Τι να πω έχω μπερδευτεί χαχαχα αλλά οκ.την κλωνοποίηση μαλλον μύστη χαχαχαχα
μην το ψάχνεις απάντηση δεν θα παρεις
Τελευταία τροποποίηση:
Τι να πω έχω μπερδευτεί χαχαχα αλλά οκ.την κλωνοποίηση μαλλον μύστη χαχαχαχα
μην το ψάχνεις απάντηση δεν θα παρεις
Νομίζω έφυγε για διακοπές διότι το κάναμε τη προηγούμενη βδομάδα και άκουγα η τσατσά που έλεγε θα φύγει για διακοπές και απλά Σεπτέμβρη ξανά.Συναγωνιστές καλησπέρα
Μήπως πέρασε κάποιος χθες το απόγευμα ή ξέρει αν δουλεύει ακόμα η Μικαέλα στο Φωκαίας 17 ή αν εφυγε για διακοπές;
Ευχαριστώ
69 δεν κάνει η Ειρήνη. Αλλά σου στέλνω κάτι σε pm.Γλειφομούνι ζήτησα, αλλά και πάλι δεν το λες τρελό ρε μλκ (να δεις που θ’ αναθεωρήσουμε και για τ’ αυτονόητα)
παιχτη μου ξεχασα και αλλες 3 επιλογες να τσεκαρεις (ξαναειδα προσφατη ενημερωση μου).Μαγκες πού μπορω να βρω σε μπουρδελο τρεις bbw μαζι; Γιατι συνηθως στα μπουρδελα ειναι δυο γυναικες και απο αυτες η μια αντε να ειναι bbw.
Μην τρολαρετε δεν αστειευομαι απλα ειναι μια φαντασιωση που εχω.
Ευχαριστω.
Μύστη Διανοούμενε, η πάλαι ποτέ Μαρίνα, τάχα Ταϋλανδέζα, από Μετάξι ακολουθούσε την ίδια τακτική με ΕιρήνηΕγώ ρε μάγκες πηρα ένα πολυ τίμιο, χωρίς μα και μου, γκροβερ κι επίσης μου πηρε απίστευτη λαστιχωτη πιπα. Περασα μια χαρά. Βέβαια δεν χρειάστηκα κάτι άλλο, όπως γλυψιμο στη μουνα. Προφανώς αυτά που ζήτησες την χαλασαν και όλη η συνεδρεία πηγε στραφη!
πουτανα χωρις να αφήνει γλειφομούνι ειναι σαν εκκλησια που δε δίνει θεια κοινωνιαΓλειφομούνι ζήτησα, αλλά και πάλι δεν το λες τρελό ρε μλκ (να δεις που θ’ αναθεωρήσουμε και για τ’ αυτονόητα)
πουτανα χωρις να αφήνει γλειφομούνι ειναι σαν εκκλησια που δε δίνει θεια κοινωνια
Κανονικότατα ήταν στις 2035 που πέρασα, εσύ ποια είδες στη θέση της?16 αυγουστου στο Μ Αλεξάνδρου 25 μου είπε η τσα2 ότι η Αλεξάνδρα λείπει στη πατρίδα της άρα πως ήταν εκεί όπως γράφεις?
Πηγα στο αριστερά κατά τις 6μισι και μου είπε Χριστίνα της λέω η Αλεξάνδρα?μου λέει έχει φυγει 10μερες και το δεξιά που δουλεύει δε είχε φωτάκια ήταν κλειστό ξέρεις τι ώρα θα είναι σήμερα το δεξιά ανοιχτό μπας και πάω?Κανονικότατα ήταν στις 2035 που πέρασα, εσύ ποια είδες στη θέση της?
εφυγε αδερφε μετα τις 15 σεπτεμβριουΣυναγωνιστές καλησπέρα
Μήπως πέρασε κάποιος χθες το απόγευμα ή ξέρει αν δουλεύει ακόμα η Μικαέλα στο Φωκαίας 17 ή αν εφυγε για διακοπές;
Ευχαριστώ
Φώναξε "Επαμεινώνδα" από μακριά;στη χθεσινή μου βόλτα στη Disneyland γνωριστήκαμε και με το συναγωνιστή @8/2/1981 ,καθίσαμε μιλήσαμε λίγο ήπιαμε από μια φαντα πριν συνεχίσει για τις καταθέσεις του
τυπε πολυ ύποπτο οτι ήπιατε μπλε φάντα... επεσαν τίποτα ακαποτα γαμήσια με κορασίδες ?στη χθεσινή μου βόλτα στη Disneyland γνωριστήκαμε και με το συναγωνιστή @8/2/1981 ,καθίσαμε μιλήσαμε λίγο ήπιαμε από μια φαντα πριν συνεχίσει για τις καταθέσεις του
Κόκκινητυπε πολυ ύποπτο οτι ήπιατε μπλε φάντα... επεσαν τίποτα ακαποτα γαμήσια με κορασίδες ?
έστειλε πμ την ώρα που έκανα live από ΚολωνούΦώναξε "Επαμεινώνδα" από μακριά;
Fanta λόγο δίψας μη παρεξηγηθουμε.στη χθεσινή μου βόλτα στη Disneyland γνωριστήκαμε και με το συναγωνιστή @8/2/1981 ,καθίσαμε μιλήσαμε λίγο ήπιαμε από μια φαντα πριν συνεχίσει για τις καταθέσεις του
Έχουμε εικόνα από Αλινα , στο χωμάτινου 11 πάνω που παίζει απογευματινή βάρδια; Δίπλα λένε πως το πρωί δουλεύει στο Θεσσαλίας 136 ως Έμιλυ.
Ευχαριστώ. Αλλά πού θα τη βρω;στανταρ μιλενα,οτι αλο ξερω σε αλους δινουν σε αλους οχι