n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 242.589
- Πόντοι
- 46.232
Για τη Μπαρμπορα λέειΓια ποιάν λες συνάδελφε?
Για τη Μπαρμπορα λέειΓια ποιάν λες συνάδελφε?
Ποιος ειναι ο λεξ τυπε ? εγω μονο το Λεξ Λουθορ ξερω, μηπως ηθελες να γραψεις Σακη Ρουβα ?όταν μπήκα στον οίκο, ένιωσα λες και ήμουν σε συναυλία του λεξ, απίστευτος κόσμος, δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο στρυμωγμένο σε τόσο λίγα τετραγωνικά ούτε στο μετρό δευτέρα πρωί με απεργία λεωφορείων. Η τσατσά με ενα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και πως να μην ήταν άλλωστε με τόσο κόσμο. Έλληνες, ινδοί, πακιστανοί, όλοι όσοι είχαν 10ρικο ήταν ευπρόσδεκτοι
Ακομα το ψαχνουμε τυπε...Άμα βρέθηκε το ίντσα της Σαμπίνας, στείλτε και εδώ παιδιά…
Το προϊόν και η τιμή του!!!!! .....20 ευρώ πάρε πάρε ......
Μύστη, προσωπικά της έχω δώσει μόνο 10€ για έξτρα ρομαντισμό όσες φορές την έχω πάρει και ποτέ 20€!Και μάλιστα σε πρόγραμμα μιας ώρας στα 80€ πάλι 10€ της έδωσα και τα έκανε όλα όπως συμφωνήθηκαν... Μόνο από κώλο σφιγγοταν για να μην της το βάλω αλλα είχα πάρει λιπαντικό μαζί μου, οπότε τον έφαγε καλά....Αν θέλεις ακαποτο 20€ και για κωλαρακι και για χύσιμο στο στόμα.
======
Ναι ..Kαι όταν την διώξανε από την Αλκιβιάδου , πήγε στο υπόγειο της Διδύμου με τον τσατσο Περικλή Περράκη και έλεγε στο σαλόνι " > Τώρα με λένε Ελένη" = για να θυμηθεί και να τσιμπήσει κανενας πρωην akapovic της από την Αλκιβιάδου
Βρε ουστ ....
Όχι δεν αξίζει. Προσπαθεί να κλέψει στα πάντα.Μία ερώτηση για όποιον γνωρίζει - Η Άννα στο Τροφωνίου 13 όροφος αξίζει το 20άρικο?
Τότε και σε εμένα ναι συμφώνησε για πρωκτικό αλλά σφιγκοταν παρά πολύΜύστη, προσωπικά της έχω δώσει μόνο 10€ για έξτρα ρομαντισμό όσες φορές την έχω πάρει και ποτέ 20€!Και μάλιστα σε πρόγραμμα μιας ώρας στα 80€ πάλι 10€ της έδωσα και τα έκανε όλα όπως συμφωνήθηκαν... Μόνο από κώλο σφιγγοταν για να μην της το βάλω αλλα είχα πάρει λιπαντικό μαζί μου, οπότε τον έφαγε καλά....
Ποτε την πετυχες ρε συ, εγω 9μιση-10 που πηγα ηταν κλειστο το Γ και πανω ειχε αυτην του 20ρικου, πηγα και στο Α μηπως την δω και ειχε μια τσαλακωΜενη, ΓΑΜΩ την ατυχια μου , δεν ξαναπαταΩ Κυριακη στα ρδελα, ολες ρεπο, λες και θα φανε με την οικογενεια..Καταθεση προ ολιγου στην καραμουνάρα Κολομβιανη Μπελλα στο Κολωνου 27 υπογειο.
Ρε τι κορμι ειναι αυτο !! Τι κωλαρα απιστευτη !! Τετοιο μουνι με 10 μονο ευρω δεν παιζει πουθενα αλλου στον πλανητη !!!
Ερχεται κριτικη.
Σήμερα εκεί ήταν, εντάξει για μία φορά και για 10€. Αλλά είναι τριμπούρδελο η γαμημένη υπόγα.Ποτε την πετυχες ρε συ, εγω 9μιση-10 που πηγα ηταν κλειστο το Γ και πανω ειχε αυτην του 20ρικου, πηγα και στο Α μηπως την δω και ειχε μια τσαλακωΜενη, ΓΑΜΩ την ατυχια μου , δεν ξαναπαταΩ Κυριακη στα ρδελα, ολες ρεπο, λες και θα φανε με την οικογενεια..
Ναι Δευτερα σημερα πηγε στο γραφειο κανονικαΣήμερα εκεί ήταν, εντάξει για μία φορά και για 10€. Αλλά είναι τριμπούρδελο η γαμημένη υπόγα.
Ναι την επόμενη φορά να μου μιλήσεις να τα πούμε, φώναξε Επαμεινωνδα και θα γυρίσω
Ψαρακια φιλαρακι… αυτη ειναι που εκανε τις παραφωνίες… δεν την καταλαβες;ωραια φενεται,θα περασω μια απο αυτες τις μερες να την δοκιμασω,ευχαριστω
οχι,δεν εχω παει ακομα κ ευχαριστω π με γλιτωσες απο τον κοπο,δεν την καταλαβα,1 φορα την εχω παρει κ πριν καιροΨαρακια φιλαρακι… αυτη ειναι που εκανε τις παραφωνίες… δεν την καταλαβες;
Και εγω μια φορα την πηρα αλλα δεν μου ερεσε καθολου .. αντικαβλωτικη η γκομενα τελειως κατα τι γνωμη μουοχι,δεν εχω παει ακομα κ ευχαριστω π με γλιτωσες απο τον κοπο,δεν την καταλαβα,1 φορα την εχω παρει κ πριν καιρο