Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Πολλά μπορεί συναγωνιστή, κάποιο λόγο έχουμε και μεις
Πολλά μπορεί συναγωνιστή, κάποιο λόγο έχουμε και μεις
Πολυ καλη μεταγραφή απο Ουζμπεκιστάν οι κορασίδες χορταινεις γαμήσι με 10 ευρω.διαλεξα το πρωτο δωματιο οπου εσκισα με ολη μου τη δυναμη την Ουζμπεκα της καρδιας μας κανοντας την να φωναζει για να ακουει η ξυνη απο διπλα, παραμενει παθιασμενη η κορασιδα η οποια με θυμοταν, δεν καηκε ακομα ευτυχως. 8λεπτο βαρεσε πορτα, 10λεπτο την εστειλα επειδη ειμαι ξενυχτης και κουρασμενος, δεν εχυνα με τιποτα, πηγα διπλα στη σοφια για 15 λεπτα ακα πιπα (μετριοτατη), η μεταναστευση μου απο το 44 στο 44β εγινε με το πουτσο σηκωμενο ...
Ισχύει η Μαρία αν και ρίχνει κανένα μπινελικι σε τίποτα τυπους που φεύγουν χωρίς να περάσουν είναι εντάξει με το χρόνο, και άμα σε μάθει ακόμα καλύτερα. Μου έλειψε η Ντανιέλα , ίσως περάσω να κεράσω τα δάχτυλα μου λίγο ντανιελοζουμο κατευθείαν από τη μήτρα της απόψε. Από τις πιο δεκτικές και υπάκουες μαζί με την Τζούλια. Τρελενεται να μετράει την ψωλή μου δίπλα στο κεφάλι της σαν χάρακα και να κάνει πως φοβάται.Πολυ καλη μεταγραφή απο Ουζμπεκιστάν οι κορασίδες χορταινεις γαμήσι με 10 ευρω.
Εγω γαμαω Ουζμπεκες μονο αμα δουλεύει η Μαρια η ξανθια τσατσά.
We love ouzbekistan
Ήμουνα μπροστά στη συνομιλία περί πολέμου με τη Ρωσία, ένας πελάτης ρώτησε ποια κοπέλα δουλεύει, η Ουκρανέζα τσατσά απάντησε ότι ήταν η Τζούλια από Ρωσία στο δωμάτιο, και όταν ο πελάτης απόρησε πώς γίνεται να συνυπάρχουν η τσατσά απάντησε ότι τον πόλεμο τον κάνουν ο Πούτιν κι ο Ζελένσκι, όχι οι λαοί...τι στο πουτσο εμπαινε ο ενας εφευγε ο αλλος; και γω μονος μου ημουν
καυλαντισα λιγα λεπτα την τσατσα η οποια παροτι ξυνομουρα, μαλακωσε και χαμογελαγε (την λεπτη ξανθια με το κοντο μαλλι). Διαλεξα το πρωτο δωματιο οπου εσκισα με ολη μου τη δυναμη την Ουζμπεκα της καρδιας μας κανοντας την να φωναζει για να ακουει η ξυνη απο διπλα, παραμενει παθιασμενη η κορασιδα η οποια με θυμοταν, δεν καηκε ακομα ευτυχως. 8λεπτο βαρεσε πορτα, 10λεπτο την εστειλα επειδη ειμαι ξενυχτης και κουρασμενος, δεν εχυνα με τιποτα, πηγα διπλα στη σοφια για 15 λεπτα ακα πιπα (μετριοτατη), η μεταναστευση μου απο το 44 στο 44β εγινε με το πουτσο σηκωμενο καθολη τη διαδρομη
Αδειος πλεον, ειδα και κατι πρεζοπαρατραγουδα στο δρομο αλλα δεν ασχοληθηκα, αναψα τσιγαρο και περασα να δω και τη Λιλιαν αλλα η ουρα ηταν μεχρι εξω, ο μητσος ειναι ο ινφλουενσερ του Μπου, οτι γαμαει αμεσως ανεβαινει η μετοχη του 500% για τα επομενα εικοσιτετραωρα. Η τσατσα ειπε συγκεκριμενα "πολυ καλη κοπελα τσεκαρετε και τα ιντερνετς" και τις 2 φορες που πηγα... Η περιγραφη και η αποδοση δωθηκε ορθα πιο πανω, ισως καποια αλλη στιγμη που στο σαλονι δεν θα εχει συναυλια τη δοκιμασω
H ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟΛΑΟΥ (!!κάθε ψήφος μετράει!!)
Ήρθε η στιγμή που ο λαός του bou καλείται να βοηθήσει το μάγο να επιλέξει «τη κορασίδα τη σωστή» για σήμερα το απόγευμα.
Ψηφίστε ΒΙΚΥ πατώντας -->
Ψηφίστε ΚΟΡΙΝΑ πατώντας -->
Ψηφίστε ΧΡΙΣΤΙΝΑ πατώντας -->
Ψηφίστε ΡΑΝΙΑ πατώντας -->
Ψηφίστε ΑΝΑΜΠΕΛΑ πατώντας -->
Εσύ θα βοηθήσεις τον αναποφάσιστο μπουρδελιάρη ή όχι;;
ε δεν ειχε και αδικο. γερμανια, ολλανδια και λιγο σουηδια, μιλαγα για ωρες με τουρκους στα ντονεραδικα και στα φαγαδικα, πολυ ξηγημενοι και καθολου πωρωμενοι (και σιγουρα καλο, δικο μας φαι). Οταν εισαι 3000χλμ μακρια απο το σπιτι σου, δεν εχεις να χωρισεις τοσα πολλα...Ήμουνα μπροστά στη συνομιλία περί πολέμου με τη Ρωσία, ένας πελάτης ρώτησε ποια κοπέλα δουλεύει, η Ουκρανέζα τσατσά απάντησε ότι ήταν η Τζούλια από Ρωσία στο δωμάτιο, και όταν ο πελάτης απόρησε πώς γίνεται να συνυπάρχουν η τσατσά απάντησε ότι τον πόλεμο τον κάνουν ο Πούτιν κι ο Ζελένσκι, όχι οι λαοί...
Φαίνεται ότι είναι μογγολική ράτσα, δεν έχει σχέση με τη σλαβική φυλή, αλλά γουστάρουμε που η Ασία ήρθε στα μπουρδέλα και δεν τρέχουμε Ταϊλάνδες και τέρμα Θεού για ασιατικό μουνί!ε δεν ειχε και αδικο. γερμανια, ολλανδια και λιγο σουηδια, μιλαγα για ωρες με τουρκους στα ντονεραδικα και στα φαγαδικα, πολυ ξηγημενοι και καθολου πωρωμενοι (και σιγουρα καλο, δικο μας φαι). Οταν εισαι 3000χλμ μακρια απο το σπιτι σου, δεν εχεις να χωρισεις τοσα πολλα...
Μεταξυ μας κιολας, η Τζουλια δεν ειναι και η επιτομη της Ρωσιδας Ο ταιλερ ντορσει της ρωσιας σε ιεροδουλη ειναι
Να δες τώρα ρε μλκ, εσύ ριχνεις τις τρολλιές σου και ο ψάρακλας μου κολλάει ρετσινιές...Την Αννούλα τη διέγραψες οριστικά?.. κρίμα, σε γουστάρει με 1000 η φουκαριάρα και την αφήνεις να λιώνει
Θα σου πρότεινα όποια δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη... ή τις έχεις ήδη πάρει όλες τις προαναφερθείσες?..
Ακριβώς αυτό κάνω κι γω ... Τα δείχνω ειδικά σε άτομα που θεωρούν αμαρτία να πάνε σε μπουρδέλο η να πλερω γενικά.... και μετά συνειδητοποιούν ότι έχουν γαμησει δυο τρεις μέτριες στη ζωή τους δημιουργούντας τους αυτοκτονικές τασειςΠαιχνίδια του μυαλού, συναγωνιστή. Αυτοί που ζητάνε το instagram, ίσως το κάνουν γιατί θέλουν να πηδήξουν την κοπέλα και μετά να λένε στους φίλους τους: "Το βλεπεις αυτό το μουνί, εγώ το έχω γαμήσει."
Καμιά μύστη..τις βαρέθηκαμε όλες.... τα αφεντικά "κοιμουνται"H ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟΛΑΟΥ (!!κάθε ψήφος μετράει!!)
Ήρθε η στιγμή που ο λαός του bou καλείται να βοηθήσει το μάγο να επιλέξει «τη κορασίδα τη σωστή» για σήμερα το απόγευμα.
Ψηφίστε ΒΙΚΥ πατώντας -->
Ψηφίστε ΚΟΡΙΝΑ πατώντας -->
Ψηφίστε ΧΡΙΣΤΙΝΑ πατώντας -->
Ψηφίστε ΡΑΝΙΑ πατώντας -->
Ψηφίστε ΑΝΑΜΠΕΛΑ πατώντας -->
Εσύ θα βοηθήσεις τον αναποφάσιστο μπουρδελιάρη ή όχι;;
Έκλεισε η ψηφοφορία; Μπορώ να φέρω κάτι γέρους από την πλατεία να νοθεύσω τις ψήφους; Είμαι προμοτοράκος!!!Να δες τώρα ρε μλκ, εσύ ριχνεις τις τρολλιές σου και ο ψάρακλας μου κολλάει ρετσινιές...
Όλες έχουν περαστεί από τουλάχιστον ένα χέρι αλλά και να μην είχαν, θα εμπιστευτώ ψήφο bou.
Είναι νέα ,θα μπορούσε να συνεχίσει να βγάζει γκαφρά ως πόρνη αντί να ρεζιλεύεται με τα 2ευρα ως τσατσά.. Λάθος στρατηγική εκ μέρους της..Έχει που έχει την ταμπέλα πάνω της..Και δεν είναι άσχημο μουνί αντικειμενικά ..8 κιλά άμα χάσει...Την είχα πρωτοπάρει στο Ιάσονος 36 όταν δούλευε με τη Ζακλύν, και μάλιστα μούτρωνε γιατί προτιμούσα την άλλη . (Στη συνέχεια η Ζακλύν πήγε για λίγο στο ανακαινισμένο Λεωνίδου 28 όροφο και μετά εξαφανίστηκε, και τη διαδέχτηκε η Ανίτα που πλέον είναι μασατζού). Μετά πήγε στο Ιάσονος 46 αριστερά και την ξαναείδα κάποια στιγμή τσατσά στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 το παλιό. Ήτανε πολύ καλή, έκανε τα πάντα πλην πρωκτικού.
Ιάσονος 44 το παλιό.Να ρωτήσω αυτές οι κοπέλες που λέτε οι ουζμπέκες σε ποιο παίζουν στο μετάξι, γιατί βλέπω έχει γίνει ντόρος.. Άμα είναι να πεταχτώ τώρα που θα αρχίσουν οι λιακάδες..
Ονόματα θυμάσαι??? Και βάρδιες..Ιάσονος 44 το παλιό.