Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 246 άτομα (15 μέλη και 231 επισκέπτες)

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
Σαν να έχει ανέβει επίπεδο το μετάξι τελευταία, αν και δεν είμαι τακτικός (1-2 το μήνα) μπορώ να πω ότι εχει) υπάρχουν τουλάχιστον 5 κοπέλες που θα έμπαινα και θα πέρναγα καλά, σε αντίθεση με Φυλης που έχει και εκεί μερικά καλα κομμάτια(για τα γούστα μου) , αλλά φεύγεις με καμένο εικοσάρικο.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Λοιπόν
Επιβεβαιώνω την κριτική του τυπου για το Φιλιππίδου 11α
Σχετικα με την ξανθιά τσατσα που
τον παιρνει
Στο σαλόνι εκανε τρελο παιχνιδι, σε μια φαση έσκυψε και έδωσε ενα φιλι στον καυλομενο μου πουτσο και μου ειπε να περασω και θα με γλυψουν και οι δύο και μπες να μας γαμήσεις και αλλα τετοια

Μολις άδειασε το σαλονι
Μπήκε και αρχισε να με τσιμπουκωνει στα όρθια μεχρι που ηρθε η κοπέλα η Μαριλένα απο την Ουκρανία για να αναλάβει μιας και ηρθε κοσμος στο σαλόνι

Καθως έφευγα με επιασε απ τον πουτσο και μου είπε πώς δεν πρόλαβε να ξανα έρθει και πως μου το φυλάει για την αλλη φορά

Τι να πω, εμεινα μαλακας

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
572
Πόντοι
81
Πηρα προχθες την φολομαρια κλασικα απλα επειδη ειναι μουναρα και ας ξερω οτι ειναι φολα, την επομενη μερα δεν ειχα ωρεξη για γαμισι τον εδωσα πιπα στην κλεοπατρα και μετα στην εμιλι και στις 2 λογω βυζιων η 2η το εχει στο τσιμπουκι πολυ η 1η εχει βυζια για χυσιμο.
Επισης αυτη που με εχει καυλωσει περισσοτερο ειναι μια τσατσα οπως λεει και το παιδι πανω η ξανθια αυτη την παρακαλεσα για την γαμησω αλλα μου ειπε το ιδιο να μπει μαζι με την αλλη το ηθελα αλλα η πουτανα δεν βλεπεται η τσατσα ομως πολυ με καυλωσε μακαρι να ειχε κανα σωστο μουνι να δουλευει εκει να αφησουμε χιλιαρικα, επισης ειδα οτι επεστρεψε η σιμονα με την κωλαρα; Την εχει παρει κανεις; Μου φανηκε πολυ ευδιαθετη στο σαλονι πρωτη φορα την βλεπω ετσι

christos1969

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Like
277
Πόντοι
21
Λοιπόν
τον παιρνει
Στο σαλόνι εκανε τρελο παιχνιδι, σε μια φαση έσκυψε και έδωσε ενα φιλι στον καυλομενο μου πουτσο και μου ειπε να περασω και θα με γλυψουν και οι δύο και μπες να μας γαμήσεις και αλλα τετοια

Μολις άδειασε το σαλονι
Μπήκε και αρχισε να με τσιμπουκωνει στα όρθια μεχρι που ηρθε η κοπέλα η Μαριλένα απο την Ουκρανία για να αναλάβει μιας και ηρθε κοσμος στο σαλόνι

Καθως έφευγα με επιασε απ τον πουτσο και μου είπε πώς δεν πρόλαβε να ξανα έρθει και πως μου το φυλάει για την αλλη φορά

Τι να πω, εμεινα μαλακας
Καλημέρα φίλε μου την τσατσά τι ώρες μπορώ να την πετύχω ξέρω ότι παίζει μπάλα κ στο 11α κ 11β
Σ ευχαριστώ

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.573
Πόντοι
4.646
Δείχνει ψυχρή, απότομη και δεν χαιρετάει, την είχα πάρει πολλές φορές στο παρελθόν όταν δούλευε ως κοπέλα.
Μύστη, εγώ της την έχω πέσει στο δωμάτιο, όπου με συνόδευσε για να περάσω με κοπέλα του οίκου. Έκτοτε και με χαιρετάει αλλιώς :kiss-mark:και με είναι ελαστική με τον χρόνο.:rockon:

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361
φωκαιας 17α η τσα2 το δινει? γιατι απο τανες υπαρχει σοβαρο ζητημα ελειψης

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Καλημέρα, η χθεσινή επίσκεψη σε Έμιλυ φωκαίας 7 υπόγειο 2η βάρδια ήταν κακή και αποτυχημένη. Δεν πειράζει μέσα στο πρόγραμμα και αυτό.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Πήγα σήμερα από Περγάμου 1, η όμορφη και πολυ γλυκιά τσατσά (της τράβαγα και 3 πουτσες άνετα) με ενημέρωσε ότι η Θεά Εβε πιθανον να επιστρέψει μεθαυριο Σάββατο απόγευμα. Όσοι πιστοι αναμένετε λοιπόν, ο καιρός γαρ εγγυης που λέει και ο Λιακό......
Καλη η Μυρα και όπως λένε οι συναγωνιστές έχει αρτιες υπηρεσίες, αλλά η Εβε έχει εμφάνιση φοβερή εκ του συνόλου.
"ο καιρός γαρ εγγυης που λέει και ο Λιακό......" Είσαι πολύ προχο συναγωνιστη!!!!

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Λοιπόν
τον παιρνει

Μολις άδειασε το σαλονι

Τι να πω, εμεινα μαλακας
Τι ώρα εσκασες μύτη συνάδελφε?

Kaularxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Καλημερα φακερς!!! Μεγολο κωλο θελω με πιασιματα που θα βρουμε;;;;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
Καλημερες !!
Στο Ιασωνος 1Γ θα βρειτε στην 1η βαρδια τη Λιλιαν, Μολδαβη 50αρα περιπου σε ηλικια.
Φουλ γλωσσοφιλα τελιεωτικη πιπα και καλο κορμι.
Ερχεται και κριτικη.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Πήγα σήμερα από Περγάμου 1, η όμορφη και πολυ γλυκιά τσατσά (της τράβαγα και 3 πουτσες άνετα) με ενημέρωσε ότι η Θεά Εβε πιθανον να επιστρέψει μεθαυριο Σάββατο απόγευμα. Όσοι πιστοι αναμένετε λοιπόν, ο καιρός γαρ εγγυης που λέει και ο Λιακό......
Καλη η Μυρα και όπως λένε οι συναγωνιστές έχει αρτιες υπηρεσίες, αλλά η Εβε έχει εμφάνιση φοβερή εκ του συνόλου.
Τα γούστα βέβαια είναι προσωπικά, κι οι δύο είναι πολύ καλές επαγγελματίες με άλλο στυλ η καθεμιά, θα ομολογήσω όμως ότι η Μίρα με ελκύει περισσότερο και με το μπρίο της μου ξυπνάει αναμνήσεις από το θρυλικό Χριστινάκι από το Καζακστάν...
Στοχευμένη επίσκεψη πριν από λίγο στο Φυλής 109 όροφο για τη Σύλβια, μετά από συστάσεις παλιού θεσμικού, και βγήκε πολύ πετυχημένη, θα ακολουθήσει κριτική.

Τελευταία τροποποίηση:

Nikos(20)

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Γειά σας παίδες..γνωρίζετε εάν η Άννα απο φυλής 59 έχει στο πρόγραμμα anal γιατί το είχε βγάλει ένα διάστημα..;

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Λοιπόν
τον παιρνει

Μολις άδειασε το σαλονι

Τι να πω, εμεινα μαλακας
:new_shocked:
Ποια τσατσά λέτε ότι γαμήσατε ρε μλκες; οι μόνες που παίζουν εκεί είναι μια καλούλα χοντρή με κοντό μαλί που νομίζεις ότι είναι μέλος του φιλόπτωχου της εκκλησίας και ένα ξανθό τρανσφόρμερ που συνήθως φοράει τζιν κι έχει αγκαλιά ένα σκυλάκι τσέπης.
Τη (μ)παλεύετε καθόλου;

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
:new_shocked:
Ποια τσατσά λέτε ότι γαμήσατε ρε μλκες; οι μόνες που παίζουν εκεί είναι μια καλούλα χοντρή με κοντό μαλί που νομίζεις ότι είναι μέλος του φιλόπτωχου της εκκλησίας και ένα ξανθό τρανσφόρμερ που συνήθως φοράει τζιν κι έχει αγκαλιά ένα σκυλάκι τσέπης.
Τη (μ)παλεύετε καθόλου;
Στο ξανθό τραβελάκι πρέπει να το δίνουν μάγε. Γιαυτό πιπώνει μόνο και δεν κάθεται να την γαμήσουν...
FN__L6gWUAEez0g.jpg

METAKSOURGIAKOS13

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας, γνωρίζει κανείς που θα βρώ την Ιζαμπέλλα απο φωκαίας 17,19 κλπ σε τι ώρα και βάρδια ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Nikos(20)

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Στο ξανθό τραβελάκι πρέπει να το δίνουν μάγε. Γιαυτό πιπώνει μόνο και δεν κάθεται να την γαμήσουν...
FN__L6gWUAEez0g.jpg
Και είχα τη περιέργεια να δω..έλεγα θα περάσω να δω τη παίζει. Πάλι καλά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom