Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 736
διακοπές.. από Σεπτέμβρη ξαναρώτατελικα ξερει κανεις τιποτα για Εβελινα περγαμου?
διακοπές.. από Σεπτέμβρη ξαναρώτατελικα ξερει κανεις τιποτα για Εβελινα περγαμου?
"Να" σου πήγε με τους Βούλγαρους άσβερκους ε;Εγω πηγα να γαμησω λατιν κωλο αλλα μολις εφτασα ειδα ενα βανακι με βουλγαρικες πινακιδες να κατεβαζει την μιση βουλγαρια, ολοι νταγλαραδες!
Σηκωθηκα και εφυγα!
Πηγα πιο κατω στην Ευα, πολυ καλη για 10 ευρα! Ειναι γλυκουλα με γαλανα ματακια και οταν στηνεται στα 4 η θεα ειναι υπεροχη! Δυσκολα βρισκεις τετοια θεα στο 10ρικο!
Γαμαγα κανα 20αλεπτο χωρις καμια ενοχληση αλλα ψιλοβαρεθηκα και την εδιωξα χωρις να τελειωσω, αλλα αυτο ειναι δικο μου θεμα..
Οχι ρε δεν ειναι οτι μου πηγε να, σταρχιδια μου."Να" σου πήγε με τους Βούλγαρους άσβερκους ε;
Όλο το ΣΚ και χθες έλειπε η Εύα, πείστηκα πως έχει φύγει καμιά βδομάδα για διακοπές, έλεγε πολλά το στόμα της ;
Δεν πειράζει, από το να είναι μούγκα τελείως, καλύτερα.Ναι μιλαει αρκετα αυτη!
ΔΗΛΑΔΗ !!!!!!!!!!!!??????????Αν ακολουθείς τις ΑΚΑΠΟΤΕΣ συνταγές που έχουν παραδόσει οι Ακαποτοι Καταδρομείς τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!
Αυτος και ειναι ο σκοπος του νηματος ρε μυστη!Καλησπέρα στην παρέα,μιλάμε ελευθερα εδώ αν έχουμε παράπονα από κάποια κοπέλα η κάποια υπηρεσία?
Για την τζέσικα έχω διαβάσει καλά λόγια αλλά νομίζω λείπει αυτή την περίοδο.Καλημέρα!!! Έχετε να προτείνετε καμία κοπέλα να παίρνει πιπάρες Φυλής και Φωκαίας?
Γιατί κράζετε ρε;Για την τζέσικα έχω διαβάσει καλά λόγια αλλά νομίζω λείπει αυτή την περίοδο.
Ότι να ναι που είδες να σε κράζει ο τύπος απάντησε στην ερώτηση σουΓιατί κράζετε ρε;
Καλή; Δεν την θυμάμαι.Επιστροφη της Μικυς/Νικολ (το γατί) στο Ιασωνος 37 ισόγειο.
Σεξυ σκιννυ οπως την ξέρατε δε εχει αλλάξει κάτι.