τι στο πουτσο εμπαινε ο ενας εφευγε ο αλλος; και γω μονος μου ημουν
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
καυλαντισα λιγα λεπτα την τσατσα η οποια παροτι ξυνομουρα, μαλακωσε και χαμογελαγε (την λεπτη ξανθια με το κοντο μαλλι). Διαλεξα το πρωτο δωματιο οπου εσκισα με ολη μου τη δυναμη την Ουζμπεκα της καρδιας μας κανοντας την να φωναζει για να ακουει η ξυνη απο διπλα, παραμενει παθιασμενη η κορασιδα η οποια με θυμοταν, δεν καηκε ακομα ευτυχως. 8λεπτο βαρεσε πορτα, 10λεπτο την εστειλα επειδη ειμαι ξενυχτης και κουρασμενος, δεν εχυνα με τιποτα, πηγα διπλα στη σοφια για 15 λεπτα ακα πιπα (μετριοτατη), η μεταναστευση μου απο το 44 στο 44β εγινε με το πουτσο σηκωμενο καθολη τη διαδρομη
Αδειος πλεον, ειδα και κατι πρεζοπαρατραγουδα στο δρομο αλλα δεν ασχοληθηκα, αναψα τσιγαρο και περασα να δω και τη Λιλιαν αλλα η ουρα ηταν μεχρι εξω, ο μητσος ειναι ο ινφλουενσερ του Μπου, οτι γαμαει αμεσως ανεβαινει η μετοχη του 500% για τα επομενα εικοσιτετραωρα. Η τσατσα ειπε συγκεκριμενα "πολυ καλη κοπελα τσεκαρετε και τα ιντερνετς" και τις 2 φορες που πηγα... Η περιγραφη και η αποδοση δωθηκε ορθα πιο πανω, ισως καποια αλλη στιγμη που στο σαλονι δεν θα εχει συναυλια τη δοκιμασω