Φίλε η Αλεξάνδρα Μ Αλεξάνδρου 25 είναι εδώ δε έχει φύγει γιατί μου είπε η τσατσά ότι έφυγε αλλά ο νέα σμιρνι είπε είναι εδώ,τι ώρα θα είναι σήμερα το απόγευμα εκεί μπας και πάω?Fanta λόγο δίψας μη παρεξηγηθουμε.
Χτες δοκιμάστηκε η Ντιάνα από Ιάσωνος 44,δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο πέρα από αυτά που έχουν πει οι συναγωνιστές που την έχουν δοκιμάσει,υπηρεσίες τυπικές της περιοχής,σώμα λίγο πάνω από το μέσο όρο.
Στη συνέχεια κατευθύνθηκα στο Κολωνού 48 νέο για τη Στέλλα, συνεχόμενα δωμάτια και αντί να φύγω με έπιασε η μαλακια να δοκιμάσω την καινούργια νταρντανα νεαρή Νικόλ,πέρα από τη ξυνιλα που είχε από την ώρα που πάτησε το πόδι της στο δωμάτιο όταν ήρθε η ώρα της πράξης είδα περιφερειακά στο μουνι της κονδυλώματα,ασφαλώς την έστειλα κατευθείαν χωρίς ασφαλώς να με ρωτήσει γιατί.
Προσοχή λοιπόν αν και οι περισσότεροι δεν κινδυνεύετε γιατί κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα πήγαινε με αυτή.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.581
- Πόντοι
- 4.646
Και για ΑΚΑ μουνι-κώλο φτιάχνεις κοκτέιλ?Παρακαλώ την προσοχη σας!
FANTA Μπλε (άνευ ανθραξ): Ακαπέλα μουνα!
FANTA Πορτοκαλί (με ανθραξ):
Ακαπέλα κωλο!
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ'ΕΥΧΗΝ!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.919
- Πόντοι
- 9.846
Και για ΑΚΑ μουνι-κώλο φτιάχνεις κοκτέιλ?
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.494
- Πόντοι
- 2.836
Θα την πέτυχες σε μέρα που τα ψυχολογικα της βάρουσαν κόκκινο συναγερμό!! Δεν εξηγείται αλλιώς εκτός αν οι κριτικές που διαβάζουμε γιαυτη είναι μουφα.....Κι εγώ έπεσα απ’ τα σύννεφα ομολογουμένως γιατί οι κριτικές της είναι αξιοπρεπείς.
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.494
- Πόντοι
- 2.836
Φιλ (κάτω) --> Σιμόνα, Ντιάνα
Το κάτω είναι το υπόγειο μια τρύπα που εχει ενα φωτεινό open απεξω δίπλα στα φιλ11α κ 11 φιλ11β?
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Μπορεί φίλος, δεν το αποκλείω. Αλλά δεν παίζει και να επιχειρήσω άλλη διευρεύνηση.Θα την πέτυχες σε μέρα που τα ψυχολογικα της βάρουσαν κόκκινο συναγερμό!! Δεν εξηγείται αλλιώς εκτός αν οι κριτικές που διαβάζουμε γιαυτη είναι μουφα.....
Οι 2 κριτικές του διανοουμενου και του hell αποκλείεται να είναι μούφα. Δεν είναι χθεσινοί.
Για τις άλλες 2 δεν ξέρω.
Η 5η είτε είναι μούφα, είτε αληθινή, είναι προ αμνημονεύτων, οπότε δεν αντικατοπτρίζει και πολλά
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Ημιόροφος/σκαλάκιαΤο κάτω είναι το υπόγειο μια τρύπα που εχει ενα φωτεινό open απεξω δίπλα στα φιλ11α κ 11 φιλ11β?
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.494
- Πόντοι
- 2.836
Συναγωνιστη επεξες σε αυτό το νούμερο και έχασες (ευτυχώς ένα 20ρικο) και δεν θα ξαναπεξεις....δεστο έτσι κ προχώρα με φορά για αλλά. Τώρα αλλιώς συμπεριφερονται στον κάθε πελάτη κ οι κριτικές διχάζουν καμιά φορά.... Εμένα πχ μια κορασίδα που ήταν πριν καποιους μηνες φυλης κ έφυγε τώρα οι περισσότεροι την έλεγαν κομοδίνο κ φόλα....εγώ πήρα ρίσκο μένοντας άγαλμα από την εμφάνιση της κ πέρασα σούπερ μαζί της!!Μπορεί φίλος, δεν το αποκλείω. Αλλά δεν παίζει και να επιχειρήσω άλλη διευρεύνηση.
Οι 2 κριτικές του διανοουμενου και του hell αποκλείεται να είναι μούφα. Δεν είναι χθεσινοί.
Για τις άλλες 2 δεν ξέρω.
Η 5η είτε είναι μούφα, είτε αληθινή, είναι προ αμνημονεύτων, οπότε δεν αντικατοπτρίζει και πολλά
Τελευταία τροποποίηση:
grover inspector
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2021
- Like
- 502
- Πόντοι
- 81
Σμυρναρα τιμη για Μπέτη θυμάσαι ? 20 το πηγαν τελικα ?Κολωνού 27β Φλορα η μελαχρινή χοντρή Ρουμάνα, με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμακαι δύο δύο λατινες, Μπετυ μελαχρινή κοντή πολύ λεπτή με μικρό βυζι και Λουσι ξανθιά χοντρή με 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.125
- Πόντοι
- 46.232
Χθες ανακοινώθηκε 10 για τη Ρουμάνα και 15 για τις ΛατινεςΣμυρναρα τιμη για Μπέτη θυμάσαι ? 20 το πηγαν τελικα ?
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Δηλαδή ρε τύπε έχεις την ευκαρία να της τα αμολήσεις σε μάπα/στόμα (ή όπου αλλού πάνω της) κι εσύ θα προτιμήσεις να λούσεις τους περαστικούς;
Σημερινή φωτογραφία από Μ.Αλεξάνδρου 22.
Με καυλώνει να παίρνω μάτι ή να ακούω την πουτάνα να γαμιέται στο διπλανό δωμάτιο, αφού όμως εκεί που με έβαλαν δεν υπήρχε κάποια τρύπα, κοίταζα απέξω.
Δυστυχώς περνούσαν μόνο πορνοπελάτες και πακιστάνια, θα είχε φάση όμως να πηδάς την πουτάνα στο παράθυρο και να σας βλέπουν οι περαστικοί...
Και λίγο πριν χύσεις, να βγεις από μέσα της και να πετάξεις τα φλόκια έξω από το παράθυρο και όποιον πάρει ο χάρος.
Έπειτα το στρατό από αυτούς που τους πήραν τα σκάγια και θα σε περιμένουν ύστερα να σε κάνουν μπαούλο στο ξύλο, τον σκέφτηκες ή μπα; (μπρος στη τρέλα τι είν’o πόνος θα υποθέσω)
Ρε μλκ για δέσιμο είσαι...
Λοιπόν έπειτα από τη κριτική του φίλου που έγραψε ότι πέρασε στο δωματιο με τη κοπέλα και τη τσατσά στο Φιλιππίδου 11 πήγα από περιέργεια να δω τι παίζει.
Ότι έγραψε ισχύει 100%,η τσα δηλώνει στο σαλόνι ελα να ΜΑΣ γαμησεις,όσο περιμένεις τη κοπέλα να τη δεις μπαλαμουτιαζει άγρια,πιάνει πούτσους,τρίβει τα πόδια της στο καβαλο των πελατών Η κοπέλα δεν λέει και πολλά και για αυτό γίνεται αυτός ο τζερτζελος με τη τσα για να πιάσουν πελάτες.Το κόλπο μια χαρά πιάνει αφού στο σαλόνι γίνεται της πουτανας και τα δωμάτια είναι φουλ.Εγω πέρασα με τη κοπέλα,όπως προείπα δεν λέει πολλά,όλα γίνονται σε fast forward για να εξυπηρετηθούν όσο πιο πολλοί πελάτες,είναι Ρουμάνα κοντή με κανονικό βυζί και μέτριο κωλο.Για να το διασταύρωσω ότι η τσα μπαίνει δωμάτιο με το που μπήκε τη ρώτησα τι παίζει και αν έρχεται και η τσα μέσα Στα σπαστά ελληνικά μου είπε ναι,της είπα sex?όχι μου λέει πίπα πλαστικ.
Αυτα,οποίος ενδιαφέρεται για περιπέτειες ας πάει.
Ότι έγραψε ισχύει 100%,η τσα δηλώνει στο σαλόνι ελα να ΜΑΣ γαμησεις,όσο περιμένεις τη κοπέλα να τη δεις μπαλαμουτιαζει άγρια,πιάνει πούτσους,τρίβει τα πόδια της στο καβαλο των πελατών Η κοπέλα δεν λέει και πολλά και για αυτό γίνεται αυτός ο τζερτζελος με τη τσα για να πιάσουν πελάτες.Το κόλπο μια χαρά πιάνει αφού στο σαλόνι γίνεται της πουτανας και τα δωμάτια είναι φουλ.Εγω πέρασα με τη κοπέλα,όπως προείπα δεν λέει πολλά,όλα γίνονται σε fast forward για να εξυπηρετηθούν όσο πιο πολλοί πελάτες,είναι Ρουμάνα κοντή με κανονικό βυζί και μέτριο κωλο.Για να το διασταύρωσω ότι η τσα μπαίνει δωμάτιο με το που μπήκε τη ρώτησα τι παίζει και αν έρχεται και η τσα μέσα Στα σπαστά ελληνικά μου είπε ναι,της είπα sex?όχι μου λέει πίπα πλαστικ.
Αυτα,οποίος ενδιαφέρεται για περιπέτειες ας πάει.
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.305
- Πόντοι
- 201
Μέχρι απριλιο περίπου είχα πάρει 3 φορές την Ιζαμπέλα από Λιοσίων 73 με πολύ καλές εντυπώσεις. Έκτοτε διαβάζω ότι έχει γίνει πολύ ξεπετα. Υπάρχουν πρόσφατες εντυπώσεις από συναγωνιστές?
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 14.145
- Πόντοι
- 4.926
Για αυτό υπάρχει το Fanta tropical.Και για ΑΚΑ μουνι-κώλο φτιάχνεις κοκτέιλ?
Tsapoukaisex
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.716
- Πόντοι
- 1.071
Εδωσα αλλη μια ευκαιρία στην Μαρία από Φυλής 86Α μπας και συμμορφώθηκε αλλα γιοκ
Στο χολ μου την έπεσε και μου έπιασε την ψωλη προσπαθώντας να με πείσει να μπω
Η συνεχεια στην κριτική
Η συνεχεια στην κριτική
SirJason
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.845
- Πόντοι
- 480
Στάνταρ Μιλένα Διδυμου 27. Θα φας και θα γευτείς όλα τα σάλια και τα χυσια των προηγουμενων πελατων...Έχουμε κάποιον πρόχειρο κατάλογο με κορίτσια που δίνουν γλωσσόφιλο;
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Και εμένα με καβλωνει αυτό αλλά όχι να τα πετάξω απ το παράθυρο …απλά να παίρνανε …η να ακούν ..Παλιά λοιπόν σε έναν οικο φυλής έγινε αυτό με κάτι πιτσιρικάδες να παίρνουν μάτι απ το παραθυράκι που ήταν κοντά στον δρόμο ..μειλαμε την ξεκωλιασα …η τανα δε ..είπε μας κοιτάνε και της είπα χυνωωωωωω
Σημερινή φωτογραφία από Μ.Αλεξάνδρου 22.
Με καυλώνει να παίρνω μάτι ή να ακούω την πουτάνα να γαμιέται στο διπλανό δωμάτιο, αφού όμως εκεί που με έβαλαν δεν υπήρχε κάποια τρύπα, κοίταζα απέξω.
Δυστυχώς περνούσαν μόνο πορνοπελάτες και πακιστάνια, θα είχε φάση όμως να πηδάς την πουτάνα στο παράθυρο και να σας βλέπουν οι περαστικοί...
Και λίγο πριν χύσεις, να βγεις από μέσα της και να πετάξεις τα φλόκια έξω από το παράθυρο και όποιον πάρει ο χάρος.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Αυτή ρε με έσπρωξε καθώς έβγαινα από τον οικο …όχι ότι κατάλαβα κάτι αλλά …κάποιες είναι άρρωστες και στάνταρ παίρνουν ουσίες γιαυτο αυτή ι παράλογη συμπεριφορά σε συνδιασμο την διαταραχή προσωπικότητας που έχουν ..Εδωσα αλλη μια ευκαιρία στην Μαρία από Φυλής 86Α μπας και συμμορφώθηκε αλλα γιοκ
Η συνεχεια στην κριτική
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις