You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Κατσε ρε φιλε η σαρα απ το Φώκαιας 25 μου περασε καπότα μομο καο μονο επειδή έβγαζα προ σπερματικα υγράσυνέχεια live επιγραμματικα
Φωκαιας 7 υπόγειο Εμμι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαιας 13 αριστερά κλειστό.
Φωκαιας 13 δεξια, Μαρία, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 17α Μιχαελα, απλό πρόγραμμα κα τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 17β, 19 & 25α κλειστά.
Φωκαιας 25β Σάρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 27α κλειστό.
Φωκαίας 27Β κάτω Μαρίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαίας 27Β πάνω Μελίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαιας 24 Ντιαννα με το κοντό ξανθό, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Η ταινία " Το κυνήγι της υποτακτικής ξανθιάς" προβάλεται σε γνωστό μασατζιδικο το τελευταίο διάστημα. Αν και μαθαίνω ότι έβαψε το μαλλί.Αυτό που συμβαίνει με το site είναι τρομερό. Δεν προλαβαίνει κάποιος να ανεβάσει καλή κριτική, για μία καινούργια άφιξη και γίνεται της πουτάνας το μαγκάλι. Πας την επόμενη μέρα στο μπουρδέλο και βλέπεις στρατιές λιγούρηδων να περιμένουν στο σαλόνι, ενώ κάποιοι άλλοι είναι ήδη μέσα στα δωμάτια, σε προγράμματα των 40 λεπτών ή της μίας ώρας.
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Η Μαρία η Τσατσά ήτανε κορασίδα?? Αυτό δεν το ήξερα, ενδιαφέρον..Βγήκε από το δωμάτιο η Ντανιέλα και μέσα ήταν μάλλον η Μαρίνα. Έφυγα γιατί μου τη δίνει η Μαρία η τσατσά, πρώην πουτάνα που κάνει ότι δεν ξέρει... Τις έχω δει και τις δύο Ουζμπέκες και θα τις πάρω με την πρώτη ευκαιρία.
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.912
- Πόντοι
- 736
Δυνατό στανταρακι μου για πρωκτικό . Χάθηκε όμως .Την Τζουλια-Τζουλιανα απο Φωκ19 λεγαμε...
Την είχα πρωτοπάρει στο Ιάσονος 36 όταν δούλευε με τη Ζακλύν, και μάλιστα μούτρωνε γιατί προτιμούσα την άλλη . (Στη συνέχεια η Ζακλύν πήγε για λίγο στο ανακαινισμένο Λεωνίδου 28 όροφο και μετά εξαφανίστηκε, και τη διαδέχτηκε η Ανίτα που πλέον είναι μασατζού). Μετά πήγε στο Ιάσονος 46 αριστερά και την ξαναείδα κάποια στιγμή τσατσά στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 το παλιό. Ήτανε πολύ καλή, έκανε τα πάντα πλην πρωκτικού.Η Μαρία η Τσατσά ήτανε κορασίδα?? Αυτό δεν το ήξερα, ενδιαφέρον..
Τελευταία τροποποίηση:
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.125
- Πόντοι
- 46.232
Ναι και? η τσατσά της είμαι? τραβα ρώτα την, εγώ τι ανακοινώνουν γράφω, εδώ σε άλλους έχει δώσει κώλο χωρίς να ανακοινωνεται, δε κατάλαβα τι ζόρι τραβάς κ εσύΚατσε ρε φιλε η σαρα απ το Φώκαιας 25 μου περασε καπότα μομο καο μονο επειδή έβγαζα προ σπερματικα υγρά
kanarini(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2020
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Επιτέλους μετά από διάστημα απουσίας λόγω υποχρεώσεων θα ξανάβρεθω να τριγυρίζω στα μονοπάτια της σαρκικής απόλαυσης.Ευτυχως ενημερώνομαι για το τι παίζει στην πιάτσα αν και απ' ότι βλέπω τα ίδια και τα ίδια.Σαμπινα σου ρχομαι...
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.287
- Πόντοι
- 3.656
Αυτός είναι. Επιβεβαιώνω.Δηλαδή, και να είναι αυτός τι περιμένεις να σου απαντήσει ρε παίχτη δημόσια;
"Ναι, είμαι ο τύπος με το τζόκευ που κάνω απογραφές στα μπουρδέλα;"
Θα τον αναγκάσεις τώρα να βγάλει και το τζόκευ και θα μας πάθει και καμιά ηλίαση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναυάγια ζείτε εσείς μας οδηγείτεΕπιτέλους μετά από διάστημα απουσίας λόγω υποχρεώσεων θα ξανάβρεθω να τριγυρίζω στα μονοπάτια της σαρκικής απόλαυσης.Ευτυχως ενημερώνομαι για το τι παίζει στην πιάτσα αν και απ' ότι βλέπω τα ίδια και τα ίδια.Σαμπινα σου ρχομαι...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.125
- Πόντοι
- 46.232
σφηνάκι live
(περιμένοντας να περάσει η ώρα να πάω να δω την Λίλιαν που ανέφερε ο @DmtrsxXx στο Ιάσωνος 1γ, κάποιος την έχει κλείσει για μια ώρα...)
Κολωνού 45 δεξια Νάταλι καστανοξανθη γκιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κολωνού 32α Μαρίνα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 30α Νταρια ξανθοκαστανη κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 27γ Μπιανκα μελαχρινή λατινα νταρντανα με 2.5-3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 27β Ντελια μελαχρινή κοντή λεπτή με 1.5αρι βυζι και Ιρις ξανθιά χοντρουλα με 3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 15β Γιάννα/Ζάνα μελαχρινή χοντρή με 3-3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 15α Ρόζι (από το 11α ισόγειο)ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 11β Μαίρη μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 11α ισόγειο Βιολετα ξανθιά ψηλή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
(περιμένοντας να περάσει η ώρα να πάω να δω την Λίλιαν που ανέφερε ο @DmtrsxXx στο Ιάσωνος 1γ, κάποιος την έχει κλείσει για μια ώρα...)
Κολωνού 45 δεξια Νάταλι καστανοξανθη γκιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κολωνού 32α Μαρίνα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 30α Νταρια ξανθοκαστανη κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 27γ Μπιανκα μελαχρινή λατινα νταρντανα με 2.5-3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 27β Ντελια μελαχρινή κοντή λεπτή με 1.5αρι βυζι και Ιρις ξανθιά χοντρουλα με 3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 15β Γιάννα/Ζάνα μελαχρινή χοντρή με 3-3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 15α Ρόζι (από το 11α ισόγειο)ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 11β Μαίρη μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 11α ισόγειο Βιολετα ξανθιά ψηλή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Τελευταία τροποποίηση:
Την είδα νωρίτερα και πιστεύω ότι αξίζει μια δοκιμή στο δεκάρικο, αλλά είχε ουρά κι έφυγα.σφηνάκι live
(περιμένοντας να περάσει η ώρα να πάω να δω την Ιουλία που ανέφερε ο @DmtrsxXx στο Ιάσωνος 1γ, κάποιος την έχει κλείσει για μια ώρα...)
Δοκίμασα την τύχη μου στην Ουζμπέκα Τζούλια στο Ιάσονος 44 το παλιό, της ρούφηξα τα μουνόζουμα για τα αντισώματα του χειμώνα και επειδή έληξε ο χρόνος τον έπαιξα βιαστικά να μην φύγω άχυστος. Ο χρόνος πολύ πιεστικός, δύσκολα θα ξαναμπώ. Η κοπέλα πάντως έχει καλή αύρα.
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.912
- Πόντοι
- 736
Σωστος συναγωνιστή! Και μένα είχε γίνει στανταρακι μου και την έπαιρνα εναλλάξ με την Νικα που ήταν τότε εκει.Την είχα πρωτοπάρει στο Ιάσονος 36 όταν δούλευε με τη Ζακλύν, και μάλιστα μούτρωνε γιατί προτιμούσα την άλλη . (Στη συνέχεια η Ζακλύν πήγε για λίγο στο ανακαινισμένο Λεωνίδου 28 όροφο και μετά εξαφανίστηκε, και τη διαδέχτηκε η Ανίτα που πλέον είναι μασατζού). Μετά πήγε στο Ιάσονος 46 αριστερά και την ξαναείδα κάποια στιγμή τσατσά στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 το παλιό. Ήτανε πολύ καλή, έκανε τα πάντα πλην πρωκτικού.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.125
- Πόντοι
- 46.232
λοιπόν πέτυχα μια Λίλιαν τελικά στο Ιάσωνος 1β αριστερά, μελαχρινή μιλφογκιλφ με το μαλλί πιασμένο πίσω, κοντή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, τιμήθηκε, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική, στο 1γ μου είπε η τσατσά να έρθω σε μια ώρα αλλά τελικά δεν έχει κοπέλα...και τελικά μόλις ήρθε και δουλεύει η Αλεξάνδρα
Πάω να συναντηθούμε με τον μυστη @Επιρρεπής
Πάω να συναντηθούμε με τον μυστη @Επιρρεπής
Τελευταία τροποποίηση:
Νίκα, ναι ρε συ, τι έχουμε γαμήσει με ένα δεκάρικο! (Αν τα προσθέσεις όμως, ο λογαριασμός φουσκώνει, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...).Σωστος συναγωνιστή! Και μένα είχε γίνει στανταρακι μου και την έπαιρνα εναλλάξ με την Νικα που ήταν τότε εκει.
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.912
- Πόντοι
- 736
Ήταν δυνατό παιδί και το είχε το άθλημα.Νίκα, ναι ρε συ, τι έχουμε γαμήσει με ένα δεκάρικο! (Αν τα προσθέσεις όμως, ο λογαριασμός φουσκώνει, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...).
Gymbeast122
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2022
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Αυτό ψαχνω και γω, δεν το δίνουν λες και πρόκειται για μυστικό του κράτους. Ενώ θα χει πόσους χιλιάδες ακόλουθους σαν influencer που είναι. Αν βρεις κάτι στείλεξερει κανενας το ινσταγκρταμ της σαμπινα απο βεργας 7 να μου το στιλει σε pm?
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.818
- Πόντοι
- 41.129
Για τους ενδιαφερόμενους η Μιρέλλα στο Ιασωνος 43 δουλεύει εκει 7 το πρωι μεχρι 12 το μεσημέρι. Μερακληδικες ώρες....
Η Ελληνορωσσιδα Ελενη η πολυ έμπειρη ψωλορουφηχτρα απο το Μεγαλου Αλεξανδρου 28 αριστερό δουλεύει 3η βαρδια στο Κολωνου 53.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 αριστερά Χριστίνα, μιλφ 33 ετων με λίγη μπακα ξανθο μαλλι και γλυκουλα φάτσα. Κανει ελευθερο στοματικο τελειωτικο στο σωμα. Την περίμενα 20 λεπτα να βγει απο το δωμάτιο ενω ακουγονταν συνεχως να πέφτουν φιλια μεσα.
Στο Μεγαλου Αλεξανδρου 25 το δεξί ειναι η Αννα ψηλη νταρντανα 40αρα με ελεύθερο τελιωτικο.
Στο Ιασωνος 46 διάδρομος κουρτίνα με τις 5 κοπέλες σημερα ειχε μονο μια την Ελενη ψιλοαδιαφορη μιλφ. Η Αννα φραντζα θα ερχοταν κατα τις 2 το μεσημέρι.
Ιασωνος 44 αριστερο Κατια , πιπινα με τετραγωνη φατσα και πλαδαρό κωλο. Η Νταρια θα ειναι εκεί απόγευμα.
Εγω εκανα τη μαλακια και πέρασα με Μαρια στο Περδίκα 1 γωνιακο όροφος.
18χρονη Ρουμανα που μοιάζει για 25χρονη με πλαδαρο σωμα και στραβοχυμενη φάτσα, ειναι και λιγο αλληθωρη και εχει μυτη σαν το Λόρδο Βόλντεμορτ ...
Θα το σκεφτω αμα ανανεβασω κριτική... ντρέπομαι.
Η Ελληνορωσσιδα Ελενη η πολυ έμπειρη ψωλορουφηχτρα απο το Μεγαλου Αλεξανδρου 28 αριστερό δουλεύει 3η βαρδια στο Κολωνου 53.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 αριστερά Χριστίνα, μιλφ 33 ετων με λίγη μπακα ξανθο μαλλι και γλυκουλα φάτσα. Κανει ελευθερο στοματικο τελειωτικο στο σωμα. Την περίμενα 20 λεπτα να βγει απο το δωμάτιο ενω ακουγονταν συνεχως να πέφτουν φιλια μεσα.
Στο Μεγαλου Αλεξανδρου 25 το δεξί ειναι η Αννα ψηλη νταρντανα 40αρα με ελεύθερο τελιωτικο.
Στο Ιασωνος 46 διάδρομος κουρτίνα με τις 5 κοπέλες σημερα ειχε μονο μια την Ελενη ψιλοαδιαφορη μιλφ. Η Αννα φραντζα θα ερχοταν κατα τις 2 το μεσημέρι.
Ιασωνος 44 αριστερο Κατια , πιπινα με τετραγωνη φατσα και πλαδαρό κωλο. Η Νταρια θα ειναι εκεί απόγευμα.
Εγω εκανα τη μαλακια και πέρασα με Μαρια στο Περδίκα 1 γωνιακο όροφος.
18χρονη Ρουμανα που μοιάζει για 25χρονη με πλαδαρο σωμα και στραβοχυμενη φάτσα, ειναι και λιγο αλληθωρη και εχει μυτη σαν το Λόρδο Βόλντεμορτ ...
Θα το σκεφτω αμα ανανεβασω κριτική... ντρέπομαι.
kanarini(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2020
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Βάλε και συ ένα predator να τους παρακολουθείς όπως ο Κούλης.Να δεις για πότε το μαθαίνεις.Φοβουνται μη τους φας τη νύφη...Αυτό ψαχνω και γω, δεν το δίνουν λες και πρόκειται για μυστικό του κράτους. Ενώ θα χει πόσους χιλιάδες ακόλουθους σαν influencer που είναι. Αν βρεις κάτι στείλε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις