Τραβα με τα ποδαρακια και κανε μια τσαρκα σαν ανθρωπος, σου υποσχομαι θα βρεις αυτο που ζητας. Μην περιμενεις να σου προτεινουμε την υπερτατη γρια, πας, βλεπεις, διαλεγεις. Παραδεισος θα ειναι για σενα, στο υπογραφω.

Ποδαρακια και περπατημα, θα κανεις και cardio για να εχεις καλυτερη στυση, μην μας σκοτωσεις στο γαμησι μονο τις γιαγιαδες, στα νιατα τους εκαναν νταχτιρντι το μισο σαιτ και τις αγαπαμε.
Αντε, καλη τυχη πασακο μου :rockon:

Dimitriskalama

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2021
Like
200
Πόντοι
1
τυπε μου εχεις το πιο ευκολο γουστο απο ολους. Τραβα με τα ποδαρακια και κανε μια τσαρκα σαν ανθρωπος, σου υποσχομαι θα βρεις αυτο που ζητας. Μην περιμενεις να σου προτεινουμε την υπερτατη γρια, πας, βλεπεις, διαλεγεις. Παραδεισος θα ειναι για σενα, στο υπογραφω.

Ποδαρακια και περπατημα, θα κανεις και cardio για να εχεις καλυτερη στυση, μην μας σκοτωσεις στο γαμησι μονο τις γιαγιαδες, στα νιατα τους εκαναν νταχτιρντι το μισο σαιτ και τις αγαπαμε.
Αντε, καλη τυχη πασακο μου :rockon:
Ναι εισαι καλα αδερφουλη,θα ακολουθήσω αυτα που μου ειπες..μη φοβάσαι δε θα τις ταλαιπωρησω πολυ τις γριούλες μας...

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Καλησπέρα, βλέπω αδειάσαμε από μερικούς edgy τρελάκηδες που σκοπό είχαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις τις περισσότερες φορές.
Τέσπα, προχωράμε κανονικά...

Στο Κολωνού 27Β δύο χοντρές νεαρές η μία λατίνα με 4άρια 5άρια βυζιά πεσμένα.
Στο Κολωνού 27Α ισόγειο, σαλόναρε η Τζούλια, Ρουμάνα με ελεύθερο στοματικό ΚΑΙ πρωκτικό. Δοκιμάστηκε και θα αφήσω κριτική.
Στο Κολωνού 30Α η Κατερίνα, Ρουμάνα και αυτή σε απλό πρόγραμμα.
Το Κολωνού 32Α ήταν ανοιχτό, μάλλον με Ρίτα μουνάρα, αλλά επειδή δεν θέλω να την βαρεθώ γρήγορα, της τον δίνω μία φορά την εβδομάδα, η οποία από ότι έχω καταλάβει δεν δουλέυει ΣΚ, για όσους ρωτάνε και την ψάχνουνε.
Στο Κολωνού 53 η Γιούλι και η Ελένη από Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α
Στο Ιάσονος 44Β πρώτο από αριστερά όροφο ήταν η Κάτια, που μοιράζει άκυρο σε πελάτες, σε μένα δεν έδωσε άκυρο, αλλά της έδωσα εγώ. :birdman:
Το Ουζμπεκόσπιτο ανοιχτό αλλά δεν μπήκα.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος ήταν η "ΜαρίαΧΧΧ η άσχημη"
Ενώ στο Μεγάλου Αλεξάνδρου ισόγειο έμπαινε κατά τις 10 η ώρα μία νεαρή μαύρη που την έχω ξαναπετύχει με πιασίματα.

Αυτα τα ολίγα, γρήγορα τσάρκα με μία δόση δροσιάς πλέον.
Αγαπητέ Helluvatime σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση σου, να ρωτήσω στην Κολωνού 27Β υπήρχε νεαρά λατίνα με 4άρια προς 5άρια? Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν ξέρει να δώσει ίσως και κάποιο όνομα, ευχαριστώ...

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
774
Πόντοι
361
Πέρασμα με την Ριτάρα από Κολωνού 32Α, την ώρα που έδωσα το παράβολο με ενημερώνει η τσατσά πως τύπος την έχει κλείσει 20 λεπτά, λέω δε γαμιέται θα περιμένω, μέχρι να φρεσκάρω παπάρι και να παίξω λίγο "ελικοπτεράκι" με τη ψωλή μου στον καθρέφτη θα περάσει η ώρα. Το δωμάτιο απλό,λιτό αλλά καθαρό. Τα σεντόνια μυρίζανε ωραία, όσο ωραία μυρίζει και η Ρίτα.
Επι 20 λεπτά μύστες μου, άκουγα μπλα μπλα και ψου ψου ψου από δίπλα, ο τύπος δεν γάμαγε αλλά μιλάγανε.
Της το είπα όταν μπήκε και γέλαγε και ενώ μου έλεγε τα δικά της, της είχα ταπώσει την θεία αυτή κωλότρυπα με το δάχτυλο μου.
Κάθε φορά και πιο κοντά στο 'πρωκτικό εκτός προγράμματος' ....κάθε φορά και πιο κοντά....!!! :2funny::2funny:

Στη μεταμεσονύχτια βάρδια πέρασα να δω την καινούργια Λίλη αν έχετε πάρει πρέφα, που παίζει στο Λιοσίων 73Β.
Παίζει μόνο 3η βάρδια. 24 χρονών από Βραζιλία σώμα με λίγα πιασίματα, τατουάζ στο χέρι, όμορφη γλυκιά φατσούλα, 2άρι στήθος, περιποιημένα άκρα, μαυρισμένο κορμί, καστανόξανθα ίσια μαλλιά. Έδωσα το παράβολο για να την δοκιμάσω. Απλό πρόγραμμα.

Στα θετικά πολύ καλή βαθιά πιπάρα. Τον έπαιρνε σχεδόν αβίαστα βαθιά μέχρι να την δεις να πνίγεται και ξανά το ίδιο.
Σαν συμμετοχή άνω του μέσου όρου χωρίς πολλά πολλά βέβαια και χωρίς προκαταρκτικά στην αρχή.
ΑΛΛΑ ένα τεράστιο μειονέκτημα και δυστυχώς ντρέπομαι που θα το πω για λογαριασμό της κοπέλας είναι ότι από την έναρξη της βάρδιας της μέχρι την ώρα που πήγα, που είχε περάσει μόλις 1:30 ωρίτσα η κοπέλα σίγουρα δεν είχε κάνει ενδιάμεσα από κανένα δωμάτιο μπάνιο και μύριζε. Ή ο προηγούμενος πελάτης ήταν σε αποσύνθεση και της έδωσε όλη την μπόχα του ή είχε γαμηθεί με αρκετούς χωρίς κανένα φρεσκάρισμα ενδιάμεσα. Ελπίζω να είναι τυχαίο το γεγονός, ή να της το πει κάποιος και να την καθοδηγήσει κατάλληλα. Τέτοια μυρωδιά δεν έχει τύχει να αντιμετωπίσω ούτε στο Μετάξι μέχρι στιγμής από κοπέλα.
Η κοπέλα είναι χαμογελαστή και μιλάει αρκετά καλά Αγγλικά.
Ελπίζω κάποιος συναγωνιστής που θα περάσει να την βρει μοσχομυριστή γιατί ούτε η μύτη μου με γέλασε και σε καμία περίπτωση δεν γίνομαι υπερβολικός.
Το ελικοπτεράκι εχω διαβάσει πως βοηθάει στην σωστή αιμάτωση και αρα στην καλύτερη στύση !.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Αγαπητέ Helluvatime σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση σου, να ρωτήσω στην Κολωνού 27Β υπήρχε νεαρά λατίνα με 4άρια προς 5άρια? Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν ξέρει να δώσει ίσως και κάποιο όνομα, ευχαριστώ...
Επιβεβαιώνω εγώ φίλε! :thumbsup: Τα 4άρια όμως πάνε πακέτο και με πολλά κιλά αν διάβασες και εφόσον δεν έχεις πρόβλημα μέχρι και χθες εκεί ήταν.

Το ελικοπτεράκι εχω διαβάσει πως βοηθάει στην σωστή αιμάτωση και αρα στην καλύτερη στύση !.
Είδες, κάτι ξέρω. Επίσης βοηθάει και να δροσιστείς μιας και ήταν κλειστό το κλιματιστικό.

kollitogamisi

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2021
Like
54
Πόντοι
0
Προ Χθες έκανα μια βόλτα κατά τις 8 Βέργας και Λιοσίων τελικά κατέληξα Λιοσίων 73 πάνω με ένα ρωσάκι που ούτε το όνομα του θυμάμαι εμφανισιακά μέτρια αλλά σε σχέση με τις υπόλοιπες εκείνη την ώρα ήταν σαν να είδα την Τζολί , στον αγώνα ελληνικά ξέρει μόνο το γεια σου και το βγάλε με νόημα για το εσώρουχο , μέτρια κυρίως από διάθεση .

P.s.Αυτή την ιονελα από Μαραθώνα την χάσαμε ? Τόσα ταξίδια Αθήνα για δουλειά δεν την έχω πετύχει παρά τις πληροφορίες από συναγωνιστές κατά καιρούς

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
982
Πόντοι
361

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.305
Πόντοι
201
Υπάρχει τέτοια ωρα καμία αξία αναφοράς να πάω να αφήσω τα 10 μου ευρώ ή όλες οι καλές είναι το βράδυ?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Ιάσονος 46 όροφο Σοφία και Κατερίνα με δωμάτια σε αναμονή, το ίδιο και κάτω στο Ουζμπεκόσπιτο με τη Μαρίνα, καλύτερα για καφέ στον φούρνο και βλέπουμε αργότερα...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Πως ακριβώς γίνεται να δοκιμάσω απόψε?
τυπε να ξες, αμα τραυματιστεις δεν φταιμε εμεις...
ezgif-4-45709d1309.gif

thumb_warning-this-stunt-is-performed-by-a-professional-idiot-do-42515801.png

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.935
Πόντοι
46.232
τώρα live

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 Ναταλί ξανθιά μιλφογκιλφ λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 Χριστίνα μελαχρινή γκιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με πρωκτικο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο Παολα μελαμψη μελαχρινή με ξανθιές ανταύγειες πάρα πολύ χοντρή με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22όροφος Κορινα ξανθιά παχουλη κατσαρομαλλα με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 Ρωξανα η πολύ χοντρη πιτσιρικά, με 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 αριστερά Χριστίνα ξανθιά με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, νταρντανα με 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 δεξιά κλειστο.

Μεγαλου 28α αριστερά Χριστίνα μιλφ με διχρωμία στο μαλλί, μελαχρινό /ξανθό, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από δεξί στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Ειρήνη μάλλον από Δευτέρα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά (που έχει είσοδο και από Περδικκα 3 αριστερά) κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Χριστίνα μελαχρινή κοπέλα με ίσιο μαλλί, κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέο κουρτίνα Αλεξάνδρα μιλφ με ξανθό κατσαρρο μαλλί σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπράτσο και στην αριστερή ωμοπλάτη και Ελένη ξα γκιλφ χοντρουλα με 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και Περδικκα όροφος Μαρία μελαχρινή κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, σήμερα ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό.

Περδικκα 3β αριστερά(που έχει είσοδο και από Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά) κλειστό.

Περδικκα 3α Μαρία ξανθοκαστανη χοντρή με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom