You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.282
- Πόντοι
- 2.586
Καλή; Δεν την θυμάμαι.Επιστροφη της Μικυς/Νικολ (το γατί) στο Ιασωνος 37 ισόγειο.
Σεξυ σκιννυ οπως την ξέρατε δε εχει αλλάξει κάτι.
Επίσης η Ρουμάνα Μπέλα από Κολ 27 ισόγειο (με το ωραίο στητό βυζί), τί έχει γίνει; Διακοπές;
Ίσως κατέβω σε μερικές μέρες και στις ενημερώσεις δεν βλέπω και πολλά αξιόλογα.
Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Αδερφέ κράζει!!! Ξέρω τι λέω εγώ. Κι αυτός ξέρει για αυτό δεν αντέδρασε στο μήνυμα σουΌτι να ναι που είδες να σε κράζει ο τύπος απάντησε στην ερώτηση σου
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Πέρασα κι εγώ και τις είδα να περιμενουν έξω από την πόρτα. Δεν πηγα στην περιοχη για να γαμησω. Παρκαρα για να παω για δουλειες στην Αθήνα και περασα από εκεί. Το Μετάξι το έχω κοψει.Επιστροφη της Μικυς/Νικολ (το γατί) στο Ιασωνος 37 ισόγειο.
Μαζι της και η πετιτ Σονια.
Είναι ωραία καβλοπιπινα αλλά πολυ σηψη οι οίκοι εκεί ρε γαμωτο..... Δε μπορώ ειλικρινά.
Nazario_85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2018
- Like
- 993
- Πόντοι
- 200
Αν πετύχεις τα πατουσακια της βανεσσας από ιασωνος 20 όροφος.. ρίξε μια ενημέρωση αδερφέΕπιστροφη της Μικυς/Νικολ (το γατί) στο Ιασωνος 37 ισόγειο.
Μαζι της και η πετιτ Σονια.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.747
- Πόντοι
- 41.129
Ειναι Ρουμανία τρώει τα λεφτα της.Αν πετύχεις τα πατουσακια της βανεσσας από ιασωνος 20 όροφος.. ρίξε μια ενημέρωση αδερφέ
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Γάμα με τις κάλτσες και την μπλούζα όπως κάνουν κάποιοι, μύστη Διανοούμενε.Πέρασα κι εγώ και τις είδα να περιμενουν έξω από την πόρτα. Δεν πηγα στην περιοχη για να γαμησω. Παρκαρα για να παω για δουλειες στην Αθήνα και περασα από εκεί. Το Μετάξι το έχω κοψει.
Είναι ωραία καβλοπιπινα αλλά πολυ σηψη οι οίκοι εκεί ρε γαμωτο..... Δε μπορώ ειλικρινά.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Μήτσο, Βικτώρια Ιασ20Β αξίζει για μία φορά ρε φίλε ή θα φύγω με ψυχολογικά από εκεί μέσα;Ειναι Ρουμανία τρώει τα λεφτα της.
Έχω περάσει 2 φορές την τελευταία βδομάδα από τον οίκο, βέβαια την άλλη την Κάρμεν στα 15€, δεν την έχω δει κανένα απόγευμα.
Την μία είχε μαλλί πιασμένο αλογοουρά, χθες σαν να την είχε χτυπήσει το ρεύμα, αλλά το κορμί πολύ καλό.
Την κοιτάω και με κοιτάει καλά καλά κάθε φορά, αλλά δεν ενδίδω. Όχι για τα 10€...αλλά γιατί θέλω την ψυχική μου ηρεμία.
Χθες φώναζε σε κάποιον μέσα στο δωμάτιο, και μετά από 2 λεπτά βγήκε, τώρα έφταιγε ο άλλος ή όχι, θα σε γελάσω, εγώ την κοπάνησα κανονικά!!
Είδηση για τους (Μίρα)λάτρεις, βρίσκεται στο πόστο της, κάνω ένα τσιγάρο να ηρεμήσω από τη γαμησάρα που μου έκανε! Καυλιάρα φουλ και μαχήτρια, ο Θεός των μπουρδελιάρηδων να την έχει καλά να μας ξαλαφρώνει!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Οχι ρε συ Helluva. Δε μπορω. Δε μου βγαίνει.Γάμα με τις κάλτσες και την μπλούζα όπως κάνουν κάποιοι, μύστη Διανοούμενε.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Δώσμου ένα 10άρικο και δες πως γίνεται...Οχι ρε συ Helluva. Δε μπορω. Δε μου βγαίνει.
VasilisBottom
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2020
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα σε πιο είναι αυτή και τι ώρες ξέρουμε;Είδηση για τους (Μίρα)λάτρεις, βρίσκεται στο πόστο της, κάνω ένα τσιγάρο να ηρεμήσω από τη γαμησάρα που μου έκανε! Καυλιάρα φουλ και μαχήτρια, ο Θεός των μπουρδελιάρηδων να την έχει καλά να μας ξαλαφρώνει!
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.747
- Πόντοι
- 41.129
Φολαρα ειναι στα 2 λεπτά θα σου ζηταει να χυσεις...Μήτσο, Βικτώρια Ιασ20Β αξίζει για μία φορά ρε φίλε ή θα φύγω με ψυχολογικά από εκεί μεσα.
Εχει πεσει κατακορυφα η αποδοση της.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Τι είμαι, Πακιστανός;Φολαρα ειναι στα 2 λεπτά θα σου ζηταει να χυσεις...
Εχει πεσει κατακορυφα η αποδοση της.
Ευχαριστώ!
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
καμια φορα να μην την παρεις. Να μπαινεις σε καθε τσαρκα στον οικο, και μολις την βλεπεις να στραβωνεις τα μουτρα σου απαξιωτικα και να φευγεις.Μήτσο, Βικτώρια Ιασ20Β αξίζει για μία φορά ρε φίλε ή θα φύγω με ψυχολογικά από εκεί μέσα;
Έχω περάσει 2 φορές την τελευταία βδομάδα από τον οίκο, βέβαια την άλλη την Κάρμεν στα 15€, δεν την έχω δει κανένα απόγευμα.
Την μία είχε μαλλί πιασμένο αλογοουρά, χθες σαν να την είχε χτυπήσει το ρεύμα, αλλά το κορμί πολύ καλό.
Την κοιτάω και με κοιτάει καλά καλά κάθε φορά, αλλά δεν ενδίδω. Όχι για τα 10€...αλλά γιατί θέλω την ψυχική μου ηρεμία.
Χθες φώναζε σε κάποιον μέσα στο δωμάτιο, και μετά από 2 λεπτά βγήκε, τώρα έφταιγε ο άλλος ή όχι, θα σε γελάσω, εγώ την κοπάνησα κανονικά!!
Virtouozos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 188
- Πόντοι
- 0
Χθεσινό πέρασμα από Φωκαίας 27 όροφο,Σίμονα δυνατό σαλοναρισμα καινούργια κοπέλα ειπε η τσα2,αμφιβάλω για αυτό,πάντως αξιόλογη παρουσία
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Τόσο σκατά ρε πούστη μου;καμια φορα να μην την παρεις. Να μπαινεις σε καθε τσαρκα στον οικο, και μολις την βλεπεις να στραβωνεις τα μουτρα σου απαξιωτικα και να φευγεις.
Περγάμου 1, συνήθως πρωινή βάρδια τώρα που λείπει η Εβελίνα, αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι θα τη βρεις, θέλει υπομονή και τακτικό πέρασμα να πετύχεις τα φώτα αναμμένα...Καλημέρα σε πιο είναι αυτή και τι ώρες ξέρουμε;
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Θα σε κερασω ρε!!Δώσμου ένα 10άρικο και δες πως γίνεται...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις