Τζούλια και Μαρίνα είναι Ουζμπέκες, η Ντανιέλα είναι Μολδαβή. Και οι τρεις στυλιάρια, βάρδιες δεν έχω καταλάβει.Ονόματα θυμάσαι??? Και βάρδιες..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Εδώ και 2 βδομάδες Τζούλια πρωινή, Ντανιέλα-Μαρίνα απόγευμα.Τζούλια και Μαρίνα είναι Ουζμπέκες, η Ντανιέλα είναι Μολδαβή. Και οι τρεις στυλιάρια, βάρδιες δεν έχω καταλάβει.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.246
- Πόντοι
- 10.336
μοιρασαν τις ουζμπεκες για να υπαρχει ικανοποιηση και στις 2 βαρδιες. Οταν τις εχουν μαζι, γκρεμιζεται το σπιτι.Τζούλια και Μαρίνα είναι Ουζμπέκες, η Ντανιέλα είναι Μολδαβή. Και οι τρεις στυλιάρια, βάρδιες δεν έχω καταλάβει.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.818
- Πόντοι
- 41.129
Δε θα σωσουν τιποτα έτσι...ερχεται σεισμός 9 ριχτερ τυποι !!μοιρασαν τις ουζμπεκες για να υπαρχει ικανοποιηση και στις 2 βαρδιες. Οταν τις εχουν μαζι, γκρεμιζεται το σπιτι.
Είδα στο instagram της Τζουλιας την πρώτη ξαδερφη της και την αδερφη της Τζούλιας και ειναι τρελλα μωρα μοντελα στο Ουζμπεκιστάν της ειπα να τις φέρει στη δουλειά και η Τζουλια ειπε οτι ηδη τους το εχει προτείνει...
Θα γαμήσουμε και μοντελα στο 10ρικο τυποι μου !
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Τα θέλει και εσένα ο κώλος σου όμως. Περίμενε να στην πέσουν για το instagram της influencer Τζούλιας τώρα.Δε θα σωσουν τιποτα έτσι...ερχεται σεισμός 9 ριχτερ τυποι !!
Είδα στο instagram της Τζουλιας την πρώτη ξαδερφη της και την αδερφη της Τζούλιας και ειναι τρελλα μωρα μοντελα στο Ουζμπεκιστάν της ειπα να τις φέρει στη δουλειά και η Τζουλια ειπε οτι ηδη τους το εχει προτείνει...
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
!Eυχαριστω θερμά τους συμμύστες για τη συνδρομή τους στην επιλογή της σημερινής πορνοφολιάς!
Ετιμήθη τελικώς το -λίαν ευδιάθετο σήμερα- Βικάκι για άλλη μια φορά. Φορούσε και μια έντονη κραγιονάρα που καθόταν ταμάμ στις πρησμένες χειλάρες της. Μαζί της ήταν η Νάντια, την οποία δεν την έκοψα και πολύ χαρωπή. Λογικά θα ξεμύγωνε την οίκο καθώς η Βίκυ θα τσέπωνε όλο το μαρούλι.
Θα ανεβάσω αύριο-μεθαύριο και μια κριτική για τα πεπραγμένα της συνεύρεσης. Ευτυχώς τσούλησε ικανοποιητικά και πρέπει να πέρασα το τέταρτο στο δωμάτιο. Κατά τις 21.00 που πήγα δεν υπήρχε τσατσά, σαλόναραν και ανακοίνωναν πρόγραμμα μόνες τους.
Υ.Γ.: Μλκες αρχίζω να πλήττω βάναυσα, κοντεύω να τις πιάσω γκόμενες
Ετιμήθη τελικώς το -λίαν ευδιάθετο σήμερα- Βικάκι για άλλη μια φορά. Φορούσε και μια έντονη κραγιονάρα που καθόταν ταμάμ στις πρησμένες χειλάρες της. Μαζί της ήταν η Νάντια, την οποία δεν την έκοψα και πολύ χαρωπή. Λογικά θα ξεμύγωνε την οίκο καθώς η Βίκυ θα τσέπωνε όλο το μαρούλι.
Θα ανεβάσω αύριο-μεθαύριο και μια κριτική για τα πεπραγμένα της συνεύρεσης. Ευτυχώς τσούλησε ικανοποιητικά και πρέπει να πέρασα το τέταρτο στο δωμάτιο. Κατά τις 21.00 που πήγα δεν υπήρχε τσατσά, σαλόναραν και ανακοίνωναν πρόγραμμα μόνες τους.
Υ.Γ.: Μλκες αρχίζω να πλήττω βάναυσα, κοντεύω να τις πιάσω γκόμενες
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.246
- Πόντοι
- 10.336
Γελαμε γελαμε, αλλα σε λιγο καιρο θα δουμε σαμπινα CG να ζηταει 150αρια.. ειναι δυσκολη η εποχη της πληροφοριας (και του ινσταγκραμ), και ακομη πιο δυσκολη η αντιμετωπιση των πυρφορωνΤα θέλει και εσένα ο κώλος σου όμως. Περίμενε να στην πέσουν για το instagram της influencer Τζούλιας τώρα.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Δεν θες να ξέρεις πόσα προσωπικά μηνύματα έχω δεχτεί που μου ζητάνε το instagram της Σαμπίνας.Γελαμε γελαμε, αλλα σε λιγο καιρο θα δουμε σαμπινα CG να ζηταει 150αρια.. ειναι δυσκολη η εποχη της πληροφοριας (και του ινσταγκραμ), και ακομη πιο δυσκολη η αντιμετωπιση του πυρφορων
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.246
- Πόντοι
- 10.336
ναι ε; ΠΟΣΑ;Δεν θες να ξέρεις πόσα προσωπικά μηνύματα έχω δεχτεί που μου ζητάνε το instagram της Σαμπίνας.
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Αυτό ακριβώς, με πρόλαβες. Εγώ απορώ πως δεν έχει ήδη συμβεί. Βέβαια είναι σκληρή κατηγορία τα 100+, σκίζονται πανεύκολα οι κιλότες τους εκεί πάνωΓελαμε γελαμε, αλλα σε λιγο καιρο θα δουμε σαμπινα CG να ζηταει 150αρια.. ειναι δυσκολη η εποχη της πληροφοριας (και του ινσταγκραμ), και ακομη πιο δυσκολη η αντιμετωπιση των πυρφορων
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
'Ανοιξα τον ασκό του αιόλου με αυτό το ποστ.ναι ε; ΠΟΣΑ;
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Να βγουν τα ναυάγια στη σέντρα πάραυτα'Ανοιξα τον ασκό του αιόλου με αυτό το ποστ.
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Ακόμα ψάχνουν για ναυαγοσώστη!Να βγουν τα ναυάγια στη σέντρα πάραυτα
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.494
- Πόντοι
- 2.836
Καλησπέρα αγωνιστές. Βλέπω πολλοί αγαπουληδες πυρφοροι όπως τους λένε ζητάνε instagram κορασίδων... πόσοι από αυτούς είναι που θα σκάσουν πολλά φράγκα για το μουνι τους κ τα εξοδα τούς κ τη διασκέδαση τους εκτός οίκου?? 1 ? 2 ? 0? Πάντως άλλο instagram άλλο live εικόνα κ το διαπίστωσα σήμερα.... σε κάτι που είδα
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 14.147
- Πόντοι
- 4.926
Τύπε, οι συγκεκριμένοι είναι ηδονοβλεψίες. Αυτοί που καίγονται ολημερίς στο internet, δεν υπάρχει περίπτωση να πλησιάσουν γκόμενα και της μιλήσουν στα ίσια. Μέσα στα παιδικά τους δωμάτια είναι, βλέπουν τις φωτογραφίες και τραβάνε μαλακία.Καλησπέρα αγωνιστές. Βλέπω πολλοί αγαπουληδες πυρφοροι όπως τους λένε ζητάνε instagram κορασίδων... πόσοι από αυτούς είναι που θα σκάσουν πολλά φράγκα για το μουνι τους κ τα εξοδα τούς κ τη διασκέδαση τους εκτός οίκου?? 1 ? 2 ? 0? Πάντως άλλο instagram άλλο live εικόνα κ το διαπίστωσα σήμερα.... σε κάτι που είδα
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.494
- Πόντοι
- 2.836
Oπως τα λες είναι. Έχουν οπτική καύλα η οποία είναι........... χιλιόμετρα μακριά από τη live κατάσταση!!!!!Τύπε, οι συγκεκριμένοι είναι ηδονοβλεψίες. Αυτοί που καίγονται ολημερίς στο internet, δεν υπάρχει περίπτωση να πλησιάσουν γκόμενα και της μιλήσουν στα ίσια. Μέσα στα παιδικά τους δωμάτια είναι, βλέπουν τις φωτογραφίες και τραβάνε μαλακία.
Στρατηγος88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2017
- Like
- 1.939
- Πόντοι
- 206
Μήτσο στείλε το ινστα της μουναροσαμπινας να χύσουμε και μεις που είμαστε εκτός ΑθηνώνΠανικος θα γινει και αποψε στη οδο Βέργας με τη μαυρισμένη sexy Instagram influencer Sabina.
Θα την βαλω στα τέσσερα και θα σπασουν οι σουμιεδες λεμε !!
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.280
- Πόντοι
- 216
πληρώνω τα πηγαινε έλα τους, μια παραμονη ενος μηνος στο σπιτι μου με ανταλαγμα ατελειωτο σεξ. Βιαγκρα και σεξ και οσο αντεξω.Δε θα σωσουν τιποτα έτσι...ερχεται σεισμός 9 ριχτερ τυποι !!
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.280
- Πόντοι
- 216
και δινω και 2000 ευρω στην καθε μιάπληρώνω τα πηγαινε έλα τους, μια παραμονη ενος μηνος στο σπιτι μου με ανταλαγμα ατελειωτο σεξ. Βιαγκρα και σεξ και οσο αντεξω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις