Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 313 άτομα (24 μέλη και 289 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
A , ναι.. να καταθέσω και μια σεξουαλική επαφή με μια κοπέλα στην Ιάσωνος 44, δεν θυμάμαι χώρα ούτε όνομα τίποτα. Μαύρα μαλλιά ωραίο σώμα λεπτό και πολύ χαμογελαστή με θετική ενέργεια. Ένας τσάτσος στην υποδοχή, σαν ρώσος στην εμφάνιση. Καθόλου άσχημα , θα ξαναπήγαινα

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
για ποιά λέμε παιχταρά μου?
Χριστίνα Ρωσίδα γύρω στα 30, που δούλευε και Ιάσωνος 44 τελευταίο σκαλάκια και πλέον στο υπόγειο της Μεγάλου αλεξάνδρου 28. Μαύρα μαλλιά μακριά ωραίο σώμα

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.835
Πόντοι
7.185
Και κατά 99% αυτός είναι ο Νταβάς της. Θα 'θελα να ξερα πως αντέχουν να έχουν έναν τύπο δίπλα τους ο οποίος πιστοποιημένα την κρατάει για τα λεφτά της, αν όχι θα την είχε βγάλει απότην τρώγλη και θα κάνανε σχέση φυσιολογική. Κρίμα ..Πολύ όμορφο κορίτσι και καλή κοπέλα , βγάζει μια αγνότητα σε σχέση με άλλες
Rigesovraka1.JPG

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.142
Πόντοι
206
Τώρα Βέργας 7 Σαμπίνα. Sexy, μαυρισμένη, περιμένω στο δωμάτιο, δεν γινόταν να μην μπω .
Όντως μουναρος
Αλλα μέχρι εκεί …
Τώρα θα μου πείτε περί χημείας και τα τιαυτα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.412
Πόντοι
46.232
συνέχεια live επιγραμματικα

Φωκαιας 7 υπόγειο Εμμι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 αριστερά κλειστό.

Φωκαιας 13 δεξια, Μαρία, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 17α Μιχαελα, απλό πρόγραμμα κα τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 17β, 19 & 25α κλειστά.

Φωκαιας 25β Σάρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 27α κλειστό.

Φωκαίας 27Β κάτω Μαρίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β πάνω Μελίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 24 Ντιαννα με το κοντό ξανθό, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.464
Πόντοι
216
Και κατά 99% αυτός είναι ο Νταβάς της. Θα 'θελα να ξερα πως αντέχουν να έχουν έναν τύπο δίπλα τους ο οποίος πιστοποιημένα την κρατάει για τα λεφτά της, αν όχι θα την είχε βγάλει απότην τρώγλη και θα κάνανε σχέση φυσιολογική. Κρίμα ..Πολύ όμορφο κορίτσι και καλή κοπέλα , βγάζει μια αγνότητα σε σχέση με άλλες
Φιλε μου ετσι ειναι. Αν ειναι ερωτευμενες νε τον τυπο, κανουν τα παντα για αυτον και δε του χαλουν χατηρι. Οι πιο πολλες ειναι για λυπηση.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.666
Πόντοι
456
φαινεται πολυ καυλιαρα η παολα..για τη βαλερια που δουλευουν μαζι στον ιδιο οικο εχουμε εικονα;
Ερωτηση η Βαλερια του Μεταξ , τι σχεση εχει με την Βαλερια της Χωματιανου 11 , η πρωτη ειναι στο Κολωνου 48 δεξια με την Παολα ??

b0urdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2020
Like
102
Πόντοι
0
Ερωτηση η Βαλερια του Μεταξ , τι σχεση εχει με την Βαλερια της Χωματιανου 11 , η πρωτη ειναι στο Κολωνου 48 δεξια με την Παολα ??
εγω εχω δει μονο αυτη με την παολα στο Κολωνου 48..την αλλη δεν την ξερω..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.412
Πόντοι
46.232
Πέρα από το όνομα καμία απολύτως, η Βαλερία στο Μεταξουργείο είναι μιλφ παλιά καραβάνα, δουλεύει κοντά 10 χρόνια

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.666
Πόντοι
456
Πέρα από το όνομα καμία απολύτως, η Βαλερία στο Μεταξουργείο είναι μιλφ παλιά καραβάνα, δουλεύει κοντά 10 χρόνια
Ευχαριστω τον ΓΚΟΥΡΟΥ της ενημερωσης να εισαι παντα καλα και συγνωμην για τις βλακωδεις που και που ερωτησεις !!!!!!!!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.319
Πόντοι
13.626
Σε λίγα στο Μετάξι που μπήκα.
Κολωνού 27 όροφος μία από Βενεζουέλα με 4άρια βυζιά τετράπαχη νεαρή, απλό πρόγραμμα στα 10€
Κολωνου 27 υπόγειο, Μπέλα λατίνα με πεταχτό κωλαράκι σφιχτό κορμί, απλό πρόγραμμα στα 10€
Κολωνού 27 ισόγειο, Άντζυ νεαρή με ωραίο κορμί και φοβερό κωλαράκι πεταχτό και σφιχτό και Έβελιν σφιχτό σώμα με πιασίματα λατίνες και οι δύο απλό στα 20€.
Ιάσονος 37Β η κλασσική ρουμάνα Σόνια πετίτ με 69 και μία πολύ χοντρή Σούζι. (και ψεύδεσαι και τρως)
Ιάσονος 44 δεξιά σκαλάκια μόνο η Μαρίνα η Ουζμπέκα
Ιάσονος 46Β 5 κοπέλες, Άντζελα με φράντζα, Βίκυ με 4άρια βυζιά, Στέλλα λεπτή, Μελίνα με πιασίματα και 2,5άρια-3άρια και μία άλλη που δεν θυμάμαι όνομα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.452
Πόντοι
41.129
Περασμα πριν λίγο από Βέργας...
Χαμος , δεν έβρισκα να παρκαρω το ηλεκτρικό μου πατίνι, παρκαρισμενες εξω απο τον οικο supersport μηχανες ακριβα αμαξια, αντρες με σακάκια έμπαιναν στον οικο να γαμησουν τη sexy instagram influencer Sabina !

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.319
Πόντοι
13.626
Χαμος , δεν έβρισκα να παρκαρω το ηλεκτρικό μου πατίνι, παρκαρισμενες εξω απο τον οικο supersport μηχανες ακριβα αμαξια, αντρες με σακάκια έμπαιναν στον οικο να γαμησουν τη sexy instagram influencer Sabina !
Το 5λιτρο Maserati δίπλα από το smart του msakis ήταν δικό μου.

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.183
Πόντοι
1.056
Είχε και παρκαδόρο απέξω Μητσάρα ???

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.659
Πόντοι
9.450
Καμιά... η μία είναι πιτσιρικά αυτή του Χ11 ..η άλλη μιλφ χρόνια στο κουρμπετι..ΑΚΩΛΗ

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Eκανα μια τσάρκα χθες μετά από κάποιες ημέρες ανάπαυλας μπας και βρω κανένα κορασίδιο του γούστου μου.
Από μετάξι έπαιζε μόνο η βανέσσα . Για αυτήν που φημολογειται για Μεγ. Αλεξάνδρου (νικόλ) καμιά σχέση , μια φτιασιδωμένη νταρντανοπουτάνα χωρίς φυσική έλξη ...μάλλον για καυλωμένους πιτσιρικάδες , δεν είμαι σε αυτό το στάδιο...Εφυγα πήγα φυλής εκεί συνάντησα το πετίτ γκομενάκι κορίνα , σωματότυπος και στυλ καθαρα για τα γούστα μου...την εχω πάρει όμως πιο παλιά με μέτριες εντυπώσεις, τον έχεις μεγαλο μη από δω -μη από κει χωρίς να παραδίδεται σεξουαλικά και ξενέρα..
Την ανναμπέλα όπως έχω ξαναπεί από παλιά την ξέρω πολύ καλά με συνευρέσεις εντός και εκτος με πολύ καλή χημεία όπως πάντα ,κάτι σαν γκομενα μου ....η ύστατη λύση και πήγα .Μαζί μου τα κάνει όλα αν και ζορίζεται πάρα πολύ να τον φάει από τον κώλο (διπλώνεται στα δυο και προσπαθεί να μου φύγει από το κρεβάτι γιατι πονάει , μέχρι το κομοδίνο ανεβαίνει).. πολύ καλά οπως πάντα..
Ειχα σκοπό μετα από κάποιο χρονικό διάλειμμα να επιστρέψω μετάξι για βανεσσα σε δεύτερη πράξη αλλά λόγω υποχρεωσεων αναβληθηκε..παρεπιμπτόντως είδα γιατί μόλις είχε ανοίξει στο 72 την περιβόητη ειρήνη...μούναρος με πρωκτικό παρ' όλα αυτά μου φάνηκε κάτι σαν πολύ ωραιο για να είναι αληθινό, κάτι δεν με τράβηξε αποφασιστικά μέσα...άλλη φορά
Ο Εμμανουέλ Προυστ ειχε πει κάποτε : < Aφήστε τις πολύ όμορφες γυναίκες για του άνδρες που δεν έχουν φαντασία>. Το ίδιο μου ειχε συμβεί με την περιβόητη σαμπίνα...μια διαίσθηση νεαρή΄ς όμορφης αλλά ψυχρής πουτανιτσας χωρίς ζεστασιά και αποστειρωμένο διεκπεραιωτικό πρόγραμμα..δεν πάω να γαμήσω μια πλαστική κούκλα? μπορεί και να κάνω λάθος..
Για τους μύστες πληροφορίες ...η νικόλ της Ι37Β την έκανε για πατρίδα της πριν περίπου 10 ημέρες, δυστυχώς δεν πρόλαβα να τη πάρω , η αννίτα η πετίτ της φωκαίας 24 σταμάτησε το επάγγελμα και έχει στραφεί σε άλλους μη πορνικούς προσανατολισμους....αλλά κόβει η πουτάνα το γαμήσι θα μου πείτε ?...ο καιρός θα δειξει ..

Τελευταία τροποποίηση:

srichie

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
138
Πόντοι
0
Η Αναμπελα στο 86β είναι η ίδια με αυτή που ήτανε στο 74 κάτω δεξιά;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom