Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 136 άτομα (3 μέλη και 133 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.759
Πόντοι
41.129

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.759
Πόντοι
41.129
Εδω να πω οτι στο σαλονι (που γινοταν της καριολαρας, καλα τα καταφερατε με δυο μαζεμενες βαρβατες κριτικες :tooth: ), γκουγκλαρα δυο τρεις ουζμπεκικες φρασεις για να κανω χαβαλε μεσα στο δωματιο, τις οποιες ξεχασα ετσι κι αλλιως εντος 20 δευτερολεπτων :2funny: Καλυτερα.
Ελπιζω λογω αυξημενης κινησης στον οικο να μην υπηρχε και βιασυνη απο τις κορασιδες και της υπηρεσιας για να αδειαζουν-γεμιζουν γρηγορα τα δωματια.
Εγω δεν συναντησα καμμια βιασυνη απο τις κορασιδες και ελπιζω οχι και οι συναγωνιστες.

Saints

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
15
Like
915
Πόντοι
370
Ξέρει κάποιος πότε επιστρέφει η Μπάρμπορα;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Ελπιζω λογω αυξημενης κινησης στον οικο να μην υπηρχε και βιασυνη απο τις κορασιδες και την υπηρεσιας για να αδειαζουν-γεμιζουν γρηγορα τα δωματια.
Εγω δεν συναντησα καμμια βιασυνη απο τις κορασιδες και ελπιζω οχι και συναγωνιστες.
οχι φιλε μια χαρα. στο δεκαλεπτο σφυρανε καθυστερησεις και πηρα ανετα +3 λεπτα για να αδειασω τους χυμους της παγκοσμιοποιησης στις χουφτες της. Βασικα γινοταν τοσο πανικος που και η τσατσα δεν ηξερε ποτε μπηκες ποτε βγηκες ποιος εχει σειρα :2funny: Αμα ανοιγα την πορτα και φωναζα μετα το τελος "εεεε που ειναι η κοπελα μιση ωρα περιμενω" παιζει να την ξαναστελνε :2funny:

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.758
Πόντοι
486
τι εχει γινει με την σαμπινα,την προηγουμενη βδομαδα περασα 2 φορες κ δεν,διαβαζω απο δω οτι δεν,τι εγινε
Δε ρωταγες πρωτα ρε τυπε πριν πας.... ολη μερα παραλια ηταν σημερα.
Επιβεβαιώνω τον ισχυρισμό του dmtr. Ορίστε, σημερινή.
000.jpg

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Οχι ρε φιλε τωρα, εγω πηγα προχθες μαζι της αλλα δε μου ειπαι για ακαποτο και την καταεγλιψα στο 69 λες να κολλησα τιποτα ?
Αφού μπορείς και γραφεις όλα καλά φίλε
Keep on !

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
πετάχτηκα και στο Ιάσωνος 44 να δω τις κοπέλες από το Ουζμπεκιστάν, Μαρίνα μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 2αρι, τατουάζ στο αριστερό μπούτι και Τζούλια που στη φάτσα έμοιαζε με ladyboy από τη Ταϊλάνδη, μελαχρινή πάρα πολύ λεπτή με μακρύ μαλλί και 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα,ειχε πολύ αναμονή κ για τις δύο.
Μετά την περιγραφή του σκληρού Μήτσου με μαύρες κολοχαραδρες και το ladyboy του Σμύρνη μάλλον απέφυγα τραγική πορνοεμπειρια αφού ψηνομουν να πηγαινα .....

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.759
Πόντοι
41.129
Μετά την περιγραφή του σκληρού Μήτσου με μαύρες κολοχαραδρες και το ladyboy του Σμύρνη μάλλον απέφυγα τραγική πορνοεμπειρια αφού ψηνομουν να πηγαινα .....
Τυπε βαλε την οπισθεν και πηγαινε να τις παρεις παρτουζα να φυγεις συντριμια απο τον οικο.
Γραψε και κριτικη μετα να καυλωσουμε...

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
Με τη Σαμπίνα τι γίνεται, γραφεί ότι εργάζεται Βεργας 7, 23:00 - 05:00, και τις τελευταίες πέντε φορές που έχω πάει είναι κλειστά.

Μπορεί κάποιος να μου στείλει το Instagram της σε pm να συνεννοηθούμε.

• Like
Αντιδράσεις: Elites

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Για κάποιους που έψαχναν την αδύνατη ρωσσιδα Στέλλα που δούλευε Κολωνού 48 νέο πριν κάποιο καιρό δουλεύει βραδινή από τις 11 και μετά στο Κολωνού 48 παλιό,δοκιμάστηκε με τα από καιρό και παραμένει καλή.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
Με τη Σαμπίνα τι γίνεται, γραφεί ότι εργάζεται Βεργας 7, 23:00 - 05:00, και τις τελευταίες πέντε φορές που έχω πάει είναι κλειστά.

Μπορεί κάποιος να μου στείλει το Instagram της σε pm να συνεννοη θούμε.
φιλε αν μαθεις ινστα θελω κ γω,ή τουλαχιστον ποιεσ μερες δουλευευει,εχω περασει 3 φορες την προηγουμενη βδομαδα κ ηταν κλειστο

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.473
Πόντοι
2.836

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.473
Πόντοι
2.836

Μπορεί κάποιος να μου στείλει το Instagram της σε pm να συνεννοηθούμε.
Το insta που ζητάς φίλε θα στο δώσει κάνεις πιστεύεις ?? Γίνεται χαμός για αυτό το μικρό Ρώσικο μουνακι αυτή την εποχή στην βεργας που ολοι την θέλουν για την πάρτη τους κ τις μέρες κ τις ώρες που θέλουν ... ρώτα κ ζητά το από την ίδια όταν την βρεις...... μπορεί η τύχη να είναι με το μέρος σου καποια μερα.....καλή τύχη!!! Υ.Γ. αν θες να την παρεις πρώτος να ξέρεις ότι κάποια βραδια όταν δουλεύει φυσικά την στήνει καραούλι ένας τυπάς γύρω στα 50 αγαπουλης μάλλον που θέλει να την πάρει παρθένα στην βάρδια της κ όταν σκάει στο σοκκάκι προς τον οικο το Ρωσιδακι ο τυπος βαράει τρέξιμο ολυμπιακών αγώνων για να μπουκάρει πρώτος κ ν πιάσει δωμάτιο... κάνε κ προπόνηση τρέξιμο για να τον προσπεράσεις....... παλι καλή τύχη!!

Τελευταία τροποποίηση:

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Πέρασα και εγώ από την Ελένη στο Δυδίμου σήμερα. Δεν μου είπε για ακάποτο. Αλλά σκίστηκε η καπότα. Σκίστηκε στο κάτω μέρος της βαλάνου και προς την μέση. Πρίν την δει σκισμένη με ρώτησε αν σκίστηκε. Από τι κινδυνεύω τώρα;

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
ειχα περασει κ εγω με Ελενη πριν χρονια στο διδιμου,στην αρχη πιπα κ αφου δεν καβλωνα στηθηκε στα τεσσερα κ μου ειπε αν θελω να το κανουμε χωρις,της λεω παμε κανονικα κ βλεπουμε,στηθηκε με τετοιο τροπο π δεν μπορουσα να δω τις τρυπες (μαλλον κατι ηθελε να κρυψει)+ οτι βρομουσε μουνοψαριλα ,δεν μπορουσα να της τον χωσω κ μου λεει βλεπεις δεν μπαινει ελα να το κανουμε χωρις,το παιξα κουρασμενος απο την δουλεια κ της ειπα καποια αλλη φορα κ την εδιωξα ,εννοειται δεν ξαναπηγα ,πραγματικα οποιος της τον εχει χωσει ακαποτα ζει?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom