Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 378 άτομα (29 μέλη και 349 επισκέπτες)

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
στήνει καραούλι ένας τυπάς γύρω στα 50 αγαπουλης μάλλον που θέλει να την πάρει παρθένα στην βάρδια της κ όταν σκάει στο σοκκάκι προς τον οικο το Ρωσιδακι ο τυπος βαράει τρέξιμο ολυμπιακών αγώνων για να μπουκάρει πρώτος κ ν πιάσει δωμάτιο...
Ακομα γελαω! :2funny:

Φανταστειτε καταντια..

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Για ποιάν λες συνάδελφε?
barbara mecha GIF by South Park

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Μία ερώτηση για όποιον γνωρίζει - Η Άννα στο Τροφωνίου 13 όροφος αξίζει το 20άρικο?

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του σάιτ. Πιο ήρεμος σήμερα μετά από το χθεσινό συμβάν, θα πω τι είδα εχθές πρωί 11 στην βόλτα μου. Θα γράψω μόνο που ότι δεν είπε ο συναγωνιστής n.smirni.
Φώκαιας 7 υπόγειο Σάρα , τα δίπλα κλειστά. 17 όροφος ανοιχτό μόνο, μάλλον Ιζαμπέλα.
25 πάνω μια άκυρη χοντρούλα Ελληνοαμερικανίδα τάχα.
25 κάτω κλειστά.
27 υπόγειο η Κατερίνα με φουλ, χοντρούλα. Ισόγειο η Βαλέρια.
Αλκιβιάδου πάνω η Καρολίνα, ελεύθερο στοματικό μάλλον και τελειωτικό.
Κάτω η Κορίνα με τις βυζάρες, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζιά.
Στο 24 δεν θυμάμαι όνομα, άλλα δεν .
Διδυμου 22πανω Όλγα, ήταν δωμάτιο δεν περίμενα.
27 τα γνωστά 3 κορίτσια. Αυτά.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129
όταν μπήκα στον οίκο, ένιωσα λες και ήμουν σε συναυλία του λεξ, απίστευτος κόσμος, δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο στρυμωγμένο σε τόσο λίγα τετραγωνικά ούτε στο μετρό δευτέρα πρωί με απεργία λεωφορείων. Η τσατσά με ενα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και πως να μην ήταν άλλωστε με τόσο κόσμο. Έλληνες, ινδοί, πακιστανοί, όλοι όσοι είχαν 10ρικο ήταν ευπρόσδεκτοι
Ποιος ειναι ο λεξ τυπε ? :think::think: εγω μονο το Λεξ Λουθορ ξερω, μηπως ηθελες να γραψεις Σακη Ρουβα ? :think::think::think: :confused::confused::confused:

Να ξερεις οτι και παρα πολυ Πακιστανοι διαβαζουν το σαητ οπως και κινεζοι επισης.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Αγαπητοί συναγωνιστές,
"τοξικές αρρενωπότητες" και μεταμοντέρνοι χίπστερ,
Καλησπέρα σας. :hi:

Είδα ερωτήσεις για την Εύα στο Αγκύρας 12Α. Η ίδια μου είπε ότι για δύο εβδομάδες θα απουσιάσει.
Φώτο από την τελευταία επίσκεψή μου στη ρομαντική Φυλής και πέριξ: 20220802_180241285.jpg

Καλά να περνάτε :hi:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Δεν ξέρω με τι να πρωτοκλάψω...
Με αυτούς που πίστεψαν ότι οι εικονιζόμενη είναι η Σαμπίνα ||
με το ότι για να τη πετύχω πρέπει πρώτα να έχω το ίνστα της και νά ’ χω τελέσει και σπονδή στην Αφροδίτη ||
με το ότι -- ΟΟΟΟΟταν δουλεύει -- χρειάζεται κάνα μισάωρο min αναμονή στο σαλόνι μέχρι να έρθει τελικά στο δωμάτιο...;

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Αν θέλεις ακαποτο 20€ και για κωλαρακι και για χύσιμο στο στόμα.
======
Ναι ..Kαι όταν την διώξανε από την Αλκιβιάδου , πήγε στο υπόγειο της Διδύμου με τον τσατσο Περικλή Περράκη :priest: και έλεγε στο σαλόνι " > Τώρα με λένε Ελένη" = για να θυμηθεί και να τσιμπήσει κανενας πρωην akapovic της από την Αλκιβιάδου
:headbang:Βρε ουστ ....
Μύστη, προσωπικά της έχω δώσει μόνο 10€ για έξτρα ρομαντισμό όσες φορές την έχω πάρει και ποτέ 20€!:rockon:Και μάλιστα σε πρόγραμμα μιας ώρας στα 80€ πάλι 10€ της έδωσα και τα έκανε όλα όπως συμφωνήθηκαν...:woldman: Μόνο από κώλο σφιγγοταν για να μην της το βάλω :zfuck:αλλα είχα πάρει λιπαντικό μαζί μου, οπότε τον έφαγε καλά....:rockon:

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
καλησπερα,η Εβελινα απο περγαμου νομιζω απ οτι ειχα διαβασει λειπει για διακοπες?αν ναι ,ξερει κανεις ποτε γυρναει?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μύστη, προσωπικά της έχω δώσει μόνο 10€ για έξτρα ρομαντισμό όσες φορές την έχω πάρει και ποτέ 20€!:rockon:Και μάλιστα σε πρόγραμμα μιας ώρας στα 80€ πάλι 10€ της έδωσα και τα έκανε όλα όπως συμφωνήθηκαν...:woldman: Μόνο από κώλο σφιγγοταν για να μην της το βάλω :zfuck:αλλα είχα πάρει λιπαντικό μαζί μου, οπότε τον έφαγε καλά....:rockon:
Τότε και σε εμένα ναι συμφώνησε για πρωκτικό αλλά σφιγκοταν παρά πολύ

• Θυμός
Αντιδράσεις: Junax

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
Καταθεση προ ολιγου στην καραμουνάρα Κολομβιανη Μπελλα στο Κολωνου 27 υπογειο.
Ρε τι κορμι ειναι αυτο !! Τι κωλαρα απιστευτη !! Τετοιο μουνι με 10 μονο ευρω δεν παιζει πουθενα αλλου στον πλανητη !!!
Ερχεται κριτικη.
Ποτε την πετυχες ρε συ, εγω 9μιση-10 που πηγα ηταν κλειστο το Γ και πανω ειχε αυτην του 20ρικου, πηγα και στο Α μηπως την δω και ειχε μια τσαλακωΜενη, ΓΑΜΩ την ατυχια μου , δεν ξαναπαταΩ Κυριακη στα ρδελα, ολες ρεπο, λες και θα φανε με την οικογενεια..:tickedoff:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ποτε την πετυχες ρε συ, εγω 9μιση-10 που πηγα ηταν κλειστο το Γ και πανω ειχε αυτην του 20ρικου, πηγα και στο Α μηπως την δω και ειχε μια τσαλακωΜενη, ΓΑΜΩ την ατυχια μου , δεν ξαναπαταΩ Κυριακη στα ρδελα, ολες ρεπο, λες και θα φανε με την οικογενεια..:tickedoff:
Σήμερα εκεί ήταν, εντάξει για μία φορά και για 10€. Αλλά είναι τριμπούρδελο η γαμημένη υπόγα.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
317
Πόντοι
21
Ναι την επόμενη φορά να μου μιλήσεις να τα πούμε, φώναξε Επαμεινωνδα και θα γυρίσω
ωραια φενεται,θα περασω μια απο αυτες τις μερες να την δοκιμασω,ευχαριστω
Ψαρακια φιλαρακι… αυτη ειναι που εκανε τις παραφωνίες… δεν την καταλαβες;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom