Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 323 άτομα (32 μέλη και 291 επισκέπτες)

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
««Αφου δεχοταν δωρακια της προτεινα να της δωσω 5 ευρω αλλα οχι για 69 αλλα για ρομαντικα γλωσσοφιλα με μπολικο ρωσσικο σαλιο να καταπιω να ξεδιψασω.
Η κορασις αρνηθηκε ευγενικα και μου ειπε οτι φιλια στο στομα δινει μονο στο γκομενο της...
»»

Αυτό που φυλάσσουν τα γλωσσόφιλα για τους γκόμενους τους αλλά αρμέγουν απροβλημάτιστα ακόμα και τις πάκικες μαλαπέρδες (συχνά και ξεκάλτσωτες), μπορεί να με οδηγήσει στη παράνοια ρε μλκ:headbang::headbang:

Βέβαια καλά το είπες παρακατω, αν πέσει το μπαγιόκο..; όλα γίνονται
Οπως λεει πόρνοι μου κ ένα ρητό,
όταν μια δουλειά δεν γίνεται με λεφτά...
γινεται με περισσότερα λεφτά........

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Λόγω βροχής δεν κατεβαίνω μετάξι , αυτή η βδομάδα μάς ξέσκισε με τις μπόρες και τις καρέκλες , αλλά από την άλλη που ξεκινάει καλοκαιράκι πάλι θα βγω στις πιάτσες. Έχω ότι χρειάζεται ένας άντρας : Λεφτά, καλή εμφάνιση και άπειρες καύλες...Καλησπέρες σε όλους, ακόμα και σε αυτούς που παλεύουν να πείσουν τον εαυτό τους ότι τα μπουρδέλα είναι κάτι παροδικό κι όχι τρόπος ζωής..! Αγκαλιάζω όλες τις απόψεις , κάθε ιδιοσυγκρασία, η ανθρώπινη σκέψη έχει μαγευτική γοητεία και θέλω να την εξιχνιάσω μέχρι θανάτου..!

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Εκτός από Νικόλ στο Μ.Α 22β παίζει κάνα άλλο πίπινοειδες μετάξι?

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.127
Πόντοι
206
Βγείτε και γαμηστε συνάδελφοι
Η τσατσα από Δίδυμου μου είπε ότι έχει πεσει κατακόρυφα η δουλειά !!!
Της είπα η ζήτηση ανεβαίνει όταν πέσει η προσφερόμενη τιμή και με κοίταγε σαν χανος.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Λόγω βροχής δεν κατεβαίνω μετάξι , αυτή η βδομάδα μάς ξέσκισε με τις μπόρες και τις καρέκλες , αλλά από την άλλη που ξεκινάει καλοκαιράκι πάλι θα βγω στις πιάτσες. Έχω ότι χρειάζεται ένας άντρας : Λεφτά, καλή εμφάνιση και άπειρες καύλες...Καλησπέρες σε όλους, ακόμα και σε αυτούς που παλεύουν να πείσουν τον εαυτό τους ότι τα μπουρδέλα είναι κάτι παροδικό κι όχι τρόπος ζωής..! Αγκαλιάζω όλες τις απόψεις , κάθε ιδιοσυγκρασία, η ανθρώπινη σκέψη έχει μαγευτική γοητεία και θέλω να την εξιχνιάσω μέχρι θανάτου..!
Τύπε μου, για το μπουρδέλο χρειάζονται λεφτά και καύλες. :rockon:Ο άντρας ως προς την εμφάνιση αρκεί να είναι λίγο πιο όμορφος από μαϊμού...:woldman:

@ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ , άσε τις εκπλήξεις και κανόνισε από βδομάδα να τα πούμε!

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες! Σήμερα στην πρωινή βάρδια στο Φυλής 109 κάτω η Ροντίκα, μελαχρινή με γλυκό πρόσωπο, αδύνατη προς το κανονικό, φόραγε κάτι σαν κομπινεζόν, έχουν γραφτεί κριτικές όχι και τόσο ενθαρρυντικές. Διδύμου 20 η Νικόλ που φόραγε ρόμπα και την άνοιξε για να φανεί το κομπινεζόν της σε φουλ και άλλη μια κοπέλα, όχι η γνωστή ρομαντική, μια άλλη σχετικά νεαρή, γύρω στα 30, αδύνατη, έτσι κι έτσι κι αυτή σε εμφάνιση αλλά καλύτερη από τη Νικόλ, σε φουλ. Στα Φιλιππίδου, στο επάνω η Σιμόνα, εντυπωσιακή γκόμενα, ψηλή, με μακριά μαλλιά, άνω των 40 ή εκεί γύρω. Στο κάτω, κοπέλα με γουρλωμένα μάτια, κι αυτή άνω των 40, με κανονικό σώμα, μεγάλο στήθος και κώλο στο πρόγραμμα, αν άκουσα καλά.

Στο μεταίχμιο της αλλαγής, στο Χωματιανού κάτω η Αλίνα, ψιλομπαμπάτσικη, νεαρή, δεν τη λες κι άσχημη αλλά δεν μου έκανε κάτι. Στο πάνω μόλις κατέβαιναν κι έφευγαν τσατσά, ένας τύπος και η κοπέλα, ίσως να ήταν η Έμιλυ που σκατζάρει αυτή την περίοδο στις άδειές τους την Ανδριάννα και την Αλεξάνδρα. Φορούσε ένα σορτσάκι, μελαχρινή, καλούλα ήτανε, μάλλον θα έμπαινα.

Τελικώς, συναντήθηκα με την Τίνα στο Βέργας 7. Λίγο ότι την είδα με τα πολιτικά που ερχόταν, λίγο που είχα βαρεθεί να τριγυρνάω, λίγο που είχα διαβάσει πρόσφατα μια θετική αναφορά και μπήκα. Ήμουν ο πρώτος πελάτης. Η Τίνα είναι αρκετά μπαμπάτσικη, μεταξύ 27-30, κάπου εκεί. Έχει και μεγάλο στήθος που σε αφήνει να το πιπιλάς. Γενικά, θετική κοπέλα, όμως δεν κάνει ακά, ενώ έφαγα άκυρο για γλωσσόφιλα. Με άφησε να της γλύψω και τις πατούσες, οι οποίες ήταν σαν κι εκείνη, κάπως χοντρούλες. Τεσπά, ήταν μια εμεπειρία από αυτές που ξεχνιούνται γρήγορα :confused:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.715
Πόντοι
46.232
Διδύμου 20 η Νικόλ που φόραγε ρόμπα και την άνοιξε για να φανεί το κομπινεζόν της σε φουλ και άλλη μια κοπέλα, όχι η γνωστή ρομαντική, μια άλλη σχετικά νεαρή, γύρω στα 30, αδύνατη, έτσι κι έτσι κι αυτή σε εμφάνιση αλλά καλύτερη από τη Νικόλ, σε φουλ.
Χριστίνα

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Αποσπασματικά σε μερικά στο Μεταξουργείο τώρα :
Κολωνού 32 γωνία η Ρίτα, πρώτη φορά την είδα, μουνάρα! 15€.
Ιάσονος 20 πάνω η Βανέσα για πιπινοφάγους, κι αυτή 15 €.
Ιάσονος 19 πάνω η Ναόμι, σοκολατόχρωμη νταρντανοπαχουλή, υποσχέσεις για καλό σεξ με μασάζ...
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 πάνω η Νικόλ που πήρε ο μύστης dmtrsxXx, μουνάρα κι αυτή!
Στο Κολωνού 48 δεξιά η παλιά καραβάνα Βαλέρια και η ξανθιά Μολδαβή Στέλλα, η δεύτερη με παρέσυρε και πλήρωσα το κόκκινο παράβολο, μέτρια πράγματα και fake γαμήσι, καλή για απλό ξεφόρτωμα.
Καλό βράδυ και καλά γαμήσια!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.057
Πόντοι
41.129
Αποσπασματικά σε μερικά στο Μεταξουργείο τώρα :
Κολωνού 32 γωνία η Ρίτα, πρώτη φορά την είδα, μουνάρα! 15€.
Ιάσονος 20 πάνω η Βανέσα για πιπινοφάγους, κι αυτή 15 €.
Ιάσονος 19 πάνω η Ναόμι, σοκολατόχρωμη νταρντανοπαχουλή, υποσχέσεις για καλό σεξ με μασάζ...
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 πάνω η Νικόλ που πήρε ο μύστης dmtrsxXx, μουνάρα κι αυτή!
Στο Κολωνού 48 δεξιά η παλιά καραβάνα Βαλέρια και η ξανθιά Μολδαβή Στέλλα, η δεύτερη με παρέσυρε και πλήρωσα το κόκκινο παράβολο, μέτρια πράγματα και fake γαμήσι, καλή για απλό ξεφόρτωμα.
Καλό βράδυ και καλά γαμήσια!

Τυπε μηπως περασες και απο τη φωλιά με τις Ουζμπεκες ετσι απο περιεργεια ? :think::think:
Σημερα στις 5 το απόγευμα οι δυο Ουζμπεκες μαζι με Ντανιελα , τσατσά Μαρία και ενα Πακιστανό μαζι επιναν φρέντο εσπρεσιο στο Αλβανικο καφενείο.
Η Ουζμπεκα Μαρινα με καρφωνε συνεχώς καθως περνούσα το δρομο, νομίζω με γουστάρει :smitten::smitten:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Τυπε μηπως περασες και απο τη φωλιά με τις Ουζμπεκες ετσι απο περιεργεια ? :think::think:
Σημερα στις 5 το απόγευμα οι δυο Ουζμπεκες μαζι με Ντανιελα , τσατσά Μαρία και ενα Πακιστανό μαζι επιναν φρέντο εσπρεσιο στο Αλβανικο καφενείο.
Η Ουζμπεκα Μαρινα με καρφωνε συνεχώς καθως περνούσα το δρομο, νομίζω με γουστάρει :smitten::smitten:
9 το βράδυ ήταν Μαρίνα και Ντανιέλα.

Στο Αλβανικό καφενείο έχω σταμπάρει ένα ωραίο μουνάκι σερβιτόρα με ένα τατού στο πόδι, κοντοπούτανο. Μακάρι να δούλευε στα σπιτάκια. :erection:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Βγήκε από το δωμάτιο η Ντανιέλα και μέσα ήταν μάλλον η Μαρίνα. Έφυγα γιατί μου τη δίνει η Μαρία η τσατσά, πρώην πουτάνα που κάνει ότι δεν ξέρει... Τις έχω δει και τις δύο Ουζμπέκες και θα τις πάρω με την πρώτη ευκαιρία. :hi:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Βγήκε από το δωμάτιο η Ντανιέλα και μέσα ήταν μάλλον η Μαρίνα. Έφυγα γιατί μου τη δίνει η Μαρία η τσατσά, πρώην πουτάνα που κάνει ότι δεν ξέρει... Τις έχω δει και τις δύο Ουζμπέκες και θα τις πάρω με την πρώτη ευκαιρία. :hi:
Η Μαρία η τσατσά είναι η ξανθιά με τα γυαλάκια; Τι κάνει ότι δεν ξέρει;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.057
Πόντοι
41.129
9 το βράδυ ήταν Μαρίνα και Ντανιέλα.

Στο Αλβανικό καφενείο έχω σταμπάρει ένα ωραίο μουνάκι σερβιτόρα με ένα τατού στο πόδι, κοντοπούτανο. Μακάρι να δούλευε στα σπιτάκια. :erection:
Την ξέρω... πάσχει λίγο από φάτσα αλλα εχει δυνατό κορμί, ειναι μολις 18 χρόνων κορη της Κατερίνας που έχει το μαγαζί. Παει και καφεδες μεσα στα μπουρδελα.
Οχι μονο δεν ειναι της δουλειάς αλλα είναι και παρθένα επιβεβαιωμένο από έγκυρη πηγη.
Το μουνι της χτυπαει παλαμάκια από τις καύλες και θέλει να γαμηθει αλλα ψαχνει τον κατάλληλο.
Υποψην το Αλβανικο καφενείο κάνει πολύ ωραίο φρέντο και μαζι με νερό ειναι 1,80ε. Να πατε να πάρετε να χαζεψευε και τα σφιχτά μπουτια της μικρής.

Σορρυ για το off topic..

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Την ξέρω... πάσχει λίγο από φάτσα αλλα εχει δυνατό κορμί, ειναι μολις 18 χρόνων κορη της Κατερίνας που έχει το μαγαζί. Παει και καφεδες μεσα στα μπουρδελα.
Οχι μονο δεν ειναι της δουλειάς αλλα είναι και παρθένα επιβεβαιωμένο από έγκυρη πηγη.
Το μουνι της χτυπαει παλαμάκια από τις καύλες και θέλει να γαμηθει αλλα ψαχνει τον κατάλληλο.
Υποψην το Αλβανικο καφενείο κάνει πολύ ωραίο φρέντο και μαζι με νερό ειναι 1,80ε. Να πατε να πάρετε να χαζεψευε και τα σφιχτά μπουτια της μικρής.

Σορρυ για το off topic..
:2funny:
Ναι όντως, είναι λίγο αλβανοφατσάκι αλλά τρώγεται, το υπόλοιπο καλό και έδινα μέχρι και 15€!!!
Αλλά αφού έχουμε να κάνουμε και με επιβεβαιωμένη παρθένα, έδινα ένα 50άρικο για ένα 20 λεπτο για να σταματήσει να είναι,
θα ήμουν τζέντλεμαν μαζί της και έπειτα θα με έκανε τακτικό πελάτη του καφενείου, άμα με άφηνε να της ρίχνω και καναν τακτικό πούτσο
ακόμα καλύτερα. :coffee:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Η Μαρία η τσατσά είναι η ξανθιά με τα γυαλάκια; Τι κάνει ότι δεν ξέρει;
Δείχνει ψυχρή, απότομη και δεν χαιρετάει, την είχα πάρει πολλές φορές στο παρελθόν όταν δούλευε ως κοπέλα.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Δείχνει ψυχρή, απότομη και δεν χαιρετάει, την είχα πάρει πολλές φορές στο παρελθόν όταν δούλευε ως κοπέλα.
Κατάλαβα τι λες, έχω πετύχει να την λέει σε τύπους που δεν περνάνε και φεύγουνε. Όχι πάντα όμως. Σε μένα είναι κυρία, όλο "μουρό μου" και "μουρό μου", δεν την παίρνει και αλλιώς τόσα 10άρικα τους έχω αφήσει από την Θεία αυτή άφιξη των ΝτανιελοΟυζμπέκων...

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
Μετά από αρκετό καιρό κατέβηκα για να βρω ένα πετιτ να αδειάσω , γύρω στις 8 :30 το απόγευμα αλλά τελικά με φώλιασε η Σάρα και δεν ...
Φωκαιας 25 Σάρα , δυστυχώς με τράβηξε η κορμάρα ,στα υπόλοιπα κομοδίνο!
Φωκαιας 17 Μιχαέλα σε δωμάτιο
φωκαιας 13 μια κοντοχοντρή νομίζω Μαρία
Φωκαιας κ φυλής(9) ειρήνη , ωραίο άλογο .
Φ66 δεξιά ειρήνη και αυτό καλό τεμάχιο αδύνατο ,με σαγιονάρα βγήκε απ' το δωμάτιο ...μάλλον στανταρακι ήταν ο τύπος .
Φ66 αριστερά Κωνσταντίνα μπαμπατσικη κ αυτή .
Φυλής 54β αυρορα δεν την είδα.
Φυλής 109 κάτω ροντικα και Νέλλυ .
Μετά την Σάρα που έφυγα αχυστος μπήκα να το σώσω με την Νέλλυ γτ παλιότερα είχα καλές συνευρέσεις αλλά με το που μπήκε μου δείξε κατευθείαν Καποτα χωρις να βγάλει τίποτα και ευτυχώς που χτύπησε το κινητό κ έπρεπε να φυγω και πήρα τον πούλο κ το 20αρικο μαζί !!!
Οτιδήποτε πετιτ που να αξίζει εκτός Μεταξουργείου δεκτό .:hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
μπήκα να το σώσω με την Νέλλυ γτ παλιότερα είχα καλές συνευρέσεις αλλά με το που μπήκε μου δείξε κατευθείαν Καποτα χωρις να βγάλει τίποτα και ευτυχώς που χτύπησε το κινητό κ έπρεπε να φυγω και πήρα τον πούλο κ το 20αρικο μαζί !!!
Οτιδήποτε πετιτ που να αξίζει εκτός Μεταξουργείου δεκτό .:hi:
Άρα και στο εικοσάρικο φόλα είναι... Την πετυχαίνω τα πρωινά στο Ιάσωνος 46 και απορώ πώς περιμένει να πάρει πελάτες με κατεβασμένα μούτρα που σαλονάρει...

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
Άρα και στο εικοσάρικο φόλα είναι... Την πετυχαίνω τα πρωινά στο Ιάσωνος 46 και απορώ πώς περιμένει να πάρει πελάτες με κατεβασμένα μούτρα που σαλονάρει...
Ααα παίζει στο μετάξι , δεν το ξερα !!!
Φίλε όταν πρωτοήρθε πριν 3-4 χρόνια που και τότε δεν ήτανε για πολλά εγώ πέρναγα καλά , ψυχρή και τότε αλλά έκανα ότι ήθελα ....σήμερα της είπα βγάλτα και της έδειξα τα εσώρουχα και μου λέγε όχι ...πρώτα πίπα .
Ότι να ναι !!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom