Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (6 μέλη και 64 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.101
Κριτικές
52
Like
17.638
Πόντοι
10.686
Πριν λίγο πέρασα ανοιχτή η πόρτα σβησμένο φωτάκια,μπήκα μέσα και η τσα μου είπε μάλλον μετά τις 12
Με τσιγκλάς να καταθέσω κι άλλο μπλε πορνοπαράβολο, το δεύτερο από χθες το βράδυ...
 

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Μηνύματα
1.164
Κριτικές
3
Like
4.799
Πόντοι
736
Καλή εβδομάδα σε όλους.
Χθές απόγευμα έσυρα και εγώ το σαρκίο μου για να γνωρίσω τις 2 νέες παρουσίες στο ιάσονος 44.

Φύσαγε και ο καιρός ήταν ιδανικός, όσο θα μπορούσε δηλαδή, για Αύγουστο. Με το που μπήκα στο μετρό, βλέπω δίπλα δίπλα να κάθονται μια γυναίκα εμφανώς μουσουλμάνα, φορώντας μπούρκα έχοντας μόνο το πρόσωπό της ακάλυπτο και μια νεαρή που φορούσε ενα μπλέ μπικίνι και σορτσάκι. Αντιφατικό αλλά ωραίο σαν εικόνα να μπορείς να δείς τα 2 "άκρα" να μπορούν να συνυπάρχουν.

Βγαίνοντας απο το μετρό στο σταθμό μεταξουργείο αντικρίζω τύπο Greek lover, με εφαρμοστό τζίν, καρε γκρί μαλλί και φαβορίτες να έχει στηθεί και να κοζάρει τουρίστριες πετώντας κανένα Hello σε μερικές που πέρασαν με τις βαλίτσες τους για να πάνε σε ενα απο τα τοπικά ξενοδοχεία. Κάνοντας μερικά βήματα αναρωτιόμουν, σκέψου να είσαι τουρίστρια, να έχεις φάει όλο το παραμύθι του Greek καμάκι, να διανύεις πόσες χιλιάδες χιλιόμετρα για να έρθεις Ελλάδα και η πρώτη σου επαφή με ντόπιο καμάκι να είναι αυτός.. :2funny:

Πάμε τώρα στο ζουμί. Ιάσονος 44:
Στο αριστερό όπως τα κοιτάμε ήταν μια ευτραφής ξανθιά παρουσία. Προσπέρασα.

Στο μεσαίο ήταν μια καστανή, αδύνατη και πιθανός ψιλή καθώς τα πορνοτάκουνα σκοπίμως μας εξαπατούν. Πιθανώς πρέπει να ήταν η Ιωάννα. Εμφανισιακά άνω του μέσου όρου Μεταξουργείου με απλό πρόγραμμα.
Storytime: Μπαίνω, αράζω καναπεδάκι και βγαίνει η ξανθιά ευτραφής και ξεδοντιάρα βοηθός πόρνης που φέρνει λίγο στην Μαλάμω της Αννίτας Πάνια. Πριν καν μου πει κάτι, την βλέπω οργισμένη, ξεσπάει σε εναν creep τυπάκο ο οποίος στεκόταν ακριβώς στο σημείο της κουρτίνας. Δεν τον είχα δει και αρχικά νόμιζα οτι μίλαγε σε μένα. Γυρνάω, τον βλέπω και όντως ο τύπος στεκόταν με το σώμα πίσω απο την κουρτίνα, έχοντας ξεπροβάλλει μόνο το κεφάλι απο την κουρτίνα λες και μας παρακολουθούσε. Την ίδια ώρα που τον ξαπόστειλε, ακούγετε το κινητό της κοπέλας απο το κουζινάκι, στην αρχή απάντησε γλυκά, σχεδόν νιαουρίζοντας. Όσο διαπίστωνε όμως οτι δεν είχε σήμα, οργιζόταν και η φωνή γινόταν πιο βαθιά και πιο επιθετική. Η τσατσά της έλεγε οτι δεν έχει σήμα αλλά αυτή εκεί να επιμένει και σταδιακά να αρχίζει να βρίζει. Ήταν ακριβής αντικατοπτρισμός του τρόπου συμπεριφοράς των πορνών, υποκριτική ευγένεια στην αρχή για να πάρει αυτό που θέλει και μπινελίκι στο τέλος όταν δεν γίνεται αυτό που θέλει.

Στο τέρμα δεξιά με τα 2-3 σκαλάκια ήταν η Τζούλια και η Μαρίνα.
Μαρίνα: Καστανή προς μελαχρινή, νεαρή, αδύνατη, μετρίου αναστήματος προς κοντή, μικρό στήθος, ανύπαρκτο κωλαράκι. Με απλό πρόγραμμα.
Τζούλια: Μελαχρινή, πρόσωπο που παραπέμπει σε ασιατική καταγωγή αλλά φέρνει λίγο και σε ladyboy όπως πολύ σωστά είπε ο Σμύρνης και δανείζομαι την πετυχημένη παρομοίωσή του. Skinny, πολύ μικρό στήθος αλλά όχι πλάκα και ανύπαρκτος κώλος, φλάτ και πλακουτσοτός. Απλό πρόγραμμα και αυτή.

Οι κοπέλες ήταν εμφανώς τρακαρισμένες απο το πλήθος που βρισκόταν απέναντί τους και δεν ήξεραν πως να το διαχειριστούν. Προφανώς θα σκεφτόντουσαν απο μέσα πόσο δίκιο είχε ο νταβάς όταν τους υποσχόταν οτι στην Ελλάδα θα πνιγούν στο χρήμα, έχει δουλειά και δεν θα κλείσουν μπούτι.

Διάλεξα την Τζούλια για 2 λόγους, πρώτον γιατι ήταν συνεχώς χαμογελαστή και έδειχνε οτι της έβγαινε πραγματικά και οχι υποκριτικά και δεύτερον γιατί είχα κάνει τόσο δρόμο να πάω και σκέφτηκα οτι αν και δεν ήταν στα γούστα μου, μπορεί να με αποζημιώσει στο κρεββάτι. Αλλα φευ...

Και εξηγούμαι.
Μπήκε με το χαμόγελο, έδειχνε πρόθυμη αλλά σύντομα κατάλαβα οτι δεν ήταν. Προσπάθησε να μου τον παίξει για 10sec, έβαλε καπότα, δεν ήξερε πως να την βάλει και έλεγε συνέχεια sorry. Με κοίταγε και μου μίλαγε σε μια γλώσσα που δεν καταλάβαινα τίποτα και περίμενε απάντηση. Της είπα στα αγγλικά οτι δεν καταλαβαίνω και συνέχιζε. Αφού είδε οτι απο επικοινωνία δεν θα τα βρούμε, προσπάθησε να αρχίσει την πίπα. Εδώ έγινε κάτι που μου τυχαίνει πρώτη φορά, τον έβαζε στο στόμα, μόνο κεφάλι, το ρούφαγε με τέτοια μανία που πραγματικά έβλεπα το πλαινό απο τα μάγουλά της να εξαφανίσετε και μετά εκανε ενα "ποπ" και τον έβαζε. Δεν τον έγλυφε, δεν πήγαινε πάνω κάτω, δεν έκανε τίποτα. Μόνο το ποπ. Πώς κάναμε εμείς καμιά φορά μικροί με το δάχτυλο στο μάγουλο για να ακουστεί ο ήχος, ε αυτό αλλά με πούτσα. Και ακόμα χειρότερα, με την δικιά μου πούτσα!! Επόμενο στάδιο, καβαλίκεμα, ανασηκώνετε, τον καβαλάει και εκεί διαπιστώνω οτι έκανε λες και δεν είχε δύναμη να σηκώσει το σώμα της, καθόταν με τα γόνατα στο κρεβάτι και ήθελε να αλλάξει και να φέρει τα πέλματα πάνω στο στρώμα για να καβαλήσει και ενώ προσπαθούσε, κάνοντας τον αντίστοιχο ήχο "ουφ" δεν μπορούσε να σηκώσει το πόδι της. Την ρώταγα αν είναι οκ και δεν απάνταγε, είχε αφοσιωθεί στο να σηκώσει τα πόδια της... Τα καταφέρνει, κάνει πάνω κάτω για 1-2 λεπτά και για να σώσω την κατάσταση, της κάνω νόημα να στηθεί στα 4 μπας και το σώσω γιατί μέχρι τότε είχα ανάμικτα συναισθήματα μεταξύ γέλωτα και σοκ με αποτέλεσμα να μην μου σηκώνετε. Στα 4 ήταν εμφανές οτι δεν ήθελε να τον φάει, έκανε μπροστά και η αίσθηση ήταν οτι γάμαγα το κενό. Απο την κρέμα ήταν, απο την χαλαρότητα του κόλπου της, δεν ξέρω.
Εν τέλει αποφάσισα να βάλω ενα τέλος σε αυτό το κωμικοτραγικό γεγονός. Προσφέρθηκε να μου τον παίξει αλλά αρνήθηκα ευγενικά και της είπα οτι δεν υπάρχει θέμα. Αποχώρησε πάλι με χαμόγελο, όπως μπήκε. Η κοπέλα αν και είναι χαμογελαστή, δεν είναι πρόθυμη για σεξ, τουλάχιστον δεν ήταν μαζί μου.
Storytime: όταν μπήκα στον οίκο, ένιωσα λες και ήμουν σε συναυλία του λεξ, απίστευτος κόσμος, δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο στρυμωγμένο σε τόσο λίγα τετραγωνικά ούτε στο μετρό δευτέρα πρωί με απεργία λεωφορείων. Η τσατσά με ενα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και πως να μην ήταν άλλωστε με τόσο κόσμο. Έλληνες, ινδοί, πακιστανοί, όλοι όσοι είχαν 10ρικο ήταν ευπρόσδεκτοι. Τυπάκος ήταν στο δωμάτιο με την Μαρίνα, αφού τελείωσε, βγήκε η κοπέλα και αυτός άραζε στο δωμάτιο. Αλήθεια σας λέω, έκανε περισσότερη ώρα να ντυθεί και να φύγει απο οτι να γαμήσει. Σε κάποια στιγμή, ενω η μουσική είχε σταματήσει, ακουγόταν έντονα να χτυπάει μια πόρτα, βγαίνει η τσατσα απο την κουζίνα και προσπαθούσε να καταλάβει τι είναι αυτό που ακούγετε κοιτώντας μας με απορία. Αφού κινείτε προς τα δωμάτια, διαπιστώνει οτι είναι απο το δωμάτιο που ο τύπος ακόμα δεν είχε βγεί, του ανοίγει την πόρτα σκεπτόμενη οτι είχε κολλήσει το χερούλι αλλά δεν είχε κολλήσει, απλά ο τύπος αντί να ανοίξει την πόρτα και να ζητήσει λίγο χαρτί που ήθελε, χτύπαγε την πόρτα βρισκόμενος ΜΕΣΑ στο δωμάτιο.

Το μόνο που αποκόμισα απο την χθεσινή μου βόλτα είναι η διαπίστωση του πόσο μου έχουν λείψει οι τσάρκες, οι καταστάσεις που βιώνεις και η όλη καλτίλα που βγαίνει προσφέροντας γέλιο.
Ακριβώς τα ίδια και εγώ χτες,τα έγραψα κι ολας,τα κορίτσια δεν έχουν συνηθίσει σε τέτοιους καιρούς και καηκανε.
 

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα
23.106
Κριτικές
123
Like
51.083
Πόντοι
27.261
Έκανα και ένα πέρασμα από μετάξι για Ι44 πέτυχα την Τζούλια..... Μεταβολή και δρόμο σαν τον τσακι τσαν είναι....
ααα δεν ειναι μονδελο (κρυφο) ???
ελα ρε παιχτη... κριμα λεμε :undecided:
 

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Μηνύματα
2.063
Like
6.734
Πόντοι
1.056
στήνει καραούλι ένας τυπάς γύρω στα 50 αγαπουλης μάλλον που θέλει να την πάρει παρθένα στην βάρδια της κ όταν σκάει στο σοκκάκι προς τον οικο το Ρωσιδακι ο τυπος βαράει τρέξιμο ολυμπιακών αγώνων για να μπουκάρει πρώτος κ ν πιάσει δωμάτιο...
Ακομα γελαω! :2funny:

Φανταστειτε καταντια..
 

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Μηνύματα
9.966
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Για ποιάν λες συνάδελφε?
barbara mecha GIF by South Park
 

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Μηνύματα
816
Κριτικές
37
Like
1.564
Πόντοι
8.165
Μία ερώτηση για όποιον γνωρίζει - Η Άννα στο Τροφωνίου 13 όροφος αξίζει το 20άρικο?
 

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Μηνύματα
202
Κριτικές
14
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του σάιτ. Πιο ήρεμος σήμερα μετά από το χθεσινό συμβάν, θα πω τι είδα εχθές πρωί 11 στην βόλτα μου. Θα γράψω μόνο που ότι δεν είπε ο συναγωνιστής n.smirni.
Φώκαιας 7 υπόγειο Σάρα , τα δίπλα κλειστά. 17 όροφος ανοιχτό μόνο, μάλλον Ιζαμπέλα.
25 πάνω μια άκυρη χοντρούλα Ελληνοαμερικανίδα τάχα.
25 κάτω κλειστά.
27 υπόγειο η Κατερίνα με φουλ, χοντρούλα. Ισόγειο η Βαλέρια.
Αλκιβιάδου πάνω η Καρολίνα, ελεύθερο στοματικό μάλλον και τελειωτικό.
Κάτω η Κορίνα με τις βυζάρες, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζιά.
Στο 24 δεν θυμάμαι όνομα, άλλα δεν .
Διδυμου 22πανω Όλγα, ήταν δωμάτιο δεν περίμενα.
27 τα γνωστά 3 κορίτσια. Αυτά.
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.433
Κριτικές
514
Like
70.022
Πόντοι
41.129
όταν μπήκα στον οίκο, ένιωσα λες και ήμουν σε συναυλία του λεξ, απίστευτος κόσμος, δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο στρυμωγμένο σε τόσο λίγα τετραγωνικά ούτε στο μετρό δευτέρα πρωί με απεργία λεωφορείων. Η τσατσά με ενα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και πως να μην ήταν άλλωστε με τόσο κόσμο. Έλληνες, ινδοί, πακιστανοί, όλοι όσοι είχαν 10ρικο ήταν ευπρόσδεκτοι
Ποιος ειναι ο λεξ τυπε ? :think::think: εγω μονο το Λεξ Λουθορ ξερω, μηπως ηθελες να γραψεις Σακη Ρουβα ? :think::think::think: :confused::confused::confused:

Να ξερεις οτι και παρα πολυ Πακιστανοι διαβαζουν το σαητ οπως και κινεζοι επισης.
 

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Μηνύματα
612
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Αγαπητοί συναγωνιστές,
"τοξικές αρρενωπότητες" και μεταμοντέρνοι χίπστερ,
Καλησπέρα σας. :hi:

Είδα ερωτήσεις για την Εύα στο Αγκύρας 12Α. Η ίδια μου είπε ότι για δύο εβδομάδες θα απουσιάσει.
Φώτο από την τελευταία επίσκεψή μου στη ρομαντική Φυλής και πέριξ: 20220802_180241285.jpg

Καλά να περνάτε :hi:
 

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Μηνύματα
1.084
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Δεν ξέρω με τι να πρωτοκλάψω...
Με αυτούς που πίστεψαν ότι οι εικονιζόμενη είναι η Σαμπίνα ||
με το ότι για να τη πετύχω πρέπει πρώτα να έχω το ίνστα της και νά ’ χω τελέσει και σπονδή στην Αφροδίτη ||
με το ότι -- ΟΟΟΟΟταν δουλεύει -- χρειάζεται κάνα μισάωρο min αναμονή στο σαλόνι μέχρι να έρθει τελικά στο δωμάτιο...;
 

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Μηνύματα
1.618
Κριτικές
21
Like
14.355
Πόντοι
4.646
Αν θέλεις ακαποτο 20€ και για κωλαρακι και για χύσιμο στο στόμα.
======
Ναι ..Kαι όταν την διώξανε από την Αλκιβιάδου , πήγε στο υπόγειο της Διδύμου με τον τσατσο Περικλή Περράκη :priest: και έλεγε στο σαλόνι " > Τώρα με λένε Ελένη" = για να θυμηθεί και να τσιμπήσει κανενας πρωην akapovic της από την Αλκιβιάδου
:headbang:Βρε ουστ ....
Μύστη, προσωπικά της έχω δώσει μόνο 10€ για έξτρα ρομαντισμό όσες φορές την έχω πάρει και ποτέ 20€!:rockon:Και μάλιστα σε πρόγραμμα μιας ώρας στα 80€ πάλι 10€ της έδωσα και τα έκανε όλα όπως συμφωνήθηκαν...:woldman: Μόνο από κώλο σφιγγοταν για να μην της το βάλω :zfuck:αλλα είχα πάρει λιπαντικό μαζί μου, οπότε τον έφαγε καλά....:rockon:
 

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Μηνύματα
294
Like
1.677
Πόντοι
201
καλησπερα,η Εβελινα απο περγαμου νομιζω απ οτι ειχα διαβασει λειπει για διακοπες?αν ναι ,ξερει κανεις ποτε γυρναει?
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.030
Κριτικές
57
Like
6.406
Πόντοι
4.006
Μύστη, προσωπικά της έχω δώσει μόνο 10€ για έξτρα ρομαντισμό όσες φορές την έχω πάρει και ποτέ 20€!:rockon:Και μάλιστα σε πρόγραμμα μιας ώρας στα 80€ πάλι 10€ της έδωσα και τα έκανε όλα όπως συμφωνήθηκαν...:woldman: Μόνο από κώλο σφιγγοταν για να μην της το βάλω :zfuck:αλλα είχα πάρει λιπαντικό μαζί μου, οπότε τον έφαγε καλά....:rockon:
Τότε και σε εμένα ναι συμφώνησε για πρωκτικό αλλά σφιγκοταν παρά πολύ
 
  • Θυμός
Αντιδράσεις: Junax
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom