Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Κερνάω μπύρες και Freewheel burning μετά.Θα σε κερασω ρε!!
Κερνάω μπύρες και Freewheel burning μετά.Θα σε κερασω ρε!!
Πρέπει να στήσεις καραούλι για να χτυπήσεις τη μπεκάτσα...Περγάμου 1, συνήθως πρωινή βάρδια τώρα που λείπει η Εβελίνα, αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι θα τη βρεις, θέλει υπομονή και τακτικό πέρασμα να πετύχεις τα φώτα αναμμένα...
Η πιτσιρίκια με το τατουάζ στο μπούτι είναι αυτή;Επιστροφη της Μικυς/Νικολ (το γατί) στο Ιασωνος 37 ισόγειο.
Σεξυ σκιννυ οπως την ξέρατε δε εχει αλλάξει κάτι.
Όπως το είπες μπεκάτσα ..Άλλου είναι το λαβράκι …Πρέπει να στήσεις καραούλι για να χτυπήσεις τη μπεκάτσα...
Έτσι τυπάρα ...
Φίλε όταν ανοίξει σχολή πιποστρας με την σφραγίδα του call girl university of london στο έλλαντα τότε μπορεί να βγουν κάποιες να κάνουν καλήΚαλημέρα!!! Έχετε να προτείνετε καμία κοπέλα να παίρνει πιπάρες Φυλής και Φωκαίας?
φιλε τι ηλικια εχει κ πως ειναι εμφανισιακα?Είδηση για τους (Μίρα)λάτρεις, βρίσκεται στο πόστο της, κάνω ένα τσιγάρο να ηρεμήσω από τη γαμησάρα που μου έκανε! Καυλιάρα φουλ και μαχήτρια, ο Θεός των μπουρδελιάρηδων να την έχει καλά να μας ξαλαφρώνει!
Και πιο είναι το πόστο της κ η βάρδια της;φιλε τι ηλικια εχει κ πως ειναι εμφανισιακα?
35-40 ετών, κανονικό ύψος και κιλά, μικρό στήθος και μαυρισμένο κορμί. Όχι ιδιαίτερα όμορφη αλλά πολύ καυλιάρα και παιχνιδιάρα. Στο Περγάμου 1 δουλεύει, συνήθως πρωινή.φιλε τι ηλικια εχει κ πως ειναι εμφανισιακα?
Ωραίο μουνί, λογικά μιλάς για την ρουμάνα.. Τι ποδαράκια έχει αυτό το πλάσμαΝικόλ στο Μετάξι χιλς το μόνο εμφανισιακά καλό το πρωί. Μ.Στρατηλατη 22 (δεν δοκιμάστηκε).
45-50 εννοείς …χοντρη ..με πεσμένα μικρά βυζια ..άσχημο πρόσωπο ..αλλά κάνει καλό προγραμμα35-40 ετών, κανονικό ύψος και κιλά, μικρό στήθος και μαυρισμένο κορμί. Όχι ιδιαίτερα όμορφη αλλά πολύ καυλιάρα και παιχνιδιάρα. Στο Περγάμου 1 δουλεύει, συνήθως πρωινή.
Την έχω πάρει μια φορά στο παρελθόν, φαίνεται σα να θέλει να σε ευχαριστήσει αλλά δεν. Και πολύ στενο αιδοίο.Νικόλ στο Μετάξι χιλς το μόνο εμφανισιακά καλό το πρωί. Μ.Στρατηλατη 22 (δεν δοκιμάστηκε).
ρε τυπε άστο δε το έχεις, προφανώς δεν την έχεις δει, μείνε στο σχολιασμό για ακοποτα γαμησια και στα ιατρικά θέματα45-50 εννοείς …χοντρη ..με πεσμένα μικρά βυζια ..άσχημο πρόσωπο ..αλλά κάνει καλό προγραμμα
Νικόλ στο Μετάξι χιλς το μόνο εμφανισιακά καλό το πρωί. Μ.Στρατηλατη 22 (δεν δοκιμάστηκε).
Ωραίο μουνί, λογικά μιλάς για την ρουμάνα.. Τι ποδαράκια έχει αυτό το πλάσμα
Νομίζω ότι μιλάτε για άλλη Νικόλ από ότι αναφέρει ο Ελαφάκιας.Την έχω πάρει μια φορά στο παρελθόν, φαίνεται σα να θέλει να σε ευχαριστήσει αλλά δεν. Και πολύ στενο αιδοίο.
Επίσης στον όροφο δουλεύει η άλλη η Νικόλ με τα ξανθιά ραστα κ το τατουάζ στα κωλομεριαΝομίζω ότι μιλάτε για άλλη Νικόλ από ότι αναφέρει ο Ελαφάκιας.
Η συγκεκριμένη Νικόλ ήταν στα στουντέλα των Λιοσίων 73 για λίγο χρονικό διάστημα.
Ρωσσίδα, καστανοκόκκινα μαλλιά, γύρω στο 1,68, με 2,5άρια πεσμένα βυζιά, λίγα πιασίματα, γύρω στα 23-24.
Παίζει στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο,πρωινή βάρδια. Δεν ξέρω αν συνεχίζει και απόγευμα.
Και έχει να εμφανιστεί και καιρό η άλλη Νικόλ στο Μ.Αλεξάνδρου 21 όροφο, η Ρουμάνα με το τατού στο μπούτι που είναι πολύ ωραίο κορμί.Επίσης στον όροφο δουλεύει η άλλη η Νικόλ με τα ξανθιά ραστα κ το μεγάλο τατουάζ
Σε αυτή πρέπει να αναφέρθηκε ο xxxΚαι έχει να εμφανιστεί και καιρό η άλλη Νικόλ στο Μ.Αλεξάνδρου 21 όροφο, η Ρουμάνα με το τατού στο μπούτι που είναι πολύ ωραίο κορμί.
Ναι το κατάλαβα, γιαυτό έβαλα μία τάξη.Σε αυτή πρέπει να αναφέρθηκε ο xxx