Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 275 άτομα (14 μέλη και 261 επισκέπτες)

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
παιδες εχουμε εικονα για αλεξανδρα μιλφ απο μεγ αλεξανδρου 28 κουρτινα και για παολα απο κολωνου 48 νταρντανα; εμφανισιακα κατι μου εβγαλαν αλλα φοραγαν πολλα πανω τους και φοβηθηκα μη φολιαστω..
Η Αλεξάνδρα είναι μια χαρά για το δεκάρικο..Και πολύ καβλιάρα..

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
Μύστη, το Ιάσωνος 44 είναι ανοιχτό τώρα μπας και περάσω? Επίσης, η γριά Μολδαβή που γλωσσοφιλιαζει βρίσκεται στην αρχή της Ιάσωνος τώρα? Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση...:rockon:
Oλα τα ιασωνος 44 ειναι ανοιχτα εκτος το πρωτο αριστερα που συνηθως βρισκουμε τη Νταρια.
Το ιασωνος 1γ με τη Λιλιαν επισης ειναι ανοιχτο αλλα δε μπηκα να δω, λογικα αυτη θα ειναι εκει.
Νομιζω οτι η Λιλιαν μετα τις 3 το μεσημερι παει στο Ιασωνος 1β αυτο που σπαει σε δεξι και αριστερο ψαξε και εκει αμα δε την βρεις.

Τελευταία τροποποίηση:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
Στην οδος Βεργας 7 ηταν η Σαμπινα με ολα τα δωματια γεματα οπως παντα φορωντας καρο φουστιτσα χωρις σουτιεν να φενεται το πλουσιο στυθος της και το μαυρισμα σωμα απο την παραλια.
Πανικος θα γινει και σημερα που ειναι Σαββατοβραδο για το Σαμπινακι.... πας της ριχνεις ενα γερο γαμησι και μετα πας ξελαμπικαρισμενος για ποτακι γραφοντας στα αρχιδια σου τις Ελλεηνιδες που ψαχνουν χορηγο για κερασμα. :badair::badair::badair:

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Χτες στη πρωινή βάρδια δοκιμάστηκε η Κολομβιανή Άννα στο Ιάσωνος 44,μαζί ήταν και μια ουζμπεκα.
Πλήρωσα τη ξανθιά τσα και με ρωτάει ποια από τις δύο θέλω,της λέω την Άννα,μου λέει για εσένα μωρό μου μπορώ να γίνω και εγώ Άννα και με είχε πιάσει από το χέρι.Ρε τι γίνεται?
Τεσπα έκατσε η λατίνα,στο σαλόνι φαίνεται μουναρα,στη πραγματικότητα πρόκειται για μιλφ,πατημένα τα 30 ( μη πω και παραπάνω),πρόγραμμα απλό κλασσικό Μεταξουργειτικο,τίποτα αξιόλογο να αναφέρω,πεσμένα βυζιά,χαλαρό κορμί από γέννες,πίπα μέτρια όλα μέτρια.Για μια φορά μπορεί για δεύτερη με τίποτα.
Ο χώρος αντάξιος των προσδοκιών για τη περιοχή,τρογλη.
5/10

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.305
Πόντοι
2.021
Μετά από την κριτική του μύστη @DmtrsxXx στο Ιάσονος 1Γ πήγα σήμερα λίγο πριν της 10 το πρωϊ. 3 δωμάτια γεμάτα και αναμονή ένας δικός μας καθώς και ένα πακι με μάσκα που εβηχε.
Ήταν ο λόγος που δεν πέρασα.

Ελπίζω σύντομα να κάνω μια επαναληπτική πρωϊνή και να αξιοποιήσω την κατά τα άλλα συμπαθέσταστη Λίλιαν.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
Μετά από την κριτική του μύστη @DmtrsxXx στο Ιάσονος 1Γ πήγα σήμερα λίγο πριν της 10 το πρωϊ. 3 δωμάτια γεμάτα και αναμονή ένας δικός μας καθώς και ένα πακι με μάσκα που εβηχε.

Ελπίζω σύντομα να κάνω μια επαναληπτική πρωϊνή και να αξιοποιήσω την κατά τα άλλα συμπαθέσταστη Λίλιαν.
Συμπαθεστατη και φιλικη, και εμενα αυτο μου αφησε στο σαλοναρισμα και περασα δωματιο αν και δεν προτιμω τις γυναικες της ηλικιας της. Εχει θετικη αυρα η Λιλιαν και φαινεται .

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.976
Πόντοι
4.926
Φολιασματα απανοτα δεχτηκαν φιλαρακια μου της προηγουμενες μερες μη εμπειρα στους οικους απο Οδος Φυλης απο Αννα ταυλανδεζα Κορινα απογευματινη βαρδυα.Επεσε πολυ κλαμα απο χαμενα εικοσαρικα...
Συναγωνιστή, εάν δεν το γνωρίζουν, δείξε τους το site, να διαβάζουν κριτικές και να ενημερώνονται. Το bourdela έχει μεγαλύτερη δυναμική, ακόμη και από τον συνήγορο του καταναλωτή.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Χτες στη πρωινή βάρδια δοκιμάστηκε η Κολομβιανή Άννα στο Ιάσωνος 44,μαζί ήταν και μια ουζμπεκα.
Πλήρωσα τη ξανθιά τσα και με ρωτάει ποια από τις δύο θέλω,της λέω την Άννα,μου λέει για εσένα μωρό μου μπορώ να γίνω και εγώ Άννα και με είχε πιάσει από το χέρι.Ρε τι γίνεται?
Τεσπα έκατσε η λατίνα,στο σαλόνι φαίνεται μουναρα,στη πραγματικότητα πρόκειται για μιλφ,πατημένα τα 30 ( μη πω και παραπάνω),πρόγραμμα απλό κλασσικό Μεταξουργειτικο,τίποτα αξιόλογο να αναφέρω,πεσμένα βυζιά,χαλαρό κορμί από γέννες,πίπα μέτρια όλα μέτρια.Για μια φορά μπορεί για δεύτερη με τίποτα.
Ο χώρος αντάξιος των προσδοκιών για τη περιοχή,τρογλη.
5/10
Όντως ρε φίλε, στο σαλόνι που την είχα δει μία φορά στα γρήγορα φάνηκε δυνατό. Η άλλη που θα ήταν μαζί της λογικά θα ήταν η Τζούλια.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
Φολιασματα απανοτα δεχτηκαν φιλαρακια μου της προηγουμενες μερες μη εμπειρα στους οικους απο Οδος Φυλης απο Αννα ταυλανδεζα Κορινα απογευματινη βαρδυα.Επεσε πολυ κλαμα απο χαμενα εικοσαρικα...

Έχει γραφτει οτι οι συγκεκριμρνες ειναι φόλες. Γιατι τις επισκεπτομαστε? Εξαπατουμεστε οτι με εμας θα ειναι καλές. Όλοι την πατάμε.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436

Αυτη η Λίλιαν δεν μου ερχαιτε ποια ειναι...
Θα περάσω να την δω με την πρώτη ευκαιρία.
Σιγουρα δεν είναι χτεσινή,
από ποια άλλα σπίτια έχει περάσει ξέρουμε;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
Αυτη η Λίλιαν δεν μου ερχαιτε ποια ειναι...
Θα περάσω να την δω με την πρώτη ευκαιρία.
Σιγουρα δεν είναι χτεσινή,
από ποια άλλα σπίτια έχει περάσει ξέρουμε;
Ο πορνορεπορτερ μας θα ξέρει στα σίγουρα.
Εγω την κανω για καινούργια μιας και δεν ξέρει λεξη Ελληνικά.

komo

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Like
424
Πόντοι
21

Η Λιλιαν ειναι μελαχρινη με μαλλι μεχρι τους ωμους?

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Ο πορνορεπορτερ μας θα ξέρει στα σίγουρα. Εγω την κανω για καινούργια μιας και δεν ξέρει λεξη Ελληνικά.
===

Αρα δεν είναι η πολυ παλιά Τσεχα Λιλιαν απο Διδύμου 8 κάτω , για την οποίαν αρκετοί παλιοί ρωτάνε ..:hi:

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Τώρα Βέργας 7 Σαμπίνα. Sexy, μαυρισμένη, περιμένω στο δωμάτιο, δεν γινόταν να μην μπω .
Γράψε εμπειρία φιλε
Ειχα σκοπό να την επισκεφτώ αποψε μετα απο ολα τα καλα λόγια που εχω διαβασει σχετικά με την εμφάνιση της

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
σφηνάκι live επιγραμματικα

Αγκυρας 9 κλειστό.

Αγκυρας 12α Μαρία κ Όλγα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, η Μαρία Κ ποδολαγεια,

Αγκυρας 12β Αντριάννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Φιλιππιδου 11β Σιμονα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππιδου 11α Σονια η μιλφογκιλφ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Τελευταία τροποποίηση:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ναι ειναι ομορφη και σοβαρη κοπελα, την ειδα τυχαια μια μερα θησειο στον πεζοδρομο με το γκομενο χερι χερι... ο τυπος ειναι ψηλος σα μπασκετμπολιστας, της ριχνει 3 κεφαλια. Για Ρουμανο τον εκοψα απο φατσα, συνοδευομουν και εγω απο γνωστη κορασιδα της δουλειας και εγινε εντονο κοζαρισμα προς αυτη μιας και λογικα την ηξερε, ελπιζω να μη ζηλεψε που με ειδε με αλλη κοπελα της δουλειας και με φολιάσει την αλλη φορα που θα παω σε αυτη, θα νομιζει οτι την κερατωνω.
Γαμάτο σκηνικό

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom