Καλησπέρα την Κλεοπάτρα που την βρήκες και τι βάρδια αν θυμάσαι? Σε ευχαριστώ.Πηρα προχθες την φολομαρια κλασικα απλα επειδη ειναι μουναρα και ας ξερω οτι ειναι φολα, την επομενη μερα δεν ειχα ωρεξη για γαμισι τον εδωσα πιπα στην κλεοπατρα και μετα στην εμιλι και στις 2 λογω βυζιων η 2η το εχει στο τσιμπουκι πολυ η 1η εχει βυζια για χυσιμο.
Επισης αυτη που με εχει καυλωσει περισσοτερο ειναι μια τσατσα οπως λεει και το παιδι πανω η ξανθια αυτη την παρακαλεσα για την γαμησω αλλα μου ειπε το ιδιο να μπει μαζι με την αλλη το ηθελα αλλα η πουτανα δεν βλεπεται η τσατσα ομως πολυ με καυλωσε μακαρι να ειχε κανα σωστο μουνι να δουλευει εκει να αφησουμε χιλιαρικα, επισης ειδα οτι επεστρεψε η σιμονα με την κωλαρα; Την εχει παρει κανεις; Μου φανηκε πολυ ευδιαθετη στο σαλονι πρωτη φορα την βλεπω ετσι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
zounis.zounis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Φίλε μου καλέ κάνει μπαμ η συγκεκριμένη.Τυπε δε μπορουνε να ξεχωρίσουνε τα τρανσφορμερ με τα 3 ποδια απο τις κανονικες γυναίκες και μετα εχουν παραπονα για την εμφανιση των κορασίδων του μεταξιού που ειναι 100% θηλυκά.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Ότι ΕΧΕΙ ΠΟΥΤΣΟ;;Φίλε μου καλέ κάνει μπαμ η συγκεκριμένη.
zounis.zounis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Οχι ότι είναι αγοράκι και μάλλον έχει εργαλείο,χαχαχαΌτι ΕΧΕΙ ΠΟΥΤΣΟ;;
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Ε αυτό δεν είπα και εγώ;Οχι ότι είναι αγοράκι και μάλλον έχει εργαλείο,χαχαχα
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Aυτήν εννοούν καλλιτέχνη, το διευκρίνησαν οι μερακλήδες μύστεςΚαλο απογευμα Φιλε Σεβας....οσες φορες ειχα περασει η ξανθια μου εβγαζε κατι σε τραβελι....ευγενικοτατη βεβαια αλλα ....μηπως λενε την συγκεκριμενη???η κανουμε λαθος????
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Μήτσο μιας και το έθιξες και επειδή με βλέπω κι εμένα να αλλάζω στέκι έτσι όπως έχεις καταντήσει το πράμα... Παίζει να κάνεις μια σούμα με τις ««μοντελοπιπίνες»» του εμετουργείου; αυτές που έχω κρατήσει μέχρι στιγμής είναι (@Helluvatime κατάθεσε κι εσύ τα 50cents σου εννοείται):Τυπε δε μπορουνε να ξεχωρίσουνε τα τρανσφορμερ με τα 3 ποδια απο τις κανονικες γυναίκες και μετα εχουν παραπονα για την εμφανιση των κορασίδων του μεταξιού που ειναι 100% θηλυκά.
Ουζμπέκες
Κολωνού 32 γωνία --> Ρίτα
Jason 20 --> Βανέσα
Μεγαλέκου 22 όροφος --> Νικόλ
Τι άλλο παίζει;
METAKSOURGIAKOS13
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Μάγκες καλησπέρα η Ιζαμπέλλα που δούλευε φωκαίας 19 και 17β τι βάρδια είναι ?
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Κολωνού 45 ΕύαΜήτσο μιας και το έθιξες και επειδή με βλέπω κι εμένα να αλλάζω στέκι έτσι όπως έχεις καταντήσει το πράμα... Παίζει να κάνεις μια σούμα με τις ««μοντελοπιπίνες»» του εμετουργείου; αυτές που έχω κρατήσει μέχρι στιγμής είναι (@Helluvatime κατάθεσε κι εσύ τα 50cents σου εννοείται):
Ουζμπέκες
Κολωνού 32 γωνία --> Ρίτα
Jason 20 --> Βανέσα
Μεγαλέκου 22 όροφος --> Νικόλ
Τι άλλο παίζει;
Ιάσονος 44Β πρώτο από τα αριστερά όροφος Ντάρια (συνήθως πρωί) αλλά την έχω πετύχει και απογεύματα.
Ιάσονος 37Β η Νικόλ Ρουμάνα πετίτ που έχει χαθεί από την απογευματινή τον τελευταίο καιρό, αν κάποιος ξέρει αν έχει μεταφερθεί αλλού ας πει. Τελευταία φορά εθεάθει εκεί.
Ιάσονος 37Α όροφος, Ίνα πετίτ, αλλά πάρα πολύ τυπικά μέσα.
Ιάσονος 30Β πρωινή και ίσως απόγευμα (?) Άντζελα κοντοπούτανο, δεν είναι πιπίνι αλλά έχει καλό κορμί πετίτ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 όροφος δεξιά Αλεξάνδρα, μοντελέ αλλά είναι η μόνη που δεν έχω πάρει ακόμα από τις παραπάνω.
Υπόψιν η Ρίτα Κολωνού 32Α δεν είναι πιπίνι είναι 36, αλλά εκτός του ότι δεν της φαίνεται, έχει φοβερό κορμί.
Τελευταία τροποποίηση:
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.267
- Πόντοι
- 10.336
ΚΕΡΔΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ. Ο αγωνας δικαιωνεται μετα απο δεκαετιες, η ντισνευλαντ κερδιζει εδαφος
αλλοθρησκοιιιιι
αλλοθρησκοιιιιι
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Κολωνού 45 Εύα
Ιάσονος 44Β πρώτο από τα αριστερά όροφος Ντάρια (συνήθως πρωί) αλλά την έχω πετύχει και απογεύματα.
Ιάσονος 37Β η Νικόλ Ρουμάνα πετίτ που έχει χαθεί από την απογευματινή τον τελευταίο καιρό, αν κάποιος ξέρει αν έχει μεταφερθεί αλλού ας πει. Τελευταία φορά εθεάθει εκεί.
Ιάσονος 30Β πρωινή και ίσως απόγευμα (?) Άντζελα κοντοπούτανο, δεν είναι πιπίνι αλλά έχει καλό κορμί πετίτ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 όροφος δεξιά Αλεξάνδρα, μοντελέ αλλά είναι η μόνη που δεν έχω πάρει ακόμα από τις παραπάνω.
Υπόψιν η Ρίτα Κολωνού 32Α δεν είναι πιπίνι είναι 36, αλλά εκτός του ότι δεν της φαίνεται, έχει φοβερό κορμί.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Ένας νέος κόσμος θα ανοίξει διάπλατα μπροστά στα μάτια του μάγου @Σεβασμιώτατος , ο κόσμος της Ντισνευλαντ.ΚΕΡΔΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ. Ο αγωνας δικαιωνεται μετα απο δεκαετιες, η ντισνευλαντ κερδιζει εδαφος
αλλοθρησκοιιιιι
Disneyland.After.Dark
statusorama
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2005
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.670
- Πόντοι
- 6.240
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αληθεια που βρισκεται αυτη η ψυχη ?Τι να πω, δε το θυμάμαι το ποστ, εκτός μήπως αναφέρθηκαν στη Τζούλια/Τζουλιανα από Φυλής 71, 69α&β, Φωκαιας 19 κλπ
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.560
- Πόντοι
- 4.646
Μύστη, και ποιός θα μας βρει μετά? Τα ζόμπι έξω από τον οίκο θα μας κατασπαράξουν...Καλημερες !!
Στο Ιασωνος 1Γ θα βρειτε στην 1η βαρδια τη Λιλιαν, Μολδαβη 50αρα περιπου σε ηλικια.
Φουλ γλωσσοφιλα τελιεωτικη πιπα και καλο κορμι.
Ερχεται και κριτικη.
Βάλε και Ιάσωνος 20 την Βανέσα μέσα... Πρέπει να σρχισω κατεβασιες εκεί μου φαίνεται...Κολωνού 45 Εύα
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Δεν την είπα την Βανέσα γιατί την ανέφερε πρώτα ο Σεβασμιώτατος.Βάλε και Ιάσωνος 20 την Βανέσα μέσα... Πρέπει να σρχισω κατεβασιες εκεί μου φαίνεται...
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Να είστε όλοι καλά χαίρομαι για την θετική ενέργεια που παίρνω
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Μετά από καιρό έκανα σεξ με την Χριστίνα την Ρωσίδα στην Μεγάλου Αλεξάνδρου στο υπόγειο. Αυτή είναι στ 'αλήθεια ωραία γυναίκα..απορώ γιατί είναι εκεί..
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.180
- Πόντοι
- 41.129
Ναι ειναι ομορφη και σοβαρη κοπελα, την ειδα τυχαια μια μερα θησειο στον πεζοδρομο με το γκομενο χερι χερι... ο τυπος ειναι ψηλος σα μπασκετμπολιστας, της ριχνει 3 κεφαλια. Για Ρουμανο τον εκοψα απο φατσα, συνοδευομουν και εγω απο γνωστη κορασιδα της δουλειας και εγινε εντονο κοζαρισμα προς αυτη μιας και λογικα την ηξερε, ελπιζω να μη ζηλεψε που με ειδε με αλλη κοπελα της δουλειας και με φολιάσει την αλλη φορα που θα παω σε αυτη, θα νομιζει οτι την κερατωνω.Μετά από καιρό έκανα σεξ με την Χριστίνα την Ρωσίδα στην Μεγάλου Αλεξάνδρου στο υπόγειο. Αυτή είναι στ 'αλήθεια ωραία γυναίκα..απορώ γιατί είναι εκεί..
Τελευταία τροποποίηση:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K